Dodaj do ulubionych

KReM ważne!!

27.06.07, 19:54
Chciałabym sie dowiedzieć kiedy i gdzie maturzyści godzili się na prztwarzanie
danych osobowych przez KReM?? Na deklaracji którą podpisywaliśmy w grudniu czy
to powinna być jakas inna deklaracja? Bo przy okazji logowania się na
uniwersytet w Bydgoszczy trzeba była zaznaczyć w jaki spsob dostępne będa
wyniki(1. samemy sie wpisze lub że 2.wyraziło sie zgodę na na przetwarzanie
danych osobowych przez KReM) .
Ja juz sama nie wiem czy wyrażałam zgodę.
Prosze niech mi ktos powie, kto jest pewny swoich informacji

ahh :(
Obserwuj wątek
    • Gość: B. Re: KReM ważne!! IP: *.netis.net.pl 27.06.07, 20:28
      Na deklaracji tej wrzesniowo-grudniowej było miejsce do odhaczenia
      • Gość: lola Re: KReM ważne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:54
        Nie wiem z ktorego OKE jestes, ale u mnie nie bylo z tym problemu. Zadzownilam
        i zapytalam czy mozna jeszcze wyrazic taka zgode i miły pan to odznaczyl:))
        Mysle,ze trzeba zadzownic do swojego OKE i sie zapytac.
        • vaschel Re: KReM ważne!! 28.06.07, 12:54
          dokładnie zgadzam się! ja jako ta siapa nie wyraziłam zgody ;)i po wizycie w
          liceum gdzie ku memu zdziwieniu deklaracje tam były dowiedziałam się że nie
          wyrażam zgody ale dzisiaj, a właściwie ok 5 min temu zadzwoniłam do Jaworzna i
          pan bardzocichomówiacy odhaczył mi to i po sprawie.... oczywiscie moja
          dyrektorka orzekła,że już za późno ale jak widac nie , także zawsze trzeba
          próbować :)
          • Gość: lola Re: KReM ważne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:13
            hahah no to ten sam pan:D tak jakos dziwnie mowil, ze odnioslam wrazenie,ze
            zaraz mi powie 'ale wiesz co i tak nie zdalas' dlatego wolalam nawet o to nie
            pytac:D
            • vaschel Re: KReM ważne!! 28.06.07, 13:54
              ale wiesz co lola ja mam nadzieję, że nam to naprawdę zaznaczył ;p swoją drogą
              ciekawe co się stanie jak się nie wyrazi zgody? trzeba samemu tam dowozić odpisy
              czy jak?
              • Gość: lola Re: KReM ważne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:02
                No ja tez mam taka nadzieje:) Wlasnie nie wiem jak sie tego dowiedziec, chyba
                zadzownie do tej szkoly gdzie skladam czy maja moje wyniki , bo jak nie to bede
                musiala jechac osobiscie, do 3 lipca mam czas, wiec nie za duzo.
                • vaschel Re: KReM ważne!! 28.06.07, 14:08
                  z tego co wyczytałam to np we Wrocławiu wyniki pojawią sie automatycznie w tych
                  tabelach, a jeśli nie wyraziło się zgody trzeba będzie je ręcznie wprowadzić i
                  ja mam nadzieję, że jutro w magiczny sposób moje wyniki się tam pojawia hehe,bo
                  inaczej tez dzwonię..przeżyłam Jaworzno to i na uczelnię dam radę zadzwonić,tak
                  czy śmak powodzenia
                  • Gość: małamiii Re: KReM ważne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 15:22
                    ja tez nie pamiętam...cholera:/ ale jakbym sie nie zgodziła to moich wyników nie
                    mogłabym sprawdzic w necie? <oke kraków>
                    help me!
            • Gość: sir Artur II Mocny Re: KReM ważne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:51
              A mi ten sam pan bardzo cicho mowiacy powiedzial, ze nie moze mi pomoc w tej
              sprawie bo "on tylko sprawuje nadzor nad budynkiem":P ale dzownilem w sobote to
              sie nawet nie dziwie ;) mam nadzieje ze jak jutro zadzwonie to mi to gdzies tam
              odznacza... Na usiu czas na dowoz matur tylko do 3 lipca!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka