dadziaa 21.07.07, 18:01 czy ktoś z okolic rzeszowa szuka lokum we Wrc ? ogólnie czy ktos szuka? bo ja szukam;] i tak sobie mysle ze zawsze to razniej i łatwiej szukac z kims mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 18:05 ja tez szukam, ale jeszcze jakos nieusilnie- bo oferty w wiekszosci fajne pojawiaja sie dopiero w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 18:12 ja juz we wrzesniu potrzebuje tam byc :/ powiem Ci ze teraz tez jest troche ofert, ale w wiekszosci szukaja po 2 os. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 18:14 a co bedziesz studiować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.san.airbites.pl 21.07.07, 19:29 Ja jestem z okolic Rzeszowa. Może podasz swoje gg ? Albo e-maila ? Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 19:30 oooo miło :) jestem zalogowana na gazeta.pl napisz na tego meila ;] klinkij na moj nick i bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 19:39 dadziaa@gazeta.pl odezwij sie Magda :) up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:05 ja tez szukam mieszkania, bedę studiowac na SWPS i nie bardzo wiem w jakich okolicach mam szukać lokum, tak żeby było blisko do szkółki, może doradzicie mi od czego mam zacząć ... Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa do monia 21.07.07, 20:17 a jaka jest cała nazwa tej szkoły? bo mi skórtu nie znajduje:P wiesz na jakiej ulicz jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: do monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:21 SWPS -Szkoła Wyższa Psychologi Społecznej i zdaje się że jest w okolicach Grunwaldzkiej, przynajmniej na taki adres wysyłałam dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:10 ja tez szukam, jestem wprawdzie nie z podkarpavia a opolskiego i z AM, ale to chyba nie przeszkadza? ofert wbrew pozorom nie jest za duzo - wiele jest nieaktualnych, ja wczoraj nawet byla we wroclawiu,jedno obejrzalam ale nie wpadlam w zachwyt, bylam tez u posrednika- ma mi cos zaoferowac, ale to trza prowizje placic. Ceny tez wysokie - jaka okolica i do ile by cie ineteresowaly? nie mam pojecia gdzie jest twoja szkola, a mnie int. środmiescie Odpowiedz Link Zgłoś
magda8817 Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 20:16 Dadzia napisałam Ci maila, a i mam pytanie do Toja, w jakiej wysokości jest taka prowizja, powiedz w jakim biurze byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:30 na Ruskiej WGN, prowizje se licza nieżle - mieiseczny czynsz! ja w necie tez szukam pare zapytan wyslalam, na razie odzew byl niwielki, wlasnie to ogladane wczoraj lokum. Czesto sa to odpicowane mieszkania i od tazu jak dzwonisz mowia ze nie dla studentow!!!! Ma miec do obejrzenia cos na Komuny Paryskiej 2 pok. za 1600, znajomi tez sie pytaja. Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 20:19 ja chyba do posrednika nie bede sie zwracac. znalazłam prae ciekawych ofert w necie, ale włąsnie w pokojach 2os. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kashienka Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:22 no ja jestem z opolskiego. razem z qmpela bedziemy czegos szukac,ja na UWr ona na AE. i bedziemy szukac 3 osoby,bo chcialysmy cos 3 pokojowego. ale walsnie ciezko znalezc cos w miare taniego :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.digicom.net.pl 21.07.07, 21:36 Hmm my z kumpelą (Ja-Pwr Ona-AE) aż z łódzkiego i też na razie na etapie poszukiwań, póki co bezowocnych :/ Jak byście mieli jakieś fajne mieszkanko na oku i szukali 2 sympatycznych :D współlokatorek dajcie znać (najchętniej w okolicach AE) Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Mieszkanko Wrocław !! 21.07.07, 23:04 mnie najbardziej interesowalo jakies mieszkanie na Nowym Dworze czy tez Muchoborze, ale mylse ze na Gajowicach ew. na Polodniu moglabym sobie pomieszkiwac. a co mi tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: monia 21.07.07, 23:11 >SWPS -Szkoła Wyższa Psychologi Społecznej i zdaje się że jest w okolicach >Grunwaldzkiej, przynajmniej na taki adres wysyłałam dokumenty Najbliżej to okolice Placu Grunwaldzkiego, Zalesie, Zacisze, Biskupin, ale tam mieszkania drogie. Sienkiewicza, Piastowska i wiele, wiele okolicznych. To jest otoczenie prawie wszystkich uczelni. Okolice Placu to jakby miasteczko studenckie. Fajnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: monia 21.07.07, 23:29 szkoda ze moja uczelnia jest po innej stronie =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaismee UWr Wydzial Nauk Spolecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 00:35 hej, ja tez szukam! tyle, ze nie bardzo w centrum, na Wydzial Nauk Spolecznych dojezdza sie z Placu Grunwaldzkiego ok 25min autobusem. Do dadziii(?!) notabene tez po drugiej stronie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: UWr Wydzial Nauk Spolecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 10:11 jezeli będę studiowała na uczelni prywatnej , czy mam szansę na akademik, jeżeli tak to gdzie powinnam się zwrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa prywatna i akademik 22.07.07, 11:13 z tego co wiem to nie ma takich szans:/ a jesli juz soa, to opdowiedz mozna dostac dopiero w listopadzie. tak słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa do dadaismee ;] 22.07.07, 11:13 tez po drugiej stronie?:D a w jakich okolicach ? Odpowiedz Link Zgłoś
syronaj Re: do dadaismee ;] 22.07.07, 14:55 WNS jest chyba na Koszarowej, to daleko od centrum,z tego co jarze to w strone Karłowic. Jesli cie interesuje muchobót toszukaj cos na Fabrycznej, jest ofert wiecej i tansze,bo akurat potej stronie mista nie ma uczelni, chyba tylko jeszcze NKJO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaismee Re: do dadaismee ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:58 wydzial nauk spolecznych znajduje sie na koszarowej, wiec jak dla mnie byloby idealnym rozwiazaniem mieszkanie wlasnie w tej okolicy, a jesli nie to moze karlowice? a Ty w co zamierzasz uderzac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lee_la Re: do dadaismee ;] 23.07.07, 14:25 a gdzie sie dostalas????ja na sm i bedziemy kolezankami z wydzialu, tez szukam mieszkania jak cos to zostawiam Ci moj nr gg tyylko napisz czy chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz WPiA IP: *.efekt.net.pl 22.07.07, 21:54 a ktoś może na WPiA by się pokusił o mieszkanie ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milkah88 Re: WPiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:17 moze i ja ale wtedy bylaby z nas para mieszana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: WPiA IP: *.efekt.net.pl 24.07.07, 22:06 Mi nie przeszkadza :) mój gg 3000185 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:32 ale przynajmniej wroclaw:P zawsze mozna spotkac sie po srodku;) a Ty na co sie wybierasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia do tych z WNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:42 a moze zegbralkibysmy z 4 osoby i wynajeli 2 pokoowe mieszkanie we wroc? szukałam i byloby to mozliwe za ok. 1200zł/mies czyli na glowe cos ok. 300zł Odpowiedz Link Zgłoś
goska_samoska Re: do tych z WNS 22.07.07, 15:46 ja sie przyłączam ;) tez szukam, szukam ofert, ale w pojedynke to nie ma co- bo w wiekszosci sa to oferty dla 2 studentek ;) jesli ktoras szukalaby wspołlokatorki na karłowice- to ja bardzo chętnie ;) (za rozsadną cene) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: do tych z WNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:57 ja znalazlam 4-pokojowe mieszkanie za 1800zł- wiec byloby np. dla 8 studentów WNS- czy to nie byłoby super, mieszkac z 7 innymi osobami z tego samego wydziału? 1800/na 8 osob= wychodzi jakies ok.250 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: do tych z WNS 22.07.07, 16:46 ja szukam w okolicach Nowego Dworu, Muchobór, Fabryczna.. te tereny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: do tych z WNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:49 a to ty nie bedziesz studiowac na koszarowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia ;( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:08 kurcze, a to szkoooodaaaa ;( bo wydajesz sie byc bardzo sympatyczna pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: ;( 22.07.07, 17:22 a dziekuje:) miło. no niestety to raczej po drugiej stronie jest;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: monia 22.07.07, 21:12 >jezeli będę studiowała na uczelni prywatnej , czy mam szansę na akademik, >jeżeli tak to gdzie powinnam się zwrócić? Oczywiście, że takie szanse są, jeśli w akademikach innych uczelni będą wolne miejsca. Wcale to nie tak rzadko się zdarza. Bardzo blisko Twojej przyszłej uczelni są akademiki Uniwersytetu Wrocławskiego, Przyrodniczego, a i Politechniki niezbyt daleko. Musisz pytać tam o miejsca. Próbuj, może akurat się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaismee co do tego 8-osobowego mieszkania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 13:03 z ludzmi z WNS- ja się piszę!:D Odpowiedz Link Zgłoś
goska_samoska Re: co do tego 8-osobowego mieszkania... 23.07.07, 13:05 ja też :D (i chyba tez nawet widziałąm gdzieś taką -niedrogą oferte--> sprawdze, jak cos znajde to dam znać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! 23.07.07, 14:03 ;] jest to mieszkanie 3 pokojowe. połozone w okolicach Gądowowa, Popowic. DOkladnie na ul. Na Ostatnim Groszu. szukamy 3 współlokatorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 14:07 czyli wy tak robicie ze 3 osoby/ 3 pokoje? bo z tego co tak czytam to ludzie chca nawet w 8 osob mieszkac.. nie przecze ,ze to bardzo tanio i moze wesolo,ale my wlasnie wolalybysmy miec osobne pokoje ze wzgledu na nauke czy przyjazdy znajomych:> Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! 23.07.07, 14:18 tak. razem z kumpela znalazłysmy mieszkanie 3pokoje = 1200zł z rachunakmi. czyli na 3 os wychodzi po 400zł. w miare przystepna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
syronaj Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! 23.07.07, 16:36 hej a gdzie znalzlas te ofertę za 1200 i czy ktos ci odpowiedizał że jest nadal aktualna? bo ja wyslalam kilka zapytań z netu ale\jak na razie to 0 odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! 23.07.07, 17:33 tato kolezanki dostał cynk od kolegi i juz sobie zaklepałysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:38 macie juz 3 czy jeszcze nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yourwomen Re: poszukuje 1 os. do 1os. pokoju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:19 Do dadziaa- Ja szukam mieszkanka... może byc za te 400 zł miesiecznie z oplatami. Bede studiowac administracje na uwr. Na jakiej ulicy macie to lokum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:28 dzieki wielkie za odpowiedz;) zobaczymy moze sie uda:P a Ty znalazlas/les juz mieszkanko czy wolisz akademik?? Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia-a Re: Mieszkanko Wrocław !! 23.07.07, 14:26 Ja też poszukuję i mieszkania i współlokatorów :) (będę na iberystyce na UWr). Fajnie by było gdyby się znalazł ktoś z Bydgoszczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.07, 11:08 to i ja biorę się za szukanie mieszkania we Wrocławiu. interesują mnie okolice Koszarowe czyli WNS (np. Psie Pola). dobrze byłoby aby każdy miał swój pokój, chyba że znajdzie się para. jestem również otwarty na inne propozycje :P a pochodzę z małopolski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzesień Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:54 a będzie ktoś szukał mieszkania we wrześniu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marteczka Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:26 JA też wybieram się na WNS( socjologia) i jestem w trakcie poszukiwania mieszkanka. może ktoś chciałby zamieszkać ze mną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mieszkanko Wrocław !! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.07, 22:20 szukam mieszkania we wrocku 2-pokojowego. Nas jest 2 (ja i kumpel) i potrzeba jeszcze 2 osoby. Są chętni?? mbazy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik do marteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:37 hej ja tez jestem z socjo, i tez szukam jakiegos lokum :) moze podasz mi swój numer gg?, to pogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marteczka Re: do marteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 23:49 mój nr gg to 751691. Odezwij się gosik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia wynajem m. ! IP: *.magma-net.pl 28.07.07, 23:44 W roku bieżącym rozpocznę studia dzienne na Uniwersytecie Wrocławskim - mianowicie prawo.Z tego względu, że nie jestem z Wrocławia - poszukuje mieszkania do wynajęcia - z czym nie ma wiekszego problemu, bo mieszkan jest sporo, problem tkwi natomiast w tym, ze nie mam go z kim wynajac :( Osoby zainteresowane wynajmem ze mną - czyli :)z osobą, ktora od regularnych imprez woli siedzenie w domu przed ksiązkami i...uczenie sie .. z osobą, ktora ceni sobie spokój i miłą atmosferę :) - proszę o kontakt :) 667 748 920 KASIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandstorm Re: wynajem m. ! IP: *.ip.netia.com.pl 30.07.07, 10:20 a jakiś "men" na socjologię na UWr się wybiera i przypadkiem szuka mieszkania ;D?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa:D Re: wynajem m. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:45 a moze ktos z filologii polskiej szuka mieszkania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula Re: wynajem m. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:35 Może ktoś z SWPS szuka mieszkania? chętnie się przyłączę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: wynajem m. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:56 my dla odmiany poczukujemy pilnie wspolokatorki do mieszkania, bo nam jedna osoba odpadla :/ 400zl za miejsce + oplaty.... a mieszkanie b. fajne w spokojnej i cihcje okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Do madziula IP: 213.199.238.* 25.08.07, 16:02 Ja też jestem z SWPS i szukam mieszkania! Znalazłas juz coś? Odezwij sie tu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka do madziula IP: 213.199.238.* 31.07.07, 18:19 jak się dostane na SWPS (psychologia) to też będe szukała;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: wynajem m. ! 02.08.07, 15:35 Gość portalu: jaaaa:D napisał(a): > a moze ktos z filologii polskiej szuka mieszkania?:) Ja, ja! Weźcie i mnie przygarnijcie :( Odpowiedz Link Zgłoś