Dodaj do ulubionych

P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A

03.07.07, 12:43
zachecam wszytskich przyszlych psychologow to wpisywania uczelni gdzie
skladacie i wyników punktowych!
Obserwuj wątek
    • Gość: :)) Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:44
      ja skldam do lodzi ;/ cienko z ptk ;/ wychodzi kolo 700 a prog byl 900 w tamtym
      roku ;/o ile dobrze licze te pkt ;/
    • Gość: Kiciaa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:52
      Ja na UAM... 76,70 Mylicie ze mam szanse?
      • Gość: :)) Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:54
        ja nie wiem jaki byl prog na UAM w tamtym roku , powiecie mi jak licza pkt na
        lodzkim?
        • Gość: jaa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:05
          w sumie na lodzki najmniej ludzi startuje...
          a punkty:
          polski, np. biola, angol pisemny: podstawa x 1
          rozszerzenie x 2
          polski ustny: x 1
          angielski ustny : rozszerzenie x 2
          podstawa x 1

wiec maksymalnie mozesz zdobyc 1200 punktow , przy zalozeniu ze angola ustnego
          zdawalas/es rozszerzonego

pozdrawiam
          • Gość: jaa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:08
            ja mam 825, mam szanse? :)
            • Gość: :)) Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:14
              a podstawe i roz sie sumuje rpawda ?a tamtym roku prog byl 908 ;/ ja juz sie w
              sumie pozgenalam z psychologia ;/ a dlaczego najmniej? kjest zalogowanych 1365
              osob ;/
              • Gość: v Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.interspes.pl 05.07.07, 13:26
                echh, no i zobaczcie, jaka ironia losu
                gdybym składała, dostałabym się
                wy marzycie o psychologii, ja o politologii, na którą z kolei mogę się nie
                dostać
      • Gość: kiciaa UAM psych. Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.os.amsnet.pl 03.07.07, 13:22
        W 2006 roku było 2118 kandydatów na 120 miejsc. Na miejsce było 17,65
        kandydata:) Maksymalnie można było zdobyć 105 pkt. Ostatni przyjęty kandydat
        miał 80,5 pkt.
        • Gość: :)) Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:24
          mnie interesuje lodz ... na UAM chyba inaczej licza pkt
        • Gość: jj Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.os.amsnet.pl 03.07.07, 13:25

> W 2006 roku było 2118 kandydatów na 120 miejsc. Na miejsce było 17,65
          > kandydata:) Maksymalnie można było zdobyć 105 pkt. Ostatni przyjęty kandydat
          > miał 80,5 pkt.

To była wiadomość dla kiciaa. A ja wpisałam ją jako autora postu. Sorry,
          kiciaa:)
          • Gość: :)) Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:36
            czy dowiem sie wk oncu jak licza w lodzi ?:D roz plus podstawa ? a po co tam
            trzeba bylo wpisac oceny z konca roku :> ?BEZSENS :D
          • Gość: zuzaaa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se 18.07.07, 12:21
            taaak
            • Gość: milos Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.blutmagie.de 18.07.07, 12:22
              babah
        • Gość: kiciaa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:54
          ale w zeszlym roku mozna bylo kamsymalnie zdobyc 105 pkt, a teraz tylko 100.
          • Gość: Haj. w zeszłym roku na UAM max było 100 punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:57
        • Gość: Haj. 105punktow? Jakim cudem? Ci ze stara mogli miec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:55
          max 100 punktow.
    • Gość: misia Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:58
      podobają się wam?

www.allegro.pl/item210754757_baletki_bez_palcow_groszki_kropki_cudo_r_40.html
      • Gość: :)) Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:47
        ale nie sadzicie ze progi powinny sie obnizyc z tamtym rokiem ? w tatym roku
        pisali dwa poziomy ( jesli ktos chcial miec roz) a w tym juz tylko jeden...
      • Gość: super Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:59
        noooooooooooo super sa te baletki wypas!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gog Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:24
      Składam na UJ ( wychodzi mi 239/300 pkt.- w zeszłym roku próg wynosił 260 pkt,
      więc mam nadzieję, że w tym roku poziom jest trochę niższy i próg zostanie
      obniżony :) ) i UŚ ( nie rozumiem jak trzeba tam liczyć punkty, bo jeśli
      wyciągnę średnią arytmetyczną z sumy wszystkich przedmiotów wychodzi 242, a
      jeśli z poszczególnych i dodam 300.... ale ten problem zostawiam już komisji
      rekrutacyjnej :) )
      pozdrawiam i życzę powodzenia
      • Gość: sunny Psychologia UJ IP: 83.19.254.* 03.07.07, 16:07
        UJ - 256;) Ci, ktorzy skladaja na psychologie UJ wpisujcie ile macie pkt ;D
        • Gość: psycholozka UAM WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:22
          Ja mam 77,5
          • Gość: Anka Re: UAM WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:32
            Ja na UŁ 924
            • Gość: :)) Re: UAM WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:21
              Anka jak liczysz te pkt ? ile % mialas na maturzE?
        • skarbulek88 Re: Psychologia UJ 03.07.07, 19:23
          258 - jeśli w tym roku próg ma być niższy to chyba się dostaniemy ;)
          • Gość: sunny Re: Psychologia UJ IP: 83.19.254.* 03.07.07, 20:25
            no ma taka nadzieje:) chociaz mam obawy ze progi podskocza;//
            • Gość: izka Re: Psychologia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:31
              a mi sie wydaje ze sie obniza, bo jednak jest mnie ludzi zdajacych i
              przeliczenie srednio korzystnie wplywa na podsatwe... chociaz nie wiem czy na
              uj podstawy tez sie licza
              • Gość: sunny Re: Psychologia UJ IP: 83.19.254.* 03.07.07, 20:36
                licza sie ale np na psychologie stosowana...na ogolna 3xrozszerzenie ktore stosunko dobrze poszlo w tym roku(polski,ang)
                • Gość: smutny Re: Psychologia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:53
                  A ja mam 253 ;( UJ
                  • Gość: sunny Re: Psychologia UJ IP: 83.19.254.* 04.07.07, 09:31
                    tak z biologi trudno bylo sie zakwalifikowac do grona szczesliwcow najwyzsze 4% wynikow... ale z drugiej strony polski i ang rozszerzony poszedl znacznie lepiej
                    • Gość: onakatarinaaa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 00:13
                      Przyszli psycholodzy ,jaki był próg punktowy w zeszłym roku na psych.
                      stosowana na uj ?
                      • Gość: natalie Re: Psychologia UJ IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 10:56
                        Wlasnie, wlasnie jaki byl w zeszlym na stosowana na UJ i jaki w tym roku?

Tegoroczni przyjeci na psych na UJ! Chwalic sie punktami i to juz!!! :) bo
                        pewnie jest czym ;)
                        • Gość: k. Re: Psychologia UJ IP: *.bsk.vectranet.pl 18.07.07, 11:13
                          na stosowaną i w tym i w tamtym 260,ja mam 258 i czekam na wtorek za tydzień,
                          na drugą rekrutację, 9 czy 10 osób przede mną :)
                          • Gość: natalie Re: Psychologia UJ IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 11:32
                            a skad masz takie informacje?:) Ja aktualnie w Edynburgu siedze ale moja mama
                            probowala sie wczoraj dodzwonic pod jakis nr i caly czas jakas maszyna jej
                            odpowiadala zeby przejsc sie pokoju nr cos tam cos tam... Ja mam 254 i chyba
                            sie otre i bede zalwoac ze nie uczylam sie do matury;p
                            • Gość: k. Re: Psychologia UJ IP: *.bsk.vectranet.pl 18.07.07, 11:39
                              listy są nawet na stronie instytutu:D możesz sprawdzić na którym miejscu
                              jesteś, bądź dobrej mysli
                              • Gość: natalie Re: Psychologia UJ IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 11:46
                                A ja nie moge ich znalesc :( pomoz dobry czlowieku :) link?
                                • Gość: natalie Re: Psychologia UJ IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 11:50
                                  sama sobie odpowiem bo juz znalazlam :) psychologia-stosowana-
                                  uj.pl/cms2/images/stories/gosia/lista%20kandydat%D3w%20na%20i%20rok%20studi%D3w-
                                  nowa%20matura.pdf to jakby ktos chcial wyniki stosowanej podejrzec
                                  • Gość: k. Re: Psychologia UJ IP: *.bsk.vectranet.pl 18.07.07, 11:58
                                    o widzisz, i jak wrażenia?;)
                                • Gość: k. Re: Psychologia UJ IP: *.bsk.vectranet.pl 18.07.07, 11:56
                                  a proszę :)
                                  psychologia-stosowana-uj.pl/cms2/images/stories/gosia/lista%20kandydat%D3w%20na%20i%20rok%20studi%D3w-nowa%20matura.pdf
                                  • Gość: natalie Re: Psychologia UJ IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 12:03
                                    A tu psychologia na wydziale filozoficznym
                                    www.psychologia.uj.edu.pl/wyniki/l1.html

A wrazenia tak ze do wtorku spac nie bede;p
                                    • Gość: k. Re: Psychologia UJ IP: *.bsk.vectranet.pl 18.07.07, 12:04
                                      a na którym jesteś miejscu tu i tam?
                                      • Gość: natalie Re: Psychologia UJ IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 14:54
                                        A nie da sie tak jakos mniej publicznie? :) Po co wszyscy maja znac moje
                                        wyniki;p
                                        • Gość: natalie Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.bulldogdsl.com 18.07.07, 14:56
                                          Ile zazwyczaj osob z rezerwy sie lapie? na stosowana i na zwykla? W ogole z
                                          nerwow porownalam obie listy;) 11 osob dostalo sie na obie listy...
                                          • Gość: S Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: 83.19.254.* 19.07.07, 10:53
                                            no Ci co sie dostali na obie psychologie, wybiora raczej ogólną. A dostac sie moze z rezerwy hmm w ub roku prog spadl o 6 pkt, zobaczymy jak bedzie w tym :)
                                            • Gość: k. Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.bsk.vectranet.pl 19.07.07, 12:27
                                              aż 11? uff, to jestem już raczej na stosowanej - 10 na rezerwowej ;) i myslę,
                                              że o wieeele więcej osób zrezygnuje!
                                            • Gość: k. Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.bsk.vectranet.pl 19.07.07, 12:28
                                              aaa i wiece co? w tamtym roku moja kolezanka dostała się na psycholgoię na UW -
                                              nota bene najlepszą w Polsce - była na 93 miejscu, po chyba drugiej rekrutacji
                                              przesunęła się na 50którąś pozycję, czyli zrezygnowało jakieś 40 osób :)
                                              • Gość: S Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: 83.19.254.* 19.07.07, 12:31
                                                tak bo pewnie reszta przybiegla na uj ;(((
                                                • Gość: k. Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.bsk.vectranet.pl 19.07.07, 12:36
                                                  myślę, że nie :). chodzi mi o to, że ludzie rezygnują tez dobrowolnie
                                                  psychologii, choc dla nas to niepojęte :D
                                                  • Gość: k. Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.bsk.vectranet.pl 19.07.07, 12:37
                                                    aa i tam były inne kryteria, więc raczej nie przybiegli do Krk :D
                                                  • Gość: S Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: 83.19.254.* 19.07.07, 12:40
                                                    a iwesz bo mi brakuje kilka pkt na Uj na psychologie niewiesz czy w miedzyczasie moge dokonac wpisu na Uj na inny kierunek na wszelki wypadek i potem moglabym wybrac papiery i przeniesc na psychologie jakbym sie dostala z rezerwy? bo ja juz sama nie wiem czy tak mozna...
                                                  • Gość: natalie Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.bulldogdsl.com 19.07.07, 12:53
                                                    Z tego co wiem jak zlozysz potwierdzenie na innym kierunku to poprostu zajmiesz
                                                    komus miejsce, bo mozesz przeciez potwierdzic studia na obu kierunkach. Moj
                                                    kumpel we Wrocku tak zrobil, na anglistyke potwierdzil (bo juz musial) a na
                                                    prawo dostal sie w ostatniej chwili ( z rezerwy). Prawo bardziej go
                                                    interesowalo i zostal tylko na prawie. Ale to miejsce co zajal na anglistyce
                                                    przepadlo...i ktos z listy rezerwowej moglby go conajwyzej udusic gdyby sie o
                                                    tym dowiedzial ;)
                                                  • Gość: S Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: 83.19.254.* 19.07.07, 13:10
                                                    tak ale od razu bym zglosiła rezygnacje:) a rekrutacja trwa nawet do polowy wrzesnia, w takim przypadku jak sie zwolni miejsce to dzwonia i informuja;)
                                                  • Gość: natalie Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.bulldogdsl.com 21.07.07, 13:22
                                                    jakbym sie dowiedziala w polowie wrzesnia ze sie dostalam to bym sie chyba
                                                    zalamala;p bo wczesniej musze podjac inna ecyzje, a ona miala zalezec wlasnie
                                                    od wynikow...
                                                  • Gość: Pięknoręki Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 23:23
                                                    PODBIJAM temat
                                                  • Gość: S Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: 83.19.254.* 23.07.07, 18:30
                                                    btw, orientujecie sie moze kiedy dokladnie bede wyniki z 2 listy? czy np 24 wieczorem moze sie juz cos pojawic?
                                                  • Gość: Pięknoręki Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:53
                                                    MSZ (mojem skromnem zdaniem) to nie, bo do 15.30 przyjmują jutro podania,
                                                    zważywszy, że sekretariat czynny jest do 15 :) to są słabe szanse. ale pozostaje
                                                    liczyć na to, że oni lubią zaskakiwać i nie będą nas trzymać tyle w niepewności
                                                  • Gość: S Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: 83.19.254.* 24.07.07, 09:03
                                                    Pozostaje czekac ;) czyli sekretariat jest czynny do 15.30, a nie wiesz moze od ktorej? (nie zebym byla taka pewna ze sie dostane z 2 listy ale moze sie przydac ta informacja) ;)
                                                  • Gość: S Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: 83.19.254.* 24.07.07, 09:10
                                                    no to wiem już o 3 osobach które rezygnują ;))
                                                  • Gość: Pięknoręki Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 09:37
                                                    A skąd masz taką informację? powiedzieli ci w sekretariacie, czy przeczytales na
                                                    forum? ;)
                                                  • Gość: S Re: Psychologia UJ ile osob z rezerwy? IP: 83.19.254.* 24.07.07, 10:58
                                                    z forum :) nieoficjalnie
                                                  • Gość: Pięknoręki Jeśli ktoś będzie miał informacje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:31
                                                    ... proszę pisać tutaj! Ja na razie nie mam żadnych
                                                  • Gość: natalie Re: Jeśli ktoś będzie miał informacje... IP: *.bulldogdsl.com 24.07.07, 18:14
                                                    Ano wlasnie.... 17:24 i glucho. Ktos juz wie ze sie dostal albo cus?
                                                  • Gość: S Re: Jeśli ktoś będzie miał informacje... IP: 83.19.254.* 24.07.07, 18:20
                                                    ja nic nie wiem, tez oczekuję ;(
                                                  • Gość: Pięknoręki Są WYNIKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:12
                                                    pozytywne :) na pewno 15 pierwszych osób przyjęli ;P
                                                  • pain88killer Re: Są WYNIKI !! 25.07.07, 13:36
                                                    16 pierwszych osbób przyjęli ;) ( czyli mnie jako 16 :D )
    • Gość: zdzicha Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:16
      a ja tam na UW startuje i licze na to ze prog sie obnozy. Co o tym myslicie? :D
      • the_mistress Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 03.07.07, 23:37
        Ja startuje na UW, mam 87,35 pkt i na UJ, mam 260 pkt - jakos tak smiesznie
        akurat tyle co w tamtym roku prog ;) ALe wydaje mi se, ze progi jednak troche
        spadna. Biologia poszla gorzej w tym roku. Poza tym, jesli dostane sie na UW i
        UJ, to macie moje miejsce na UJocie ;)
        • Gość: sunny Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: 83.19.254.* 04.07.07, 08:34
          w takim razie zyczymy dostania sie na obie uczelnie ;DD
          • Gość: goskaa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:01
            ja startuje tylko na UW z 89,95 i mam wielka nadzieje, ze mi to styknie zeby w
            I turze ;)
            p.s. ja Wam swojego miejsca na UW nie oddam :D
        • Gość: do mistress Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:06
          Patrzac na statystyki w tamtym roku biologia poszla o wiele lepiej... w zeszlym
          roku wystarczylo miec 78% z rozszerzenia zeby byc tylko w 4% szczesliwcow z
          najwyzszym wynikiem, teraz skala "najwyzsza" byla dopiero od 86%
          • Gość: znowu ja Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:07
            o wiele lepiej poszlo oczywiscie teraz! ;)
            • Gość: :)) UŁ WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:23
              wszyscy co ida na UŁ niech wpisuja swoje wyniki
              P.S. licza 2x roz+podst ze wszystkich 3 przedmiotow ? a jak z ocenami na koniec
              LO>
              • Gość: :)) Re: UŁ WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:27
                ,yslicie ze progi sie obniza ?> ja licze na cud!:P i widze jak wiekszosc z
                was :D
                • Gość: goskaa Re: UŁ WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:36
                  nie chce Was martwic ale raczej sie nie obniza, moga byc lekko wyzsze, bo
                  matura latwa i jest nas wiecej niz w zeszlym roku ;/ wiem, ze trudno to
                  zaakceptowac,ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy
                  • Gość: :)) Re: UŁ WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:38
                    ale wez pod uwage to ze w tamtym roku pisali dwa poziomy , jesli teraz ktos
                    zawalil rozszerzenie to zawalil tez podstawe, a w tamtym roku jesli ktos
                    zawalil rozszerzenie to mogl napisac lepiej podsatwe...a ty goska do lodzi ?
                    • Gość: gosska Re: UŁ WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:06
                      UW ;)
                      • Gość: :)) Re: UŁ WYNIKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:08
                        ah to dobrze nie jestes moja konkurencja :P w lodzi moze sie obniza :D a jak
                        nie to sa inne kierunki :D
                        • Gość: m,. Re:Psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:26
                          jestem strasznie ciekawa jak to w tym roku bedzie, bo duzo swpekulacji jest na
                          ten temat
                          • Gość: :)) Re:Psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:37
                            mijemy nadzieje ze bedzie dobrze ;P
    • Gość: kasia Gdzie najlatwiej sie dostac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:56
      Jak myslicie na jaka uczelnie panstwowa na psychologie najlatwiej sie dostac?
    • Gość: aaaaaaaaaaa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.telkonet.pl 04.07.07, 15:49
      Progi nie spadną (zwłaszcza na psychologii)- niestety. Czemu:
      1) matura nie była trudna
      2) są też maturzyści z poprzednich lat:
      - poprawiający maturę
      - startujący na 2, 3 kierunek
      I odnośnie pkt 2 - są to osoby, które matury mają zdane świetnie.
      • Gość: tralalala Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:59
        spadna nie spadna sie okaze :) teraz nie ma co sie zastanawiac !!
      • Gość: mika Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: 80.51.147.* 14.07.07, 01:14
        nie prawda, ja zdawalam 2 raz mature i wcale jej nie mam zdanej swietnie :/
    • kaja86 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 05.07.07, 09:42
      Ja składam jako na drugi kierunek. matura 2005 ;) Składam na UŚ i mam 242 punkty.
      • Gość: tralalal Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:45
        kaja86 a co jest twoim pierwszym kierunkiem ?
        • kaja86 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 05.07.07, 14:21
          socjologia
      • psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 10:11
        mam ochote na chwileczke zapomnienia :) a jak juz jestesmy przy temacie czemu
        prawie nikt na psyche na UW nie probuje?
    • Gość: gadzinka88 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:00
      UJ- 231
      UŚ - pojęci anie mam:)
      UŁ- 888
      • Gość: tralala Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:02
        a ktora uczelnia jest wtoim priorytetem ?
        • Gość: gadzinka88 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:09
          UJ ale nie robię sobie nadziei się, że dostane się na dzienne...
          • aniolekjs Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 05.07.07, 13:17
            Myślicie, że mam jakąś szanse dostania się na psychologię na UKW? Moje wyniki
            to polski PR 84%, niemiecki PP 66% i biologia 56% :(.
            • Gość: tralala Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:25
              ja tez nie robie sobie nadziei ze dostane sie na dzienne ;/ mam 64 z polskiego
              roz, 67 z bioli roz i 90 z angola podst no i ustne na 100... wiem ze beda
              lepsi, na psychologie dostaja sie tylko wybrancy ..
              • Gość: gdzinka88 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:33
                ja mam z pol rozsz 58(!o zgrozo!) z biol 75 roz, i ang podst 88....bedzie cięzko
                ale na wieczorowe moze się uda...bo biorą same podstawy.... A Ty nie bierzesz
                pod uwagę wieczorowych?
                • Gość: tralala Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:35
                  ja bym chciala na UL to po pierwsze a po drugie jestem ciekawa o ktorej
                  godzinie sie takie wieczorowe koncza wiesz przypadkiem :P?... mieszkanka troche
                  drogie i mnie nie stac :]
                  • Gość: gadzinka88 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:39
                    o UŁ t nie za dużo wiem a w Krakowie najwcześniej zaczynają się cos koło 13:30 a
                    kończą coś chyba koło 20 albo 21:/ troszkę głupio, ale osobiście jestem gotowa
                    na poświęcenia:))
                    • Gość: traala Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:42
                      ja prawde mowiac jesli nie dostane sie na dzienna psyhchologie mam opcje na
                      zaoczne ... co prawda nie psychologie a inny kierunek ktory jest tez moim
                      wymarzonym ale nie skladalam tam papiery z racji tego ze na maturze nie
                      zdawalam ani wosu anie historii :D nie lubie tych przedmiotow i nidgy nie
                      bylabym w stanie sie ich nauczyc :D a w szkole mialam ledwo co 3 z nich :D
                      osobiscie denerwuje mnie to e przyjmuja po 90 albo i mniej osob na ta
                      psychologie ... ;/ brrr ;/
                      • Gość: gadzinka88 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:47
                        dobrze ze masz jakiąś alternatywę przynajmniej....:)) ja niestety żadnej:)) wiec
                        jak się nie dostanę na psychologię to zostanę na lodzie i rok w plecy:)) z
                        historią i z wosem to mam identycznie jak Ty:)) jak dla mnie ...przynajmniej
                        historia jest niedonauczenia:)
                      • aniolekjs Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 05.07.07, 13:47
                        Co pawda to prawda. Na prawo jest miejsc 300! A na psychologie (na UKW) 60!
                        Sprawiedliwość...
                        • Gość: gadzinka88 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:49
                          faktycznie trochę malutko...:/
                        • Gość: tralalala Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:51
                          podobni na lodzkim! miejsc na psychologie 90 a na prawo 270 ;/ boze
                          przegiecie ;/ czy az tylu prawnikow w Polsce potrzeba ? wydaje mi sie ze chyba
                          wiecej psychologow bo tych wszytskich ludzi trzeba leczyc<lol> gadzinka88 wole
                          isc na zaoczne bo przynajmniej bede mogla pracowac, psychologie to tez moj
                          wymarzony kierunek i od dawna o nim mysle.. ale to sa wieczorowe wiec z pracy
                          raczej nici... glupio mi tak od starych brac kase, wole sama sobie zarobic
                          chociaz na same studia, w koncu to moj zasrany obowiazek zeby sie uczyc i
                          trzeba bylo ta mature zdac lepiej ;/
                          • Gość: gadzinka88 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:57
                            mi też głupio brać kase od rodziców ale oni się uparli ze mają obowiązek mnie
                            wykształcić i nie ma z nimi gadania....:/ za rok i tak poprawim mature i się
                            przeniosę na dzienne (jesli się dostanę teraz oczywiście).

A tak swoją drogą....to przez te wszystkie nerwy związane z maturą i rekrutacją
                            to wszyscy bedziemy życ 20 lat krócej...:/
                            • Gość: tralalal Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:00
                              dokladnie! moi tez twierdza ze maja obowiazek mnei wyksztalcic ale ja chyba
                              jestem bardziej uparta niz oni :D ale wiesz co ? jak tam patrze na plany zajec
                              psychologii stacjonarnej i niestacjoinarnej to sa takie same :D ci studenci
                              chodza razem ale jedni placa a drudzy nie .. nie wiem co zrobia.. na jedno
                              wyjdzie czy bede jezdzic na dzienne czy na wieczorowe :P no mzoe nie na jedno
                              doslownie :P ale jesli chodzi o dojazdy to owszem .... na dziene mozesz sie
                              przeniesc z wieczorowych jesli napiszesz podanie i rozwaza je pozytywnie, nie
                              koniecznie musisz poprawiac mature :)
                              • Gość: gadzinka88 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:07
                                Wątpię źeby tak chętnie przenosili z wieczorowych na dzienne bo tu chodzi o
                                pieniążki:)) a zresztę maturę dla własnej satysfakcji musze poprawić:) co do
                                różnicy między zajęciami dziennych i wieczorowych to na wieczorowych jest o tyle
                                mniej godzin o ile nie musisz chodzic na w-f:)no i jescze gdzieś przeczytałam ze
                                nie ma jednej zasady bo czasami wieczorowe maja wczesniej zajęcia od dziennych
                                ja tam raczej będę musiała mieszkac w Krakowie niestety bo mieszkam dosyć
                                daleko...:/
                                A co do moich rodziców to ja raczej z nimi nimi nie wygram:)
                                • Gość: tralala Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:14
                                  z tym przenoszeniem roznie bywa , naprawde :) zawsze podanie mozna napisac :)
                                  ja ci powiem ze mi to by sie chyba juz tej matury nei chcialo poprawiac jesli
                                  bym juz studiowala, poniez teraz studia beda dla mnie najwazniejsze jesli juz
                                  bede ta studentka( mam nadzieje ze bede :P) a matura ? no coz.. zdalo sie ja
                                  tak jak sie zdalo :) poki co czekam na wyniki, nie lduze sie bo chyba nie ma
                                  sensu , za duzo chetnych i za cienkie wyniki ;/
                                  • Gość: gaa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: 80.55.239.* 05.07.07, 15:33
                                    Ja na UJ bym się nie dostała w zeszłym roku, w tym nawet jeżeli progi spadną to
                                    też się nie dostanę bo mam 237/300 pkt, ale na wieczorowe są jakieś szanse.
                                    Tylko jaki jest sens studiowania na wieczorowych, skoro z moimi pkt dostałabym
                                    się w zeszłym roku na UW? :) No nic, zobaczymy jak to wszystko się ułoży...

A co do przenoszenia z wieczorowych - przeniesć można się w następujący sposób-
                                    dostajesz się na psychologię raz jeszcze i wskakujesz na drugi rok - tylko
                                    trzeba się dostać na dzienne. O innych opcjach takich jak wysoka średnia po
                                    pierwszym roku nie słyszałam (forum studentów psycho UJ - www.sublimacja.prv.pl)
                                    • Gość: UAM UAM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:45
                                      a nikt sie z Was nie wybiera na UAM do POZNANIA? :(
                                      • Gość: .. a nikt z was nie wybiera sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:16
                                        ...do lodzi :(?
                                      • hazaja Re: UAM! 06.07.07, 10:50
                                        ja składam na UAM :)
                                        • Gość: UAM Re: UAM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:16
                                          i ile masz punktow przy rekrutacji? :) ja mam 77 :|
                                          • oh_angie Psychologia UJ 06.07.07, 12:19
                                            składam na UJ, ale szanse mam jak jedna na milion ;). U Pratchetta wystarczyło
                                            ;)niestety nie żyjemy na płaskim świecie :( - 241 :|
                                            • Gość: ... Re: Psychologia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:20
                                              nareszcie widze ze na tym forum psiza jacyc normalni ludzie ! ja tez mam sznase
                                              jedna na milion zeby dostac sie na moja psycholgie :( no ale coz... jak to
                                              mawiaja "pomarzyc dobra rzecz " :P
                                              • Gość: ................ Re: Psychologia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:13
                                                263pkt. jakie mam szanse?
                                                • Gość: kj Re: Psychologia UJ IP: *.bsk.vectranet.pl 13.07.07, 13:20
                                                  na ogólna?
                                      • Gość: niewiarygodne Re: UAM! IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.15, 14:22
                                        Marzyłam o tej uczelni, jednak czytając niektóre opinie w intertnecie zaczynam się poważnie zastanawiać...
                                        Tym bardziej, że jest prawdopodobieństwo, że trafiłabym na zajęcie do prof Krasińskiego.
    • Gość: UAM Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:32
      nie zastanawialiscie sie nad UAM w Poznaniu i Psychologia (poniekad jedna z
      lepszych w Polsce)? Jesli nie skladaliscie tam papierow powiedzcie chociaz
      dlaczego :)
    • Gość: Ona Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:32
      A co sądzicie o wieczorowej psychologii na Uniwerku we Wrocku?
      Nie orientujecie sie od kiedy do kiedy tam jest rekrutacja i jak przebiega?
      • Gość: ... Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:35
        ja nie skladalam na UAM bo za daleko :D wszedzie na ta psychologie jest sie
        trudno dostac , boze ! czemu wszyscy sie pchaja na psychologie :D? i tk polowa
        tych ludzi co ja zacznie jej nei skonczy jak zawsze ;] na wieczorowe to chyba
        si rekrutacja w sierpniu zaczyna a le poczytaj dokladnie na stronie bo na
        pewno wszytsko jest napisane, albo skontaktuj sie z dzialem rekrutacji ;)
        • psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 10:37
          aaaaa!! PSYCHOLOGIA NA UW STRACILA NA POPULARNOSCI!!!!!!!!!!!
      • Gość: Orka-norka Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.07, 11:25
        Na wieczorową psyche we Wrocku dostaniesz się bez żadnych problemów. Biorą
        wszystkich z powodu konkurencji swpsu.
        • Gość: KKK Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:32
          Hej! Mam pytanko: mam 88% z angola podst, 81% z polaka podst., 87% chemia roz.
          i 65%biologia roz. Mam szansę dostać się na UAM na psychologię?Jak przelicza
          się tam punkty?Na ile możliwych? z góry dzięki za odpowiedź..
          • psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 13:14
            hmm... mozesz miec problem. Bo potrzebny jest jeszcze poziom rozszerzony z
            polskiego lub z rozszerzenia z angola. a z tego co tam podalas/es moze Ci sie
            przydac jedynie polski podstawa, angol podstawa, biola podstawa i rozszerzenie
            i chemia podstawa i brakuje Ci jednego rozszerzenia z jezyka :/
            • moniska37 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 13:19
              hmm to ja już nie wiem jak czytać tamtą tabelkę na stronce uam :] Z tego co
              wcześniej czytałam i pytałam się ludzi, to twierdzili,że wg tabelki należy mieć
              dwa przedmioty na podstawie i dwa na rozszerzeniu... Z tabelki z przedmiotami
              podst. był polski i ang.,a do tego rozsz. biola i chemia. Ale cóż, nie będę się
              kłócić:) mam nadzieję,że to wystarczy.....W końcu trzeba gdzieś się dostać;/
              • psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 13:23
                to troszke inaczje jest bo dzownilam do biura rekrutacji. I tam z 3 kolumny
                nalezy wziac 2 podsatwy i jedno rozszerzenie (biola, chemia itp itd), natomiast
                z 4 kolumny (j.polski, angileski, kaszubski...) TRZEBA wziac poziom rozszerzony
                z jednego z wymienionych tam przedmiotow.
                • moniska37 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 14:01
                  no to źle mi powiedzieli heh :) Może popatrzą na mnie łaskawym okiem ;) ]:-> i
                  wielkim fartem dostanę się ;)
              • Gość: psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:03
                moniska a ile wychodzi Ci punktow? ja mam 77,5% mozliwych punktow do zdobycia,
                w zeszlym roku przyjmowali od 76,6% mozliwych punktow na psyche na uam
                • moniska37 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 15:30
                  0,1x 81 + 0,3x 88 + 0,2x 87 + 0,2x 65 = 64,9 czyli z tego co mówisz, to może
                  nie starczyć..
                  • Gość: psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 16:04
                    Uwazam ze trzeba byc dobrej mysli, poza tym musisz wziac pod uwage, ze w tym
                    roku kryteria kwalifikacyjne na ten kierunek na UAm drastycznie sie zmienily. w
                    zeszlym roku najwzyej premiowane byly podstawy z 3 przedmiotow, teraz trzeba
                    miec az 2 rozszerzenia i w totalu az 4 przedmioty przy rekrutacji. Uwazam ze co
                    jak co, ale prog na pewno znaczaco sie obnizy, wlasnie przez te kryteria i
                    nawet latwiejsza matura nie jest w stanie tego zmienic.
                    takze powodzenia, mam nadzieje ze sie spotkamy na wydziale, jesli chcesz tam
                    isc :)
                    • moniska37 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 16:14
                      heh dzięki:) fajnie by było się dostać:) W sumie to nie nastawiałam się na
                      psychologię (tzn chciałam,ale już było za późno,żeby zmieniać ang na
                      rozszerzony) i zrezygnowałam...A teraz jednak złożyłam,bo składałam też na
                      stomatologię, a na AM są takie progi,że szok o_O psychologiaa2 z czego zdawałaś
                      maturkę? Z tego co wiem to wos, historia, matma nie poszły za ciekawie w tym
                      roku(tak przynajmniej było w mojej szkole), więc może na humanistycznych
                      kierunkach progi powinny być niższe:)
                      • psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 16:21
                        spoko bedzie dobrze ;) ja poprawialam maturke, w tamtym roku zabraklo mi paru
                        punktow na AM i chcialam poprawiac zeby sie tam dostac, ale przez rok mi sie
                        zmienilo i wybralam psychologie. Z przedmiotow do rekrutacji to mam polski
                        podstawe (69% :| ), angol rozszerzenie (86 :D) i podstawe (94%), biole
                        rozszerzenie(50%) i podstawe(86%) oraz chemie podstawke(66%) Mam wielkie
                        nadzieje ze to wystarczy :) a skad jestes? :) pozdorwionka
                        • moniska37 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 16:30
                          Hehe czyli AM też było w planach:)Oj jak to człowiekowi może sie pozmieniać
                          przez rok:) Studiowałaś coś przez rok? Oby wystarczyło tyle na psychologię co
                          mamy;)Ale z angola to wyrwalas;) Zobaczymy jak to będzie.... A ja jestem z
                          Kętrzyna:)
                          • psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A 07.07.07, 17:27
                            hehe, angielski moze i tak, ale calkiem hobbystycznie. Studiowalam tez
                            psychologie ale zaocznie na UKW w bydgoszczy zeby miec czas na poprawe matury i
                            zalapac sie na jakas lepsza uczelnie ;)
                            pozdrowionka
                            • Gość: Kluska do psychologii2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:05
                              W zeszłym roku na UAM przyjmowali od 80.5% a nie jak wczesniej pisałas od 76,5%.

64% punktow to jedynie na wieczorowa psychologie Cie klasyfikuje, a nie na
                              dzienna. Od conajmniej 3-4 lat pułap sie nie zmienia: ponad 70(73-74 wzwyz)
                              punktow trzeba miec conajmniej.
                              • Gość: psychologiaa2 do Kluska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:26
                                Patrzylam akurat na oficjalne statystki 80,5 to byl prog punkotwy w skali do
                                105 punktow- to stanowi okolo 76,6% wszystkich punktow do zodbycia. Jednak nie
                                mzoan tego porownywac bo teraz rekrutacja jest inna.
                                • Gość: Kluska Jak juz to do Kluski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:03
                                • Gość: Kluska Re: do Kluska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:05
                                  Za wczesnie mi sie wysłało.

Jak mogła byc skala do 105 punktow, skoro staromaturzysci mieli do 100? Poza
                                  tym pisali w zeszłym roku ze mozna uzyskac 100 punktow!!!

Tak wiec 80.5 na 100 punktow.
                                  • Gość: gienia Re: do Kluska IP: *.range86-130.btcentralplus.com 15.07.07, 11:44
                                    z danych gazety wyborczej wyraznie wynika, ze było do zdobycia 105 pkt,
                                    ostatmni kandydat miał 80,5 pkt co stanowi 76,67% całości wyniku.
                                    • Gość: Kluska Re: do Kluska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 12:27
                                      Wlasnie, gazeta wyborcza podaje nieprawdziwe inf. Max było 100 punktow.
                    • Gość: pechowa Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.chello.pl 18.07.07, 12:09
                      czy ma ktoś z Was link do wynikow na psychologie na UW??
        • Gość: ixi Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 14:50
          > Na wieczorową psyche we Wrocku dostaniesz się bez żadnych problemów. Biorą
          > wszystkich z powodu konkurencji swpsu.

1. Tylko w tamtym roku przez pomyłkę przyjeli wszystkich. W tym roku już nie!!!
          2. Przyjmą sporo osób, a po semestrze połowę wywalą. Jak ktoś powiedział *sesja jest tu rekrutacją*. Szkoda tylko, że aż tyle się za nią płaci :\
          • Gość: Orka-norka Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.07, 19:55
            Przez pomyłkę? Przez pomyłkę to można wsiąść do złego tramwaju, ale nie przyjąć
            wszystkich chętnych na uczelnię.
            • Gość: ixi Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:04
              Na UWr jest wiele pomyłek ;)
              A pomyłka owa polegała na zebraniu kasy od studentów, zaaaarobieniu fortuny i wywaleniu połowy po semestrze :P

Albo UWr jest jedną wielką pomyłką!!!
              • Gość: zosia Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:19
                dziwne ze sie nie pomylili i nie przyjeli wszytskich na dzienne...
                • Gość: Pain88killer Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:43
                  A jak to jest na UJocie, jeśli się nie dostane na dzienne, to automatycznie startuję wtedy do rekrutacji na wieczorowe ?? Tzn. np: jak mi zabraknie pare punktów na dzienne, to automatycznie proponują mi studia na wieczorowych ?? Czy trzeba się osobno zarejestrować na wieczorowe ??
                • Gość: ixi Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.telkonet.pl 08.07.07, 10:58
                  Pomyśl logicznie... na pomyłce przy rekrutacji dziennych by nie zarobili (a raczej stracili) :)
                • Gość: ixi Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.telkonet.pl 08.07.07, 11:00
                  Ale w tym roku rekrutacja jest *normalna* + rekrutacja (wywalanie) w 1 sesji zimowej
                  • Gość: x Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 11:32
                    z tą rekrutacją wywalanie to nie tylko w tym roku i nie tylko na psychologii i
                    nie tylko na tej uczelni gdzie chcesz studiować, o ile cię to pociesza
                    • Gość: psychologiaa2 Psycho na UW traci na popularnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:30
                      Gazeta wyborcza pisala, ze na psycho na UW duzo mniej ludzi zlozylo niz w
                      latach poprzednich! Ktos sie wybiera? :)
              • Gość: monika Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A kul IP: 80.48.103.* 09.07.07, 12:15
                skladał ktos na KUL?ile macie puntkow?
                • Gość: glorja Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:02
                  co prawda jest to kierunek moj zapasowy ale glowny (medycyna) chyba nie
                  wyjdzie... wiec moze sie spotkamy kto wie.
                  startuje na uam, mam 84,7 punkta. mysle ze to bedzie wystarczajaco :D
                  buzka
                  • Gość: psychologiaa2 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:18
                    a do rekrutacji wzielas rozszerony polski czy rozszerzony jezyk obcy?
                • Gość: Krystyna Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:35
                  Zwracam się do większości z Was! Psychologia to nie jest Wasze powołanie, jest
                  moje, moje i tylko moje!!! A Wy? Co Wy możecie wiedzieć o leczeniu ran duszy? O
                  tym wiem tylko ja!!!!Zapewniam Was, że po pietrwszym egzaminie pozostanę na
                  roku tylko ja!!!Będę się sama uczyć, sama oceniać, będę sobie sterem, żeglarzem
                  i orętem! Do widzenia!
                • Gość: uam Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A kul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:34
                  nadal nikt do uamu sie nie przyznaje? :(
                  • Gość: o. Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A kul IP: *.range86-142.btcentralplus.com 09.07.07, 20:37
                    owszem, ja się przyznaje do uam.
                • dorka20 Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A kul 09.07.07, 21:17
                  Na KUL składala moja córka,w sumie 81pkt.Powodzenia;-)
    • Gość: lara Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:04
      US ale watpie ,ze sie dostane,jestem przecietna osoba, matura przecietna, a
      16osob na jedno miejsce...
      • Gość: pola Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:43
        to jak jestes przeciatna osoba z przecietna matura to wuybierz sobie przecietny
        kierunek...a psychologia nim na pewno nie jest.tam powinni byc najlepsi tak jak
        na medycynie zeby potem mozna było bez strachu powierzyc im swoje zdrowie a
        czasmi nawet zycie
    • Gość: gigi ilość osób/miejsce - UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:50
      Właśnie sprawdzałam na stronie UŚ, ile jest w tym roku osób/miejsce na
      psychologię i jestem w szoku... tylko 11,81! Ktoś się wybiera?
      • kaja86 Re: ilość osób/miejsce - UŚ 09.07.07, 22:23
        Nie powiedziałabym, że jest tak mało tych kandydatów :P Ale bywało gorzej ;) Ja
        się wybieram, Ty również? ;)
        • Gość: gigi Re: ilość osób/miejsce - UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:46
          Tak, wybieram się :) Mam nadzieję, że się dostanę :) Szczerze mówiąc jakieś
          szanse na dostanie się mam, na pewno większe niż na UJ, gdzie również się
          zarejestrowałam :)
          • mealve Re: ilość osób/miejsce - UŚ 11.07.07, 15:07
            A wybiera się ktoś nha UKW? Jakie macie wyniki? Ja mam pol. rozsz. - 84%, ang.
            rozsz. - 87% i biol. podst. - 86%
    • Gość: gośćKate Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:54
      Czy może mi ktoś powiedzieć jak sie przelicza punkty na psychologię na UAM, bo
      tam jest podane że maksymalnie można mieć 100 punktów, a mi z tej tabelki
      wychodzi, że maks to 90.
      Proszę o pomoc!
      • Gość: fg Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.range86-142.btcentralplus.com 13.07.07, 16:54
        bo z tej drugiej czesci tabelki wybierasz po 2 przedmioty na rozsz i podst.
        przykładowo- biol, hist- podst; biol, ang- rozsz, brane jest pod uwage 6
        egzaminów. ile masz pkt?
        • Gość: Kate Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:11
          Dzięki, zaraz podliczę!
        • Gość: Kate Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:38
          Czy mogę więc wybrac hist i polski- rozszerzenie, polski i angielski - podstawy?
          • Gość: ere Re: P_S_Y_C_H_O_L_O_G_I_A IP: 86.158.209.* 13.07.07, 22:43
            nie, angielski podst był liczony wczesniej x0,3. przykład- polski p x0,1, ang p
            x0,3, biologia p x0,1, historia p x0,1, historia r x0,2 i polski r x0,2. o. :)
            • Gość: p UG IP: 83.238.47.* 14.07.07, 10:50
              a kto na ug? i ile punktów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka