ewcia1841 24.06.07, 11:30 A moze jest tu ktos kto ma zamiar tam studiowac, to jest moje wyjscie awaryjne jak mnie nie przyjma na AE i cos mi sie wydaje ze nie przyjma ;/ ale trzeba wierzyc :)) Ja w Legnicy skladam na zarzadzanie, a wy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaaa Re: PWSZ Legnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 13:04 Jak się nie uda we wrocku to pójdę na administracje w Legnicy..A wiecie moze jak tam przebiega rekrutacja? Do kiedy trzeba składać papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: PWSZ Legnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 13:51 www.pwsz.legnica.edu.pl tam jest wszystko o rekrutacji....a mozna skladac podania jakos do sierpnia ale nie pamietam którego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka00 Re: PWSZ Legnica IP: *.eranet.pl 28.06.07, 12:58 rowniez skladam do Legnicy w razie gdyby ..... :-) mysle o logistyce lub auducie wewnetrznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: PWSZ Legnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:41 a wiesz ze logistyka konczy sie inzynirem a nie licencjatem?? a audyt jest specjalonoscia na zarzadzaniu, ktora sie wybiera na drugim roku....ja tez bede na zarzadzaniu chyba.,.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1841 Re: PWSZ Legnica 29.06.07, 21:21 Och..widze ze mało osób jest z tych stron :)) a ta szkoła to miej wyjcie awaryjne....cos czuje tez ze przyszla uczelnia...matura nie poszła mi tak źle ale zdawałam tylko jeden przedmiot (znaczy 3 z ang i pol. ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: PWSZ Legnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:29 ktos jeszcze? to tez jest moje wyjscie awaryjne... skladam na politologie^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: PWSZ Legnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:42 Ludzie składajcie tam na zarządzanie bo jak będzie mało chętnych nie otworzą tego kierunku <prosi > :)) a inny mi tam nie pasuje, będe musiała się zmusić do innego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: PWSZ Legnica IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.07, 15:16 mi w ogole to miasto nie pasuje;/ ale moze poziom zrekompensuje niezbyt ladna okolice?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: PWSZ Legnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:31 wiesz ja tez sie nie ciesze ze bede tu studiowac, uczyłam sie juz tu w liceum i nie jest tak zle, a co do poziomu uczelni to...no srednio srednio ....rozne sa opinie na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś