roxy88 04.05.07, 20:42 tak jak w temacie:] po dzisiejszym polskim kiepsko to widze;/ ile obstawiacie procent z rozszezrenia;/ja jak wydoje 50 to bedzie eksssssstra:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lek_na_sraczke Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 20:47 Też widzę to wszystko kiepsko, bo też pisałam rozsz pol. Miałam zamiar składać na psychologię, ale stosowaną na UJ, ale wszystko zależy od wyników matury. Odpowiedz Link Zgłoś
vonny Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 20:57 ja chcę składać na UAM, ale zobaczymy, dzisiaj raczej dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 20:59 moja siostra jest na UAMie na 3 roku:) bardzo sobie chwali:) jak ona zdawała to mieli na wejście testy na inteligencję, teraz też są?;] Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 20:58 z tego forum prawie nikt bo polowa obleje, poczytaj ich odpowiedzi jakie durnory popisali na maturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:00 teraz juz nie ma testow na inteligencje....jesli by byly nikt prawdopodobnie sie by nie dostal z tych wszytskich cwaniaczkow maturalnych....bo taki tescik badajacy poziom intelektu to dopiero prawdziwy tescik:] Odpowiedz Link Zgłoś
enelka Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 20:59 Pewnie zaraz tu usłyszę wiele obelg ale ja ide i CHCE ISC na swps do Wrocka, zakochalam sie w tej uczelni i nie wyobrazam sobie, zebym miala pojsc gdzie indziej...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek hehe 04.05.07, 21:01 enelka napisała: > Pewnie zaraz tu usłyszę wiele obelg ale ja ide i CHCE ISC na swps do Wrocka, > zakochalam sie w tej uczelni i nie wyobrazam sobie, zebym miala pojsc gdzie > indziej...:)) faceta sobie lepiej poszukaj i w nim sie zakochaj, co zaden cie nie chce ze musisz kochac sie w uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l-ola88 Re: hehe IP: *.telkonet.pl 04.05.07, 21:03 -> enelka Na swps nie powinno być trudno się dostać :) Ja na UW, już drugi raz :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh do Mariana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:04 widze ze ty tez masz preoblemy z soba:D:D kurde...jak sie zakochala to niech sie kocha!!dzis nic toleracncji i zrozumienia u ludzi:)bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś
enelka Re: hehe 04.05.07, 21:05 marian_malek napisała: > faceta sobie lepiej poszukaj i w nim sie zakochaj, co zaden cie nie chce ze > musisz kochac sie w uczelni? A czy ciebie nikt nie chce, że zamiast spędzać z kims miło wieczór siedzisz na tym forum i same durnoty wypisujesz???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:03 ja jestem na swpsie w sopocie;/;/;/ wierz mi odkochasz sie!!ja szlam tam z misjja nauki....i wiesz pracy naukowej etc etc. ale kurde jest sciemniarsko....bo czy sie uczysz czy tez nie...traktowany jestes tak samo!!nic nie doceniaja wysilku!!uwazaja czlowieka za pustaka,ktory placi za edukacje;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyki Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:05 ja jestem na I roku na US,,,ale mysle sie przenosic na UW zobaczymy:] Odpowiedz Link Zgłoś
enelka Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 21:07 Gość portalu: irka napisał(a): > ja jestem na swpsie w sopocie;/;/;/ wierz mi odkochasz sie!!ja szlam tam z > misjja nauki....i wiesz pracy naukowej etc etc. ale kurde jest > sciemniarsko....bo czy sie uczysz czy tez nie...traktowany jestes tak samo!! nic > > nie doceniaja wysilku!!uwazaja czlowieka za pustaka,ktory placi za edukacje;/;/ Ale z tego co slyszalam to uczelnia ma pretiż i tam się naprawde uczy psychologii w praktyce a nie tylko w teorii. W ogole podobno we Wroclawski swps jest najlepiej. A Ty jak w spopocie to z Kasią Tusk chodzisz do szkoly? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskowej kolezanka Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:10 tak ,,,ale pozostawiam bez komentarza jej osobe;/;/;/;/;/ emotikonka pwoie wszytsko;] ale po swpsie i tak pracy nie dostaniemy;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 21:05 Dlaczego uważacie, że nikt stąd się nie dostanie? Dlaczego taka mała wiara we własne możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 21:07 lek_na_sraczke napisała: > Dlaczego uważacie, że nikt stąd się nie dostanie? Dlaczego taka mała wiara we > własne możliwości? to poczytaj jakie durnoty oni popisali to juz pewne ze oblali Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Kto składa na psychologie i gdzie?? 04.05.07, 21:09 Nie sądze, żeby ludzie, którzy powypisywali, że matką Elżbiety była Kolichowska, w ogóle mieli ochotę składać na psychologię. Odpowiedz Link Zgłoś