Dodaj do ulubionych

odpis notarialny wrocław

18.06.07, 16:09
czy wie ktos gdzie moge zrobic odpis notarialny swiadectwa we wroclawiu i ile
to kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: i,m Re: odpis notarialny wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:43
      Nie wiem jak to jest dokładnie z odpisem.
      Ale jeśli chodzi o potwierdzenie zgodności kopii z orginałem (jeśli takie coś
      może być) to kosztuje 7,32 zł za sztukę.

I prosze się nie śmiać jeśli odpis a to o czym mówię to to samo :)
      • Gość: :) Re: odpis notarialny wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 08:03
        prawde mowiac mam nadzieje, ze to jest to samo i ze kosztuje tyle samo :) bo juz
        wystarczajaco stowek idzie na oplaty rekrutacyjne milo zobaczyc cos bez dwoch zer :P
        • Gość: =) Re: odpis notarialny wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:36
          Jeśli chodzi o potwierdzenie tej kopii dowodu osobistego to można to zrobić u każdego notariusza... Ja płaciłam jakieś niecałe 15 zł:)
          • Gość: Majka Re: odpis notarialny wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 18:42
            W tamtym roku robiłam taki odpis i płaciłam coś ok. 7 zł za jeden. We Wrocławiu
            przy sądzie jest pełno kancelarii notarialnych ale nie zostawiajcie sobie tej
            sprawy na ostatnią chwilę (tak jak ja zrobiłam). Ja byłam chyba w sześciu czy
            siedmiu kancelariach zanim trafiłam na taką gdzie zgodzili się zrobić odpis od
            ręki a i na to musiałam czekać 1,5 godziny, taka była kolejka. We wszystkich
            innych kancelariach chcieli się umawiać na dzień lub dwa dni później.
            • Gość: :) Re: odpis notarialny wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:25
              dzisiaj zalatwilam odpis i jeszcze byli tak mili w koncelarii, ze jak wpadlam o
              15.40 to zrobili mi to od reki mimo, ze sie juz zbierali bo jest ona czynna do
              15. Za 3 odpisy swiadectwa ukenczenia szkoly i 2 swiadectwa maturalne zaplacilam
              58zl, bylo tego 10 ztron wiec 5,8 za strone to i tak nie tak drogo (chociaz jak
              mialam zaplacic 58zl to serce bolalo). Tak czy inaczej byli tak mili, ze chyba
              zrobie im reklame odpis robilam na powstancow slaskich na przeciwko hotelu
              wroclaw (tak mniej wiecej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka