Dodaj do ulubionych

kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW,UKSW

03.07.07, 15:15
ile macie procent? ja mam polski 57 i 50, ang 85 i 66, bilogia 67 i 62.
gdziekolwiek jest szansa? Pozdrawiam i powodzenia! "Nie ma nikt takiej nadzi
jak ja.."
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:42
      na pedagokie pewnie sie dostaniesz, ale z psychologia moze byc ciezko....
      szczegolnie na Kulu i UKW
      • Gość: xx Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:47
        rok temu na psychologię było się o wiele łatwiej dostać niż na pedagogikę, jeśli
        chodzi o KUL - na psycho było tylko troszkę ponad 3 osoby na miejsce a na ped
        ponad 9. Ale masz i tak szanse zwłaszcza jeśli próg będzie niższy, pozdrawiam i
        powodzenia :)
        • Gość: Ewuś Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:57
          Ja złożyłam na UMCS na pedagogikę no ale wyniki po 95% ustne 82 polski
          rozszerzony 85 podstawa 70 podstawa niemiecki i 82 biologia podstawa...I
          zastanawiam się czy się dostanę... Co do Twoich wyników hmmm zależy na jaka
          pedagogikę złożyłaś... bo z tego co się orientuje na ped specjalną jest więcej
          osob. Trzymam kciuki
          • Gość: do Ewuś Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:04
            gratuluję wyników, powodzenia w rekrutacji, na pewno będzie dobrze ;) rok temu
            więcej było chętnych na ogólną, ale próg był podobny. pozdrawiam :)
            • paaulinaa88 Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW 04.07.07, 20:46
              ja mam 77% z polaka (PP), 86% z niemieckiego ( PP) i biologia 47% (PR). Składam
              na psycho do Bydgoszczy. Jak myślicie, mam jakieś szanse ?
              • tajemnica666 Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW 04.07.07, 21:04
                Czy masz szanse? :D Teoretycznie już się tam dostałaś;) Ja nawet nie mam co
                porównywać...
                • paaulinaa88 Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW 04.07.07, 22:36
                  jesteś pewna ? bo kurde ja tak skopałam biolę, że nie mogę sobie tego
                  wybaczyć ... Juz nic nie wiem ... A znasz jakiś próg z zeszłego roku ?
                  • Gość: zdzicha Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:58
                    w zeszlym roku na UKW na psychologie trzeba bylo miec 84% wszytskich mozliwych
                    do zdobycia punktow (14 osob na 1 miejsce... mozesz miec problem... nawet
                    duzy... ja w zeszlym roku mialam troche lepsze wyniki niz Ty i niestety sie na
                    UKW nie dostalam, ale w tym roku mam 278 na 360 punktow, bo poprawialam mature
                    i mysle ze dam rade ;)
                    szkoda ze rozszerzen nie pisalas... wtedy moze cos by z tego bylo :( ale
                    probowac zawsze mozesz ;)
                    • Gość: AniolekJS Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.CNet.Gawex.PL 04.07.07, 23:23
                      Wiem, ze ja tez nie mam genialnych wynikow (niestety), ale czy mam
                      jakiekowlwiek szanse na psychologie na UKW? Jak myslicie?
                      • Gość: AniolekJS Polski PR 84%, niemiecki PP 66%, biola PP 56% IP: *.CNet.Gawex.PL 04.07.07, 23:29
                        • mealve Re: Polski PR 84%, niemiecki PP 66%, biola PP 56% 11.07.07, 15:46
                          Właśnie mi na UKW wyliczyli, że mam 296 punktów na 360. Mam nadzieję, że sie
                          dostane. :)
                          • Gość: m88 :D IP: *.akashanet.pl 11.07.07, 15:56
                            ja sie dostalam na umcs na pedagogike :D mialam 72 pkt i jestem 157 na
                            liscie :D
                            • Gość: chomiczowka Re: :D IP: *.play-internet.pl 03.07.13, 09:28
                              Odświeżam wątek.
                              Mam polski 76%
                              matematyka 48%
                              angielski 74%
                              biologia 36%
                              wszystko podstawy, myślicie, że są jakieś szanse na psychologie na ukw? :(
                              • Gość: mineta Re: :D IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 19:48
                                u mnie podobnie i też mam nadzieję, że się dostanę na psychologię na UKW... :x
                                polski PP - 76%
                                angielski PP - 88%
                                matma PP - 58%
                                biologia PP - 22%

masakra... załamię się, jak się nie dostanę. :<
                                • Gość: konstancja859 Re: :D IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.05.15, 01:16
                                  Ja co prawda mam raczej najtragiczniejsze wyniki niż wcześniej wymieniane i już nie mam szans matury poprawiać , ale czy ktoś się orientuje jaką trzeba mieć najniższą liczbę punktów by dostać się na pedagogikę na UKSW bądź SGGW ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka