ygga1 23.05.07, 09:23 a co myslicie o tym kierunku? wybiera sie ktos? i gdzie:) bo ja sie wlasnie zastanawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szaman Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 11:43 Siemanko! Ja wybieram się na pedagogikę wczesnoszkolną albo na pracę socjalną do Olsztyna. A ty o czym myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ygga1 Re: pedagogika 23.05.07, 13:01 własnie sie zastanawiam czy to dla mnie;) jak coś to bede składała raczej do warszawy..na SGGW moze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:41 Ja rowniez ide na oligofrenopedagogike do Olsztyna:) Słyszlam ze przyjemny i lightowy kieruneczek:): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia885 Re: pedagogika IP: *.is.net.pl 05.06.07, 23:18 ja sie zastanawiam nad pedagogika społeczno-opiekunczą lub psychoprofilaktyką społeczną, niestety nie jest to kierunek który daje wielkie możliwości pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
gohha1 Re: pedagogika 23.05.07, 21:04 ja wiem o pedagogice tyle tylko, że to łatwy kierunek humanistyczny Mojej koleżanki siostra jest teraz na 3 roku i wiem, że np. na 2 roku (chyba na 2) pisali np. bajki dla dzieci. Myślę, że jeśli ktoś lubi dzieciaczki, to nie będzie miał tam najmniejszych problemów ze studiowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pedagogika IP: *.futuro.pl 05.06.07, 22:34 Cześć! Zamierzam studiować pedagogikę w Wyższej Szkole pedagogicznej TWP w Warszawie.Słyszałam, że jest niezła. Odpowiedz Link Zgłoś