Dodaj do ulubionych

oderwalem karte dla egzaminatora :/

04.05.07, 16:23
oderwalem ale przykleilem tasma od komisji. czy mozliwe ze nie bede mial
sprawdzonej pracy?
Obserwuj wątek
    • mjool Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 16:25
      Nie, niemożliwe. Ktoś będzie miał tylko problem przy ponownym jej odrywaniu :)
      • Gość: eM' Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: 217.197.79.* 04.05.07, 16:30
        Zresztą to ich wina, ta arkusze były tak beznadziejnie zrobione...I jeszcze ta jedna strona brudnopisu... No niech ich prąd popieści :P
        • Gość: dorotka Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:36
          no właśnie... ja przez minutę conajmniej szukałam tego brudnopisu, zaczęłam nawet panikować że nie dali mi wszystkich kartek. a tu taka jedna czysta kartunia na końcu... tragedia. chyba na papierze oszczędzają.
          a może tak co roku było i na próbnej też, tylko jakoś nie zwróciłam na to uwagi?
          poza tym po oderwaniu taśmy arkusz był nieźle poszarpany i miałam też problem z naklejkami... :(
          • flash6 Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 16:38
            A po co więcej, brudnopis ma to do siebie że się maczkiem pisze, chodzi o to
            żeby główne myśli zawrzeć, piszę się na czysto, macie ponad 18 lat nauczcie się
            bez przepisywania ;p :)
            • Gość: ! Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: 217.197.79.* 04.05.07, 16:41
              1) z tekstu wypisujesz informacj które znalazłes, troche to zajmuje, nie kazdy pisze drobnym maczkiem, a ja przede wszystkim cenie przejrzystość
              2) nawet nie wiesz ile znanych polskich i zagraniczych pisarzy, felietonistów, dziennikarzy etc pisze najpierw na brudno;D

Jestes nieomylny? Gratuluję
              • Gość: dorotka Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:50
                (ja w końcu znalezione informacje pisałam na marginesie koło tekstu i pomiędzy linijkami).
                mam taką wadę jeśli chodzi o pisanie wypracowań czy czegokolwiek, że każdą myśl muszę dwa razy przemyśleć i conajmniej raz napisać i potem zazwyczaj i tak ją inaczej formułuję. bez brudnopisu więc moja praca byłaby jedną wielką bazgraniną:(
          • Gość: eM' Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: 217.197.79.* 04.05.07, 16:38
            Ja na próbnej miałam przynajmniej dwie kartki brudnopisu. Nie pamiętam dokladnie, wiem poprostu,ze mi nie brakowało. A tutaj naprawde...Załowac maturzystom kartek...Czas wyjechac za granicę ;)
            • Gość: dew22 Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.chello.pl 04.05.07, 16:55
              nie wiem jak Wy, ale ja nigdy nie korzystam z brudnopisu, ani dziś, ani na
              próbnej
              • lady_camelie Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 17:44
                ja tez nigdy to chyba moj blad,ale jakbym miala pisac dzis to wszystko na brudno
                to bym nie wyrobila sie,bo skonczylam jakos przed dwunastą pisac.. poza tym w
                brudnopisie albo zapisuje cos co mi sie nawinie a chce napisac o tym pozniej(ale
                etz nie zawsze - za kazdym razem mysle ze bede pamietac a roznnie z tym
                bywa)poza tym uzywam go glownie do sprawdzenia jak sie pisze jakies slowo - jak
                lepiej wyglada - jesli nie jestem pewna pisowni ;)
    • Gość: marta Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: 83.168.96.* 04.05.07, 18:37
      ja bym się wkurzyła. Najfajniejsze w całej pracy egzaminatora, to jest właśnie
      odrywanie tych kart;)
    • Gość: Szyszak Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.tvkdiana.pl 04.05.07, 18:43
      Właśnie jak to jest też oderwałem karte dla egzaminatora?
      • marrrrta88 Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 19:00
        no niby wszystko ok...
        • sisi88 Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 20:02
          u mnie kilka osób ją oderwało :p tzn tylko słyszałam jak odrywają :p poprostu jak ją włożyliście do środka to będzie wszystko ok :D ja np. nie miałam takiej potrzeby żeby ją oodrywać więc zostawiłam na swoim miejscu :D
          • Gość: Szyszak Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.tvkdiana.pl 04.05.07, 22:20
            Super kocham was wszystkich
    • na_lesnik Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 04.05.07, 22:22
      schowaj w koszulke i do segregatora:P wymieniaj się z dziećmi karteczkami:P
      • Gość: Szyszak Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.tvkdiana.pl 05.05.07, 00:24
        A masz może historyjki turbo bo mi karteczki nie leżą
        • Gość: ja Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:29
          ale mosiek... odrazu chcial oceniac;P spokojnie po co te nerwy;p
      • Gość: ja Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:33
        dla mnie bomba;P
        • dzersej Re: oderwalem karte dla egzaminatora :/ 05.05.07, 10:16
          też oderwałam tę kartę, nauczyciel wziął ją do dyrektora a inni zaczeli pisać.
          tak jak poza tym się nie stresowałam to to był niezły stres: wszyscy
          piszą/czytają, ja siedzę bez arkusza. na szczęście po 3 minutach został
          przyniesiony, doklejony jakąś taśmą, wpisane w protokół, więc myślę, że nie
          będzie problemów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka