Dodaj do ulubionych

stomatologia

10.07.07, 14:51
hej wszystkie posty dotycza lekarskiego a kto idzie na stomatologie i gdzie?ja
obecnie jestem niestety 300 pod kreska w białymstoku:( nie wiecie jak to bylo
w zeszlym roku , mozliwe ze osoby kolo miejsca 300 sie dostaly na stomatologie:>
Obserwuj wątek
    • mlka2 Re: stomatologia 10.07.07, 15:20
      eh nikt nie wiem o ile miejsc sie mniej wiecej przesuwaja listy na stomatologi??
      • macias36 Re: stomatologia 10.07.07, 15:23
        hej, pisałem do biura rekrutacyjnego i napisano mi , że w zeszłym roku było 6
        list rankingowych, także masz szanse, trzeba tylko czekać, jutro po południu
        będą drugie listy....życzę powodzenia.
      • Gość: mama nieobecnego Re: stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:26
        W Białymstoku napewno dużo się przesunie, ale o ile to trudno
        przewidzieć.Generalnie stomatol. ma niewiele miejsc i dlatego przesumie sie też
        proporcjonalnie mniej niż na lek.Dużo osób, które składało tam asekuracyjnie
        wycofa się. Załatwiam sprawy mojego nieobecnego syna. Żadnego miejsca nie
        zwalniał bo zalogował się tylko do W-wy i jest na liście.
        • macias36 Re: stomatologia 10.07.07, 15:30
          to gratuluję,porównując do tamtego roku to progi spadły ponad 30pkt w białym i w
          Wawie też ponad 10, także nic straconego dla tych co są na rezerwowej, trzeba
          tylko czekać cierpliwie.
          • Gość: mlka2 Re: stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:34
            a Ty macias ile masz pkt? tez na stomatologie do bialego:>
            • macias36 Re: stomatologia 10.07.07, 15:40
              też do białego, na żadną inną, mam 231pkt, będę trzymał za Ciebie i za siebie
              kciuki:)zobaczysz, że będzie dobrze, pozdrawiam.
          • Gość: ooo Re: stomatologia IP: *.3s.pl 10.07.07, 15:40
            a ja jestem 105 na liscie stomy na SLUM a 80 osob przyjmuja, boje sie strasznie
            • Gość: ooo Re: stomatologia IP: *.3s.pl 10.07.07, 15:42
              ale 105 na liscie rezerwowych
            • Gość: mama nieobecnego Re: stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:43
              Liczbowo źle to wygląda, ale z drugiej strony, to przecież było kilka osób na
              miejsce i dużo osób wycofa się, bo dostało sie na inne uczelnie.Głowa do góry! i
              cierpliwości życzę. (Też bym umierała)
            • macias36 Re: stomatologia 10.07.07, 15:43
              czyli 25 osób musi zrezygnować przed Tobą, to możesz być pewny/pewna, że się
              dostaniesz, tylko trochę spokoju...
              • macias36 Re: stomatologia 10.07.07, 15:45
                aha, i tak są szanse i jestem pewny, że za którąś listą będziesz
                zakwalfikowany/ana, wiele osób zrezygnuje na rzecz bardziej ,,prestiżowych"
                uczelni, część ludzi z rezerwowej listy też zrezygnuje, zobaczysz...czekaj
                cierpliwie..
                • o-l-a-s-a Re: stomatologia 10.07.07, 15:49
                  Ja mam 234 pkt i startuję do Wrocławia na stomatologię, jestem 94 na liście,
                  jak myślicie, mam szanse? Ile ludzi zrezygnuje z Wrocławia? O ile spadną progi?
                • Gość: mlka2 Re: stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:50
                  ale Wam fajnie , jak czytam ze wszyscy maja tak duzo punktow to sie czuje jak
                  dureń :/ ale taka prawda zawalilam chemie maxymalnie jak moglam:/ dlatego teraz
                  nie mam szans a tak chcialam na stomatologie :((
                  • macias36 Re: stomatologia 10.07.07, 15:53
                    mlka2, nie martw się, nawet jak Ci się nie uda, a wierzę, że się uda, nie
                    rezygnuj ze swoich celów, jest tyle możliwości,ja np. jak się nie dostanę to za
                    rok poprawka z fizy i znowu próbuję, na pewno się nie poddam, pozdrawiam
                    • Gość: mlka2 Re: stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:55
                      Ty dostaniesz sie napewno, masz ponad 30 pkt wiecej niz ja , a za rok podobno
                      bedzie fizyka lub chemia do wyboru, bede poprawiala chemie:(
                      • o-l-a-s-a Re: stomatologia 10.07.07, 16:03
                        Dziękuję za słowa otuchy, ale nie mogę w to uwierzyć. Zaskoczyły mnie te progi
                        bardzo.
                        • macias36 Re: stomatologia 10.07.07, 16:06
                          mnie też, gdańsk 251pkt próg, normalnie żal...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka