Dodaj do ulubionych

Maturzysto pochwal sie!!!:)

22.08.07, 15:58
piszcie gdzie sie dostaliscie świeżo upieczeni studenci:)pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:09
      wez sie nie kompromituj a maturzystom to moze ty jestes ja juz
      jestem Studentem
      • Gość: Sabrina Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:39
        UAM-administracja :)
      • Gość: błąd Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 17:20
        jak już to maturzystą :) GOSPODARKA PRZESTRZENNA uł
        • iwona2706 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 22.08.07, 18:05
          politechnika warszawska - ekonomia (dzienne) :)
          • Gość: cratola Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:21
            stosunki - Uwr
            • Gość: ja Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:47
              na 4 kierunki, wybrałam politologię uj
              • Gość: kkk Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 24.08.07, 11:32
                tam gdzie mój chłopak:) tez politologia uj ;p
            • Gość: Kulka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:16
              Prawo uni wrocławski
    • sable_marguerite Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 11:10
      Filozofia - UKSW

ale wybrałam fil. Bałtycką - UW :))

i za 5 (słownie: pięć) lat będę lituanistką :)
      • sintra88 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 11:41
        Farmacja i medycyna we Wro, wybrałam medycynę ;->
        • gabrielafrancuz Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 12:41
          kulturoznawstwo BW na UJ, dzienneeee :D
      • Gość: biedrona Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:53
        taaaa i będziemy pewnie razem szukać pracy w pośredniaku:P:P:P
        • gabrielafrancuz Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 22:01
          szukaj sam. :P
          Mam plan na zycie :D
      • agnes_343 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 29.08.07, 14:20
        Gospodarka przestrzenna AE Katowice
    • Gość: ela Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.mmpnet255.tnp.pl 23.08.07, 14:43
      farmacja, AM w Lublinie :)
    • Gość: marko666 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.chello.pl 23.08.07, 14:47
      SGH:D
    • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:57
      farmacja UM Poznan:) fajnie mam, co?;p
      • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:53
        farmacja ?? zenada dla słabo uczących się ja ide na medycyne i to do
        Krakowa wiec nie pisze ze jak fajnie to na farmacji
        • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:06
          heheh zenada to jestes Ty... nawet nie chce mi sie niczego pisac...
          nie bede sie licytowac co lepsze
          mam nadzieje ze nie skonczysz studiow bo szkoda mi Twoich pacjentow
          • Gość: zebodol Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 19:25
            a wy myslicie ze jesli przekroczyliscie prog to juz macie z gorki ;>
            huhuhuhu wasze bufoniarstwo moze sie skonczyc i to juz po pierwszym
            semestrze moi drodzy

a ja na stome PAM.
            • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:35
              mam nadzieje ze ty skonczysz i bedziesz sprzedawac leki starym
              babcią jak zwykły sprzedawca a o moje studia się nie obawaiaj bo
              dostałem sie z pierwszej 30 wiec raczej sobie poradze
              • Gość: liveed Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 19:47
                do piotrka
                smieszny jesteś:) tak mi Cię szkoda naprawde masz strasznie wąski
                punkt widzenia po pierwsze farmacja wcale nie jest łatwiejszym
                kierunkiem od medycyny a czy fajniejszym to zalezy dla kogo jedni
                maja takie marzenia a inni maja inne ale farmacja na pewno bardziej
                sie oplaca pod względem finansowym:)
              • Gość: liveed Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 19:50
                a jak uda Ci sie skończyć tą medycyne to współczuje wszystkim
                dookoła bo na pewno znajdziesz sie na jakimś forum w
                temacie "najgorszy lekarz jakiego spotkalem/am"
              • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:00
                niby taki madry i wspanialy a piszesz babcią zamiast babciom.. po
                Twoich wypowiedziach widac ze jestes ograniczony i nie masz pojecia
                co to jest FARMACJA.. rownie dobrze, ja moglabym napisac, ze Ty po
                swoich boskich studiach bedziesz przyjmowal te babcie z katarem w
                przychodni i przepisywal im leki, ktore ja potem bede sprzedawac..
                tylko ze Ty to bedziesz robil za 1200zl a ja za 3000zl ;]
                ale ja lekow sprzedawac nie bede, wiec nie ma o czym gadac;)
                nie bede sie licytowac ktore studia lepsze.. co z tego ze sie
                dostales w pierwszej 30? ja bylam 7 na liscie.. I CO Z TEGO? z takim
                podejsciem wylecisz po pierwszym semestrze, czego Ci zycze, po
                lekarzami nie zostaja palanty tylko wyksztalceni i obyci ludzie:)
                • Gość: liveed Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 20:06
                  brawo sttudentka trzeba pokazać takim przemądrzałym ludziom gdzie
                  ich miejsce;)
                  • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:09
                    liveed ;) a Ty na co sie wybierasz jesli mozna spytac?;]
                    • Gość: zebodol Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 20:35
                      a ja uwazam ze oboje jestescie siebie warci...
                      wielka kasa po faramcji ? gdzie ? zartujesz chyba ? co jak co ale
                      farmaceuta ostatnio konkuruje z chemikiem i biotechnologiem (chodzi
                      konkretnie o miejsce pracy)
                      widocznie rynek nasycil sie wami a i pamietajcie ze wchodza nowe
                      normy prawne czytaj ograniczenia dotyczace ilosci aptek w miastach
                      itp
                      ps. a ja myslalem ze studentka pisze sie przez jedno "t" -jezeli nie
                      masz nic do powiedzenia na temat to nie poprawiaj u ludzi bledow
                      ortograficznych bo sama z siebie w tym momencie robisz pustaka -
                      zauwazylem ze lubisz to czesto robic jesli tylko z kims sie
                      sprzeczasz
                      • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:41
                        pierwszy raz w zyciu kogos poprawilam na forum! czego sie czepiasz?
                        nikt nic do Ciebie nie mowil..
                        idziesz na stomatologie, tak? zobaczymy, co powiesz po studiach,
                        rzeczywiscie, stomatologow jest MALO.. na kazdym rogu prywatny
                        gabinet, wiec nie mow ze rynek jest wysycony farmaceutami, bo ze
                        stomatologami jest identycznie
                        jesli ktos cos lubi to znajdzie dobra prace
                        i jesli my jestesmy siebie warci to Ty jestes tez wart nas..

a jesli jestes na tyle ograniczony ze nie mozesz pojac ze sttudentka
                        to nick to bardzo mi przykro..

mam dosc idiotow na forum
                        • Gość: zebodol Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 20:46
                          ale ja w porownaniu do ciebie nie odwalam takiej tandety! nie robie
                          z siebie bog wie kogo - bufona
                          nick ? a co ma piernik do wiatraka ?
                          idiotow szukaj na podworku stara rumpo
                          • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:55
                            brak slow.
                            jesli tacy ludzie beda w przyszlosci "inteligencja" tego narodu to
                            ja dziekuje..
                            az mi sie juz nie chce nic pisac, szkoda na Was moich nerwow
                            i ja nie mam kultury,tak? ja tutaj napisalam tylko ze ide na
                            farmacje, jakis popieprzony student medycyny zaczal mnie jechac ze
                            moje studia to zenada a jakas przyszla pani dentystka sie czepila ze
                            uwazam sie za bufona i nie bede miala pracy.. czy ja sie Was czepiam?
                            ODWALIC SIE! juz nic tu nie pisze

dla niedoinformowanego: po farmacji moge pracowac w firmach
                            farmaceutycznych i to nie tylko jako przedstawiciel handlowy, przy
                            produkcji lekow itd, w firmach kosmetycznych, laboratoriach itd
                            itp.. a Ty jako absolwent medycyny w firmie farmaceutycznej mozesz
                            byc jedynie PH
                            • Gość: zebodol Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 21:00
                              co tam ortografia... to dopiero trzeba byc inteligentem zeby nie
                              rozrozniac plci...
                              • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:03
                                a czy ja Cie widze? nie wiem skad mialabym wiedziec jaka masz plec

a moze jestes taki/taka jakis/jakas bezplciowa

koncze ta durna rozmowe
                                przyjemnych studiow dziewczynko/chlopczyku
                                • Gość: zebodul Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 23.08.07, 21:12
                                  oj elementarz trzeba zakupic! koniecznie!
                        • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:47
                          Nie czepiaj sie błedow ide na medycyne nie na polonistyke a pozatym
                          po lekarskim moge pracowac wszedzie nie tylko w szpitalu moge np w
                          firmach farmaceutycznych a ty do apteki nawet sie nie nadajesz z
                          taka kultura
                          • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:48
                            stara rumpa do niej pasuje chamisko i tyle
                            • Gość: ja Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:46
                              Jezu... jacy wy jesteście poje***ani. Żal mi was... I tacy ludzie
                              jak wy idą na studia. Polski prymityw...
                              • toooojaaaa Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 23.08.07, 22:02
                                Przesadzacie.
                                Po co się kłócić co lepsze , a co gorsze? Może każdy ma swoje wymarzone studia i
                                innym nic do tego. Nieważne czy to jest medycyna,stomatologia, polonistyka,
                                psychologia itp. Ilość zarobionych potem pieniędzy nie zależy tylko od tego jaki
                                tytuł macie przed nazwiskiem. Wiele zależy od szczęścia, odwagi, powiązań
                                rodzinnych i wielu innych czynników.
                                Jeśli macie zamiar być "inteligencją narodu" to dajcie sobie spokój z
                                bezsensownym przekonywaniem siebie kto będzie więcej zarabiał.. Moim zdaniem ,
                                nie liczy się tylko kasa,ale też przyjemność z pracy .
                                A i jeszcze jedno.. Wychwalając się na których dostaliście się miejscach ma
                                wrażenie ,że leczycie swoje kompleksy.

---
                                Nie. Nie. Nie.
                                • Gość: Funnyhunny Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:04
                                  ja tez sie pochwale chociaż może dostane podobny komentarz jak powyżej czyli
                                  festiwal pt: moje i tak leprze:/
                                  bede studentka informatyki w biznesie i administracji
                          • Gość: hehe Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 24.08.07, 10:17
                            > Nie czepiaj sie błedow ide na medycyne nie na polonistyke

Świetny argument. Chyba do Ciebie nie dociera, że jako przyszły inteligent
                            powinieneś znać podstawowe reguły ortografii i gramatyki swojego języka. Liczyć
                            pewnie też nie umiesz, bo przecież nie idziesz na matematykę.
                            • Gość: hans_gruber Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:48
                              I mysleć, bo nie idzie na filozofię ;-> Takie nadęte bufony mnie
                              dobijają. Jak kolega będzie się odnosił do staruszków , często z
                              podstawowym wykształceniem ? Też pewnie nie będzie ich szanował,
                              bo " nie są LEKARZAMI". Oprócz wiedzy potrzebna jest też empatia i
                              wrażliwość , kol. Piotrek. Możesz co najwyżej zostać dr-em Lecterem;
                              on też miał wykształcenie, ale empatii i zrozumienia - brak
                • Gość: dr_lecter Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:41
                  A ja dostalam się i na farmę , i na med ( w pierwszej 5), ale nikogo
                  nie oceniam. Wybrakam med, bo tak podpowiadalo mi serce i pasja ;->
                  • Gość: fuck do dentysty doktora i aptekarki IP: 82.160.57.* 24.08.07, 11:54
                    ludzie wy wszyscy jestecie po...i, każdy jest każdego wart i
                    każdy z was nie zasługuje na miano "studenta", bo zachowujecie się
                    jak gównairze w piaskownicy "a ja mam lepszą łopatkę niż ty grabki,
                    więc ja jestem super, a ty jesteś kretyn".. omg i takie bufony
                    pchają się na studia,jeden niby ma byc inteligentyy i ma leczyc
                    ludzi,największy bufon jakiego widziałam, bo odbija mu chyba dlatego
                    że dostał się na medycynę (hoho też mi wyczyn)"niewidziała dupa
                    słonka", a nie umie pisac i liczyc i twierdzi, że "po co mu to" jak
                    nie idzie na polonistyke- ciekawe jak będziesz recepty wypisywał,
                    pewnie pyralginum przez ó zamknięte- druga też mądra, idzie na
                    farmacje, tylko dlatego, że ma zamiar zarabiac po 3 tysiaki
                    miesięcznie, czym bezczelnie i bez zażenowania się chwali i szczyci,
                    życzę powodzenia z takim materialitycznym poglądem na życie, żylaki
                    ci się porobią od stania w aptece i czekania na klijentów i
                    pieniądze. a trzeci wielki pan stomatolog, obraońca i adwokat pana
                    doktora się znalazł, ciekawe czy jak kiedyś będziesz miał pacjentkę,
                    która powie ci że dużo zarabia, to czy też wtedy nazwiesz ją starą
                    rumpą, czy jakoś tak i może wiertłem jej nerwy rozjedziesz w ustach,
                    pieniacz i narwaniec, jak widac.. także wszyscy jesteście siebie
                    warci, żedne z was nie nadaje się na studia, zero kultry, głupota i
                    brak ineligencji- to wasz skrócony opis.
                    to tyle
                    • Gość: farmaceutka Re: do dentysty doktora i aptekarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 09:38
                      jesteś niczym chłopczyku...zwyczajnym zerem co wynika z Twojego
                      postu, który napisałeś. Zazdrość przez Ciebie a raczej ciebie ( bez
                      szacunku) przemawia!!! Jestem farmaceutką, nie da się ukryć że
                      każdy patrzy na pieniadze, każdy w przyszłości chce zrealizować
                      swoje marzenia, na które musi nas byc stać..np. własny dom:) Ty może
                      za kilka lat bedziesz stać pod monopolowym z piwem w reku obtargany
                      albo leżec w kartonie na peronie choć tego nie życze nikomu...ale
                      przeczytaj co napisałeś-bzdury!
        • Gość: gość Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:17

piotruś, a pomyślałeś, że są listy przyjętych do Collegium, to
          forum czyta pewnie trochę osób i w pierwszej 30stce nietrudno
          będzie Ciebie znaleźć?

ja już znalazłem, do zobaczenia na roku koleś :)
    • maremma Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 24.08.07, 12:19
      Pedagogika (spec.praca socjalna i resocjalizacja), UAM
      • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:39
        Ale musicie smai przyznać ze medycyna (szczególnie na UJ) jest
        bardziej renomowanym kierunkiem niz farmacja.
        Co do reszty to ktos napisał ze łatwo sie dostać na medycynę
        hahahahah to napisz mature z trzech przedmiotów rozszerzonych
        powyzej 80% i dopiero pozniej wypisuj pewnie sam zdawał geografię
        albo wos i bedzie tu pisal jaki on "mONdry" i negował moja wiedze
        • sintra88 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 24.08.07, 12:40
          Twoja wiedza nijak ma się do kultury osobistej!
        • Gość: fuck Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 24.08.07, 13:08
          heheheheh chłopczyku jestes ŻAŁOSNY!!!!!!!hehehe "negował moją
          wiedzę BOŻE widzisz i nie grzmisz za co on sie ma heheheh, co ty
          myslisz, że tylko ty jesteś MONDRY (buhehehehe)??jesteś nadętym
          idiotą, któremu udało się jako tako napisac maturę i dostac się na
          uj, a co ty muslisz, że tylko ty jesden jestes taki na świecie???
          heheheh nie no nie wytrzymam, co za kretyn!! a tak apropo, na
          maturze pisałam wszystkie 4 przedmioty rozszerzone:polski
          angielski historię i wos z czego moje wyniki są następujące:polski
          84%-był banalny nie jestem zadowolona,ale ciebie z twoją ortografią
          na rozszerzonej maturze z polskiego nie widzę, historia- 92% (ha!)
          (piekielnie trudna , nie to co twoja śmieszna bilologia, każdy śmiał
          się z głos jaka była prosta), wos- 89% (który uważasz za śmieszny i
          poniżasz innych, że zdawali ten przedmiot weź się walnij w swój
          pusty łeb i spróbuj rozwiązac arkusz maturalny, nie ucząc się
          niczego hehehe juz widzę twój wynik), angol 82%. więc teraz
          posłuchaj mnie chłopczyku- ja jestem studentką prawa na uj, a twoja
          smieszna medycyna nie umywa się do renomowanego prawa na
          uniwesytecie jagiellońskim, więc zamknij ryja, bo twoja malutka
          wiedza, której nabycie polegało na tym żeby przeczytac na 2
          podręczniki do bilologi nie umywa się wcale do mojej i do innych o
          wiele lepszych od ciebie inie piszę tego żeby się pochwalic, tylko
          dlatego, żeby udowodnic ci jaki głupi i pusty jesteś i nie miej się
          za Bog wie kogo, bo jest masa maturzystów, którzy są od ciebie o
          wiele lepsi na przykład JA!
          • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:06
            a gdzie ja sie szczycilam, ze bede zarabiac 3tys? to byl przyklad
            zeby udowodnic ignorancje i kretynstwo studenta medycyny wiec sobie
            najpierw przeczytaj dokladnie a potem mnie atakuj
            sam/-a sie chwalisz jaka to jestes niesamowicie madra i wspaniala
            wiec nie wiem dlaczego jedziesz innych.. a to wszystko dlatego, ze
            dziewcyzna zadala pytanie kto sie gdzie dostal a ja napisalam ze na
            farmacje i wszyscy na mnie! Boze Swiety!
            ODWALIC SIE!
          • Gość: Ona Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.CNet2.Gawex.PL 24.08.07, 14:11
            fuck Ty też przesadziłaś..
            wiele lepszych od ciebie inie piszę tego żeby się pochwalic, tylko
            > dlatego, żeby udowodnic ci jaki głupi i pusty jesteś i nie miej się
            > za Bog wie kogo, bo jest masa maturzystów, którzy są od ciebie o
            > wiele lepsi na przykład JA!

Mówisz,że on jest żałosny, a sama zachowujesz się podobnie..Podważasz wartość
            medycyny.. A Ty spróbuj rozwiązać maturę z biologii, ciekawe ile będziesz miała..
            Nie bronię Piotrka,ale Twój post jest tak samo żałosny..

Trochę pokory przyszła inteligencjo narodu!
            • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:20
              zgadzam sie! wszyscy tu sie chwala kto nie jest lepszy i kto jest
              madrzejszy, ktore studia sa lepsze i bardziej renomowane.. co to ma
              za znaczenie? chcesz isc na prawo - idziesz na prawo, chcesz na
              medycyne - idziesz na medycyne, chcesz na farmacje - idziesz na
              farmacje

wspanialego przyszlego pana doktorka jedziesz ze sie chwalisz a sama
              jestes taka sama jak on!
              • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:47
                fuck zenada i jeszce raz zenada opamietaj sie 2 ksiazki od
                biologii ???Chyba sobie zaty robisz ja uczylem sie z 9 z grubych
                ksieg WSIP po ok 250stron kazda i dodatkowo
                repetytorium ,bilologia villego ,operon itp. a to tylko biologia
                jeszce jest chemia i fizyka ,ale co ty mozesz wiedziec. Moze ty
                idziesz na lewo a nie na prawo ??
                • Gość: sttudentka Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:51
                  wysmienity zarcik

tak sie sklada ze wiem jak wygladaja ksiazki WSiP przygotowujace do
                  matury z biologii i jest ich 5 a nie 9 i nie maja po 250 stron
                  cwaniaku:P a jakbys sie nauczyl calego Villego to mialbys 100% jesli
                  bylbys inteligentny, a skoro uczyles sie tyle czasu i z tylu grubych
                  i trudnych KSIAG i dostales sie dopiero na 30miejscu to chyba jestes
                  jakis tepy
                  • sintra88 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 24.08.07, 15:00
                    Przyszli studenci ; prawa i medycyny < piotrek, fuck> ! Czy nie
                    uważacie,że ta cała dyskusja sprowadza się do udowodnienia , kto
                    jest lepszy/mądrzejszy/utalentowany ? Ja też mogłabym pochwalić
                    się olimpiadą < biologia ,laureat>, ale po co ? Z rozmów wiem, że
                    czasami ci z pierwszej '10' zdają gorzej od tych z 'ogonów';->
                    • Gość: Sisi Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.07, 15:08
                      Turystyka , uczelnia prywatna :P A co tam :P ...
                    • Gość: liveed Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 15:10
                      a moim zdaniem to temu całemu przyszłemu lekarzowi piotrkowi studia
                      zalatwiła jakas wysoko postawiona mamusia albo tatuś bo te jego
                      wypowiedzi nijak sie maja do rzekomych osiągnięć z tego co wiem to
                      ludzi mądrzy którzy zakuwali zeby dostać sie tam gdzie chcieli sa
                      zazwyczaj przy okazji dosyć skromni a do tego to koledze piotrkowi
                      bardzo daleko...
                      • Gość: sir_morgoth Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:29
                        Zakładasz optymistyczną wersję ;-> Nowa matura uczy trafiania w
                        klucz , to juz nie jest pamięciowa nauka jak na starej maturze, nie
                        ma też egzaminów wstępnych . Oprócz tego , to ,że człowiek napisał
                        test na 280, 270 pkt wcale nie świadczy o jego dojrzałości
                        emocjonalnej, wrazliwości, opanowaniu zasad ortografii . . . Nie
                        jest w stanie zrozumieć ,że student prawa, filozofii,
                        farmacji,malarstwa ma swoje pasje i idzie tam , gdzie chce ... On
                        ma swoje klapki na oczach, i jak koń dorożkarza idzie jednym torem ;
                        stłamsić, ośmieszyć wszystkich, co " nie byli w pierwszej 30"
                        albo 'nie będą lekarzami, tylko durnymi farmaceutami'. Przypomina mi
                        Kaczorka z jego wizją świata "Wszystko, co przeciwne PiS, to komuna,
                        liberałowie i motłoch"
                    • Gość: fuck Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 24.08.07, 15:23
                      wcale sie nie chwalailam dalam mu tylko przyklad tego ze nie tylko
                      on potarfi, bo to on krytykowal wszystkich z gory na dol wysmiewal
                      maturzystwo ktorzy zdawali inne przedmioty niz on. a co do
                      sttudentki- ty chyba jakas chora psychicznie jestes narwana i
                      nienormalna. idz sie lepiej lecz najezdzasz na mnie a sama
                      zachowujesz sie 50 razy gorzej jak histeryczka jakas. lepiej do
                      twojej apteki nie chodzic bo jesczze pomylisz skladniki z
                      pieniaczami nie ma zartwo. a ja tylko i wylacznie dalam przyklad
                      • bujak444 co za matoły z was 24.08.07, 15:28
                        nie widzicie ze fuck swoja wypowiedzia staral się/starala cos wam
                        wszystkim udowodznic?? przeczytajcie jej/jego pierwszy post!
                        jej/jego reakcja byla calkiem naturalna ma 100% racji udowodnil
                        tylko temu calemu piotrusiowi i nienormalniej sttudentce ze nie
                        tylko oni potrafia ze jest wiecej maturzystow ktorzy tez cos w zyciu
                        potrafia a nie chwala sie tak jak fuck- w pierwszym poscie pisal/a
                        normalnie nie chwalac sie niczym w drugim nie wytrzymal/a po tym jak
                        pan doktorek napisal ze co tam inne przedmioty zdawane na maturze on
                        jest najmadzejszy a kazdy inny jest smierdzacym gownem. wiec fuck-
                        masz moje uznanie rozumiem co chciales/as udowodnic przez swoj post
                        • Gość: sttudentka Re: co za matoły z was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:40
                          temat watku? Maturzysto, pochwal sie! wiec napisalam ze ide na
                          farmacje i zostalam za to zjechana z gory do dolu.. tego, ze Piotrus
                          mnie zaatakowal juz nikt nie pamieta, musialam sie jakos bronic, nie
                          pozwole sie ponizac i mowic ze moje studia to zenada dla slabo
                          uczacych sie
                          kazdy tu pisze glupoty i kazdy sie chwali jak nie wiem co
                          • Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:44
                            o rany ludzie jak ja nie lubie kompleksów ludzi mniej
                            wykrztałconych tylko krzykiem i wyzwiskami
                            Nie kazdy moze byc lekarzem !!!!!!!
                            wiec nie zazrdoscie mi juz bo to mnie nie rusza
                            • sintra88 Re: co za matoły z was 24.08.07, 15:49
                              Też będę lekarzem, co więcej, jestem laureatem olimpiady biol., ale
                              to nie powód, aby traktować innych jak śmieci! Jak przyjdzie do
                              ciebie pacjentka , to zapytasz się " A kim pani jest z zawodu?"-"W
                              sklepie sprzedawałam" - 'To JA,jasnie oswiecony, pani leczył nie
                              będę" .Poza tym w Twym zachowaniu da się wyczuc niechęć do
                              innych "nie-lekarzy" oraz bufonadę.Powiedz, kolego po fachu <
                              niestety ;-> , w czym prawo czy farmacja są gorsze od medycyny ?
                              Poszedłeś na te studia dla prestiżu, bo nie miałes innego pomysłu?
                              Medycyna to życie , pasja i chęć niesienia pomocy, a nie pogarda
                              dla 'innych'
                            • Gość: sttudentka Re: co za matoły z was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:54
                              nie kazdy chce byc lekarzem! a gdyby chcial to by mogl.. pogodz sie
                              z tym.. medycyna nie jest marzeniem kazdego czlowieka, uwierz

a przed Toba jeszcze dluga droga zanim zostaniesz lekarzem wiec sie
                              nie zachowuje jakbys juz byl po 2 stopni specjalizacji bo jeszcze
                              swojej uczelni na oczy nie widziales doktorku
                              • Gość: von_kirschner Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:34
                                Ten przypadek to jeszcze nic . Miałam w liceum kolegę. Od 1 klasy
                                chwalił się, że on to na pewno zda na medycynę , że inni to totalny
                                motłoch , że on jest tak inteligentny .Nie uczył się najlepiej, ale
                                cóż... Za bardzo lubiany nie był. Ja po cichu , bez rozgłosu na med
                                się dostalam , a jego spotkałam z nosem na kwintę. Nie dostał się
                                nawet na studia płatne (niestacjonarne). To fakt,że na farmacji
                                szybciej mozna się usamodzielnić , zdobyc pieniądze . Sama na farmie
                                nie jestem , ale kierunek jest niezły. Można pracować w
                                laboratoriach i firmach farmaceutycznych
                          • Gość: hhh Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 16:50
                            > kazdy tu pisze glupoty i kazdy sie chwali jak nie wiem co
                            "byłam 3 na liscie"
                            "bede zarabioac 3 tysiace a ty tysiac"
                            heheheh dziewczynko jestes żałosna i śmieszna zupełnie tak samo jak
                            piotrus
                            • Gość: sttudentka Re: co za matoły z was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:02
                              czy Ty nie rozumiesz ze to, ze powiedzialam ze bede zarabiac 3000zl
                              to bylo po to, zeby uswiadomic Piotrusiowi ze ja moge tak samo go
                              pojechac ze nie ma perspektyw pracy? on zaczal gadac ze bede
                              sprzedawac starym babciom leki w aptece to ja powiedzialam ze rownie
                              dobrze on im bedzie te leki w przychodni przepisywal
                              a co do tego ze bylam ktoras tam na liscie (7 a nie 3) - napisalam
                              to, bo on sie chwalil ze byl 30 i ze na pewno sobie poradzi na
                              studiach.. a ja mu napisalam ze to zaden argument, bo ja bylam 7 I
                              CO Z TEGO? ze ci, co byli wysoko moga sobie nie poradzic

nie wiem gdzie ja sie tutaj chwale
                              przeczytaj najpierw ZE ZROZUMIENIEM caly watek a potem wyzywaj ludzi
                              • filosofka Re: co za matoły z was 24.08.07, 17:08
                                oczekiwałam inteligentnych odpowiedzi...a tu festiwal głupoty...:/
                              • Gość: hhh Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 17:10
                                oj przeczytałem i wnioskuje, że jestes pie..ięta krótko mówiąc
                                • Gość: sttudentka Re: co za matoły z was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:12
                                  ja Cie nie wyzywam, nie znasz mnie wiec sie odwal palancie

NIE PISZE JUZ TU!
                                  IDIOCI
                                  • Gość: hhh Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 17:15
                                    ojejku juz 3 raz słysze od ciebie: nie pisze juz to, odwalcie
                                    siębeee ja chce do mamy- tak się zachwujesz, nie pisz masz racje i
                                    co myslisz ze ktos bedzie za toba plakal...hehehehehehehe
                                    • Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 17:25
                                      wszyscy jesteście/jesteśmy pierdo...ięci
                                      • Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:46
                                        akurat co do wypowiedzi studentki to cos mi sie nie wydaje zebys
                                        akurat ty nie chciała sie dostac na medycynę poprostu albo sie na
                                        nia nie dostałaś albo nie bylaś w stanie napisać fizyki na maturez i
                                        nie mydl nam oczu ze nie kazdy chce isc na medycyne(oczywiscie nie
                                        kazdy ,ale osoba ktora zdaje biol i chem na rozszerzeniu napewno nad
                                        tym myśli) a tak wogole to masz problemy ze soba co twoje posty
                                        bardzo dobrze ukazują
                                        • Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 17:50
                                          a ja wyobraź sobie ze zdawałam biologię i chemię i nigdy nie
                                          myślałam o medycynie nie powiem bo szanuje bardzo ludzi którzy z idą
                                          na ten kierunek z powołania a ja akurat chcialam iść na chemię bo to
                                          mnie kręci;) i co teraz pewnie napiszesz ze jestem głąbem bo nikt na
                                          to nie chce iść trudno Twoje zdanie każdy ma marzenia i ma do nich
                                          prawo jedni chcą iść na medycyne inni na farmacje a dla jeszcze
                                          innych pedagogika jest wymarzonym kierunkiem i nie możesz innych
                                          mieszac z błotem za ich marzenia pozdrawiam
                                          • Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:53
                                            ja nikogo z błotem nie mieszam tylko mowie jaka jest prawda.
                                            A mogę zadac pytanie dlaczego pisałaś biologię skoro chciałaś iść na
                                            chemię ??
                                            • Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 18:01
                                              dlatego ze lubilam bardzo te dwa przedmioty i moze dlatego ze
                                              chcialam sie sprawdzić z biologii i też dlatego ze na chemię tez
                                              jest wymagany jakiś drugii przedmiot więc musiałam miec jeszcze
                                              jeden a poza tym wydaje mi sie ze niebardzo teraz zdawac tylko 3
                                              przedmioty trzeba jednak brać jakiś dodatkowy i to są powody i wierz
                                              mi lub nie ale medycyna mnie nie kręci:) bez urazy oczywiście bo
                                              każdy lubi co innego;)
                                              • Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 18:09
                                                no i co zostawisz to bez komentarza?
                                                • Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:03
                                                  popostu mnie nie bylo uważam ze jestes jedną z niewielu osob
                                                  inteligentnych na tym forum uważam ze jak bys sie postarała to za
                                                  rok mozesz isc na medycynę chyba ze rzeczywiscie cie to nie
                                                  interesuje chociaz szczerze mowiac to nie iwem co mozna robić po
                                                  skonczeniu chemii byc nauczycielem ??
                                                  • Gość: fff Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 19:17
                                                    a co można robic po medycynie byc lekarzem??kretyn
                                                  • Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:24
                                                    twoj ojciec to kretyn sznuj pysk jak przyjdziesz do mnie do gabinetu
                                                    to bedziesz błagał o pomoc i wtedy ja powiem ze ty jestes kretyn
                                                  • Gość: zeitbloom Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:36
                                                    NIE KAŻDY chce iść na medycynę. A Ty z takim podejściem mógłbyś co
                                                    najwyżej jeździć na pogotowiu i obsługiwać nieprzytomnych ( aby cię
                                                    nie oglądali) . Polecam też patomorfologię < brak kontaktu z żywymi
                                                    pacjentami, nie miałbyś się na kim wyżywać>. Lekarz musi mieć WIEDZĘ
                                                    +WRAZLIWOŚĆ, EMPATIĘ, +INTELIGENCJĘ WRODZONĄ. widocznie nie nauczono
                                                    Cię tego w domu, rozpieszczony dzieciaku. Ciągle słyzszałeś, że
                                                    jesteś najlepszy, podsycano Twoją próżność, a teraz co? "Mało osób
                                                    zgadza się z Piotrusiem- przecież tak nie może być !To są głupki, co
                                                    na lekarski się nie dostały. Zawistni, ot, co !" Dopiero co
                                                    zaczynasz studia - więcej pokory. Jestem na 4 r. na Twoim UJ i te
                                                    studia nauczyly mnie pokory i szacunku dla najwyższych wartości. Ty
                                                    jesteś nie do wyleczenia. Przykro mi ; zmień psychiatrę ;->
                                                  • Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 19:23
                                                    hmmmm więc gdybym chciala byc nauczycielem to byłoby to coś
                                                    strasznego? ale nie chce być nauczycielem a po skonczeniu chemii
                                                    można pracowac w labolatoriach i to właśnie chce robic;)
                                                  • Gość: liveed Re: co za matoły z was IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 19:25
                                                    tzn jest wiele dziedzin gdzie moze pracowac chemik ale takie
                                                    labolatoria własnie mnie kręcą
                                                  • Gość: piotrek Re: co za matoły z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:26
                                                    to cos takeigo jak analityka medyczna calkiem fajne
                                                  • pitu-pitu Re: co za matoły z was 24.08.07, 19:30
                                                    oprócz chemii nauczycielskiej jest także chemia stosowana,chemia
                                                    środków aktywnych i kosmetyków ,chemia środowiska ,chemia z
                                                    informatyka,chemia polimerów,chemia z elememtami zarzadzania i
                                                    marketingu
                                                    a ztego co wiem to sa nie wszystkie specjalizacjae w chemii
                                                    wiem bo sama sie tam dostałam ,ale wybrałam co innego
                                                  • Gość: sasa Re: co za matoły z was IP: 82.160.57.* 24.08.07, 20:12
                                                    cham, dupek, ch.., debil , idiota, rozpieszczony maminsynek, idz
                                                    sobobie swojego tatusia nazwuij kretynem, ze takiego idiote
                                                    spłodził, a nie obrazaj riodziny innych, bo twojej nikt nie obraza..
                                                    nie nadajesz sie na studia dzieciaczku tym bardziej na medycyne i
                                                    nie bedziesz mial okazwij nazwac swojego pacjenta kretynem, bo tych
                                                    studiow nie skonczysz- jestes za glupi tylko mature udalo ci sie zdac
        • Gość: eli Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 00:06
          tez medycyna w cmuj-mam nadzieje Piotrze ze wydoroslejesz do pazdziernika bo bedziemy wiac przed toba.ZYCIE UCZY POKORY.
    • Gość: Farmaceutka z wybo Farmaceutka z wybor IP: *.chello.pl 24.08.07, 19:40
      No pieknie maturzysci, pieknie, masz racje filosofka - zorganizowali sobie
      festiwal glupoty, skonczcie wy najpierw te studia a potem sie wymadrzajcie, a do
      Piotrka - nie bedziesz dobrym lekarzem, mam nadzieje ze Cie troche na studiach
      przyszlifuja ale niestety jak sie z domu nie wyniesie to nawet szkola nic nie
      pomoze...wyobraz sobie ze medycyna nie jest pepkiem swiata, wiecej mam nadzieje
      ze sie na tym kierunku nie przejedziesz (chociaz wnioskuje z charakterku ze
      jestes rozpieszczonym dzieciakiem bogatych rodzicow wiec pewnie dasz sobie
      rade:)). I nawet nie probuj mi udowadniac ze jestem glupsza od Ciebie bo mozesz
      sie przejechac. I to bardzo.
      Pozdrawiam cala nasza polska mlodziez, a najbardziej ta, ktorej jeszcze nie
      odbila palma. Trzeba znac swoja wartosc ale pokora to tez cenna cecha. Nie
      mowiac o dobrym wychwaniu
      • Gość: doctus co do chemika IP: *.tktelekom.pl 24.08.07, 20:37
        chemik ma szerokie spekrum dzialania jezeli chodzi o prace,
        co do chemikow to nie zapominajmy ze na akademiach medycznych tez
        tacy pracuja.. nie raz bedziez musial cos zaliczyc u "chemika"
      • karmoon Pani inzynier 27.08.07, 15:15
        a ja będę studiować informatykę prywatnie na Futurusie:) a co tam:)
    • Gość: pizmaczeq Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 14:08
      filozofia na PAT i AP (kraków) , umcs lublin i umk torun
      wybrałam pat
      • scofield_x Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 26.08.07, 01:19
        hehehehehe

heheheheh

heheheheheh

ludzie ...

nasz poczciwy student medycyny PIOTREK to prowokator, czy wy tego nie widzicie ?
        po prostu postanowił ponabijac sie z ludzi ktorzy niezbyt rozsądnie podchodzą do
        daru zwanego INTERNETEM. Wejdzie na ONET i poczytajcie komentarze czulego_wojtka
        albo jasia_smietany to zaczaicie o co chodzi. oczywiscie mozecie polemizowac z
        nim ale on nadal bedzie was prowokowal do iscie wscieklych postow bo po to tu
        wszedł a wy nabieracie sie na ten żart i łykacie to co pisze jak młode pelikany
        ;) wiecej rozsądku!

pozdrawiam ;)
        • Gość: ggg Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 26.08.07, 10:57
          nie zgadzam się. prowoktor nie posuwa się do wyzywania innych od
          kretynów, a co więcej do wyzywania ich rodzin.. może chłopczyk
          chciał się popisac i kogoś sprowkowac na początku, no ale widocznie
          jest za tępy i nie umie teog robic, bo sam się dał sprowokowac
          innym, pierwszy denerwował się na ich posty i zaczoł każdego gnoic.
          więc jeśli nawet twoim zadaniem ,chciał na początku osiągnąc coś w
          stylu prowokacji, to mu się to w ogóle nie udało, jest na to za
          cienki......................
          • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 20:31
            otóż musze was zozczarować jestem studentem medycyny na uj zazrdosne
            żmije troche pokory
            • Gość: nie_medycyna Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 20:59
              Zrozum, że tutaj nikt Ci nie zazdrości. Dostać się ne medycynę to
              nie jest wybitne osiągnięcie dla przeciętnie mądrego człowieka. Nie
              wszyscy ludzie marzą o tym kierunku. Uwierz, że można chcieć iść na
              farmację i nie wyzywaj studentów tego kierunku. Słoma Ci z butów
              wystaje chłopcze.
              • Gość: hhh Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 27.08.07, 11:23
                phi medycyna na uj tez mi cos- co drugi z jakim takim wynikiem
                matury sie tam dostawał.. trzeba było dostac sie na prawo
                dziennikarstwo lub psychologie- to bylby powod do dumy a nie jakas
                smieszna medycyna heheheheh tam ida tylko idioci
                • Gość: giga Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 16:56
                  informatyka futurus
                  • Gość: kasia Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:19
                    piotrek opanuj sie człowieku :| az sie przykro robi ze taki ktos jak ty byc moze
                    zostanie lekarzem. tez dostalam sie na medycyne i co z tego? nie uwazam ze inni
                    sa gorsi. kazdy ma swoje plany na zycie i ma do tego prawo. A ty zastanawiasz
                    sie jakim bedziesz lekarzem? masz sie za nie wiadomo jakie bożyszcze... Byc moze
                    jestes inteligentny, masz duza wiedze, skoro byles tak wysoko na uj to matura
                    musiala pojsc ci wysmienicie. gratuluje. ale lekarz to nie tylko ogromna wykuta
                    z grubych ksiag wiesza. to takze szacunek jakim obdarza sie ludzi. chec
                    niesienia bezinteresownej pomocy. umiejetnosc rozmowy z pacjetem, podnoszenia go
                    na duchu. lekarz powinien byc przyjacielem. dla pacjentow nie liczy sie na ile
                    napiales LEP czy jak zdales marure. dla niego licza sie twoje umiejetnosci
                    praktyczne, czy potrafisz go wyleczyc, a takze to czy potrafisz dodac mu otuchy,
                    wesprzec jego i rodzine w trudnych chwilach. licza sie ludzie! nie pieniadze!
                    nie wyruznienia! LUDZIE! to dla nich zostajemy lekarzami. to ich zycie bedziemy
                    ratowac. przepraszam za taki dlugi wywod, ale... naprawde dobre wyniki ne zawsze
                    wystarczaja zeby isc na medycyne. liczy sie powolanie. szkoda ze nie wszyscy o
                    tym wiedza :(
    • Gość: Ania Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 83.238.151.* 29.08.07, 15:36
      Dostałam się na prawo na UG, UMK i UWr oraz na europeistykę na UMK, wybrałam UG :)
      • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 17:48
        jakie powołanie co ty za bzdury piszesz poprostu chce isc na
        medycyne i nie mam zadnego powołania (to moze byc dobre dla księży)
        ide tam bo sie dobrze uczyłem i już.Powołanie to może miał Judym
        teraz to liczy się prestiż i kasa a nie gornolotne ideały dziewczyno
        zejdz na ziemie
        • Gość: zniesmaczona Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 80.48.35.* 29.08.07, 18:01
          mam nadzieję, że ten caly piotrek to zwykły prowokator, bo az się włos jeży na
          głowie, jak się czyta te jego wypociny. i takich lekarzy potem mamy...tylko
          strajki im w głowie, choc zarabiaja kupę kasy.
          • Gość: Anuś Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 83.238.151.* 29.08.07, 18:19
            Przeczytałam cały ten wątek i nie mam słów. O co tu chodzi? Totalna dziecinada.
            Autor/ka tematu prosił/a o podanie kierunku, na który się dostaliście, a nie o
            żałosne dysputy. Przecież włosy jeżą się na głowie, kiedy czyta się wasze
            wypowiedzi. Ortografia, a właściwie jej permanentne i bezczelne gwałcenie
            przyprawia o mdłości, ale mogłabym to znieść, gdyby nie wasze niczym
            nieuargumentowane przepychanki rodem z osiedlowego podwórka. Smutne jest to, że
            teraz studiować może każdy, nawet cham wagarujący podczas lekcji dobrego
            wychowania. Do szkoły raz jeszcze, a nie opinię normalnym studentom psuć.
            • Gość: medycyniara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.inowroclaw.mm.pl 29.08.07, 22:05
              Jestem załamana... mam nadzieję, że reszta kolegów z mojego roku będzie
              kulturalna... wstydź się Piotrek! I... do zobaczenia w październiku... niestety...
              • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:14
                czesc tez się dostałaś na Uj ?? to dobrze wreszcie ktos normalny
                • Gość: b Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 30.08.07, 12:57
                  "to dobrze wreszcie ktos normalny"
                  hehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
                  heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh
                  eheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheeh!!!!
                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:46
                  a ja ide na psychologie i juz zacieram raczki bo dzieki takim
                  ludziom jak wy bede miala duuzo pieniazkow!!! hihii pozdrawiam!!!
                  • Gość: pioterk Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 17:29
                    co to jest psychologia daj spokoj jak bede chciał to zrobie sobie
                    specjalizacje z psychiatrii i bede wyzej niż ty wiec nie pisz tutaj
                    o psychologii bo to kieruek bez przyszłości
                    • sintra88 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 30.08.07, 17:47
                      psychiatra we Wrocławiu;znajoma ojca; Szpital; ul.Kraszewskiego , II
                      st. specjalizacji, 14 lat w zawodzie - 1800 zł na rękę, ale za to
                      jaka satysfakcja ;-> Ale słuchanie wynurzeń kobiet w manii albo
                      facetów z nerwicami natręctw -nie dla mnie ; wolę neurochirurgię,
                      ewent. onkologię .
                      • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 19:01
                        ja tez raczej nie zamierzam isc na psychiatrie wole np na
                        kardiochirurgie albo neurologię (neurochirurgie)
                        • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 19:02
                          i jeszcze geriatria bo społeczenstwo się starzeje i bedzie
                          zapotrzebowanie na tą specjalizacje
                          • Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:14
                            piotrus i specjalizacja... jaki szpital cie przyjmie na staz ty
                            smarkaty zadufancu? jesli jakis w ogole cie wezmie to psychiatryk
                            jako pacjenta ;> i ja tam bede miala praktyki ;>>>
                    • Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:07
                      biedny maly piotrus hba nie wie ze na specjalizacje z
                      psychiatridostaje sie tylko kilkoro wybrancow ;> (a nie byle_jaki
                      matolek) a poza tym (zakladajac ze skonczysz te studia sloneczko)
                      ja musze sie uczyc tylko 5 lat ;> a ty jestes taki napuszony ze jak
                      tak dalej pojdzie to pekniesz ;>>>>
                      • Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:10
                        a tak w ogole to mozesz sobie byc wyzej ;>>> - ja bede bogatsza:>>>>
            • Gość: szekrloks Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.tktelekom.pl 30.08.07, 23:17
              czysta prowokacja!
        • Gość: magilla Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 16:22
          informatyka w wawie prywatnie :P
    • Gość: pamparara Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:17
      maly piotrus juz hba poszedl spac ;>>>

dobranoc studencie medycyny wkrotce wyrzucony po n-tej poprawce z
      anatomii ;>>>
      • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 13:45
        hahah mierna studentka pstchologii na ktora dostaja się wszystcy
        ktorzy chcą.Bedziesz bogatsza hahah nie rozsmieszaj mnie bedziesz
        myc gary w anglii tak skonczysz zazrdosna istotko
        • Gość: Ola Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:44
          swoja droga nie jestem taka pewna czy farmacja to "zenujace studia
          dla slabo uczacych sie" bo na lekarski na UJ bylo 7osob na miejsce a
          na farmacje 10.. no i gdzie sie ciezej dostac?

• Gość: da Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 31.08.07, 17:12
            no a na dziennikarstwo było w tym roku 22 os na jedno miesjce. no i
            dostałam się. piotruś jest więc dla mnie skończonym nieukiem i do
            pięt mi nie dorasta, na jakąś głupią medycynę taką jak on się
            szczycił dostawał się prawie każdy
            • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 17:19
              No ale liczy sie sredni poziom zdajacych.Zeby sie dostac na
              psychologie, to trzeba bylo miec np. 70 % max punktow,a na medycyne
              87% - no i co?
              • maniek018 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 31.08.07, 17:24
                Nie przesadzajmy na medycynę jest duzo trudniej się dostać i
                szczerze mowiąc nie trudno trochę piotrkowi zazdroszcze ze sie
                dostał bo mi się nie udało ale nie odpiszcze tak łatwo za rok znowu
                mnie zobaczą i bede tam do chodził az mnie przyjmą :)
                • maniek018 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 31.08.07, 17:25
                  sorry za błedy ale cos mi klawiyuyura nawzala
                  • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:54
                    jest czego no moze za rok ci sie uda
              • Gość: a Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 31.08.07, 19:42
                tak daunie. na dziennikarstwo trzeba było miec od 87 % wzwyż i limit
                był 60 miejsc a nie tak jak na ta twoją śmieszną medycynę gdzie nikt
                nie idzie.. zresztą ilśc osób na miejsce mówi sama za siebie.. na
                medycynę dotał się prawie każdy- na dziennikastwo- co 21 nie
                • Gość: piotrek Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 20:18
                  Ale studia medyczne sa trudniejsze, dlatego mniej osób się na nie
                  pisze niż na dziennikarstwo.Trwają 12-13 lat, dziennikarstwo - 5
                  lat. A perspektywy pracy ? Bez znajomości gazeta lokalna albo
                  osiedlowa kablówka. Po medycynie są perspektywy pracy w Polsce i za
                  granicą.Ci, którzy mysla o karierze Durczoka czy Lisa są w błędzie-
                  nie wybiją się. Rynek jest nasycony dziennikarzami!A duzo osob się
                  pcha, bo to popularny kierunek i bardzo latwa nauka- bezstresowe
                  studia- a praca, niestety,tylko dla wybranych. I jaką daje
                  satysfakcję gledzenieciągle o polityce, gospodarce, bez możliwości
                  ratowania czyjegoś zycia czy po prostu sluzenia ludziom?
                  • Gość: a Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 31.08.07, 22:07
                    jaką daje
                    > satysfakcję gledzenieciągle o polityce, gospodarce, bez możliwości
                    > ratowania czyjegoś zycia czy po prostu sluzenia ludziom
                    hehehe no w twoim przypadku to faktycznie prawda heheheh
                    a mnie daje to satysfakcję, o wiele bardziej mnie cieszy pisanie
                    chocby w lokalnej gazecie, niz leczenie innych, moge pomagac ludzia
                    w inny sposob.
                    a na dziennikarstwo jest sie o wile trudnirj dostac, wiec piotrusiu,
                    nie przechwalaj si ę, że Bog wie co osiagnołes, bo osiagnołes
                    bardzo, ale to bardo mało jak narazie, szczególnie z twoim
                    materialistcznym podejciem do "pomagania innym"
    • klakier_kra Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 31.08.07, 21:56
      ech....wszędzie dotarły już dzieci neostrady :|
      • Gość: przemik do wczesniejszego watku IP: *.tktelekom.pl 31.08.07, 22:17
        w swietle nowej matury ja nie widze roznicy pomiedzy osoba ktora
        miala 70% a 87% sorry ale nowa matura w zaden sposob nie jest
        miarodajna !
        • Gość: Anuś Re: do wczesniejszego watku IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.07, 18:19
          Dokładnie, wszystko zależy po prostu od fuksa albo od nastawienia egzaminatora.
          Nie widzę żadnej kolosalnej różnicy pomiędzy moją wiedzą z polskiego, a
          wiadomościami mojej przyjaciółki, a ona dostała niestety kilkanaście procent
          mniej. A doskonale wiem, że napisała to dobrze, bo potem porównywałyśmy, co
          zawarłyśmy w pracy i wg mnie powinno pójść jej nawet lepiej niż mnie. Więc niech
          mi nikt nie mówi, że jak miał dużo punktów z matury, to jest inteligenty.
          Oczywiście, jest to wyznacznikiem poziomu jego wiedzy, ale znam tylu idiotów z
          kosmicznymi wynikami, że żadna liczba procentów nie zrobi na mnie wrażenia.
          • Gość: przemik Re: do wczesniejszego watku IP: *.tktelekom.pl 01.09.07, 19:26
            tak fuks jest tutaj waznym elementem
            alee... to wszytsko wyjdzie na studiach...
            • Gość: piotrek Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:52
              u was pewnie fuks u mnie wiedza tym sie różnimy
              • Gość: przemik Re: do wczesniejszego watku IP: *.tktelekom.pl 02.09.07, 13:02
                zebys sie czasami nie skaleczyl na 1 sesji
                • Gość: s Re: do wczesniejszego watku IP: 82.160.57.* 02.09.07, 13:06
                  nawet do pierwszej sesji nie dotrwa bo wykonczy sie psychicznie,
                  debile juz tak maja
                  • Gość: medicus Re: do wczesniejszego watku IP: *.tktelekom.pl 02.09.07, 13:16
                    ja oczywiscie nie twierdze ze nie masz wiedzy ale radzil bym troche
                    przychamowac
                    mowiac ze masz wiedze - ze zdales wysmienicie maturę miej na uwadze
                    ze juz nie bedzie sporzadzania wykresikow ew. tworzenia "poprawnych"
                    tabelek na studiach medycznych mozna ladnie sie rozczarowac. bo nie
                    bedzie tak jak w liceum xD
                    a to ze matura nie sprawdza wiedzy wiemy wszyscy
                    • Gość: sacred Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:06
                      Na medycynie nie ma bzdurnych tabelek, wykresików,luk do
                      uzupełnienia.Tam nie mozna liczyc na wykute twierdzenia.Znam wiele
                      osob, ktore świetnie napisaly mature, a teraz lezą i kwiczą!Sa też
                      tacy, co potrafią logicznie myslec, kojarzyc fakty ,siwtnie zdali
                      mature i sa na studiach najlepsi!Piotruś, tam trzeba rozumiec to, co
                      się czyta!Nikt bezposrednio nie zada ci pytania z książki,cwiczen,
                      testów.PS. Nauczyłeś się już budowy czaszki ? Nazwy kosci po
                      łacinie, itp. Na fantomie, czy może tatuś czy mamusia postarali się
                      o autentyk od zaprzyjaznionego grabarza ?
                      • Gość: quack Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:23
                        up!
                        • Gość: ja :) Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:46
                          Najtrudniejsze studia to studia techniczne, fizyczne i
                          matematyczne :) studia humanistyczne są banalne i dla osób ciężko
                          myślących, nikt nic na nich nie robi i zdaje, a medycyna dla
                          narwańców po której potem mamy niedouczonych lekarzy którzy np
                          choremu zoperują nie tą nogę którą powinni. Fizyka i matematyka to
                          hardcorowe studia dla najlepszych!! Niedługo będzie brakować osób z
                          umysłami ścisłymi, bo humanistów mamy już wszędzie, najwięcej w
                          Anglii na zmywaku! :)
                          • Gość: trre Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:48
                            a ścislowcy nawet czytać ze zrozumieniem nie umieją i potem kończą
                            jako nauczyuciele w szkole albo na zmywaku w Niemczech.
                            • Gość: loozerka :) Re: do wczesniejszego watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 23:43
                              Nauczyciel to genialny zawód :) w jednej szkole zarabia się mało,
                              ale w dwóch dwa razy więcej i drugie tyle dorabia się korkami i mamy
                              4 tysiące miesięcznie w kieszeni za zaledwie 40 godzin lekcyjnych
                              pracy w tygodniu, czyli po 6 godzin dziennie bez weekendów :) żyć
                              nie umierać :)
    • Gość: Kasiula Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.aster.pl 11.09.07, 16:27
      Hej:) Ja dostałam się na moją wymarzoną fizykę na Uniwersytecie
      Warszawskim. Przyznaję, że tam nigdy nie jest trudno się dostać ( do
      15 września trwa CZWARTA rekrutcja;), a pewnie i tak nie będą mieli
      zajętych wszystkich miejsc), ale od tego roku jest tam kierunek
      fizyka indywidualna, na który przyjmowali tylko osoby z wynikami co
      najmniej 85% z matmy oraz fizyki rozszerzonej. O matmę byłam
      spokojna (spodziewałam się 96-98%, miałam 98),ale o fizykę sie
      bałam...czułam, że będę miała tak z 10 punktów w plecy, co dawałoby
      mi wynik 83%, czyli ciut za niski. Na szczęście miałam 92% ( nie
      wiem, jak to się stało, byłam szczerze zaskoczona, ale baaaaaardzo
      szczęśliwa) i wystarczyło.
      PS. Fizyka jest moją pasją i już nie mogę się doczekać aż zacznę
      studiować. Będzie super, wiem to:) Pozdrawiam serdecznie wszystkich
      świeżo upieczonych studentów.
      • iluvataris34 Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) 11.09.07, 16:38
        a co po fizyce ; praca w szkole, wyklady, laboratorium z niska
        pensją?
        • Gość: Kasiula Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.aster.pl 11.09.07, 22:20
          Marzę o pozostaniu na uniwerstytecie, o tym by uczyć kiedyś
          studentów. Czerpię ogromną radość z tłumaczenia innym matmy i
          fizyki, trochę też zarabiam udzielając korepetycji... czuję, że to
          jest to, co umiem i kocham robić, wierzę też, że jestem i będę na
          tyle dobra, że uda mi się zrealizować swoje marzenie. A niska
          pensja? Co mi tam! Bylebym miała za co zjeść i zapłacić za
          mieszkanie:) Będę szczęśliwa mogąc zajmować się fizyką ( jeszcze nie
          wiem, jaka specjalność okaże się dla mnie najciekawsza... ciągnie
          mnie do metod matematycznych fizyki), robiąc coś naprawdę ciekawego,
          pożytecznego dla przyszłych pokoleń i dzieląc się swą wiedzą i pasją
          z innymi.
          • Gość: v Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: 82.160.57.* 11.09.07, 22:53
            ale pamietaj zebys kiedys nie zostala krwiopijca i zeby studenci
            przed twoimi wykladami nie sikali w pory ze strachu tak jak teraz na
            wiekszosci wykladow, zapamietaj to od razu i wez to sobie do serca
            • Gość: Kasiula Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.aster.pl 11.09.07, 23:27
              Ej, ej, ej... nie znasz mnie:P jestem osobą naprawdę łagodną i
              dobroduszną:) nie sądzę, żeby miało się to zmienić. Co innego,
              gdybym skończyła jako nauczycielka w szkole... Pracując ciężko za
              naprawdę kiepskie pieniądze ( podejrzewam, że dużo gorsze niż w
              szkolnictwie wyższym) i użerając się z młodzieżą, która miałaby mnie
              i to co mówię w głębokiej pogardzie, napewno stałabym się
              zgorzkniała i nieznośna. Pocieszam się tym, że zwykle (nie mówię tu
              o nauczycielach z powołania)to najsłabsi idą po studiach uczyć w
              szkole. Jest też druga strona medalu: przez to, co przed chwilą
              napisałam, przedmioty takie jak np. matma i fizyka otoczone są takim
              nimbem tajemniczości i niedostępności, uważa się je powszechnie za
              trudne i nieciekawe... Niekompetentni ludzie bez pasji i talentu
              zamiast przy pierwszym kontakcie z przedmiotem zafascynować nim
              ucznia zniechęcają go. Oczywiście jest to tylko uogólnienie moich
              spostrzeżeń.
              Nie chcę też wyjść na jakąś megazarozumiałą...nie mam pewności, że w
              życiu i w pracy zawodowej będę taka, jaka bardzo chcę być, i że mi
              się na 100% powiedzie bo "ja tu jestem ta najzdolniejsza i
              najmądrzejsza pani Kasia":) ale skoro przez całe liceum pomagałam
              znajomym w przedmiotach ścisłych i słyszałam miłe rzeczy: "wiesz,
              już to rozumiem", "to nie jest takie trudne..", "umiałem/am zrobić
              wszystkie zadania na klasówce", to chyba cośtam potrafię...A
              najbardziej cieszy mnie to,że mogę dać z siebie coś dobrego innym :)
              • Gość: nazjo Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 10:16
                Informatyka, Futurus w Wawie. Zaoczne, ale pracę już mam od miesiąca i
                mieszkanie już załatwione :D
    • Gość: Magda Re: Maturzysto pochwal sie!!!:) IP: *.kolornet.pl 24.09.07, 15:34
      turystyka i rekreacja, AE w Krakowie, dzienne :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka