Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Szczeciński - prawo

24.06.07, 15:50
Czy ktoś sie wybiera do Szczecina na prawo? Od ilu przyjmowano w tamtym roku
na stacjonarne,ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ulka Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:52
      z tego co się orientuje to przeba było wszystkie przedmioty mieć zdane powyżej
      29% bo jeśli ktos miej mniej to ..... niestety...
      • Gość: kasia Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:21
        no bez przesady, na US wcale nie jest się tak łatwo dostać. Uniwerek jest na 5
        miejscu! Ja się wybieram tam na administrację.
        • Gość: gacorek17 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:33
          ulka chyba cyfry pomylilas! 29% to matury nawet nie zdali... a tak serio? skad
          masz takie informacje?
          • Gość: ulka Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:35
            ehhh, ta wasza inteligencja....
            chodziło mi o to, że jesli ktoś miał 29% i mniej to na bank nie został
            przyjety, tylko trzba było miec więcej 9czyt. zdaną mature)
            • Gość: dunkan Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.tktelekom.pl 24.06.07, 16:55
              to po co sie udzialasz jak nie wiesz ?
              kelpac by klepac to mozna w posladki babki !
              • Gość: ulka Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:57
                nie denerwuj sie dunkan ;0
            • Gość: gacorek17 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:57
              to jak nie wiesz to nie pisz prosze głupot! bo założyłem ten wątek do osób
              kompetentnych a nie wróżek! sorry!
        • Gość: vvv Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:26
          nie wiem skąd masz te info ze US jest na 5 miejscu ;) mieszkam w szczecinie i
          mam znajowmych studiujących i prawo i inne kierunki na US i wiem ze na ten
          uniwersytet przyjmują każdego jak leci a na prawie nie robi się totalnie nic.
          poziom godny pożałowania. wybacz.
    • Gość: gacorek17 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:39
      nikt nie idzie na prawo do szczecina? dziwne :) no ale to dobrze;)
      • Gość: :) Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:42
        Ja się wybieram, tzn na pewno tam składam:) Ale niestety słyszałam, że wcale
        nie jest tak łatwo tam sie dostac. Moja kolezanka, która dobrze zdała w zeszłym
        roku mature dostała sie chyba dopiero w drugim naborze i to tez gdzies przy
        koncu... :/
        • Gość: gacorek17 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:09
          to moze spotkamy sie na roku :) a jak nie tam to?
        • xyllomena Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo 25.06.07, 19:13
          dobrze zdana matura to pojęcie względne
          • Gość: wwww Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:44
            zgadzam się, bo dla jednego 60% to matura zdana dobrze a dla drugiego bęzdie to
            porażka
            • sweety1988 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo 27.06.07, 15:22
              A czy ktoś zalogował się już? Bo już zadałam to pytanie, ale nikt nie odp. Bo
              można chyba dopiero jak się dostanie swoje wyniki, nie?
              • Gość: Velika Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.smsnet.pl 27.06.07, 16:24
                Radze zajrzeć na www.studenciwpiaus.fora.pl. Tam jest zakładka dla kandydatów. W
                ciągu ostatnich 2 lat było po ok 6os/miejsce. Ja jestem na 2 roku, jak składałam
                papiery to w 1 naborze było 80,95 pkt, a w 2-79. W zeszłym roku trochę więcej:)
                I nie słuchajcie bzdur że poziom niski, wiem co mówie:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka