tomaszito 24.05.07, 09:26 KTO SIE TAM WYBIERA?? I NA CO?? JAK OCENIACIE SWOJE SZANSE?? JAKI MACIE W PRZYBLIŻENIU WYNIKI(I Z JAKICH PRZEDMIOTÓW NA JAKIM POZIOMIE??) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.piotrkow.net.pl 24.05.07, 10:05 hey ja się wybieram na dziennikarstwo!z ustnych maialm pol. 90% a z ang. 75% a pisemne mysle ze powyzje 70% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:15 Ja sie wybieram do Łodzi na turystykę i rekreacje. Ale nie sądzę żebym się tam dostałam bo troszkę słabo poszła mi maturka. No ale się zobaczy. A ty na co sie wybierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 11:07 ja chce iscna biotechnologie.mam okolo 60% zrozszerzonej chemii i okolo 70% z bilogi tez rozszerzonej.nie wiem czy to starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:07 a jaki był prog na biotechnologie w tamtym roku???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszito Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:54 ja myśle o geografii >pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 16:22 *historia, etnologia, kulturoznawstwo, od biedy pedagogika- edukacja doroslych :P swoje wyniki szacuje mniej wiecej tak: polski rozszerzony (ciezko powiedziec, ale chyba nie za dobrze, ajkies 50 -60% PORAZKA;), ang podstawa- 80%, wOS rozszerz- 80%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:43 Dziennikarstwo, socjologia, pedagagika <- w tej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 16:49 z tego co widze to pedagogika jest czesto kolem ratunkowym ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammamia Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.05.07, 19:28 wybieram sie na ochrone srodowiska... nie wiem jakie byly progi w tamtym roku. mysle, ze bede miala ok. 85% z rozszerzonej gegry i ok. 75% z rozszerzonej biologii. czy wystarczy? okaze sie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_camelie Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 20:40 dziennikarstwo , psychologia , politologia i moze administracja - w razie czego. a szanse..hm,nie wiem,nie mam pojecia,mysle ze nie najgorzej.ale tez i lepiej mogloby byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gloria Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.netburg.pl 13.07.07, 22:01 polonistyka. 94% z rozszerzonego polskiego. (ale nadal sie waham, bo dostałam się już na socjologię w UM Łódź) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olciaaa88 Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 22:43 wybieram sie na ekonomie i m. stosunki gosp. . Startuje z 402 pktami . a Wy jak tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 01:38 TiR 401 pkt i Stosunki międzynarodowe 251,5pkt :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 02:10 II wątek o UŁ... zadam także i tutaj swoje pytanie, może ktoś będzie wiedział :( W dokumentach napisane jest, że składa się albo orginał ukończenia szkoły średniej, albo odpis wydawany przez szkołę... może ktoś orientuje się, czy ew. można także i ksero poświadczone notarialnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.astral.lodz.pl 14.07.07, 09:19 dlaczego zadajesz to pytanie na forum pelne maturzystow :D.Zadzwon do dziekenattu wydzialu na ktory sie wybierasz i spytaj.Szkoda ci chajsu na telefon czy co ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B\ Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 10:50 Gość portalu: g napisał(a): > dlaczego zadajesz to pytanie na forum pelne maturzystow :D.Zadzwon do > dziekenattu wydzialu na ktory sie wybierasz i spytaj.Szkoda ci chajsu na telefon czy co ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 10:53 Ajjj... źle mi się wysłało :P Nie, nie szkoda mi... Tylko dziś jest sobota, jutro niedziela :P Kto pyta nie błądzi, a nóż znajdzie się ktoś kto zna odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś