tajemnica666 03.07.07, 15:15 ile macie procent? ja mam polski 57 i 50, ang 85 i 66, bilogia 67 i 62. gdziekolwiek jest szansa? Pozdrawiam i powodzenia! "Nie ma nikt takiej nadzi jak ja.." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:42 na pedagokie pewnie sie dostaniesz, ale z psychologia moze byc ciezko.... szczegolnie na Kulu i UKW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:47 rok temu na psychologię było się o wiele łatwiej dostać niż na pedagogikę, jeśli chodzi o KUL - na psycho było tylko troszkę ponad 3 osoby na miejsce a na ped ponad 9. Ale masz i tak szanse zwłaszcza jeśli próg będzie niższy, pozdrawiam i powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewuś Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:57 Ja złożyłam na UMCS na pedagogikę no ale wyniki po 95% ustne 82 polski rozszerzony 85 podstawa 70 podstawa niemiecki i 82 biologia podstawa...I zastanawiam się czy się dostanę... Co do Twoich wyników hmmm zależy na jaka pedagogikę złożyłaś... bo z tego co się orientuje na ped specjalną jest więcej osob. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ewuś Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:04 gratuluję wyników, powodzenia w rekrutacji, na pewno będzie dobrze ;) rok temu więcej było chętnych na ogólną, ale próg był podobny. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
paaulinaa88 Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW 04.07.07, 20:46 ja mam 77% z polaka (PP), 86% z niemieckiego ( PP) i biologia 47% (PR). Składam na psycho do Bydgoszczy. Jak myślicie, mam jakieś szanse ? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica666 Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW 04.07.07, 21:04 Czy masz szanse? :D Teoretycznie już się tam dostałaś;) Ja nawet nie mam co porównywać... Odpowiedz Link Zgłoś
paaulinaa88 Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW 04.07.07, 22:36 jesteś pewna ? bo kurde ja tak skopałam biolę, że nie mogę sobie tego wybaczyć ... Juz nic nie wiem ... A znasz jakiś próg z zeszłego roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:58 w zeszlym roku na UKW na psychologie trzeba bylo miec 84% wszytskich mozliwych do zdobycia punktow (14 osob na 1 miejsce... mozesz miec problem... nawet duzy... ja w zeszlym roku mialam troche lepsze wyniki niz Ty i niestety sie na UKW nie dostalam, ale w tym roku mam 278 na 360 punktow, bo poprawialam mature i mysle ze dam rade ;) szkoda ze rozszerzen nie pisalas... wtedy moze cos by z tego bylo :( ale probowac zawsze mozesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniolekJS Re: kto na psychologię/pedagogikę na Kul,Umsc,UKW IP: *.CNet.Gawex.PL 04.07.07, 23:23 Wiem, ze ja tez nie mam genialnych wynikow (niestety), ale czy mam jakiekowlwiek szanse na psychologie na UKW? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniolekJS Polski PR 84%, niemiecki PP 66%, biola PP 56% IP: *.CNet.Gawex.PL 04.07.07, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
mealve Re: Polski PR 84%, niemiecki PP 66%, biola PP 56% 11.07.07, 15:46 Właśnie mi na UKW wyliczyli, że mam 296 punktów na 360. Mam nadzieję, że sie dostane. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m88 :D IP: *.akashanet.pl 11.07.07, 15:56 ja sie dostalam na umcs na pedagogike :D mialam 72 pkt i jestem 157 na liscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomiczowka Re: :D IP: *.play-internet.pl 03.07.13, 09:28 Odświeżam wątek. Mam polski 76% matematyka 48% angielski 74% biologia 36% wszystko podstawy, myślicie, że są jakieś szanse na psychologie na ukw? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mineta Re: :D IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 19:48 u mnie podobnie i też mam nadzieję, że się dostanę na psychologię na UKW... :x polski PP - 76% angielski PP - 88% matma PP - 58% biologia PP - 22% masakra... załamię się, jak się nie dostanę. :< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstancja859 Re: :D IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.05.15, 01:16 Ja co prawda mam raczej najtragiczniejsze wyniki niż wcześniej wymieniane i już nie mam szans matury poprawiać , ale czy ktoś się orientuje jaką trzeba mieć najniższą liczbę punktów by dostać się na pedagogikę na UKSW bądź SGGW ??? Odpowiedz Link Zgłoś