agnieszka.20 08.05.07, 13:51 kto z was zdaje rozszerzona geografie a kto podstawowa? jak czujecie sie przed tym egzaminem , na ile % liczycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia88-88 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.zaodrze.punkt.pl 08.05.07, 14:05 ja zdaję rozszerzoną, nie wiem na ile % liczę, cąły rok chcodziłam na fakultet w szkole z gegry i czytam sobie czasem jakieś podręczniki, ale cięzko jest mi to ocenić.. zalezy jakie zadania będą... najbardziej się boję geologii i lodowców, lądolodów itp. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloo JAA IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.07, 14:06 JAAAAA Tka samo jak z polskim, angielskim i wosem ucze sie 2 dni przed egazminem, wgrywam system do mozgu i bedze dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinool Re: JAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:28 Zdawałem wsyzstko z powyższych. Do wosu uczyłem się tylko więcej, tydzień przed. Jednak do geografii zaczelem sie uczyc od samego poczatku kwietnia, oczywiscie nie wiem jak napisze ale uważam że trzeba do geografii więcej usiaść i więcej się pouczyć bo naprawde są materiały trudne. Chyba że ktoś sie uczyl w LO na bierząco z lekcji na lekcje i 90% pamięta, wtedy wystarczy powtorzyc 2 dni przed i jest luz. Boje sie gegry, nie mam jej jako obwiązującą więc może stres mniejszy ale co tu dużo kryć najważniejszy egzamin bo na tej podstawie będe skladal papiery jak pozdawam. Życie.. Odpowiedz Link Zgłoś
a-guska1 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? 08.05.07, 14:24 ja tez zdaje rozszerzona geografie. troche sie bioje bo materialu jest bardzo duzo:( a wynik ktory byl by mi potrzebny to przypuszczam ze ok 70-80%. ale nie wiem czy dam rade:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:24 Ja też zdaje rozszerzoną gegrę. sądzę że 60% spoko a jak dobrze pójdzie to 70- 80%. najgorzej u mnie z przemysłem i złożami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildom Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:35 no ja wlasnie za powtoreczki sie wzialem. Ale nie mam co sie bac. Uczylem sie cala trzecia klase. Licze na jakies 80-90 % chyba ze grupa z CKE pokrzyzuje moje plany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:37 ja. czuję się ee... dziwnie. myślę sobie: ale nudy, czemu ja to wybrałam? nie liczę bo po angielskim się przeliczyłam. ważne żeby zdać. Odpowiedz Link Zgłoś
a-guska1 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? 08.05.07, 15:51 wazne zeby zdac. nie koniecznie tylko tyle. niestety jesli sie chce dalej cos robic i ma sie jakies konkretne marzenia i plany to trzeba miec niestety wysoki wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:54 wiem :) mówiłam, ze DLA MNIE wazne, żeby zdac, bo geografia najmniej mi jest przydatna z wszystkiego co zdaję :) Odpowiedz Link Zgłoś
a-guska1 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? 08.05.07, 15:57 dla mnie niestety jest to najwazniejszy przedmiot i pewnie dlatego tak bardzo sie boje:( wystarczy juz ze angielski rozsze. zawalilam i to masakrycznie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:13 no właśnie dla mnie najważniejszy był angol rozsz. tak sie stresowałam i zawaliłam totalnie. cała moja nadzieja w polskim... ale a-guska1! damy radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
a-guska1 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? 08.05.07, 16:21 ja to widze czarno ta moja wymazona turystyke na UAM w Poznaniu... ale dzieki:) ciagle mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze:) mam nadzieje ze damy rade:)! Odpowiedz Link Zgłoś