jazon14 01.07.07, 17:19 prosze o zdanie! nie chce tutaj chamskich wypowiedzi! czy mam szanse dostac sie gdzies na studia dzienne! moje wyniki to polski 74 (p) angielski 50 (p), wos 68 (p) i gegra 62 (R)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -- Re: jak myslicie IP: *.chello.pl 01.07.07, 17:22 Dziwne pytanie. Gdzieś to się dostaniesz na 100%. Przecież to nie są złe wyniki! Jasne, że nie na najbardziej oblegane kierunki na najlepszych uniwersytetach, ale spokojnie coś sobie znajdziesz. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon14 Re: jak myslicie IP: *.tktelekom.pl 01.07.07, 17:25 moze dziwnie go sformulowalem, ale nie orientujesz sie czy na uniwerek w Rzeszowie starczy? biora tam obcy i gegre na kierunek ekonomie! w przypadku rozszerz mnoża razy 2? jak wiesz cos o progach to prosze daj znac!:D dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
andzia123451 Re: jak myslicie 01.07.07, 17:29 Przecierz to ma być uzależnione od twoich zaineresowań a nie iść tam gdzie cie przyjmą a potem będziesz się męczyć i robić coś czego nie znosisz.Szanse masz na np archeologie na różne filologie i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: jak myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:34 Prawdę mówiąz nie łudź sie ze sie gdzies dostaniesz na dzienne. Ja miałam ponad 70% ze wszystkich zdawanych przedmiotów, złożyłam na 8 kierunków (tych mniej obleganych) i niestety........ Nigdzie mnie nie chcieli. Prawda jest okrutna, jeśłi nie masz około 80% z matury, nie masz szans na studia dzienne. Sposób? Poprawiać maturę. Tylko ile można? Ja próbuję już dwa lata. I głęboko wierzę że w końcu uda mi sie podbić swój wynik:) Odpowiedz Link Zgłoś