goosiaaa17 30.01.08, 15:06 Hej! mam takie pytanie. Czy ktoś wie może ile mniej więcej trzeba mieć punktów na studia o kierunku finanse i rachunkowość na Uniwersytecie Gdańskim? bo w tej tabelce w "Gazecie Wyborczej" nie było tego podanego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: Punkty na studia IP: 212.191.172.* 30.01.08, 19:48 A była już tegoroczna? Jeśli tak, to byłabym wdzięczna gdyby ktoś zarzucił skanem ;) A co do twego pytanie, to pewnie jakiś astronomicznego progu nie ma. Jak na większości tego typu kierunków(ścisłych, wymagających dobrej znajomości matmy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Punkty na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 17:08 ma ktoślinka do tej tabelki Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaaa17 Re: Punkty na studia 31.01.08, 18:01 pierwsza czesc jest na gazeta.pl w edukacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Punkty na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 20:06 ok a druga część ?? szukałem jej w sici ale nie mogłem znaleść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ````jarooooooo Re: Punkty na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 12:13 wlasnie a czy druga czesc tabeli z progami bedzie udostepniona na portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Punkty na studia IP: *.lcs.net.pl 03.03.08, 15:18 a wie ktos moze na jakiej stronie jest ta tabela? bo ja jak zawsze troche spozniona jestem :/ Odpowiedz Link Zgłoś