Dodaj do ulubionych

Mieszkanko Wrocław !!

21.07.07, 18:01
czy ktoś z okolic rzeszowa szuka lokum we Wrc ?
ogólnie czy ktos szuka?
bo ja szukam;] i tak sobie mysle ze zawsze to razniej i łatwiej szukac z kims
mieszkania.
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 18:05
      ja tez szukam, ale jeszcze jakos nieusilnie- bo oferty w wiekszosci fajne
      pojawiaja sie dopiero w sierpniu
      • dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 18:12
        ja juz we wrzesniu potrzebuje tam byc :/
        powiem Ci ze teraz tez jest troche ofert, ale w wiekszosci szukaja po 2 os.
        • Gość: o Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 18:14
          a co bedziesz studiować?
          • dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 18:16
            na WSB zarządzanie
          • dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 18:16
            a Ty ?
            • Gość: magda Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.san.airbites.pl 21.07.07, 19:29
              Ja jestem z okolic Rzeszowa. Może podasz swoje gg ? Albo e-maila ?
              • dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 19:30
                oooo miło :) jestem zalogowana na gazeta.pl napisz na tego meila ;] klinkij na
                moj nick i bedzie:)
                • dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 19:39
                  dadziaa@gazeta.pl odezwij sie Magda :)

up
    • dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 19:55
      up
      • Gość: monia Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:05
        ja tez szukam mieszkania, bedę studiowac na SWPS i nie bardzo wiem w jakich
        okolicach mam szukać lokum, tak żeby było blisko do szkółki, może doradzicie
        mi od czego mam zacząć ...
        • dadziaa do monia 21.07.07, 20:17
          a jaka jest cała nazwa tej szkoły? bo mi skórtu nie znajduje:P wiesz na jakiej
          ulicz jest?
          • Gość: monia Re: do monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:21
            SWPS -Szkoła Wyższa Psychologi Społecznej i zdaje się że jest w okolicach
            Grunwaldzkiej, przynajmniej na taki adres wysyłałam dokumenty
    • Gość: toja Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:10
      ja tez szukam, jestem wprawdzie nie z podkarpavia a opolskiego i z AM, ale to
      chyba nie przeszkadza? ofert wbrew pozorom nie jest za duzo - wiele jest
      nieaktualnych, ja wczoraj nawet byla we wroclawiu,jedno obejrzalam ale nie
      wpadlam w zachwyt, bylam tez u posrednika- ma mi cos zaoferowac, ale to trza
      prowizje placic. Ceny tez wysokie - jaka okolica i do ile by cie ineteresowaly?
      nie mam pojecia gdzie jest twoja szkola, a mnie int. środmiescie
      • magda8817 Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 20:16
        Dadzia napisałam Ci maila, a i mam pytanie do Toja, w jakiej wysokości jest taka
        prowizja, powiedz w jakim biurze byłaś?
        • Gość: toja Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:30
          na Ruskiej WGN, prowizje se licza nieżle - mieiseczny czynsz! ja w necie tez
          szukam pare zapytan wyslalam, na razie odzew byl niwielki, wlasnie to ogladane
          wczoraj lokum. Czesto sa to odpicowane mieszkania i od tazu jak dzwonisz mowia
          ze nie dla studentow!!!! Ma miec do obejrzenia cos na Komuny Paryskiej 2 pok.
          za 1600, znajomi tez sie pytaja.
      • dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 20:19
        ja chyba do posrednika nie bede sie zwracac. znalazłam prae ciekawych ofert w
        necie, ale włąsnie w pokojach 2os.
    • Gość: kashienka Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:22
      no ja jestem z opolskiego. razem z qmpela bedziemy czegos szukac,ja na UWr ona
      na AE. i bedziemy szukac 3 osoby,bo chcialysmy cos 3 pokojowego. ale walsnie
      ciezko znalezc cos w miare taniego :|
    • Gość: taka jedna Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.digicom.net.pl 21.07.07, 21:36
      Hmm my z kumpelą (Ja-Pwr Ona-AE) aż z łódzkiego i też na razie na etapie
      poszukiwań, póki co bezowocnych :/ Jak byście mieli jakieś fajne mieszkanko na
      oku i szukali 2 sympatycznych :D współlokatorek dajcie znać (najchętniej w
      okolicach AE)
      • dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 23:04
        mnie najbardziej interesowalo jakies mieszkanie na Nowym Dworze czy tez
        Muchoborze, ale mylse ze na Gajowicach ew. na Polodniu moglabym sobie
        pomieszkiwac. a co mi tam :)
        • bgwd14 Re: monia 21.07.07, 23:11
          >SWPS -Szkoła Wyższa Psychologi Społecznej i zdaje się że jest w okolicach
          >Grunwaldzkiej, przynajmniej na taki adres wysyłałam dokumenty

