gacorek17 24.06.07, 15:50 Czy ktoś sie wybiera do Szczecina na prawo? Od ilu przyjmowano w tamtym roku na stacjonarne,ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulka Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:52 z tego co się orientuje to przeba było wszystkie przedmioty mieć zdane powyżej 29% bo jeśli ktos miej mniej to ..... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:21 no bez przesady, na US wcale nie jest się tak łatwo dostać. Uniwerek jest na 5 miejscu! Ja się wybieram tam na administrację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacorek17 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:33 ulka chyba cyfry pomylilas! 29% to matury nawet nie zdali... a tak serio? skad masz takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:35 ehhh, ta wasza inteligencja.... chodziło mi o to, że jesli ktoś miał 29% i mniej to na bank nie został przyjety, tylko trzba było miec więcej 9czyt. zdaną mature) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunkan Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.tktelekom.pl 24.06.07, 16:55 to po co sie udzialasz jak nie wiesz ? kelpac by klepac to mozna w posladki babki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:57 nie denerwuj sie dunkan ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacorek17 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:57 to jak nie wiesz to nie pisz prosze głupot! bo założyłem ten wątek do osób kompetentnych a nie wróżek! sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:26 nie wiem skąd masz te info ze US jest na 5 miejscu ;) mieszkam w szczecinie i mam znajowmych studiujących i prawo i inne kierunki na US i wiem ze na ten uniwersytet przyjmują każdego jak leci a na prawie nie robi się totalnie nic. poziom godny pożałowania. wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacorek17 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:39 nikt nie idzie na prawo do szczecina? dziwne :) no ale to dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:42 Ja się wybieram, tzn na pewno tam składam:) Ale niestety słyszałam, że wcale nie jest tak łatwo tam sie dostac. Moja kolezanka, która dobrze zdała w zeszłym roku mature dostała sie chyba dopiero w drugim naborze i to tez gdzies przy koncu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacorek17 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:09 to moze spotkamy sie na roku :) a jak nie tam to? Odpowiedz Link Zgłoś
xyllomena Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo 25.06.07, 19:13 dobrze zdana matura to pojęcie względne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:44 zgadzam się, bo dla jednego 60% to matura zdana dobrze a dla drugiego bęzdie to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
sweety1988 Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo 27.06.07, 15:22 A czy ktoś zalogował się już? Bo już zadałam to pytanie, ale nikt nie odp. Bo można chyba dopiero jak się dostanie swoje wyniki, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: Uniwersytet Szczeciński - prawo IP: *.smsnet.pl 27.06.07, 16:24 Radze zajrzeć na www.studenciwpiaus.fora.pl. Tam jest zakładka dla kandydatów. W ciągu ostatnich 2 lat było po ok 6os/miejsce. Ja jestem na 2 roku, jak składałam papiery to w 1 naborze było 80,95 pkt, a w 2-79. W zeszłym roku trochę więcej:) I nie słuchajcie bzdur że poziom niski, wiem co mówie:P Odpowiedz Link Zgłoś