zapytanko2 18.06.07, 16:09 czy wie ktos gdzie moge zrobic odpis notarialny swiadectwa we wroclawiu i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i,m Re: odpis notarialny wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:43 Nie wiem jak to jest dokładnie z odpisem. Ale jeśli chodzi o potwierdzenie zgodności kopii z orginałem (jeśli takie coś może być) to kosztuje 7,32 zł za sztukę. I prosze się nie śmiać jeśli odpis a to o czym mówię to to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: odpis notarialny wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 08:03 prawde mowiac mam nadzieje, ze to jest to samo i ze kosztuje tyle samo :) bo juz wystarczajaco stowek idzie na oplaty rekrutacyjne milo zobaczyc cos bez dwoch zer :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Re: odpis notarialny wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:36 Jeśli chodzi o potwierdzenie tej kopii dowodu osobistego to można to zrobić u każdego notariusza... Ja płaciłam jakieś niecałe 15 zł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: odpis notarialny wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 18:42 W tamtym roku robiłam taki odpis i płaciłam coś ok. 7 zł za jeden. We Wrocławiu przy sądzie jest pełno kancelarii notarialnych ale nie zostawiajcie sobie tej sprawy na ostatnią chwilę (tak jak ja zrobiłam). Ja byłam chyba w sześciu czy siedmiu kancelariach zanim trafiłam na taką gdzie zgodzili się zrobić odpis od ręki a i na to musiałam czekać 1,5 godziny, taka była kolejka. We wszystkich innych kancelariach chcieli się umawiać na dzień lub dwa dni później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: odpis notarialny wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:25 dzisiaj zalatwilam odpis i jeszcze byli tak mili w koncelarii, ze jak wpadlam o 15.40 to zrobili mi to od reki mimo, ze sie juz zbierali bo jest ona czynna do 15. Za 3 odpisy swiadectwa ukenczenia szkoly i 2 swiadectwa maturalne zaplacilam 58zl, bylo tego 10 ztron wiec 5,8 za strone to i tak nie tak drogo (chociaz jak mialam zaplacic 58zl to serce bolalo). Tak czy inaczej byli tak mili, ze chyba zrobie im reklame odpis robilam na powstancow slaskich na przeciwko hotelu wroclaw (tak mniej wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś