magir1 31.07.07, 23:40 Jestem ciekawa czy piszecie odwołania i jak to ma wyglądać. czy morze ktoś zna jakieś wzory?? Jak wy piszecie odwołania- co w nim umieścić- jakie informacje?? Pomuszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słownik ortografic Re: Odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:15 jejciu jakm już to pomóżcie;) :) :) ja proponuje uzasadnić jakimś papierkiem czemu chce na dziene;) np. jeśli masz trudną systuacje w domu to może to być wyciąg ze skarbówki o dochodach. Wzorów nie znam, ale można zawsze samemu pogłówkowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamma mia Re: Odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:21 Oni takich odwołań (tzn ze względu na trudną sytuację rodzinną) w ogóle nie biorą pod uwagę. Jedynymi przyczynami uznania zasadności odwołania mogą być jakieś uchybienia przy procedurze rekrutacyjnej (np. pomyłka Komisji Rekrutacyjnej, nieprawidłowe przeliczenie punktów itd). I to ty musisz im to udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medic Re: Odwołania IP: 88.156.63.* 02.08.07, 12:00 tak tak, nie biora:) to oficjalnie, a nie oficjalnie biora tylko tych co odwolania skladaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shinyu Re: Odwołania IP: *.globalconnect.pl 02.08.07, 15:45 Dzwoniłam na UAM żeby się podowiadywać czy coś mogę jeszcze robić jak się nie dostałam na pedagogikę, to mi pani przez telefon powiedziała żebym się nie poddawała i składała odwołanie. Najwyraźniej jest właśnie tak - oficjalnie niby przyjmują tylko gdy są jakieś błędy w postępowaniu rekrutacyjnym, a nieoficjalnie to im to rybka i jak już, to wezmą tylko tych, którzy takie odwołania złożą. Nawet jak jest w nich tylko autopromocja studenta ;) Czyli chyba nie szkodzi napisać. Odpowiedz Link Zgłoś