Dodaj do ulubionych

w sumie to mam tego wszystkiego dość :/

08.07.07, 18:24
Tak bym chciała, żeby było już po wszystkim. Zmęczona jestem tą całą
bieganiną wokół studiów i ciągłym zadawaniem sobie pytania "Czy się
dostanę?". Podłapałam jakiegoś doła :/ A najgorsze jest to, że nikt mnie nie
pocieszy, bo to ja zawsze wszystkich pocieszam. Ktoś musi być tym
najtwardzym, bo wszystko by się zawaliło... Ale dzisia jest mi po prostu
źle.Cholera.
Obserwuj wątek
    • pipetka2 Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ 08.07.07, 18:25
      nie jestes sama...mam to samo:|:| najgorsze to jest to ze nic sie nie da zrobic..:(:(
      • Gość: Olcia Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:37
        Witam młodsze koleżanki:) Jestem ubiegłoroczna maturzystką. Pamietam jak to
        bylo rok temu, tez bylam zestresowana tymi wynikami, oczekiwaniem. Ale
        pomyslcie sobie ze to minie i juz dlugo nie potrwa:) Główka do góry:)
        • pipetka2 Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ 08.07.07, 18:38
          no tak ale niewiadomo jak sie skonczy i to9 jest najgorsze...:|
      • Gość: warjatka06 Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: 213.76.172.* 08.07.07, 18:38
        ja tak samo! mam dosc, terminy, latanie, skladanie dokumentow. za duzo jak na
        jedna glowe :/
    • hubcap Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ 08.07.07, 18:38
      To przynajmniej jesteśmy we dwie hehehe. Byle do przodu :P Z tego wszystkiego
      to chyba pójdę się przejść.
      • Gość: Olcia Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:42
        Na poczatku tez tak panikowalam, bylam zestresowana, ale w koncu uznalam ze
        szkoda na to zdrowia. I codziennie sobie spacerowlam z chlopakiem, w sumei on
        mi pomogl przezyc ten koszmar. Najlepsze swieze powietrze na stres!:)
    • Gość: ania Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:51
      a gdzie skladacie papiery?
      • pipetka2 Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ 08.07.07, 18:54
        Uj....a Ty?
      • Gość: duśka Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:59
        dziewczyny nie przesadzajcie, ja czułam taka ogromna niepewność i lęk-ale przed
        29 czerwca,-teraz jakoś-luzik, ale nie dlatego że jestem pewna miejsca na
        uwiwerku-ale dlatego, ze postanowiłam sobie, ze nie bedę do tego (studiów i tej
        całej rekrutacji) podchodzić tak jak do matury i jej wyników.

mature zdałam, a obawiałam sie bardzo (za bardzo)najgorszego
        a teraz wychodze z załozenia ze jak nie- te studia -to sa inne-zaoczne, potem
        dojdzie do tego jeszcze praca no i juz!
        uwierzcie mi- studia dzienne to nie jest jedyne wyjscie-bo tak na prawde to
        mamy duzy wybor tego co mozemy robic w przyszlosci

glowa do gory

najwazniejsze jest to zeby nie siedziec bezczynnie i sie ciagle nie zadreczac
        ta rekrutacja, jak nie wyjdzie jedno to zawsze mozna postawic na cos innego

nie miejcie tylko jednego planu dzialania-pomyslcie jeszcze o planie B, a nawet
        C jesli nie jestescie do konca pewni tego czego pragniecei
    • hubcap Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ 08.07.07, 18:58
      Ja składam UW, SGH i AE Kraków. Najlepsze są te wszystkie fora internetowe.
      Każdy pisze co innego :P I chyba przez to dzisiaj się podłamałam.
      • Gość: renatka Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:03
        Idzie ktos z was na UJ na pielegniarstwo? Bo ja tam chce skladac papiery(heh
        jeszcze nei zlozylam, ale jak najszybciej to zrobie), ale nie wiem czy amm
        szanse. Jak ktos tam idzie z was, to jakie macie wyniki?:)
        • pipetka2 do renatki 08.07.07, 19:08
          ja sie wybieram jest forum zobacz o pielegniarstwie odezwij sie:)
    • Gość: ania Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:03
      ja skladam na filologie angielska tez na uj, pozniej uam i wroclaw. a jak nie
      da rady to chyba prywatnie...
    • hubcap Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ 08.07.07, 19:03
      A i dziękuję wszystkim, którzy nie przeszli (a właściwie które nie przeszły)
      obojętnie wobec mojego stanu psychiki :) no i w ogóle już mi lepiej :D
      • gnacio1 ważne 08.07.07, 19:09
        no to teraz fatktyczne pocieszenie
        wyobraż sobbie jak było za komuny
        szłaś na studia i mogłaś startowac tylko na jedną uczelnie i tylko na jeden
        kierunek
        niezdałaś to miałaś szanse w przyszłym roku
        i teraz tak idzie debil na jakiś słaby kierunek na słaba uczelnie i się dostaje
        a ktos mądry, inteligentny i ambitny zdaje na uw i się niedostaje - czeka być
        moze do następnego roku. TO dopiero było prze.....
        • Gość: . Re: ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:23
          won stąd!
          • Gość: tirek88 do gnacio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:27
            spie..j stad koles! glupoty walisz i w ogole cos z toba nie tak
            • Gość: basiunia Re: do gnacio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:29
              Już cie tu nie ma!
              • Gość: gnacio1 Re: do gnacio! IP: *.it-net.pl 08.07.07, 19:32
                przepraszam a co ja złego powiedziałem bo z deka nieruzmiem powiedziałem tlyko
                ze kiedyś było jeszcze gorzej a wy się mi przeciwstawiacie a może wy jesteście
                zwolennikami komuny
                • Gość: wrrr Re: do gnacio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:33
                  gnacia nieźle pogniotło:D
                  • Gość: gnacio1 Re: do gnacio! IP: *.it-net.pl 08.07.07, 19:36
                    dobrze dobrze mozecie mnie krytykowac tylko błagam o jeden logiczny
                    kontrargument a nie żenujące krytyki
                    • Gość: gruszka Re: do gnacio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:37
                      koles kot cie zropbil> powalony jestes
                      • pipetka2 Re: do gnacio! 08.07.07, 19:38
                        ojo joj jaki intelektualista sie znalazł...:]
                        • Gość: gnacio1 Re: do gnacio! IP: *.it-net.pl 08.07.07, 19:40
                          intelektualista nie debil też nie
                          ale krytykujący mnie idioci sami niewidzą co mówią
                          napisalem tylko jak źle było kiedyś a oni sie nagle żucili na mnie
                          zapytałem o co chodzi to nikt nieodpowiedział
                          poziom takich ludzi pozostawia wiele do zyczenia
                          • Gość: gregor88 Re: do gnacio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:43
                            Gnacio ty jestes naprawde glupi, przez twoje wypowidzi stales sie posmiewiskiem
                            na necie. looknij sobie gdzie cie jeszcze na stronce obgaduja i to ostro. ale
                            masz to na wlasne zyczenie
                          • pipetka2 Re: do gnacio! 08.07.07, 19:44
                            nie streuj sie tak... piszesz o poziomie ludzi ok ale "rzucili" sie pisze rz!!!!
                          • Gość: uno Re: do gnacio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:47
                            zrozum, oni nabuzowani ze stresu są.
                            nie przejmuj się.
                            • Gość: gnacio1 Re: do gnacio! IP: *.it-net.pl 08.07.07, 19:48
                              dzieki za poparcie:P
                            • Gość: wrr Re: do gnacio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:49
                              przejmuj sie, bo masz czym, ja bym tak nie chciala zeby o mnei pisali na tamtej
                              stronce. wspolczuje
                              • Gość: gnacio1 Re: do gnacio! IP: *.it-net.pl 08.07.07, 19:51
                                a mi to wali jak by o mnie pisali ludzie którzy z matur mieli po 80 90 procent
                                dodatkowo niebyliby głupio zaślepieni to bym sie przeją a tu niema czym
                                • Gość: a Re: do gnacio! IP: *.aster.pl 08.07.07, 20:02
                                  Też popieram gnacia. Pamiętam jak się stresowałam mając do wyboru tylko jeden
                                  kierunek na tylko jednej uczelni. Współczuję obecnym maturzystom, moje dwie
                                  córki przez to niedawno przeszły, ale obiektywnie patrząc z perspektywy czasu,
                                  dawniej było jednak gorzej. Teraz jest tyle prywatnych uczelni, wieczorowych
                                  kierunków na państwowych uczelniach, że w razie porażki w tym roku można rok
                                  gdzieś przeczekać i zdawać maturę drugi raz/ tego dawniej też nie było można,
                                  podchodziło się drugi raz do wszystkich egzaminów wstępnych, ja miałam ich trzy
                                  na politechnikę/. Nie chcąc moralizować dalej jak stara baba życzę powodzenia
                                  wszystkim w obecnej rekrutacji!!!
                                  • Gość: gnacio1 Re: do gnacio! IP: *.it-net.pl 08.07.07, 20:06
                                    dziękuje bardzo za poparcie
    • hubcap Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ 08.07.07, 21:57
      o kurcze :D ale się porobiło :P rozruba prawie jak na meczu Legii :D
    • Gość: ;/ Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:10
      o nie tzreba było składac na studia jesli tak cie to dobija !!
      jak mnie wku..aja takie bezsensowne posty
      "oh jak mi źle jak nie dobrze ! ah !"
      dorosli ludzie a takie smuty walą ze żal dupe ściska
      • Gość: gnacio Re: w sumie to mam tego wszystkiego dość :/ IP: *.it-net.pl 09.07.07, 11:44
        ja nieiwem normalka że się ludzie stresują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka