Dodaj do ulubionych

kto zdaje rozszerzona geografie?

08.05.07, 13:51
kto z was zdaje rozszerzona geografie a kto podstawowa? jak czujecie sie przed tym egzaminem , na ile % liczycie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia88-88 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.zaodrze.punkt.pl 08.05.07, 14:05
      ja zdaję rozszerzoną, nie wiem na ile % liczę, cąły rok chcodziłam na fakultet
      w szkole z gegry i czytam sobie czasem jakieś podręczniki, ale cięzko jest mi
      to ocenić.. zalezy jakie zadania będą... najbardziej się boję geologii i
      lodowców, lądolodów itp. :(
    • Gość: bloo JAA IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.07, 14:06
      JAAAAA
      Tka samo jak z polskim, angielskim i wosem ucze sie 2 dni przed egazminem,
      wgrywam system do mozgu i bedze dobrze :)
      • Gość: Marcinool Re: JAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:28
        Zdawałem wsyzstko z powyższych. Do wosu uczyłem się tylko więcej, tydzień
        przed. Jednak do geografii zaczelem sie uczyc od samego poczatku kwietnia,
        oczywiscie nie wiem jak napisze ale uważam że trzeba do geografii więcej usiaść
        i więcej się pouczyć bo naprawde są materiały trudne. Chyba że ktoś sie uczyl w
        LO na bierząco z lekcji na lekcje i 90% pamięta, wtedy wystarczy powtorzyc 2
        dni przed i jest luz. Boje sie gegry, nie mam jej jako obwiązującą więc może
        stres mniejszy ale co tu dużo kryć najważniejszy egzamin bo na tej podstawie
        będe skladal papiery jak pozdawam. Życie..
    • a-guska1 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? 08.05.07, 14:24
      ja tez zdaje rozszerzona geografie. troche sie bioje bo materialu jest bardzo duzo:( a wynik ktory byl by mi potrzebny to przypuszczam ze ok 70-80%. ale nie wiem czy dam rade:(
      • Gość: Monika Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:24
        Ja też zdaje rozszerzoną gegrę. sądzę że 60% spoko a jak dobrze pójdzie to 70-
        80%. najgorzej u mnie z przemysłem i złożami...;)
        • Gość: wildom Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:35
          no ja wlasnie za powtoreczki sie wzialem. Ale nie mam co sie bac. Uczylem sie
          cala trzecia klase. Licze na jakies 80-90 % chyba ze grupa z CKE pokrzyzuje
          moje plany :)
    • Gość: ulka Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:37
      ja.
      czuję się ee... dziwnie. myślę sobie: ale nudy, czemu ja to wybrałam?
      nie liczę bo po angielskim się przeliczyłam. ważne żeby zdać.
      • a-guska1 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? 08.05.07, 15:51
        wazne zeby zdac. nie koniecznie tylko tyle. niestety jesli sie chce dalej cos robic i ma sie jakies konkretne marzenia i plany to trzeba miec niestety wysoki wynik.
        • Gość: ulka Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:54
          wiem :) mówiłam, ze DLA MNIE wazne, żeby zdac, bo geografia najmniej mi jest
          przydatna z wszystkiego co zdaję :)

• a-guska1 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? 08.05.07, 15:57
            dla mnie niestety jest to najwazniejszy przedmiot i pewnie dlatego tak bardzo sie boje:( wystarczy juz ze angielski rozsze. zawalilam i to masakrycznie:(
            • Gość: ulka Re: kto zdaje rozszerzona geografie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:13
              no właśnie dla mnie najważniejszy był angol rozsz. tak sie stresowałam i
              zawaliłam totalnie. cała moja nadzieja w polskim...

ale a-guska1! damy radę :)
              • a-guska1 Re: kto zdaje rozszerzona geografie? 08.05.07, 16:21
                ja to widze czarno ta moja wymazona turystyke na UAM w Poznaniu... ale dzieki:) ciagle mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze:)
                mam nadzieje ze damy rade:)!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka