ona881 23.05.07, 19:41 hej nie wiecie jakie były w zeszłym roku progi na biotechnologie w Warszawie łodzi Lublinie i Wrocławiu??????? Bedę wdzieczna za wszelkie informacje pozdrawiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona881 Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:04 Ludzieeeeeeeeeeee czy nikt nie wie nic o tej biotechnologi???? Prosze odezwijcie sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka137 Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 24.05.07, 13:16 biotevh we wroc jest beznadziejna! nie skladaj tam nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qsweaq Re: Biotechnologia!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:26 wcale nie! jest na bardzo dobrym poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Biotechnologia!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:31 zupelnie bez przyszlosci kierunek, wbrew temu co mowia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona881 Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:56 matkooooooo, prosze powiedzcie mi jakei były mnei wiecej proogi a nie rozwazajcie jaka jest dana uczelnia proszeeee:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
goska_samoska Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 24.05.07, 16:38 ale teraz mianem kierunku bez przyszłości określa się większośc kierunków uniwersyteckich... i co?- to znaczy że mamy na nie w ogóle nie iść ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 17:31 kurcze tez chce wiedziec jakie sa progi...ja sie wybieram do Łodzi. Strona rekrutacji UŁ jest zablokowana i nie ma nic o progach. Ktos moze wie ile mniej wiecej trzba miec punktów??Czy napisanie np. bilogi rozszerzonej na 70% a chemii na 60% jest wystarczajace?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:00 136chyba (z tego co pamietam) rozsz. bio + chem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 18:15 ale gdzie w łodzi????? bo jeszcze przeciez podstawe biora pod uwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myth Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 IP: *.centertel.pl 25.05.07, 11:14 Najlepiej zadzwon na kazdy uniwerek ktory cie interesuje i zapytaj sie o progi-najpewniejsze zrodlo informacji. Ja tak sie pytalem o progi na medyka. Nr tel do danej uczelni na pewno znajdziesz na jej glownej stronie. Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
bromelina Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 04.07.07, 16:05 heheh ja skladam podanie na biotechnologie do wrocławia- nic nie wiem o progach oprzelicznikach i tez jestem ciekawa ponoc co roku jest po 10 os na jedno miejsce??????????? A matura rewelacyjna nie jest!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
gagolek Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 04.07.07, 19:10 na SGGW ostateczny prog w zeszlym roku 170 lub troche pozwyzej max 174 punktow SGGW. Zwazywszy przelicznik Giertych pewnie troche spadnie. Specjalizacje z biotechnologii roslin mozesz robic na ogrodnictwie SGGW, zatem jak sie zorientujesz, ze w I rekrutacji braknie tobie jakis 10 punktow, nie licz na spadek progow az o tyle i prznies sie np ogrodnictwo czy rolnictwo. Zanm ludzi wlasnie po tych kierunkach. Na prawde sobie swietnie radza:) Praktycznie maja otwarte drogii kariery podobne do ludzi po biotechnologii, ale tez inne mozliwosci. SGGW ogolnie daje dobre przygotowanie. Widze to po kontakcie z absolwentami tej uczelnii, a zatem moge byc w miare obiektywna. UW biotechnologia cos okolo 76000. Na tym samym wydziale mniejszy prog punktowy na biologie i przyjmowali praktycznie wszystkich na ochrone srodowiska. Jesli interesuje ciebie inzynieria genetyczna, to wszelkie zajecia z genetyki sa dla ciebie otwarte wlacznie z robieniem pracy magisterskiej w Instytucie Genetyki i Biotechnologii, nawet jesli studiujesz ochrone srodowiska:)) Znam ludzi ze oficjalna specjalizacja z biologii srodowiskowej, ktorzy zrobili prace magisterska wlasnie w Zakladzie Genetyki, potem doktorat juz z biologii molekularnej i teraz praca w firmach biotechnologicznych stoi przed nimi otworem. W tym momencie nazwa specjalizacji na dypolmie ukonczenia szkoly wyzszej nikogo nie interesuje. Najlatwie4j w wawie bylo sie dostac na biotechnologie na PW, ale wymagana matma na maturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia88 Re: Biotechnologia!!!!!!!!!1 IP: *.wroclaw.mm.pl 05.07.07, 08:56 HM...nie rozumiem za bardzo po co komu wiedzieć, jakie byly progi w zeszlym roku...W tym roku przeciez pisalismy calkiem inna mature i nie mozna jej porownywac z zeszłorocznymi wynikami... Odpowiedz Link Zgłoś