Dodaj do ulubionych

są wyniki na UŁ

16.07.07, 20:15
Obserwuj wątek
    • summerlove Re: są wyniki na UŁ 16.07.07, 20:19
      na stronie??
    • anstac Re: są wyniki na UŁ 16.07.07, 20:21
      owszem :)
      po zalogowaniu się
    • summerlove ;))))))))))))) 16.07.07, 20:33
      Dostałam się na ekonomię i na finanse ;)))))))))
      • Gość: kropeczka;p Re: ;))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:41
        a ja dostalam sie na 3 kierunki na ktore kladalam ;) 1.,2. i 54. na liscie, a
        balam sie,ze sie nigdzie nie dostane;p
        • Gość: miss_twenty Re: ;))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:44
          dostalam sie na stosunki miedzynarodowe ale zwalniam miejsce..nie znoszeeee
          Łodzi!;]
        • Gość: kropeczka;p Re: ;))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:45
          a nie wiecie czy beda w necie publikowane listy pelne kto sie dostal na dany
          kierunek? bo ciekawa jestem kto sie gdzie dostal ;)
          • Gość: kaaa1234 Re: ;))))))))))))) IP: *.toya.net.pl 16.07.07, 21:51
            nie wiem, ale na pewno gazeta wyborcza bedzie publikowac w najblizszym czasie
            listy przyjetych:) mnie zakwalifikowano na etnologie i historie, ale na to
            drugie sie nie wybieram:p
            • Gość: g Re: ;))))))))))))) IP: *.astral.lodz.pl 16.07.07, 21:57
              dobra dostalem sie na zarzadzanie miedzynarodowe teraz musze wydebic swiadectwo
              z obecnego dziekanatu i zaczac sie uczyc do wrzesnia :D
      • tallryn summerlove 17.07.07, 14:51
        Idziesz na ekonomie czy na finanse? ja dostalem sie na ekonomie (13 miejsce) i
        miedzynarodowe stosunki gospodarcze (12 miejsce).

Sorry za brak polskich znakow, ale jestem poza granicami naszego pieknego
        kraju :)
        • summerlove Re: summerlove 17.07.07, 19:52
          Myślę że zdecyduję się raczej na ekonomię.
          To chyba jest bardziej "wszechstronne" niż finanse ;))
          Ale nie wiem, poczytam jeszcze o jednym i o drugim. ale raczej ekonomia ;))
          A Ty co wybierzesz??
          • tallryn Re: summerlove 17.07.07, 20:50
            Ja idę na ekonomię. Masz rację ekonomia jest bardziej wszechstronna od finansów.
            Poza tym na ekonomii będzie większy fun ;]

Mo mail to: gamrot@gmail.com - jak zdecydujesz się na ekonomię to daj mi znać ;]
            • summerlove Re: summerlove 18.07.07, 09:49
              ok ;))
              w razie czego to jest mój:
              ilonka.88@hotmail.com
              ;PP
    • Gość: Martyna :) Re: są wyniki na UŁ IP: *.netburg.pl 16.07.07, 22:01
      jestem trzecia na liście na polonistykę :)
      moje marzenie się spełniło :)
      • Gość: kropeczka;p Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:09
        w wyborczej listy z nazwiskami?
    • Gość: tygrysek Re: są wyniki na UŁ IP: *.stella.net.pl 16.07.07, 22:15
      a w ogóle jak ocenianie ten Uniwersytet??
      ja sobiście mam dylemat
      jak na razie mam do wyboru Uwr, UKSW, UŁ i pewnie jeszcze UAM, o UJ raczej nie
      myśle
      czasu mało, a decyzji brak..
      jak myślicie co z tego (poza Uj) jest najlepsze??
      • vingaer Re: są wyniki na UŁ 16.07.07, 22:26
        prawo

.........
        historia = 50%
        pozdrawiam przyszłorocznych maturzystów :D.
    • Gość: aga Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 16.07.07, 22:25
      ja sie dostalam na chemie....
      na biotechnologie niestety sie nie udalo. Myslicie ze jak przyjeli 103osoby a
      jestem na liscie 150 to mam szanse sie dostac??
      • Gość: belzebub88 Re: są wyniki na UŁ IP: 212.244.90.* 16.07.07, 22:29
        ja raczej rezygnuje tam z biotechnologii, a na liscie byłam 15. ...
        • liz747 Re: są wyniki na UŁ 16.07.07, 22:53
          ja sie dostalam ze stara matura na filologie klasyczna, na germanistyce z
          filozofią jestem 18 na 16 miejsc, wiec w sumie 100% szans na dostanie sie, ale
          sie ciesze:)
      • Gość: misia Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:22
        hej:) po zalogolwaniu miałaś na czerwono napisne MIEZAKFALIFIKOWANY?? odpisz to
        pilne
        • Gość: gtgt Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:27
          ja mialam nieprzyjeta z braku miejsc :D :P na czerwona :D
          • Gość: kafusia Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:33
            Słuchajcie ja nie wiem w końcu jak wchodzi się na strone rejetracji UŁ to jest
            komunikat ,że "Wyniki postępowania rekrutacyjnego na kierunki, na których
            rekrutacja zakończyła

się 5 lipca 2007 będą ogłoszone na indywidualnym koncie kandydata o godzinie
            16:00 w dniu 17 lipca 2007 roku.
            zamknij" przecież to pojawiło sie już wczoraj:( o co z tym chodzi??
            2 pytanie: mam wynik rekrutacji; zakwalifikowana i dalej jest następującą:
            pozycja w rankingu 2xx
            zakwalifikowanych do przyjęcia 344 teraz co?? było napisane,że jest tylko 100
            miejsc na ten kierunek.. więc co oznacza ta cyfra 344?? o co chodzi z tym??
            POMOCY!!!! i na jakiej zasadzie są przyjmowane te osoby?? kto pierwszy zawiezie
            papiery czy jak?? PILSSS ODPISZCIE:(
            • agata87654321 Re: są wyniki na UŁ 17.07.07, 08:38
              jesli jestes zakwalifikowana to jestes przyjeta.Uniwersytet przyjal wiecej osob
              i na wszystkich kierunkach znacznie zwiekszyl ilosc miejsc.

Naturalnie kolejnosc zlozenia papierow nei ma wplywu na to kogo przyjma.Jesli
              bedziemy chcieli to przyjma wszystkie 344 osoby:)

Mowisz o kierunku gospodarka przestrzenna na ekonomiczno socjologicznym?tez sie
              tam dostalam (na 2 miejscu)
              • Gość: kafusia Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:40
                tak na gospodarke się dostałam:D:D:D: ejejejejejej
                • agata87654321 Re: są wyniki na UŁ 17.07.07, 08:41
                  a skladalas tez na ta miedzywydzialowa gospodarke?bo ja tak.Dostalam sie tu i
                  tu i nie wiem co wybrac:(POMOCY!:P
                • Gość: Ann Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:04
                  CZy ktos ma napisane zamaist zaklasyfikowany ze jest na liscie rezerwowej czy
                  jesli jestem np 330 a przyjeli 500 a limit jest 200 to znaczy ze musi odejsc
                  130 osob abym sie dostala?
              • Gość: Magda Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:43
                a czy ktoś dowiedział się w dziekanacie lub rektoracie, że zwiększyli liczbę
                miejsc? dziwne to. ja jestem pierwszą osobą "pod kreską", ale też nie wiem, czy
                jeśli przyjęli 277 osób a miało być 220 miejsc, to znaczy, że zwiększyli ich
                liczbę i jeśli ktoś zrezygnuje, to ja wejdę na jego miejsce, czy specjalnie
                wzięli więcej osób, bo wiedzieli, że ludzie porezygnują....?
                • agata87654321 Re: są wyniki na UŁ 17.07.07, 08:45
                  Wydaje mi sie to dziwne ale obawiam sie ze ta druga opcja jest bardzo
                  prawdopodobna..bo to chyba niemozliwe zeby az o tyle wiecej osob sie dostalo..

Tez cierpie bo mialam nadzieje ze moze jeszce sie wslizgne na filologie
                  hiszp..ehh..
                  • agata87654321 jakie dokumenty? 17.07.07, 08:49
                    Czy ktos wie jakie dokładnie dokumenty trzeba dostarczyc na UŁ?

Ja syszlam o :
                    -3 zdjecia
                    -swiadectwo szkolne
                    -swiadectwo maturalne
                    -zaswiadczenie lekarskie

czy cos jeszcze?
                    • summerlove Re: jakie dokumenty? 17.07.07, 19:57
                      Logujesz się. jak już jesteś zalogowana to przy kierunku na który Cię przyjęli
                      są zakładki. klikasz w "dokumenty".
      • Gość: ja Re: są wyniki na UŁ IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 09:46
        aga ja też dostałam sie na chemie a na biotechnologiw owszem masz szanse ale
        idź na chemie to spotakmy sie w październiku zawsze będzie raźniej;)
        • Gość: cratola Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:51
          jeszcze kserokopię dowodu ( dostałam się na stosunki :] )
          • Gość: Oolaaa Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 11:34
            Jak myslicie ... Jeśli jestem zakwalfikowana jako 220 na ekonomie przy limicie
            miejsc 180 to mam jeszcze jakieś szanse ? :( może zwiększyli te limity ? Ktoś
            coś wie ? ...
            • summerlove Re: są wyniki na UŁ 17.07.07, 19:58
              jeżeli jesteś ZAKWALIFIKOWANA to Cię przyjęli
              o matko przecież to jasne no ;))
    • Gość: up Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 12:57
      up
      • Gość: aga Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 13:19
        Jezeli ktos jest zakwalifiokwany to znaczy ze jest przyjety i tyle.
        Ja dzis bylam w dziekancie Biologi i Ochrony Srodowiska i na biotechnologie
        mieli przyjac 60 osob a przyjeli 103 i tyle tez jest osob na liscie napisanych
        jako przyjeci
        • Gość: marta Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:29
          No dobrze, a co z osobami na "rezerwie"? Jeśli ktoś zrezygnuje do beda
          dopierali do 103 czy dopiero jak zrezygnuje tyle ze bedzie mniej niż 60?
          • Gość: beti Re: są wyniki na UŁ IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 17.07.07, 13:32
            chemia 38 na liscie;p
          • Gość: aga Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 13:43
            Moim zdaniem beda dobierac do 103....przeciez co roku przymuja wiecej osob niz
            pisza
    • Gość: ooola Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 13:33
      Dzwoniłam na Uniwerek i powiedzieli , że jeśli ktoś ma status zakwalfikowany to
      jest studentem i koniec kropka :) a niewiem w jakim wypadku jest ta rezerwa ...
      ktoś miał jakiś status w tym stylu ?
      • liz747 Re: są wyniki na UŁ 17.07.07, 13:38
        sluchajcie a orientujecie sie czy beda listy przyjetych? wydaje mi sie ze
        powinni podac cala liste.
        • Gość: rolnikwdolinie Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:48
          ja slyszalam ale mowie slyszalam ze to ma byc tak iz jesli przyjeli wiecej osob
          niz wynosi limit miesc to dlatego ze nie prowadza listy rezerwowej i tak wiedza
          ze kilkanascie lub kilkadziedzas osob zrezygnuje wiec wyjdzie tak ze w koncu
          maja na roku te np 130 osob:)))
          • Gość: m Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:50
            czyli już nie bedą dopierać z list rezerwowych? To znaczy ze te osoby na
            rezerwie nie maja juz szans?
            • liz747 Re: są wyniki na UŁ 17.07.07, 13:53
              moim zdaniem tylko okolo 5 osob z listy rezerwowej ma szanse, poprzyjmowali
              ponad limit na wielu kierunkach. tak do 5tego miejsca pod kreska mozna miec
              szanse, reszta moim zdaniem to juz wielki fart
              • Gość: a Re: są wyniki na UŁ IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 17.07.07, 14:34
                zadowolenni jestescie ze dostaliscie sie na chemie?? ile mieliscie z matury ??
    • Gość: crimson Re: są wyniki na UŁ IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.07.07, 15:12
      od ilu punktów przyjmowali na prawo??? wie ktoś??
      • Gość: a Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:11
        od 610
        • Gość: lostprophet Re: są wyniki na UŁ IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.07.07, 16:41
          to ciekawe, bo 600 to max....
    • Gość: Biedronka Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:17
      Dostałam się na:
      Socjologię i pedagogikę (spec. kultura zdrowotna i fizyczna)

Na dziennikarstwo się nie udało ;)

• Gość: m Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:21
        co wybierasz?
        • Gość: Biedronka Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:24
          Gość portalu: m napisał(a):

> co wybierasz?

Jeśli zdecyduję się na Łódź, a pewnie tak to pedagogikę na 90%
          Z ciekawości... dlaczego pytasz? (o ile to było do mnie :))
          • Gość: m Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:34
            pytam ponieważ ja nie dostałam sie na pedagogike (ale inna specjalność) i
            chciałam sie zorientować czy dużo osob rezygnuje. Jest to dla mnie bardzo
            ważne :(
            • Gość: mikulinda Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:38
              ja rezygmuje z socjologii: pracy społecznej:P:P:P:p
              • Gość: ooola Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 18:38
                Byłam dziś na wydziale ekonomiczno - socjologicznym . Wywieszone sa listy
                przyjętych i nie przyjętych tak więc jeśli ktoś ma ochote dla własnej
                satysfakcji ujżeć swoje nazwisko na liście to zapraszam :)
                • Gość: XCX Re: PYTanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:23
                  jak widze na swoim koncie zakwalifikowany na zielono to znaczy,ze jestem
                  przyejta? bo mam jeszcze na czerwonoe i pisze nie zawalifikowany z braku miejsc.
                  Prosze o dop
                  • Gość: oolaaa Re: PYTanie IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 19:30
                    Jak na zielono to znaczy że jesteś studentką danego kierunku :) gratuluje
                    • Gość: XCX Re: PYTanie(thx) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:31
                      tylko ja nie wiem czy chce... i sie boje sama w obcym miescie,no ale pozostanei
                      mi Lodz jak sie nie odtsne na UAM
                      • olesia1988 Re: PYTanie(thx) 17.07.07, 19:33
                        Łódź jest bardzo przyjaznym miastem więc nie masz się czego obawiać :)
    • Gość: m Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:41
      Może wiecie czy jeśli ktoś sie nie dostał z braku miejsc to ma jeszcze jakieś
      szanse na przyjecie?
      • summerlove Re: są wyniki na UŁ 17.07.07, 20:00
        Jasne że ma. Napewno ktoś przecież zrezygnuje.

A jaki kierunek??
        • Gość: m Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:03
          Tak tylko, że w łodzi brali chyba wiecej osob na kazdy kierunek i nie bedzie
          drugiego naboru. To sa nie potwierdzone wiadmosci, ale bardzo prawdobopodne.
          Ja sie staram na pedagogike, niewiele mi zabraklo i nie wiem co teraz robić.
          • Gość: XCX Re: są wyniki na UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:07
            hmm ja nie wiem,ale na pewno zrezygnuje duzo osob jak jestes na poczatku listy
            masz pewne miejsce.
            Apropo dokumenty dopiero od 20 do lodzi składamy tak ?
          • Gość: kaaa1234 Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 20:07
            jestem 14 osoba przyjeta na etnologie (limit miejsc to 40, a zakwalifikowali az
            80 kandydatow :> czy tzn.ze bedzie nas az 2x wiecej? no chyba, ze licza,na to ze
            40osob ucieknie :p
            • Gość: m Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:15
              no włsśnie nie wiadomo co oni kombinują :P
              A ja jestem 20 "po kreska" wiec nie wiem czy to blisko czy daleko...
              • Gość: xcx Re: są wyniki na UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:02
                Apropo dokumenty dopiero od 20 do lodzi składamy tak ?
                • Gość: kaaa1234 Re: są wyniki na UŁ IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 21:35
                  tak-od 20 do 27, a poczta do 31:)
                  • Gość: anelka Re: są wyniki na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:28
                    pomocy czy jezeli na prawie jestem 283;( i mam naspiane ze jestemzakwalifiowana
                    tzn ze sie dostalam??;( wiem ze tu wiele osob pisze ze zakwalifikowana tzn ze
                    jestem ale chce byc pewna;( a niby miejsc mialo byc 270
                    • Gość: Lenka Re: są wyniki na UŁ IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.07.07, 22:35
                      zadzwoń jutro i się spytaj...
                      ale z tego wiem, to tak, złożysz dokumenty i możesz czuć się studentką naszego
                      WPiA:D
                      • Gość: xcx UL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:35
                        A czy jak zloze dokumenty na jakis kierunek na danym uniwerku to z innych
                        jestem skreslona i nie brana pod uwage w rekrutacji? Wie ktos jak to wyglada?
                        • Gość: Lenka Re: UL IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.07.07, 23:40
                          nie, nie jesteś skreślona
                          • bgbeata123 Re: UL 17.07.07, 23:59
                            dzieki:) to musze sie rozejrzec za mieszkaniem w lodzi i wspollokatorami:D
                            • Gość: pplatyna Re: UL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:47
                              ja dostalam sie na biologie, chemie i ochrone środowiska... i chyba wybiore
                              ochrone ;D;D jest ktos kto tez sie tam wybiera ??? pzdr ;)
                              • Gość: liveed Re: UL IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.07, 15:26
                                szczerze to ochrona nie jest aż taka ciekawa ale zależy co kto lubi moim
                                zdaniem ciekawsza jest na pewno biologia albo chemia ale wybór nalezy do
                                Ciebie;)
                                • Gość: lalala Re: UL IP: 212.244.86.* 20.07.07, 22:51
                                  Ja sie dostalam na prawo.Czy ktos stad sie wybiera:)?Szukam wspołlokatorki :)
                              • Gość: mammamia Re: UL IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.07.07, 17:04
                                elo elo, ja na ochrone:) szkoda ze tylko licencjat mozna trzasnac
                                • Gość: aga Re: UL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 09:01
                                  ja ide na zarzadzanie w jezyku angielskim. I mam wielka nadzieje ze znajda sie
                                  jeszcze 34 inne osoby ktore tez chca to studiowac,bo inaczej nie stworzy sie
                                  grupa...a glownym problemem jest to ze za studia dzienne na tym kierunku trezba
                                  placic..ehh
    • Gość: A. Re: są wyniki na UŁ IP: *.retsat1.com.pl 21.07.07, 10:24
      A nie wiecie, czy dzisiaj też przyjmują papiery?? Jest napisane 20-27 lipca i
      godziny, a czasami pracują w soboty. Bo chciałabym już mieć to z głowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka