filosofka 22.08.07, 15:58 piszcie gdzie sie dostaliscie świeżo upieczeni studenci:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:09 wez sie nie kompromituj a maturzystom to moze ty jestes ja juz jestem Studentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabrina Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:39 UAM-administracja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błąd Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 17:20 jak już to maturzystą :) GOSPODARKA PRZESTRZENNA uł Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2706 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 22.08.07, 18:05 politechnika warszawska - ekonomia (dzienne) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cratola Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:21 stosunki - Uwr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:47 na 4 kierunki, wybrałam politologię uj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 24.08.07, 11:32 tam gdzie mój chłopak:) tez politologia uj ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:16 Prawo uni wrocławski Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 11:10 Filozofia - UKSW ale wybrałam fil. Bałtycką - UW :)) i za 5 (słownie: pięć) lat będę lituanistką :) Odpowiedz Link Zgłoś
sintra88 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 11:41 Farmacja i medycyna we Wro, wybrałam medycynę ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 12:41 kulturoznawstwo BW na UJ, dzienneeee :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedrona Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:53 taaaa i będziemy pewnie razem szukać pracy w pośredniaku:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 22:01 szukaj sam. :P Mam plan na zycie :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_343 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 29.08.07, 14:20 Gospodarka przestrzenna AE Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.mmpnet255.tnp.pl 23.08.07, 14:43 farmacja, AM w Lublinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko666 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.chello.pl 23.08.07, 14:47 SGH:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:57 farmacja UM Poznan:) fajnie mam, co?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:53 farmacja ?? zenada dla słabo uczących się ja ide na medycyne i to do Krakowa wiec nie pisze ze jak fajnie to na farmacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:06 heheh zenada to jestes Ty... nawet nie chce mi sie niczego pisac... nie bede sie licytowac co lepsze mam nadzieje ze nie skonczysz studiow bo szkoda mi Twoich pacjentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebodol Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 19:25 a wy myslicie ze jesli przekroczyliscie prog to juz macie z gorki ;> huhuhuhu wasze bufoniarstwo moze sie skonczyc i to juz po pierwszym semestrze moi drodzy a ja na stome PAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:35 mam nadzieje ze ty skonczysz i bedziesz sprzedawac leki starym babcią jak zwykły sprzedawca a o moje studia się nie obawaiaj bo dostałem sie z pierwszej 30 wiec raczej sobie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 19:47 do piotrka smieszny jesteś:) tak mi Cię szkoda naprawde masz strasznie wąski punkt widzenia po pierwsze farmacja wcale nie jest łatwiejszym kierunkiem od medycyny a czy fajniejszym to zalezy dla kogo jedni maja takie marzenia a inni maja inne ale farmacja na pewno bardziej sie oplaca pod względem finansowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 19:50 a jak uda Ci sie skończyć tą medycyne to współczuje wszystkim dookoła bo na pewno znajdziesz sie na jakimś forum w temacie "najgorszy lekarz jakiego spotkalem/am" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:00 niby taki madry i wspanialy a piszesz babcią zamiast babciom.. po Twoich wypowiedziach widac ze jestes ograniczony i nie masz pojecia co to jest FARMACJA.. rownie dobrze, ja moglabym napisac, ze Ty po swoich boskich studiach bedziesz przyjmowal te babcie z katarem w przychodni i przepisywal im leki, ktore ja potem bede sprzedawac.. tylko ze Ty to bedziesz robil za 1200zl a ja za 3000zl ;] ale ja lekow sprzedawac nie bede, wiec nie ma o czym gadac;) nie bede sie licytowac ktore studia lepsze.. co z tego ze sie dostales w pierwszej 30? ja bylam 7 na liscie.. I CO Z TEGO? z takim podejsciem wylecisz po pierwszym semestrze, czego Ci zycze, po lekarzami nie zostaja palanty tylko wyksztalceni i obyci ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 20:06 brawo sttudentka trzeba pokazać takim przemądrzałym ludziom gdzie ich miejsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:09 liveed ;) a Ty na co sie wybierasz jesli mozna spytac?;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebodol Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 20:35 a ja uwazam ze oboje jestescie siebie warci... wielka kasa po faramcji ? gdzie ? zartujesz chyba ? co jak co ale farmaceuta ostatnio konkuruje z chemikiem i biotechnologiem (chodzi konkretnie o miejsce pracy) widocznie rynek nasycil sie wami a i pamietajcie ze wchodza nowe normy prawne czytaj ograniczenia dotyczace ilosci aptek w miastach itp ps. a ja myslalem ze studentka pisze sie przez jedno "t" -jezeli nie masz nic do powiedzenia na temat to nie poprawiaj u ludzi bledow ortograficznych bo sama z siebie w tym momencie robisz pustaka - zauwazylem ze lubisz to czesto robic jesli tylko z kims sie sprzeczasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:41 pierwszy raz w zyciu kogos poprawilam na forum! czego sie czepiasz? nikt nic do Ciebie nie mowil.. idziesz na stomatologie, tak? zobaczymy, co powiesz po studiach, rzeczywiscie, stomatologow jest MALO.. na kazdym rogu prywatny gabinet, wiec nie mow ze rynek jest wysycony farmaceutami, bo ze stomatologami jest identycznie jesli ktos cos lubi to znajdzie dobra prace i jesli my jestesmy siebie warci to Ty jestes tez wart nas.. a jesli jestes na tyle ograniczony ze nie mozesz pojac ze sttudentka to nick to bardzo mi przykro.. mam dosc idiotow na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebodol Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 20:46 ale ja w porownaniu do ciebie nie odwalam takiej tandety! nie robie z siebie bog wie kogo - bufona nick ? a co ma piernik do wiatraka ? idiotow szukaj na podworku stara rumpo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:55 brak slow. jesli tacy ludzie beda w przyszlosci "inteligencja" tego narodu to ja dziekuje.. az mi sie juz nie chce nic pisac, szkoda na Was moich nerwow i ja nie mam kultury,tak? ja tutaj napisalam tylko ze ide na farmacje, jakis popieprzony student medycyny zaczal mnie jechac ze moje studia to zenada a jakas przyszla pani dentystka sie czepila ze uwazam sie za bufona i nie bede miala pracy.. czy ja sie Was czepiam? ODWALIC SIE! juz nic tu nie pisze dla niedoinformowanego: po farmacji moge pracowac w firmach farmaceutycznych i to nie tylko jako przedstawiciel handlowy, przy produkcji lekow itd, w firmach kosmetycznych, laboratoriach itd itp.. a Ty jako absolwent medycyny w firmie farmaceutycznej mozesz byc jedynie PH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebodol Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 21:00 co tam ortografia... to dopiero trzeba byc inteligentem zeby nie rozrozniac plci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:03 a czy ja Cie widze? nie wiem skad mialabym wiedziec jaka masz plec a moze jestes taki/taka jakis/jakas bezplciowa koncze ta durna rozmowe przyjemnych studiow dziewczynko/chlopczyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebodul Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 21:12 oj elementarz trzeba zakupic! koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:47 Nie czepiaj sie błedow ide na medycyne nie na polonistyke a pozatym po lekarskim moge pracowac wszedzie nie tylko w szpitalu moge np w firmach farmaceutycznych a ty do apteki nawet sie nie nadajesz z taka kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:48 stara rumpa do niej pasuje chamisko i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:46 Jezu... jacy wy jesteście poje***ani. Żal mi was... I tacy ludzie jak wy idą na studia. Polski prymityw... Odpowiedz Link Zgłoś
toooojaaaa Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 22:02 Przesadzacie. Po co się kłócić co lepsze , a co gorsze? Może każdy ma swoje wymarzone studia i innym nic do tego. Nieważne czy to jest medycyna,stomatologia, polonistyka, psychologia itp. Ilość zarobionych potem pieniędzy nie zależy tylko od tego jaki tytuł macie przed nazwiskiem. Wiele zależy od szczęścia, odwagi, powiązań rodzinnych i wielu innych czynników. Jeśli macie zamiar być "inteligencją narodu" to dajcie sobie spokój z bezsensownym przekonywaniem siebie kto będzie więcej zarabiał.. Moim zdaniem , nie liczy się tylko kasa,ale też przyjemność z pracy . A i jeszcze jedno.. Wychwalając się na których dostaliście się miejscach ma wrażenie ,że leczycie swoje kompleksy. --- Nie. Nie. Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funnyhunny Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:04 ja tez sie pochwale chociaż może dostane podobny komentarz jak powyżej czyli festiwal pt: moje i tak leprze:/ bede studentka informatyki w biznesie i administracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 24.08.07, 10:17 > Nie czepiaj sie błedow ide na medycyne nie na polonistyke Świetny argument. Chyba do Ciebie nie dociera, że jako przyszły inteligent powinieneś znać podstawowe reguły ortografii i gramatyki swojego języka. Liczyć pewnie też nie umiesz, bo przecież nie idziesz na matematykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans_gruber Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:48 I mysleć, bo nie idzie na filozofię ;-> Takie nadęte bufony mnie dobijają. Jak kolega będzie się odnosił do staruszków , często z podstawowym wykształceniem ? Też pewnie nie będzie ich szanował, bo " nie są LEKARZAMI". Oprócz wiedzy potrzebna jest też empatia i wrażliwość , kol. Piotrek. Możesz co najwyżej zostać dr-em Lecterem; on też miał wykształcenie, ale empatii i zrozumienia - brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_lecter Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:41 A ja dostalam się i na farmę , i na med ( w pierwszej 5), ale nikogo nie oceniam. Wybrakam med, bo tak podpowiadalo mi serce i pasja ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck do dentysty doktora i aptekarki IP: 82.160.57.* 24.08.07, 11:54 ludzie wy wszyscy jestecie po...i, każdy jest każdego wart i każdy z was nie zasługuje na miano "studenta", bo zachowujecie się jak gównairze w piaskownicy "a ja mam lepszą łopatkę niż ty grabki, więc ja jestem super, a ty jesteś kretyn".. omg i takie bufony pchają się na studia,jeden niby ma byc inteligentyy i ma leczyc ludzi,największy bufon jakiego widziałam, bo odbija mu chyba dlatego że dostał się na medycynę (hoho też mi wyczyn)"niewidziała dupa słonka", a nie umie pisac i liczyc i twierdzi, że "po co mu to" jak nie idzie na polonistyke- ciekawe jak będziesz recepty wypisywał, pewnie pyralginum przez ó zamknięte- druga też mądra, idzie na farmacje, tylko dlatego, że ma zamiar zarabiac po 3 tysiaki miesięcznie, czym bezczelnie i bez zażenowania się chwali i szczyci, życzę powodzenia z takim materialitycznym poglądem na życie, żylaki ci się porobią od stania w aptece i czekania na klijentów i pieniądze. a trzeci wielki pan stomatolog, obraońca i adwokat pana doktora się znalazł, ciekawe czy jak kiedyś będziesz miał pacjentkę, która powie ci że dużo zarabia, to czy też wtedy nazwiesz ją starą rumpą, czy jakoś tak i może wiertłem jej nerwy rozjedziesz w ustach, pieniacz i narwaniec, jak widac.. także wszyscy jesteście siebie warci, żedne z was nie nadaje się na studia, zero kultry, głupota i brak ineligencji- to wasz skrócony opis. to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmaceutka Re: do dentysty doktora i aptekarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 09:38 jesteś niczym chłopczyku...zwyczajnym zerem co wynika z Twojego postu, który napisałeś. Zazdrość przez Ciebie a raczej ciebie ( bez szacunku) przemawia!!! Jestem farmaceutką, nie da się ukryć że każdy patrzy na pieniadze, każdy w przyszłości chce zrealizować swoje marzenia, na które musi nas byc stać..np. własny dom:) Ty może za kilka lat bedziesz stać pod monopolowym z piwem w reku obtargany albo leżec w kartonie na peronie choć tego nie życze nikomu...ale przeczytaj co napisałeś-bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:17 piotruś, a pomyślałeś, że są listy przyjętych do Collegium, to forum czyta pewnie trochę osób i w pierwszej 30stce nietrudno będzie Ciebie znaleźć? ja już znalazłem, do zobaczenia na roku koleś :) Odpowiedz Link Zgłoś
maremma Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 24.08.07, 12:19 Pedagogika (spec.praca socjalna i resocjalizacja), UAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:39 Ale musicie smai przyznać ze medycyna (szczególnie na UJ) jest bardziej renomowanym kierunkiem niz farmacja. Co do reszty to ktos napisał ze łatwo sie dostać na medycynę hahahahah to napisz mature z trzech przedmiotów rozszerzonych powyzej 80% i dopiero pozniej wypisuj pewnie sam zdawał geografię albo wos i bedzie tu pisal jaki on "mONdry" i negował moja wiedze Odpowiedz Link Zgłoś
sintra88 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 24.08.07, 12:40 Twoja wiedza nijak ma się do kultury osobistej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 24.08.07, 13:08 heheheheh chłopczyku jestes ŻAŁOSNY!!!!!!!hehehe "negował moją wiedzę BOŻE widzisz i nie grzmisz za co on sie ma heheheh, co ty myslisz, że tylko ty jesteś MONDRY (buhehehehe)??jesteś nadętym idiotą, któremu udało się jako tako napisac maturę i dostac się na uj, a co ty muslisz, że tylko ty jesden jestes taki na świecie??? heheheh nie no nie wytrzymam, co za kretyn!! a tak apropo, na maturze pisałam wszystkie 4 przedmioty rozszerzone:polski angielski historię i wos z czego moje wyniki są następujące:polski 84%-był banalny nie jestem zadowolona,ale ciebie z twoją ortografią na rozszerzonej maturze z polskiego nie widzę, historia- 92% (ha!) (piekielnie trudna , nie to co twoja śmieszna bilologia, każdy śmiał się z głos jaka była prosta), wos- 89% (który uważasz za śmieszny i poniżasz innych, że zdawali ten przedmiot weź się walnij w swój pusty łeb i spróbuj rozwiązac arkusz maturalny, nie ucząc się niczego hehehe juz widzę twój wynik), angol 82%. więc teraz posłuchaj mnie chłopczyku- ja jestem studentką prawa na uj, a twoja smieszna medycyna nie umywa się do renomowanego prawa na uniwesytecie jagiellońskim, więc zamknij ryja, bo twoja malutka wiedza, której nabycie polegało na tym żeby przeczytac na 2 podręczniki do bilologi nie umywa się wcale do mojej i do innych o wiele lepszych od ciebie inie piszę tego żeby się pochwalic, tylko dlatego, żeby udowodnic ci jaki głupi i pusty jesteś i nie miej się za Bog wie kogo, bo jest masa maturzystów, którzy są od ciebie o wiele lepsi na przykład JA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:06 a gdzie ja sie szczycilam, ze bede zarabiac 3tys? to byl przyklad zeby udowodnic ignorancje i kretynstwo studenta medycyny wiec sobie najpierw przeczytaj dokladnie a potem mnie atakuj sam/-a sie chwalisz jaka to jestes niesamowicie madra i wspaniala wiec nie wiem dlaczego jedziesz innych.. a to wszystko dlatego, ze dziewcyzna zadala pytanie kto sie gdzie dostal a ja napisalam ze na farmacje i wszyscy na mnie! Boze Swiety! ODWALIC SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.CNet2.Gawex.PL 24.08.07, 14:11 fuck Ty też przesadziłaś.. wiele lepszych od ciebie inie piszę tego żeby się pochwalic, tylko > dlatego, żeby udowodnic ci jaki głupi i pusty jesteś i nie miej się > za Bog wie kogo, bo jest masa maturzystów, którzy są od ciebie o > wiele lepsi na przykład JA! Mówisz,że on jest żałosny, a sama zachowujesz się podobnie..Podważasz wartość medycyny.. A Ty spróbuj rozwiązać maturę z biologii, ciekawe ile będziesz miała.. Nie bronię Piotrka,ale Twój post jest tak samo żałosny.. Trochę pokory przyszła inteligencjo narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:20 zgadzam sie! wszyscy tu sie chwala kto nie jest lepszy i kto jest madrzejszy, ktore studia sa lepsze i bardziej renomowane.. co to ma za znaczenie? chcesz isc na prawo - idziesz na prawo, chcesz na medycyne - idziesz na medycyne, chcesz na farmacje - idziesz na farmacje wspanialego przyszlego pana doktorka jedziesz ze sie chwalisz a sama jestes taka sama jak on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:47 fuck zenada i jeszce raz zenada opamietaj sie 2 ksiazki od biologii ???Chyba sobie zaty robisz ja uczylem sie z 9 z grubych ksieg WSIP po ok 250stron kazda i dodatkowo repetytorium ,bilologia villego ,operon itp. a to tylko biologia jeszce jest chemia i fizyka ,ale co ty mozesz wiedziec. Moze ty idziesz na lewo a nie na prawo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:51 wysmienity zarcik tak sie sklada ze wiem jak wygladaja ksiazki WSiP przygotowujace do matury z biologii i jest ich 5 a nie 9 i nie maja po 250 stron cwaniaku:P a jakbys sie nauczyl calego Villego to mialbys 100% jesli bylbys inteligentny, a skoro uczyles sie tyle czasu i z tylu grubych i trudnych KSIAG i dostales sie dopiero na 30miejscu to chyba jestes jakis tepy Odpowiedz Link Zgłoś
sintra88 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 24.08.07, 15:00 Przyszli studenci ; prawa i medycyny < piotrek, fuck> ! Czy nie uważacie,że ta cała dyskusja sprowadza się do udowodnienia , kto jest lepszy/mądrzejszy/utalentowany ? Ja też mogłabym pochwalić się olimpiadą < biologia ,laureat>, ale po co ? Z rozmów wiem, że czasami ci z pierwszej '10' zdają gorzej od tych z 'ogonów';-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.07, 15:08 Turystyka , uczelnia prywatna :P A co tam :P ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 15:10 a moim zdaniem to temu całemu przyszłemu lekarzowi piotrkowi studia zalatwiła jakas wysoko postawiona mamusia albo tatuś bo te jego wypowiedzi nijak sie maja do rzekomych osiągnięć z tego co wiem to ludzi mądrzy którzy zakuwali zeby dostać sie tam gdzie chcieli sa zazwyczaj przy okazji dosyć skromni a do tego to koledze piotrkowi bardzo daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir_morgoth Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:29 Zakładasz optymistyczną wersję ;-> Nowa matura uczy trafiania w klucz , to juz nie jest pamięciowa nauka jak na starej maturze, nie ma też egzaminów wstępnych . Oprócz tego , to ,że człowiek napisał test na 280, 270 pkt wcale nie świadczy o jego dojrzałości emocjonalnej, wrazliwości, opanowaniu zasad ortografii . . . Nie jest w stanie zrozumieć ,że student prawa, filozofii, farmacji,malarstwa ma swoje pasje i idzie tam , gdzie chce ... On ma swoje klapki na oczach, i jak koń dorożkarza idzie jednym torem ; stłamsić, ośmieszyć wszystkich, co " nie byli w pierwszej 30" albo 'nie będą lekarzami, tylko durnymi farmaceutami'. Przypomina mi Kaczorka z jego wizją świata "Wszystko, co przeciwne PiS, to komuna, liberałowie i motłoch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 24.08.07, 15:23 wcale sie nie chwalailam dalam mu tylko przyklad tego ze nie tylko on potarfi, bo to on krytykowal wszystkich z gory na dol wysmiewal maturzystwo ktorzy zdawali inne przedmioty niz on. a co do sttudentki- ty chyba jakas chora psychicznie jestes narwana i nienormalna. idz sie lepiej lecz najezdzasz na mnie a sama zachowujesz sie 50 razy gorzej jak histeryczka jakas. lepiej do twojej apteki nie chodzic bo jesczze pomylisz skladniki z pieniaczami nie ma zartwo. a ja tylko i wylacznie dalam przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
bujak444 co za matoły z was 24.08.07, 15:28 nie widzicie ze fuck swoja wypowiedzia staral się/starala cos wam wszystkim udowodznic?? przeczytajcie jej/jego pierwszy post! jej/jego reakcja byla calkiem naturalna ma 100% racji udowodnil tylko temu calemu piotrusiowi i nienormalniej sttudentce ze nie tylko oni potrafia ze jest wiecej maturzystow ktorzy tez cos w zyciu potrafia a nie chwala sie tak jak fuck- w pierwszym poscie pisal/a normalnie nie chwalac sie niczym w drugim nie wytrzymal/a po tym jak pan doktorek napisal ze co tam inne przedmioty zdawane na maturze on jest najmadzejszy a kazdy inny jest smierdzacym gownem. wiec fuck- masz moje uznanie rozumiem co chciales/as udowodnic przez swoj post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: co za matoły z was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:40 temat watku? Maturzysto, pochwal sie! wiec napisalam ze ide na farmacje i zostalam za to zjechana z gory do dolu.. tego, ze Piotrus mnie zaatakowal juz nikt nie pamieta, musialam sie jakos bronic, nie pozwole sie ponizac i mowic ze moje studia to zenada dla slabo uczacych sie kazdy tu pisze glupoty i kazdy sie chwali jak nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:44 o rany ludzie jak ja nie lubie kompleksów ludzi mniej wykrztałconych tylko krzykiem i wyzwiskami Nie kazdy moze byc lekarzem !!!!!!! wiec nie zazrdoscie mi juz bo to mnie nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
sintra88 Re: co za matoły z was 24.08.07, 15:49 Też będę lekarzem, co więcej, jestem laureatem olimpiady biol., ale to nie powód, aby traktować innych jak śmieci! Jak przyjdzie do ciebie pacjentka , to zapytasz się " A kim pani jest z zawodu?"-"W sklepie sprzedawałam" - 'To JA,jasnie oswiecony, pani leczył nie będę" .Poza tym w Twym zachowaniu da się wyczuc niechęć do innych "nie-lekarzy" oraz bufonadę.Powiedz, kolego po fachu < niestety ;-> , w czym prawo czy farmacja są gorsze od medycyny ? Poszedłeś na te studia dla prestiżu, bo nie miałes innego pomysłu? Medycyna to życie , pasja i chęć niesienia pomocy, a nie pogarda dla 'innych' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: co za matoły z was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:54 nie kazdy chce byc lekarzem! a gdyby chcial to by mogl.. pogodz sie z tym.. medycyna nie jest marzeniem kazdego czlowieka, uwierz a przed Toba jeszcze dluga droga zanim zostaniesz lekarzem wiec sie nie zachowuje jakbys juz byl po 2 stopni specjalizacji bo jeszcze swojej uczelni na oczy nie widziales doktorku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von_kirschner Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:34 Ten przypadek to jeszcze nic . Miałam w liceum kolegę. Od 1 klasy chwalił się, że on to na pewno zda na medycynę , że inni to totalny motłoch , że on jest tak inteligentny .Nie uczył się najlepiej, ale cóż... Za bardzo lubiany nie był. Ja po cichu , bez rozgłosu na med się dostalam , a jego spotkałam z nosem na kwintę. Nie dostał się nawet na studia płatne (niestacjonarne). To fakt,że na farmacji szybciej mozna się usamodzielnić , zdobyc pieniądze . Sama na farmie nie jestem , ale kierunek jest niezły. Można pracować w laboratoriach i firmach farmaceutycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 16:50 > kazdy tu pisze glupoty i kazdy sie chwali jak nie wiem co "byłam 3 na liscie" "bede zarabioac 3 tysiace a ty tysiac" heheheh dziewczynko jestes żałosna i śmieszna zupełnie tak samo jak piotrus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: co za matoły z was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:02 czy Ty nie rozumiesz ze to, ze powiedzialam ze bede zarabiac 3000zl to bylo po to, zeby uswiadomic Piotrusiowi ze ja moge tak samo go pojechac ze nie ma perspektyw pracy? on zaczal gadac ze bede sprzedawac starym babciom leki w aptece to ja powiedzialam ze rownie dobrze on im bedzie te leki w przychodni przepisywal a co do tego ze bylam ktoras tam na liscie (7 a nie 3) - napisalam to, bo on sie chwalil ze byl 30 i ze na pewno sobie poradzi na studiach.. a ja mu napisalam ze to zaden argument, bo ja bylam 7 I CO Z TEGO? ze ci, co byli wysoko moga sobie nie poradzic nie wiem gdzie ja sie tutaj chwale przeczytaj najpierw ZE ZROZUMIENIEM caly watek a potem wyzywaj ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
filosofka Re: co za matoły z was 24.08.07, 17:08 oczekiwałam inteligentnych odpowiedzi...a tu festiwal głupoty...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 17:10 oj przeczytałem i wnioskuje, że jestes pie..ięta krótko mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttudentka Re: co za matoły z was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:12 ja Cie nie wyzywam, nie znasz mnie wiec sie odwal palancie NIE PISZE JUZ TU! IDIOCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 17:15 ojejku juz 3 raz słysze od ciebie: nie pisze juz to, odwalcie siębeee ja chce do mamy- tak się zachwujesz, nie pisz masz racje i co myslisz ze ktos bedzie za toba plakal...hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 17:25 wszyscy jesteście/jesteśmy pierdo...ięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:46 akurat co do wypowiedzi studentki to cos mi sie nie wydaje zebys akurat ty nie chciała sie dostac na medycynę poprostu albo sie na nia nie dostałaś albo nie bylaś w stanie napisać fizyki na maturez i nie mydl nam oczu ze nie kazdy chce isc na medycyne(oczywiscie nie kazdy ,ale osoba ktora zdaje biol i chem na rozszerzeniu napewno nad tym myśli) a tak wogole to masz problemy ze soba co twoje posty bardzo dobrze ukazują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 17:50 a ja wyobraź sobie ze zdawałam biologię i chemię i nigdy nie myślałam o medycynie nie powiem bo szanuje bardzo ludzi którzy z idą na ten kierunek z powołania a ja akurat chcialam iść na chemię bo to mnie kręci;) i co teraz pewnie napiszesz ze jestem głąbem bo nikt na to nie chce iść trudno Twoje zdanie każdy ma marzenia i ma do nich prawo jedni chcą iść na medycyne inni na farmacje a dla jeszcze innych pedagogika jest wymarzonym kierunkiem i nie możesz innych mieszac z błotem za ich marzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:53 ja nikogo z błotem nie mieszam tylko mowie jaka jest prawda. A mogę zadac pytanie dlaczego pisałaś biologię skoro chciałaś iść na chemię ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 18:01 dlatego ze lubilam bardzo te dwa przedmioty i moze dlatego ze chcialam sie sprawdzić z biologii i też dlatego ze na chemię tez jest wymagany jakiś drugii przedmiot więc musiałam miec jeszcze jeden a poza tym wydaje mi sie ze niebardzo teraz zdawac tylko 3 przedmioty trzeba jednak brać jakiś dodatkowy i to są powody i wierz mi lub nie ale medycyna mnie nie kręci:) bez urazy oczywiście bo każdy lubi co innego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 18:09 no i co zostawisz to bez komentarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:03 popostu mnie nie bylo uważam ze jestes jedną z niewielu osob inteligentnych na tym forum uważam ze jak bys sie postarała to za rok mozesz isc na medycynę chyba ze rzeczywiscie cie to nie interesuje chociaz szczerze mowiac to nie iwem co mozna robić po skonczeniu chemii byc nauczycielem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 19:17 a co można robic po medycynie byc lekarzem??kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:24 twoj ojciec to kretyn sznuj pysk jak przyjdziesz do mnie do gabinetu to bedziesz błagał o pomoc i wtedy ja powiem ze ty jestes kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeitbloom Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:36 NIE KAŻDY chce iść na medycynę. A Ty z takim podejściem mógłbyś co najwyżej jeździć na pogotowiu i obsługiwać nieprzytomnych ( aby cię nie oglądali) . Polecam też patomorfologię < brak kontaktu z żywymi pacjentami, nie miałbyś się na kim wyżywać>. Lekarz musi mieć WIEDZĘ +WRAZLIWOŚĆ, EMPATIĘ, +INTELIGENCJĘ WRODZONĄ. widocznie nie nauczono Cię tego w domu, rozpieszczony dzieciaku. Ciągle słyzszałeś, że jesteś najlepszy, podsycano Twoją próżność, a teraz co? "Mało osób zgadza się z Piotrusiem- przecież tak nie może być !To są głupki, co na lekarski się nie dostały. Zawistni, ot, co !" Dopiero co zaczynasz studia - więcej pokory. Jestem na 4 r. na Twoim UJ i te studia nauczyly mnie pokory i szacunku dla najwyższych wartości. Ty jesteś nie do wyleczenia. Przykro mi ; zmień psychiatrę ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 19:23 hmmmm więc gdybym chciala byc nauczycielem to byłoby to coś strasznego? ale nie chce być nauczycielem a po skonczeniu chemii można pracowac w labolatoriach i to właśnie chce robic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 19:25 tzn jest wiele dziedzin gdzie moze pracowac chemik ale takie labolatoria własnie mnie kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:26 to cos takeigo jak analityka medyczna calkiem fajne Odpowiedz Link Zgłoś
pitu-pitu Re: co za matoły z was 24.08.07, 19:30 oprócz chemii nauczycielskiej jest także chemia stosowana,chemia środków aktywnych i kosmetyków ,chemia środowiska ,chemia z informatyka,chemia polimerów,chemia z elememtami zarzadzania i marketingu a ztego co wiem to sa nie wszystkie specjalizacjae w chemii wiem bo sama sie tam dostałam ,ale wybrałam co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasa Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 20:12 cham, dupek, ch.., debil , idiota, rozpieszczony maminsynek, idz sobobie swojego tatusia nazwuij kretynem, ze takiego idiote spłodził, a nie obrazaj riodziny innych, bo twojej nikt nie obraza.. nie nadajesz sie na studia dzieciaczku tym bardziej na medycyne i nie bedziesz mial okazwij nazwac swojego pacjenta kretynem, bo tych studiow nie skonczysz- jestes za glupi tylko mature udalo ci sie zdac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 00:06 tez medycyna w cmuj-mam nadzieje Piotrze ze wydoroslejesz do pazdziernika bo bedziemy wiac przed toba.ZYCIE UCZY POKORY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmaceutka z wybo Farmaceutka z wybor IP: *.chello.pl 24.08.07, 19:40 No pieknie maturzysci, pieknie, masz racje filosofka - zorganizowali sobie festiwal glupoty, skonczcie wy najpierw te studia a potem sie wymadrzajcie, a do Piotrka - nie bedziesz dobrym lekarzem, mam nadzieje ze Cie troche na studiach przyszlifuja ale niestety jak sie z domu nie wyniesie to nawet szkola nic nie pomoze...wyobraz sobie ze medycyna nie jest pepkiem swiata, wiecej mam nadzieje ze sie na tym kierunku nie przejedziesz (chociaz wnioskuje z charakterku ze jestes rozpieszczonym dzieciakiem bogatych rodzicow wiec pewnie dasz sobie rade:)). I nawet nie probuj mi udowadniac ze jestem glupsza od Ciebie bo mozesz sie przejechac. I to bardzo. Pozdrawiam cala nasza polska mlodziez, a najbardziej ta, ktorej jeszcze nie odbila palma. Trzeba znac swoja wartosc ale pokora to tez cenna cecha. Nie mowiac o dobrym wychwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctus co do chemika IP: *.tktelekom.pl 24.08.07, 20:37 chemik ma szerokie spekrum dzialania jezeli chodzi o prace, co do chemikow to nie zapominajmy ze na akademiach medycznych tez tacy pracuja.. nie raz bedziez musial cos zaliczyc u "chemika" Odpowiedz Link Zgłoś
karmoon Pani inzynier 27.08.07, 15:15 a ja będę studiować informatykę prywatnie na Futurusie:) a co tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmaczeq Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 14:08 filozofia na PAT i AP (kraków) , umcs lublin i umk torun wybrałam pat Odpowiedz Link Zgłoś
scofield_x Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 26.08.07, 01:19 hehehehehe heheheheh heheheheheh ludzie ... nasz poczciwy student medycyny PIOTREK to prowokator, czy wy tego nie widzicie ? po prostu postanowił ponabijac sie z ludzi ktorzy niezbyt rozsądnie podchodzą do daru zwanego INTERNETEM. Wejdzie na ONET i poczytajcie komentarze czulego_wojtka albo jasia_smietany to zaczaicie o co chodzi. oczywiscie mozecie polemizowac z nim ale on nadal bedzie was prowokowal do iscie wscieklych postow bo po to tu wszedł a wy nabieracie sie na ten żart i łykacie to co pisze jak młode pelikany ;) wiecej rozsądku! pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 26.08.07, 10:57 nie zgadzam się. prowoktor nie posuwa się do wyzywania innych od kretynów, a co więcej do wyzywania ich rodzin.. może chłopczyk chciał się popisac i kogoś sprowkowac na początku, no ale widocznie jest za tępy i nie umie teog robic, bo sam się dał sprowokowac innym, pierwszy denerwował się na ich posty i zaczoł każdego gnoic. więc jeśli nawet twoim zadaniem ,chciał na początku osiągnąc coś w stylu prowokacji, to mu się to w ogóle nie udało, jest na to za cienki...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 20:31 otóż musze was zozczarować jestem studentem medycyny na uj zazrdosne żmije troche pokory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_medycyna Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 20:59 Zrozum, że tutaj nikt Ci nie zazdrości. Dostać się ne medycynę to nie jest wybitne osiągnięcie dla przeciętnie mądrego człowieka. Nie wszyscy ludzie marzą o tym kierunku. Uwierz, że można chcieć iść na farmację i nie wyzywaj studentów tego kierunku. Słoma Ci z butów wystaje chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 27.08.07, 11:23 phi medycyna na uj tez mi cos- co drugi z jakim takim wynikiem matury sie tam dostawał.. trzeba było dostac sie na prawo dziennikarstwo lub psychologie- to bylby powod do dumy a nie jakas smieszna medycyna heheheheh tam ida tylko idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 16:56 informatyka futurus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:19 piotrek opanuj sie człowieku :| az sie przykro robi ze taki ktos jak ty byc moze zostanie lekarzem. tez dostalam sie na medycyne i co z tego? nie uwazam ze inni sa gorsi. kazdy ma swoje plany na zycie i ma do tego prawo. A ty zastanawiasz sie jakim bedziesz lekarzem? masz sie za nie wiadomo jakie bożyszcze... Byc moze jestes inteligentny, masz duza wiedze, skoro byles tak wysoko na uj to matura musiala pojsc ci wysmienicie. gratuluje. ale lekarz to nie tylko ogromna wykuta z grubych ksiag wiesza. to takze szacunek jakim obdarza sie ludzi. chec niesienia bezinteresownej pomocy. umiejetnosc rozmowy z pacjetem, podnoszenia go na duchu. lekarz powinien byc przyjacielem. dla pacjentow nie liczy sie na ile napiales LEP czy jak zdales marure. dla niego licza sie twoje umiejetnosci praktyczne, czy potrafisz go wyleczyc, a takze to czy potrafisz dodac mu otuchy, wesprzec jego i rodzine w trudnych chwilach. licza sie ludzie! nie pieniadze! nie wyruznienia! LUDZIE! to dla nich zostajemy lekarzami. to ich zycie bedziemy ratowac. przepraszam za taki dlugi wywod, ale... naprawde dobre wyniki ne zawsze wystarczaja zeby isc na medycyne. liczy sie powolanie. szkoda ze nie wszyscy o tym wiedza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 83.238.151.* 29.08.07, 15:36 Dostałam się na prawo na UG, UMK i UWr oraz na europeistykę na UMK, wybrałam UG :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 17:48 jakie powołanie co ty za bzdury piszesz poprostu chce isc na medycyne i nie mam zadnego powołania (to moze byc dobre dla księży) ide tam bo sie dobrze uczyłem i już.Powołanie to może miał Judym teraz to liczy się prestiż i kasa a nie gornolotne ideały dziewczyno zejdz na ziemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 80.48.35.* 29.08.07, 18:01 mam nadzieję, że ten caly piotrek to zwykły prowokator, bo az się włos jeży na głowie, jak się czyta te jego wypociny. i takich lekarzy potem mamy...tylko strajki im w głowie, choc zarabiaja kupę kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuś Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 83.238.151.* 29.08.07, 18:19 Przeczytałam cały ten wątek i nie mam słów. O co tu chodzi? Totalna dziecinada. Autor/ka tematu prosił/a o podanie kierunku, na który się dostaliście, a nie o żałosne dysputy. Przecież włosy jeżą się na głowie, kiedy czyta się wasze wypowiedzi. Ortografia, a właściwie jej permanentne i bezczelne gwałcenie przyprawia o mdłości, ale mogłabym to znieść, gdyby nie wasze niczym nieuargumentowane przepychanki rodem z osiedlowego podwórka. Smutne jest to, że teraz studiować może każdy, nawet cham wagarujący podczas lekcji dobrego wychowania. Do szkoły raz jeszcze, a nie opinię normalnym studentom psuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medycyniara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.inowroclaw.mm.pl 29.08.07, 22:05 Jestem załamana... mam nadzieję, że reszta kolegów z mojego roku będzie kulturalna... wstydź się Piotrek! I... do zobaczenia w październiku... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:14 czesc tez się dostałaś na Uj ?? to dobrze wreszcie ktos normalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 30.08.07, 12:57 "to dobrze wreszcie ktos normalny" hehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh eheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheeh!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:46 a ja ide na psychologie i juz zacieram raczki bo dzieki takim ludziom jak wy bede miala duuzo pieniazkow!!! hihii pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioterk Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 17:29 co to jest psychologia daj spokoj jak bede chciał to zrobie sobie specjalizacje z psychiatrii i bede wyzej niż ty wiec nie pisz tutaj o psychologii bo to kieruek bez przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
sintra88 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 30.08.07, 17:47 psychiatra we Wrocławiu;znajoma ojca; Szpital; ul.Kraszewskiego , II st. specjalizacji, 14 lat w zawodzie - 1800 zł na rękę, ale za to jaka satysfakcja ;-> Ale słuchanie wynurzeń kobiet w manii albo facetów z nerwicami natręctw -nie dla mnie ; wolę neurochirurgię, ewent. onkologię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 19:01 ja tez raczej nie zamierzam isc na psychiatrie wole np na kardiochirurgie albo neurologię (neurochirurgie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 19:02 i jeszcze geriatria bo społeczenstwo się starzeje i bedzie zapotrzebowanie na tą specjalizacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:14 piotrus i specjalizacja... jaki szpital cie przyjmie na staz ty smarkaty zadufancu? jesli jakis w ogole cie wezmie to psychiatryk jako pacjenta ;> i ja tam bede miala praktyki ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:07 biedny maly piotrus hba nie wie ze na specjalizacje z psychiatridostaje sie tylko kilkoro wybrancow ;> (a nie byle_jaki matolek) a poza tym (zakladajac ze skonczysz te studia sloneczko) ja musze sie uczyc tylko 5 lat ;> a ty jestes taki napuszony ze jak tak dalej pojdzie to pekniesz ;>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:10 a tak w ogole to mozesz sobie byc wyzej ;>>> - ja bede bogatsza:>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekrloks Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 30.08.07, 23:17 czysta prowokacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magilla Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 16:22 informatyka w wawie prywatnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:17 maly piotrus juz hba poszedl spac ;>>> dobranoc studencie medycyny wkrotce wyrzucony po n-tej poprawce z anatomii ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 13:45 hahah mierna studentka pstchologii na ktora dostaja się wszystcy ktorzy chcą.Bedziesz bogatsza hahah nie rozsmieszaj mnie bedziesz myc gary w anglii tak skonczysz zazrdosna istotko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:44 swoja droga nie jestem taka pewna czy farmacja to "zenujace studia dla slabo uczacych sie" bo na lekarski na UJ bylo 7osob na miejsce a na farmacje 10.. no i gdzie sie ciezej dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 31.08.07, 17:12 no a na dziennikarstwo było w tym roku 22 os na jedno miesjce. no i dostałam się. piotruś jest więc dla mnie skończonym nieukiem i do pięt mi nie dorasta, na jakąś głupią medycynę taką jak on się szczycił dostawał się prawie każdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 17:19 No ale liczy sie sredni poziom zdajacych.Zeby sie dostac na psychologie, to trzeba bylo miec np. 70 % max punktow,a na medycyne 87% - no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek018 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 31.08.07, 17:24 Nie przesadzajmy na medycynę jest duzo trudniej się dostać i szczerze mowiąc nie trudno trochę piotrkowi zazdroszcze ze sie dostał bo mi się nie udało ale nie odpiszcze tak łatwo za rok znowu mnie zobaczą i bede tam do chodził az mnie przyjmą :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek018 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 31.08.07, 17:25 sorry za błedy ale cos mi klawiyuyura nawzala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:54 jest czego no moze za rok ci sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 31.08.07, 19:42 tak daunie. na dziennikarstwo trzeba było miec od 87 % wzwyż i limit był 60 miejsc a nie tak jak na ta twoją śmieszną medycynę gdzie nikt nie idzie.. zresztą ilśc osób na miejsce mówi sama za siebie.. na medycynę dotał się prawie każdy- na dziennikastwo- co 21 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 20:18 Ale studia medyczne sa trudniejsze, dlatego mniej osób się na nie pisze niż na dziennikarstwo.Trwają 12-13 lat, dziennikarstwo - 5 lat. A perspektywy pracy ? Bez znajomości gazeta lokalna albo osiedlowa kablówka. Po medycynie są perspektywy pracy w Polsce i za granicą.Ci, którzy mysla o karierze Durczoka czy Lisa są w błędzie- nie wybiją się. Rynek jest nasycony dziennikarzami!A duzo osob się pcha, bo to popularny kierunek i bardzo latwa nauka- bezstresowe studia- a praca, niestety,tylko dla wybranych. I jaką daje satysfakcję gledzenieciągle o polityce, gospodarce, bez możliwości ratowania czyjegoś zycia czy po prostu sluzenia ludziom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 31.08.07, 22:07 jaką daje > satysfakcję gledzenieciągle o polityce, gospodarce, bez możliwości > ratowania czyjegoś zycia czy po prostu sluzenia ludziom hehehe no w twoim przypadku to faktycznie prawda heheheh a mnie daje to satysfakcję, o wiele bardziej mnie cieszy pisanie chocby w lokalnej gazecie, niz leczenie innych, moge pomagac ludzia w inny sposob. a na dziennikarstwo jest sie o wile trudnirj dostac, wiec piotrusiu, nie przechwalaj si ę, że Bog wie co osiagnołes, bo osiagnołes bardzo, ale to bardo mało jak narazie, szczególnie z twoim materialistcznym podejciem do "pomagania innym" Odpowiedz Link Zgłoś
klakier_kra Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 31.08.07, 21:56 ech....wszędzie dotarły już dzieci neostrady :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemik do wczesniejszego watku IP: *.tktelekom.pl 31.08.07, 22:17 w swietle nowej matury ja nie widze roznicy pomiedzy osoba ktora miala 70% a 87% sorry ale nowa matura w zaden sposob nie jest miarodajna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuś Re: do wczesniejszego watku IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.07, 18:19 Dokładnie, wszystko zależy po prostu od fuksa albo od nastawienia egzaminatora. Nie widzę żadnej kolosalnej różnicy pomiędzy moją wiedzą z polskiego, a wiadomościami mojej przyjaciółki, a ona dostała niestety kilkanaście procent mniej. A doskonale wiem, że napisała to dobrze, bo potem porównywałyśmy, co zawarłyśmy w pracy i wg mnie powinno pójść jej nawet lepiej niż mnie. Więc niech mi nikt nie mówi, że jak miał dużo punktów z matury, to jest inteligenty. Oczywiście, jest to wyznacznikiem poziomu jego wiedzy, ale znam tylu idiotów z kosmicznymi wynikami, że żadna liczba procentów nie zrobi na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemik Re: do wczesniejszego watku IP: *.tktelekom.pl 01.09.07, 19:26 tak fuks jest tutaj waznym elementem alee... to wszytsko wyjdzie na studiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:52 u was pewnie fuks u mnie wiedza tym sie różnimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemik Re: do wczesniejszego watku IP: *.tktelekom.pl 02.09.07, 13:02 zebys sie czasami nie skaleczyl na 1 sesji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: do wczesniejszego watku IP: 82.160.57.* 02.09.07, 13:06 nawet do pierwszej sesji nie dotrwa bo wykonczy sie psychicznie, debile juz tak maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medicus Re: do wczesniejszego watku IP: *.tktelekom.pl 02.09.07, 13:16 ja oczywiscie nie twierdze ze nie masz wiedzy ale radzil bym troche przychamowac mowiac ze masz wiedze - ze zdales wysmienicie maturę miej na uwadze ze juz nie bedzie sporzadzania wykresikow ew. tworzenia "poprawnych" tabelek na studiach medycznych mozna ladnie sie rozczarowac. bo nie bedzie tak jak w liceum xD a to ze matura nie sprawdza wiedzy wiemy wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sacred Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:06 Na medycynie nie ma bzdurnych tabelek, wykresików,luk do uzupełnienia.Tam nie mozna liczyc na wykute twierdzenia.Znam wiele osob, ktore świetnie napisaly mature, a teraz lezą i kwiczą!Sa też tacy, co potrafią logicznie myslec, kojarzyc fakty ,siwtnie zdali mature i sa na studiach najlepsi!Piotruś, tam trzeba rozumiec to, co się czyta!Nikt bezposrednio nie zada ci pytania z książki,cwiczen, testów.PS. Nauczyłeś się już budowy czaszki ? Nazwy kosci po łacinie, itp. Na fantomie, czy może tatuś czy mamusia postarali się o autentyk od zaprzyjaznionego grabarza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quack Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:23 up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:46 Najtrudniejsze studia to studia techniczne, fizyczne i matematyczne :) studia humanistyczne są banalne i dla osób ciężko myślących, nikt nic na nich nie robi i zdaje, a medycyna dla narwańców po której potem mamy niedouczonych lekarzy którzy np choremu zoperują nie tą nogę którą powinni. Fizyka i matematyka to hardcorowe studia dla najlepszych!! Niedługo będzie brakować osób z umysłami ścisłymi, bo humanistów mamy już wszędzie, najwięcej w Anglii na zmywaku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trre Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:48 a ścislowcy nawet czytać ze zrozumieniem nie umieją i potem kończą jako nauczyuciele w szkole albo na zmywaku w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loozerka :) Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 23:43 Nauczyciel to genialny zawód :) w jednej szkole zarabia się mało, ale w dwóch dwa razy więcej i drugie tyle dorabia się korkami i mamy 4 tysiące miesięcznie w kieszeni za zaledwie 40 godzin lekcyjnych pracy w tygodniu, czyli po 6 godzin dziennie bez weekendów :) żyć nie umierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.aster.pl 11.09.07, 16:27 Hej:) Ja dostałam się na moją wymarzoną fizykę na Uniwersytecie Warszawskim. Przyznaję, że tam nigdy nie jest trudno się dostać ( do 15 września trwa CZWARTA rekrutcja;), a pewnie i tak nie będą mieli zajętych wszystkich miejsc), ale od tego roku jest tam kierunek fizyka indywidualna, na który przyjmowali tylko osoby z wynikami co najmniej 85% z matmy oraz fizyki rozszerzonej. O matmę byłam spokojna (spodziewałam się 96-98%, miałam 98),ale o fizykę sie bałam...czułam, że będę miała tak z 10 punktów w plecy, co dawałoby mi wynik 83%, czyli ciut za niski. Na szczęście miałam 92% ( nie wiem, jak to się stało, byłam szczerze zaskoczona, ale baaaaaardzo szczęśliwa) i wystarczyło. PS. Fizyka jest moją pasją i już nie mogę się doczekać aż zacznę studiować. Będzie super, wiem to:) Pozdrawiam serdecznie wszystkich świeżo upieczonych studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
iluvataris34 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 11.09.07, 16:38 a co po fizyce ; praca w szkole, wyklady, laboratorium z niska pensją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.aster.pl 11.09.07, 22:20 Marzę o pozostaniu na uniwerstytecie, o tym by uczyć kiedyś studentów. Czerpię ogromną radość z tłumaczenia innym matmy i fizyki, trochę też zarabiam udzielając korepetycji... czuję, że to jest to, co umiem i kocham robić, wierzę też, że jestem i będę na tyle dobra, że uda mi się zrealizować swoje marzenie. A niska pensja? Co mi tam! Bylebym miała za co zjeść i zapłacić za mieszkanie:) Będę szczęśliwa mogąc zajmować się fizyką ( jeszcze nie wiem, jaka specjalność okaże się dla mnie najciekawsza... ciągnie mnie do metod matematycznych fizyki), robiąc coś naprawdę ciekawego, pożytecznego dla przyszłych pokoleń i dzieląc się swą wiedzą i pasją z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 11.09.07, 22:53 ale pamietaj zebys kiedys nie zostala krwiopijca i zeby studenci przed twoimi wykladami nie sikali w pory ze strachu tak jak teraz na wiekszosci wykladow, zapamietaj to od razu i wez to sobie do serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.aster.pl 11.09.07, 23:27 Ej, ej, ej... nie znasz mnie:P jestem osobą naprawdę łagodną i dobroduszną:) nie sądzę, żeby miało się to zmienić. Co innego, gdybym skończyła jako nauczycielka w szkole... Pracując ciężko za naprawdę kiepskie pieniądze ( podejrzewam, że dużo gorsze niż w szkolnictwie wyższym) i użerając się z młodzieżą, która miałaby mnie i to co mówię w głębokiej pogardzie, napewno stałabym się zgorzkniała i nieznośna. Pocieszam się tym, że zwykle (nie mówię tu o nauczycielach z powołania)to najsłabsi idą po studiach uczyć w szkole. Jest też druga strona medalu: przez to, co przed chwilą napisałam, przedmioty takie jak np. matma i fizyka otoczone są takim nimbem tajemniczości i niedostępności, uważa się je powszechnie za trudne i nieciekawe... Niekompetentni ludzie bez pasji i talentu zamiast przy pierwszym kontakcie z przedmiotem zafascynować nim ucznia zniechęcają go. Oczywiście jest to tylko uogólnienie moich spostrzeżeń. Nie chcę też wyjść na jakąś megazarozumiałą...nie mam pewności, że w życiu i w pracy zawodowej będę taka, jaka bardzo chcę być, i że mi się na 100% powiedzie bo "ja tu jestem ta najzdolniejsza i najmądrzejsza pani Kasia":) ale skoro przez całe liceum pomagałam znajomym w przedmiotach ścisłych i słyszałam miłe rzeczy: "wiesz, już to rozumiem", "to nie jest takie trudne..", "umiałem/am zrobić wszystkie zadania na klasówce", to chyba cośtam potrafię...A najbardziej cieszy mnie to,że mogę dać z siebie coś dobrego innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazjo Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 10:16 Informatyka, Futurus w Wawie. Zaoczne, ale pracę już mam od miesiąca i mieszkanie już załatwione :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.kolornet.pl 24.09.07, 15:34 turystyka i rekreacja, AE w Krakowie, dzienne :-) Odpowiedz Link Zgłoś