Najbliżej to okolice Placu Grunwaldzkiego, Zalesie, Zacisze, Biskupin, ale tam
          mieszkania drogie. Sienkiewicza, Piastowska i wiele, wiele okolicznych. To jest
          otoczenie prawie wszystkich uczelni. Okolice Placu to jakby miasteczko
          studenckie. Fajnie jest.
          • dadziaa Re: monia 21.07.07, 23:29
            szkoda ze moja uczelnia jest po innej stronie =/
            • Gość: dadaismee UWr Wydzial Nauk Spolecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 00:35
              hej, ja tez szukam! tyle, ze nie bardzo w centrum, na Wydzial Nauk Spolecznych
              dojezdza sie z Placu Grunwaldzkiego ok 25min autobusem. Do dadziii(?!) notabene
              tez po drugiej stronie:)
              pozdrawiam
              • Gość: monia Re: UWr Wydzial Nauk Spolecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 10:11
                jezeli będę studiowała na uczelni prywatnej , czy mam szansę na akademik,
                jeżeli tak to gdzie powinnam się zwrócić?
                • dadziaa prywatna i akademik 22.07.07, 11:13
                  z tego co wiem to nie ma takich szans:/ a jesli juz soa, to opdowiedz mozna
                  dostac dopiero w listopadzie.
                  tak słyszałam.
                • dadziaa Re: UWr Wydzial Nauk Spolecznych 22.07.07, 13:36
                  up
              • dadziaa do dadaismee ;] 22.07.07, 11:13
                tez po drugiej stronie?:D a w jakich okolicach ?
                • syronaj Re: do dadaismee ;] 22.07.07, 14:55
                  WNS jest chyba na Koszarowej, to daleko od centrum,z tego co jarze to w strone
                  Karłowic. Jesli cie interesuje muchobót toszukaj cos na Fabrycznej, jest ofert
                  wiecej i tansze,bo akurat potej stronie mista nie ma uczelni, chyba tylko
                  jeszcze NKJO
                • Gość: dadaismee Re: do dadaismee ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:58
                  wydzial nauk spolecznych znajduje sie na koszarowej, wiec jak dla mnie byloby
                  idealnym rozwiazaniem mieszkanie wlasnie w tej okolicy, a jesli nie to moze
                  karlowice? a Ty w co zamierzasz uderzac?:)
                  • lee_la Re: do dadaismee ;] 23.07.07, 14:25
                    a gdzie sie dostalas????ja na sm i bedziemy kolezankami z wydzialu, tez szukam
                    mieszkania jak cos to zostawiam Ci moj nr gg tyylko napisz czy chcesz...
                • Gość: Mateusz WPiA IP: *.efekt.net.pl 22.07.07, 21:54
                  a ktoś może na WPiA by się pokusił o mieszkanie ze mną
                  • Gość: milkah88 Re: WPiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:17
                    moze i ja ale wtedy bylaby z nas para mieszana;)
                    • Gość: Mateusz Re: WPiA IP: *.efekt.net.pl 24.07.07, 22:06
                      Mi nie przeszkadza :) mój gg 3000185
            • Gość: monia Re: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:32
              ale przynajmniej wroclaw:P zawsze mozna spotkac sie po srodku;) a Ty na co sie
              wybierasz??
    • Gość: gosia do tych z WNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:42
      a moze zegbralkibysmy z 4 osoby i wynajeli 2 pokoowe mieszkanie we wroc?

szukałam i byloby to mozliwe za ok. 1200zł/mies czyli na glowe cos ok. 300zł
      • goska_samoska Re: do tych z WNS 22.07.07, 15:46
        ja sie przyłączam ;) tez szukam, szukam ofert, ale w pojedynke to nie ma co- bo
        w wiekszosci sa to oferty dla 2 studentek ;)

jesli ktoras szukalaby wspołlokatorki na karłowice- to ja bardzo chętnie ;)
        (za rozsadną cene)
      • Gość: gosia Re: do tych z WNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:57
        ja znalazlam 4-pokojowe mieszkanie za 1800zł- wiec byloby np. dla 8 studentów
        WNS- czy to nie byłoby super, mieszkac z 7 innymi osobami z tego samego
        wydziału?

1800/na 8 osob= wychodzi jakies ok.250 zł
        • dadziaa Re: do tych z WNS 22.07.07, 16:46
          ja szukam w okolicach Nowego Dworu, Muchobór, Fabryczna..
          te tereny ;]
          • Gość: gosia Re: do tych z WNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:49
            a to ty nie bedziesz studiowac na koszarowej?
            • dadziaa nie, ja na WSB 22.07.07, 16:53
              j.w
              • Gość: gosia ;( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:08
                kurcze, a to szkoooodaaaa ;( bo wydajesz sie byc bardzo sympatyczna

pozdrawiam ;)
                • dadziaa Re: ;( 22.07.07, 17:22
                  a dziekuje:) miło.

no niestety to raczej po drugiej stronie jest;/
                  • bgwd14 Re: monia 22.07.07, 21:12
                    >jezeli będę studiowała na uczelni prywatnej , czy mam szansę na akademik,
                    >jeżeli tak to gdzie powinnam się zwrócić?

Oczywiście, że takie szanse są, jeśli w akademikach innych uczelni będą wolne
                    miejsca. Wcale to nie tak rzadko się zdarza. Bardzo blisko Twojej przyszłej
                    uczelni są akademiki Uniwersytetu Wrocławskiego, Przyrodniczego, a i
                    Politechniki niezbyt daleko. Musisz pytać tam o miejsca. Próbuj, może akurat
                    się uda.
                    • Gość: dadaismee co do tego 8-osobowego mieszkania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 13:03
                      z ludzmi z WNS- ja się piszę!:D
                      • goska_samoska Re: co do tego 8-osobowego mieszkania... 23.07.07, 13:05
                        ja też :D

(i chyba tez nawet widziałąm gdzieś taką -niedrogą oferte--> sprawdze, jak cos
                        znajde to dam znać;))
                        • dadziaa poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! 23.07.07, 14:03
                          ;] jest to mieszkanie 3 pokojowe. połozone w okolicach Gądowowa, Popowic.
                          DOkladnie na ul. Na Ostatnim Groszu.

szukamy 3 współlokatorki :)
                          • Gość: hihi Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 14:07
                            czyli wy tak robicie ze 3 osoby/ 3 pokoje? bo z tego co tak czytam to ludzie
                            chca nawet w 8 osob mieszkac.. nie przecze ,ze to bardzo tanio i moze
                            wesolo,ale my wlasnie wolalybysmy miec osobne pokoje ze wzgledu na nauke czy
                            przyjazdy znajomych:>
                            • dadziaa Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! 23.07.07, 14:18
                              tak. razem z kumpela znalazłysmy mieszkanie 3pokoje = 1200zł z rachunakmi. czyli
                              na 3 os wychodzi po 400zł. w miare przystepna cena.
                              • syronaj Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! 23.07.07, 16:36
                                hej a gdzie znalzlas te ofertę za 1200 i czy ktos ci odpowiedizał że jest nadal
                                aktualna? bo ja wyslalam kilka zapytań z netu ale\jak na razie to 0 odpowiedzi
                                • dadziaa Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! 23.07.07, 17:33
                                  tato kolezanki dostał cynk od kolegi i juz sobie zaklepałysmy.
                          • Gość: monia Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:38
                            macie juz 3 czy jeszcze nie;)
                            • Gość: yourwomen Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:19
                              Do dadziaa- Ja szukam mieszkanka... może byc za te 400 zł miesiecznie z
                              oplatami. Bede studiowac administracje na uwr. Na jakiej ulicy macie to lokum?
                    • Gość: monia Re: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:28
                      dzieki wielkie za odpowiedz;) zobaczymy moze sie uda:P a Ty znalazlas/les juz
                      mieszkanko czy wolisz akademik??
                      • dadziaa do monia 23.07.07, 17:29
                        w trakcie szukania 3 soboki jestesmy ;]
    • kornelia-a Re: Mieszkanko Wrocław !! 23.07.07, 14:26
      Ja też poszukuję i mieszkania i współlokatorów :) (będę na iberystyce na UWr).
      Fajnie by było gdyby się znalazł ktoś z Bydgoszczy :P
      • Gość: sikor Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.07, 11:08
        to i ja biorę się za szukanie mieszkania we Wrocławiu. interesują mnie okolice
        Koszarowe czyli WNS (np. Psie Pola). dobrze byłoby aby każdy miał swój pokój,
        chyba że znajdzie się para. jestem również otwarty na inne propozycje :P a
        pochodzę z małopolski :)
    • Gość: wrzesień Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:54
      a będzie ktoś szukał mieszkania we wrześniu? :D
    • Gość: marteczka Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:26
      JA też wybieram się na WNS( socjologia) i jestem w trakcie poszukiwania
      mieszkanka. może ktoś chciałby zamieszkać ze mną:)
      • Gość: gosc Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.07, 22:20
        szukam mieszkania we wrocku 2-pokojowego. Nas jest 2 (ja i kumpel) i potrzeba
        jeszcze 2 osoby. Są chętni?? mbazy@wp.pl
      • Gość: gosik do marteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:37
        hej ja tez jestem z socjo, i tez szukam jakiegos lokum :)
        moze podasz mi swój numer gg?, to pogadamy?
        • Gość: marteczka Re: do marteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 23:49
          mój nr gg to 751691. Odezwij się gosik:)
    • Gość: Kasia wynajem m. ! IP: *.magma-net.pl 28.07.07, 23:44
      W roku bieżącym rozpocznę studia dzienne na Uniwersytecie Wrocławskim -
      mianowicie prawo.Z tego względu, że nie jestem z Wrocławia - poszukuje
      mieszkania do wynajęcia - z czym nie ma wiekszego problemu, bo mieszkan jest
      sporo, problem tkwi natomiast w tym, ze nie mam go z kim wynajac :( Osoby
      zainteresowane wynajmem ze mną - czyli :)z osobą, ktora od regularnych imprez
      woli siedzenie w domu przed ksiązkami i...uczenie sie .. z osobą, ktora ceni
      sobie spokój i miłą atmosferę :)
      - proszę o kontakt :)

667 748 920

KASIA
      • Gość: sandstorm Re: wynajem m. ! IP: *.ip.netia.com.pl 30.07.07, 10:20
        a jakiś "men" na socjologię na UWr się wybiera i przypadkiem szuka mieszkania
        ;D??
        • Gość: jaaaa:D Re: wynajem m. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:45
          a moze ktos z filologii polskiej szuka mieszkania?:)
          • Gość: madziula Re: wynajem m. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:35
            Może ktoś z SWPS szuka mieszkania? chętnie się przyłączę
            • Gość: mis Re: wynajem m. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:56
              my dla odmiany poczukujemy pilnie wspolokatorki do mieszkania,
              bo nam jedna osoba odpadla :/ 400zl za miejsce + oplaty.... a mieszkanie b.
              fajne w spokojnej i cihcje okolicy
              • Gość: Maja Do madziula IP: 213.199.238.* 25.08.07, 16:02
                Ja też jestem z SWPS i szukam mieszkania! Znalazłas juz coś? Odezwij
                sie tu ;)
            • Gość: majeczka do madziula IP: 213.199.238.* 31.07.07, 18:19
              jak się dostane na SWPS (psychologia) to też będe szukała;)
          • mrts Re: wynajem m. ! 02.08.07, 15:35
            Gość portalu: jaaaa:D napisał(a):
            > a moze ktos z filologii polskiej szuka mieszkania?:)

Ja, ja! Weźcie i mnie przygarnijcie :(
            • Gość: studencik aktualne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:46
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka