wojraf 02.07.07, 19:01 z jakimi punktami stratujecie??? Jaki byl limit punktowy w ubieglym roku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: pedagogika umcs i kul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:07 UMCS pedagogika - próg 75, na specjalną 73 a na KUL - nie wiem :) wydaje mi się że ok 60 albo trochę ponad 50 już przyjmowali nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojraf Re: pedagogika umcs i kul 02.07.07, 19:11 a jak sie przelicza te punkty??? tzn jesli ktos ma z pol 68-72 angielski 64. prosze przelicz mi to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pedagogika umcs i kul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:30 wg przelicznika umcs chyba 62 pkt - nie jestem pewna bo sama już studiuję i w tej rekrutacji brałam udział rok temu, na kul jeszcze trzeba dodatkowy przedmiot tzn ten trzeci, na umcs w tamtym roku było cyba coś koło 7 os/miejsce a na kul troszkę ponad 9. próg będzie zależał od l.os/m. I koniecznie trzeba składać odwołania!! wiele osób rezygnuje bo dostaje się na inne uniwerki, życzę powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pedagogika umcs i kul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:53 już znalazłam, próg na KUL 59,7 a na UMCS tak jak pisałam wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś