jajajaca 04.05.07, 16:23 oderwalem ale przykleilem tasma od komisji. czy mozliwe ze nie bede mial sprawdzonej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjool Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 16:25 Nie, niemożliwe. Ktoś będzie miał tylko problem przy ponownym jej odrywaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM' Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: 217.197.79.* 04.05.07, 16:30 Zresztą to ich wina, ta arkusze były tak beznadziejnie zrobione...I jeszcze ta jedna strona brudnopisu... No niech ich prąd popieści :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:36 no właśnie... ja przez minutę conajmniej szukałam tego brudnopisu, zaczęłam nawet panikować że nie dali mi wszystkich kartek. a tu taka jedna czysta kartunia na końcu... tragedia. chyba na papierze oszczędzają. a może tak co roku było i na próbnej też, tylko jakoś nie zwróciłam na to uwagi? poza tym po oderwaniu taśmy arkusz był nieźle poszarpany i miałam też problem z naklejkami... :( Odpowiedz Link Zgłoś
flash6 Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 16:38 A po co więcej, brudnopis ma to do siebie że się maczkiem pisze, chodzi o to żeby główne myśli zawrzeć, piszę się na czysto, macie ponad 18 lat nauczcie się bez przepisywania ;p :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: 217.197.79.* 04.05.07, 16:41 1) z tekstu wypisujesz informacj które znalazłes, troche to zajmuje, nie kazdy pisze drobnym maczkiem, a ja przede wszystkim cenie przejrzystość 2) nawet nie wiesz ile znanych polskich i zagraniczych pisarzy, felietonistów, dziennikarzy etc pisze najpierw na brudno;D Jestes nieomylny? Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:50 (ja w końcu znalezione informacje pisałam na marginesie koło tekstu i pomiędzy linijkami). mam taką wadę jeśli chodzi o pisanie wypracowań czy czegokolwiek, że każdą myśl muszę dwa razy przemyśleć i conajmniej raz napisać i potem zazwyczaj i tak ją inaczej formułuję. bez brudnopisu więc moja praca byłaby jedną wielką bazgraniną:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM' Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: 217.197.79.* 04.05.07, 16:38 Ja na próbnej miałam przynajmniej dwie kartki brudnopisu. Nie pamiętam dokladnie, wiem poprostu,ze mi nie brakowało. A tutaj naprawde...Załowac maturzystom kartek...Czas wyjechac za granicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew22 Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.chello.pl 04.05.07, 16:55 nie wiem jak Wy, ale ja nigdy nie korzystam z brudnopisu, ani dziś, ani na próbnej Odpowiedz Link Zgłoś
lady_camelie Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 17:44 ja tez nigdy to chyba moj blad,ale jakbym miala pisac dzis to wszystko na brudno to bym nie wyrobila sie,bo skonczylam jakos przed dwunastą pisac.. poza tym w brudnopisie albo zapisuje cos co mi sie nawinie a chce napisac o tym pozniej(ale etz nie zawsze - za kazdym razem mysle ze bede pamietac a roznnie z tym bywa)poza tym uzywam go glownie do sprawdzenia jak sie pisze jakies slowo - jak lepiej wyglada - jesli nie jestem pewna pisowni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: 83.168.96.* 04.05.07, 18:37 ja bym się wkurzyła. Najfajniejsze w całej pracy egzaminatora, to jest właśnie odrywanie tych kart;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszak Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.tvkdiana.pl 04.05.07, 18:43 Właśnie jak to jest też oderwałem karte dla egzaminatora? Odpowiedz Link Zgłoś
marrrrta88 Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 19:00 no niby wszystko ok... Odpowiedz Link Zgłoś
sisi88 Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 20:02 u mnie kilka osób ją oderwało :p tzn tylko słyszałam jak odrywają :p poprostu jak ją włożyliście do środka to będzie wszystko ok :D ja np. nie miałam takiej potrzeby żeby ją oodrywać więc zostawiłam na swoim miejscu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszak Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.tvkdiana.pl 04.05.07, 22:20 Super kocham was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 22:22 schowaj w koszulke i do segregatora:P wymieniaj się z dziećmi karteczkami:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszak Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.tvkdiana.pl 05.05.07, 00:24 A masz może historyjki turbo bo mi karteczki nie leżą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:29 ale mosiek... odrazu chcial oceniac;P spokojnie po co te nerwy;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:33 dla mnie bomba;P Odpowiedz Link Zgłoś
dzersej Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 05.05.07, 10:16 też oderwałam tę kartę, nauczyciel wziął ją do dyrektora a inni zaczeli pisać. tak jak poza tym się nie stresowałam to to był niezły stres: wszyscy piszą/czytają, ja siedzę bez arkusza. na szczęście po 3 minutach został przyniesiony, doklejony jakąś taśmą, wpisane w protokół, więc myślę, że nie będzie problemów Odpowiedz Link Zgłoś