Dodaj do ulubionych

Zarządzanie.....AE

20.06.07, 23:13
Co myślicie o tym kierunku...chciałabym chyba go studiować...mam jednak duze
watpliwosci, jestem osoba raczej nie wierzaca w swoje mozliwosci, boje sie ze
sobie nie poradze z matma, ekonometria, do tego w liceum bylam w klasie
humanistycznej, ale z matma problemow nie mialam nigdy...ale wiem ze studia
to co innego...jest trudniej....co wy myslicie o tym kierunku???? moze jest
ktos kto to studiuje?? z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • rubia.megi Re: Zarządzanie.....AE 20.06.07, 23:25
      a o jakie AE Ci chodzi?? bo ja też sie poważnie zastanawiam nad tym kierunkiem
      ale przekonania do dziasiaj nie mam. bo jak Ty:) byłam w klasie humanistycznej
      ale matme nawet lubiłam ale oczywiście studia to już inny poziom:(
      a masz już mniej więcej obmyślaną specjalizację, bo ja sie tym też kieruję przy
      wyborze??
      • Gość: Ewcia Re: Zarządzanie.....AE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:47
        Ja bym chciałam na AE we wrocku, ale nie wiem czy sie dostane...na zarzadzanie
        przedsieborstwem chyba...ale ja tez nie jestem tego pewna..mam taki problem z
        podjeciem decyzji, boje sie ze zrobie cos czego bede zalowac przez pare
        lat...no ale mam nadzieje ze bedzie dobrze...zycze wszystkim powowdznia
    • Gość: Agusia Re: Zarządzanie.....AE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 06:56
      Ja sie właśnie zastanawiam nad studiowaniem zarządzania specjalność: zarządzanie
      w administracji publicznej i nad samą administracją. Nie bardzo się orientuje co
      by było lepsze. Jednego dnia wydaje mi się, że to pierwsze, drugiego, że
      drugie... Czy po zarządzaniu po prostu mogę pracować w biurze, czy tylko
      zarządzać jakąś firmą, założyć formę, być szefem? Nie do końca rozumiem sens
      zarządzania. Mógłby mi ktoś to wyjaśnić?
      • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:38
        Witam w klubie dziewczyny ;) Tez bylam w klasie humanistycznej:D z matma
        problemow nie mialam , no ale wiadomo poziom w klasie humanistycznej z matmy
        nie nalezal do najwyzszych :)) a wybieram sie na zarzadzanie turystyka i tez
        mam straaszne obawy. Pozdr
        • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE IP: 80.51.254.* 21.06.07, 09:42
          swoją drogą fajnie,ze tylu 'humanistow' wybiera sie na zarzadzanie :) Juz sobie
          wyobrazalam - ja sam wsrod samych mozgow matematycznych- :d i nie wiedzialam
          czy sie w tym odnajde, no ale widze,ze moze nie bedzie tak tragicznie :)
          matematycy to pewnie na ekonomie albo na finanse sie wybieraja :)
          • Gość: Agusia Re: Zarządzanie.....AE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:48
            Ale JA byłam w klasie matematycznej...
          • Gość: Agusia Re: Zarządzanie.....AE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:49
            "matematycy to pewnie na ekonomie albo na finanse sie wybierają :) "

- niekoniecznie, myślę, że większość jednak na politechnikę...
            • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE IP: 80.51.30.* 21.06.07, 09:59
              Sorry, moja odpowiedz nie byla skierowana do Ciebie,w zlym miejscu zaznaczylam
              odpowiedz, tak z rozpedu :) Chodzilo mi o Ewcie i Rubie , bo one sa w tym samym
              polozeniu co ja i maja takie same watpliowsci :)

Gość portalu: Agusia napisał(a):

> "matematycy to pewnie na ekonomie albo na finanse sie wybierają :) "
              >
              > - niekoniecznie, myślę, że większość jednak na politechnikę...

Ale ja mowie (pisze) tylko o AE .
              Polibuda wiadomo, ze jest oblegana przez matematyków, bez matmy na maturze
              chyba nie ma szans sie tam dostac , chociaz szczerze to sie nie orietuje:)
              • Gość: aga Re: Zarządzanie.....AE IP: *.czuby.pl 21.06.07, 10:22
                Co do zarządzania to ja na pewno tam sie wybieram, ale interesuje mnie bardzije
                cos zwiazanego z maketingiem. co do tego, ze matematycy sie tam nie wybieraja to
                tak sobie, bo na niektore AE tylko matma jest brana podczas rekrutacjii wiec
                siłą rzeczy trzeba ja zdac /akurat ja po rozszerzonej matmie;)/ :)
                a w ogole to na jaka AE sie wybieracie?
                • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:30
                  Ja do Katowic :) tam wystarczy matura z geografii :)
                  • rubia.megi Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! 21.06.07, 18:55
                    hehe ja też do katowic:) tak poważnie się zastanawiam bo tam zarządzanie jest w
                    tej turystyce. a po takim kierunku szersze horyzonty niz po samej turystyce:)
                    tylko ta matma... podobno nie ma jej aż tak dużo ale tez nie chciałabym od
                    poczatku roku nadrabiać zaległości bo "inni" bedą juz dalej:/
                    a skąd jesteś? masz blisko do katowic? i jak Ci poszła gegra? i jeszcze
                    jezyk:)??
                    Pozdrawiam
                    • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:10
                      ooo no prosze :) z języka licze na ok.80 i wiecej ,trudno mi okreslic jak
                      ocenia mi wypracowanie, ale pisalam podstawe ! :) geografie rozszezrzona
                      zdawalam i tu wielki znak zapytania , moze ok 60:( sama nie wiem i czarno widze
                      moje szanse :) a tobie jak poszlo? skladasz jeszcze gdzie na zarzadzenie
                      tustyka?:)
                      • rubia.megi Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! 21.06.07, 19:30
                        mysle ze gegra to tak 65-75. a ang to nie sprawdzałam:) ale zdawałam
                        rozszerzony. zarzadzanie turystyką i hotelarstwem jest AE kraków ale tam nie da
                        rady bo trzeba było matme zdawać:(( tam może by było lepiej bo bliżej:) a
                        katowice to mnie troche przerażaja z odległościa. mieszkam w warszawie wiec
                        bedę musiała sie liczyc z akademikiem( w sumie to fajnie:) a Ty? skąd jestes?
                        • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:36
                          No to spoko, ja sie tej geo obawiam, wszystko sie okaze niedlugo:) na AE w
                          Katowicach jeszcze i tak nie mozna sie zarejestrowac, wg mnie bardzo dobrze:)
                          denerwuja mnie te rejestracje w ciemno i przede wszystkim placenie tych oplat
                          rekrutacyjnych. Ja mam do Katowic ok. pol godzinki autem, autobusem 45 min wiec
                          nie ma zle :)
                          • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: 80.51.30.* 21.06.07, 19:39
                            A tak na marginesie to dziwie ci sie,ze z Warszawy na studia do Katowic sie
                            wybierasz :)) Ja bym chciala w Wa-wie studiowac ,ale mi to za daleko i za
                            drogo:)
                            • rubia.megi Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! 21.06.07, 20:19
                              w wawie na takie kierunki to tylko z matematyka, a ja się za pozno zabrałam i
                              po prostu tego nie zdawałam- ale w sumie nie żałuje:)na początku tzn. 3tyg.temu
                              to myślałam tylko o turystyce i rekreacji na sggw ale po trzech latach to dalej
                              nie wiem co bym ze soba robiła, a tu szersze perspektywy-tzn tak misie
                              wydaje.zarzadzanie (i marketing, jak sie orientowałam to nawet mnie to
                              interesuje:) a jak w turystyce to może i dobrze będzie:) w wawie też składam
                              ale tu trudniej sie dostać :( myślisz że z takimi wynikami powyżej 60% uda sie
                              dostać do katowic??
                              • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:24
                                Na pewno masz szanse:) Ja nie potrafie ich ocenic, pytalam juz pare razy o
                                progi ,ale nikt nie wie,a przynajmniej nikt nie potrafil mi ich podac. Do
                                Katowic na pewno latwiej niz do Warszawy, Krakowa, Wroclawia itd :))
                                • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:30
                                  Aha jeszcze jedno, wspominalas cos o Krakowie, kiedy mi ktos podal taka strone
                                  www.ae.krakow.pl/plikrekrutacja/Statystyka.pdf :) Moze sie przyda:)
                                  • rubia.megi Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! 21.06.07, 20:35
                                    dzięki za stronkę:)) zaraz zobaczym co tam jest!!
                                • rubia.megi Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! 21.06.07, 20:34
                                  właśnie tez na to liczę że bedzie choc troche łatwiej:)) zobaczymy...
                                  to jak sie dostaniesz na to zarzadzanie w turystyce,mediachitd. to daj znac na
                                  forum! fajnie bedzie już "znać" kogos, zawsze to troche lżej:))
                                  oby nam się udało!! pozdrawiam;))
                                  • Gość: kika Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:38
                                    Ok, dam znac :) Rowniez pozdrawiam:)
                                    • Gość: mgielka00 Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.eranet.pl 28.06.07, 13:22
                                      z podstawowa sa szanse na zarzadzanie w AE we Wrocku ??
                                      • Gość: Ewcia Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:39
                                        no wlasnie tez mnie to zastanawia...wie ktos jakie sa progi na AE na np.
                                        stosunki czy zarzadzanie....ile wam wychodzi pkt. rekrutacyjnych??
                                        • Gość: lol Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:41
                                          a o ktore AE konkretnie ci chodzi??
                                          • Gość: Ewcia Re: Zarządzanie.....AE, pyt do Kiki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:31
                                            Mi chodzi o AE we wrocławiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka