Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Łódzki

24.05.07, 09:26
KTO SIE TAM WYBIERA?? I NA CO?? JAK OCENIACIE SWOJE SZANSE?? JAKI MACIE W
PRZYBLIŻENIU WYNIKI(I Z JAKICH PRZEDMIOTÓW NA JAKIM POZIOMIE??)
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.piotrkow.net.pl 24.05.07, 10:05
      hey ja się wybieram na dziennikarstwo!z ustnych maialm pol. 90% a z ang. 75% a
      pisemne mysle ze powyzje 70%
    • Gość: Aneta Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:15
      Ja sie wybieram do Łodzi na turystykę i rekreacje. Ale nie sądzę żebym się tam
      dostałam bo troszkę słabo poszła mi maturka. No ale się zobaczy. A ty na co sie
      wybierasz???
      • Gość: aga Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 11:07
        ja chce iscna biotechnologie.mam okolo 60% zrozszerzonej chemii i okolo 70% z
        bilogi tez rozszerzonej.nie wiem czy to starczy
        • Gość: aaaa Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:07
          a jaki był prog na biotechnologie w tamtym roku????
      • Gość: tomaszito Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:54
        ja myśle o geografii >pozdrówka:)
        • Gość: kaaa1234 Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 16:22
          *historia, etnologia, kulturoznawstwo, od biedy pedagogika- edukacja doroslych :P
          swoje wyniki szacuje mniej wiecej tak: polski rozszerzony (ciezko powiedziec,
          ale chyba nie za dobrze, ajkies 50 -60% PORAZKA;), ang podstawa- 80%, wOS
          rozszerz- 80%.
    • Gość: Biedronka Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:43
      Dziennikarstwo, socjologia, pedagagika <- w tej kolejności.
      • Gość: kaaa1234 Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 16:49
        z tego co widze to pedagogika jest czesto kolem ratunkowym ;P
    • Gość: mammamia Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.05.07, 19:28
      wybieram sie na ochrone srodowiska... nie wiem jakie byly progi w tamtym roku.
      mysle, ze bede miala ok. 85% z rozszerzonej gegry i ok. 75% z rozszerzonej
      biologii. czy wystarczy? okaze sie:]
      • Gość: lady_camelie Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 20:40
        dziennikarstwo , psychologia , politologia i moze administracja - w razie czego.

a szanse..hm,nie wiem,nie mam pojecia,mysle ze nie najgorzej.ale tez i lepiej
        mogloby byc
    • Gość: Gloria Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.netburg.pl 13.07.07, 22:01
      polonistyka.
      94% z rozszerzonego polskiego.

(ale nadal sie waham, bo dostałam się już na socjologię w UM Łódź)
    • Gość: olciaaa88 Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 22:43
      wybieram sie na ekonomie i m. stosunki gosp. . Startuje z 402 pktami . a Wy jak
      tam ?
      • Gość: :] Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 01:38
        TiR 401 pkt i Stosunki międzynarodowe 251,5pkt :]
    • Gość: Biedronka Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 02:10
      II wątek o UŁ... zadam także i tutaj swoje pytanie, może ktoś będzie wiedział :(

W dokumentach napisane jest, że składa się albo orginał ukończenia szkoły
      średniej, albo odpis wydawany przez szkołę... może ktoś orientuje się, czy ew.
      można także i ksero poświadczone notarialnie ?
      • Gość: g Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.astral.lodz.pl 14.07.07, 09:19
        dlaczego zadajesz to pytanie na forum pelne maturzystow :D.Zadzwon do
        dziekenattu wydzialu na ktory sie wybierasz i spytaj.Szkoda ci chajsu na telefon
        czy co ? :D
        • Gość: B\ Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 10:50
          Gość portalu: g napisał(a):

> dlaczego zadajesz to pytanie na forum pelne maturzystow :D.Zadzwon do
          > dziekenattu wydzialu na ktory sie wybierasz i spytaj.Szkoda ci chajsu na
          telefon czy co ? :D

• Gość: Biedronka Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 10:53
            Ajjj... źle mi się wysłało :P

Nie, nie szkoda mi...

Tylko dziś jest sobota, jutro niedziela :P
            Kto pyta nie błądzi, a nóż znajdzie się ktoś kto zna odpowiedź ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka