Dodaj do ulubionych

CO ROBIĆ W ŚRODĘ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 21:43
HEJ!
Mam takie pytanko, co robicie w środę 7.05.2003? Nie piszę matury z drugiego
przedmiotu i chciałabym to godnie uczcić, możecie mi coś ciekawego polecić?
Ewnetualnie może być wtorek wieczorem. No, życzę sobie i Wszystkim połamania
pióra i przychylnej komisji. A tak btw, płaciliście coś za kanapki na
maturze? Bo ja tak i to 50 zeta...
Pzdr,
Zuza
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: CO ROBIĆ W ŚRODĘ? IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:26
      Tak duzo za jedzenie !!!!!!? Ja nic jeszcze nie płaciłam bo jestem osoba z
      poprzedniego roku moze bede musiała cos dac po maturze . A co do robienia po
      maturze to weź wszystkie materiały wyrzuc lub spal, idz sie pobaw i opij ze
      juz masz za soba, ja tak raczej zrobie;-) pozdrawiam

powodzenia
    • Gość: Nef Re: CO ROBIĆ W ŚRODĘ? IP: *.osowo.pl 04.05.03, 22:49
      Ja ide na koncert i tobie tez radze cos podobnego - mala imprezka nigdy nei
      zaszkodzi :))) Przeciez trzeba troszke odpoczac, bo potem jeszcze ustne :((
    • Gość: Ula Re: CO ROBIĆ W ŚRODĘ? IP: 62.233.217.* 04.05.03, 23:51
      Spal wszystko!!!
      Ja za jedzenie płaciłam 30zł
      • Gość: mth Re: CO ROBIĆ W ŚRODĘ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 11:10
        Ja placilem za jedzenie 6 zl. Zobaczymy co dostane ;)

We wtroek ide na piwo i pogram sobie na konsoli (PS2) bo ostatnimi czasy w
        ogole czasu nie mialem, a jak juz to bylem zmeczony. Potem znowu do nauki bo
        ustne :(
    • Gość: Esuna Re: CO ROBIĆ W ŚRODĘ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 12:33
      ja ogladam meczyk real juventus z kolezankami we wtorek wieczorek a potem
      zamierzamy popatrzec na innych fajnych pilkarzy i nie myslec o tym, co bylo we
      wtorek :) powodzenia jutro :)
    • Gość: dorotka Re: CO ROBIĆ W ŚRODĘ? IP: *.chello.pl 06.05.03, 17:44
      Ja za moje jedzenie płaciłam 53 zł. Oczywiście jak zostanie to mi zwrócą - już
      to widzę!!! Muszę przyznać jednak że jedzenie było super i bez ograniczeń :
      można było wziąć nawet 10 kaw. (oczywiście nikt tyle nie wziął ale przykładowo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka