Dodaj do ulubionych

Wyniki matur...

26.05.08, 12:37
Wie ktoś może kiedy są w necie wyniki matur...??
Obserwuj wątek
    • Gość: wąsaty Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:07
      masz szczęście,że nie wiem gdzie mieszkasz...
      • Gość: abc Re: Wyniki matur... IP: *.gprs.plus.pl 26.05.08, 14:54
        w tamtym roku były dzień przed czyli 29 czerwiec ale sie było strasznie trudno
        zalogować
      • Gość: ?? Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 17:59
        A niby dlaczego ma to szczęście?
      • aska-0303 Re: Wyniki matur... 26.05.08, 18:37
        no wlasnie, niby dlaczego mam szczescie, ze nie wiesz gdzie mieszkam... ?? ;/
        • vibracja Re: Wyniki matur... 28.06.08, 12:57
          Aśka, pewnie dlatego, że ten wątek był tu juz poruszany wiele razy :P Wystarczy
          przewinąć stronę w dół albo dać na następną. Z tego co ja słyszałam, wyniki na
          stronie OKE mają być 30 czerwca, pewnie od godziny 24, ale może uda się tak jak
          rok temu i będą dzień wcześniej, czyli w niedzielę. Ja też mam taką nadzieję.
          Ale i tak są dostępne tylko dla osób, które dostały hasła w szkole, czyli chyba
          tylko dla Krakowa i Łomży. Pzdr :)
          • Gość: m. Re: Wyniki matur... IP: *.energint.net 29.06.08, 13:31
            wystarczylo isc do informatyka ze swojej szkoły i powiedziec zeby to komus wydrukował kto nie dostał tej karteczki. ja miieszkam w malym miasteczku i jakos to było na pierwszym planie zeby dostac te hasła itd. wiec na pewno wiekszosc szkoł dostało te karteczki zeby mozna sie było zalogowac.
            • dib00 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 13:40
              Nie większość szkół, tylko szkoły podlegające OKE Kraków i OKE Łomża.
    • Gość: gość Re: Wyniki matur... IP: *.gl.digi.pl 26.05.08, 15:11
      a na jakiej stronie można je znaleźć?
      • Gość: abc Re: Wyniki matur... IP: *.gprs.plus.pl 26.05.08, 18:51
        na stronie swojej OKE w obieg masz sie zalogować, hasło i login masz ze szkoły o
        ile dostałeś od wychowawcy bądź dyrektora. na małej karteczce, można sie już
        logować ale nie ma nic oprócz deklaracji i nr sali w której pisałeś maturę
        • Gość: ja Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:56
          są wyniki ustnych
        • Gość: ;/ A ja nie dostalem zadnego KODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 02:55
          Mi nikt nie dal zadnego kodu i nie poinformowali mnie o takim czyms ze bedzie
          mozna sprawdzic. musze czekac do pon i isc do szkoly;/
          • Gość: grzyby po deszczu Re: A ja nie dostalem zadnego KODU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 10:13
            Bo takie atrakcje tylko w OKE Kraków i Łomża podobno.
            • Gość: kula ognia Re: A ja nie dostalem zadnego KODU IP: *.pmcnet.pl 28.06.08, 12:38
              To prawda tylko w OKE Krakow i Lomza
              • Gość: Anusieńka Re: A ja nie dostalem zadnego KODU IP: 88.220.76.* 28.06.08, 13:44
                Nie prawda. Ja jestem z OKE Jaworzno i dostałam kod:P
                • Gość: diboo:) Re: A ja nie dostalem zadnego KODU IP: *.173.21.239.tesatnet.pl 28.06.08, 14:31
                  I masz możliwość sprawdzenia wyników w necie? Chyba nie...
                  • Gość: Basia Re: A ja nie dostalem zadnego KODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:22
                    kiedy te wyniki, boje sie strasznie i chce miec to juz za sobą...
                    jak kazdy chyba
                    • Gość: gość Re: A ja nie dostalem zadnego KODU IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 20:46
                      no wyniki 30.06 po co te ciągłe pytania
    • Gość: darku Re: Wyniki matur... IP: 83.1.88.* 28.06.08, 17:33
      boje sie wynikow;//////////
      wos rozsz byl trudny ;/ i poszedł mi slabo :( nawet w zadaniach abcd ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;;/ a wydawało mi sie ze tyle wiem;/;/ i w ogole;/ ta wiedza nie przydala sie;/
      • Gość: agro Re: Wyniki matur... IP: *.gprs.plus.pl 28.06.08, 18:43
        wyniki w necie byly w tamtym roku dzien wczesniej gdzies od 18 jakos
        pamietam to doskonale bo tez na tym forum byla niezla jazda
        dotyczaca sporu czy beda czy nie beda wczesniej i okazalo sie ze
        byly
        • Gość: diboo:) Re: Wyniki matur... IP: *.173.21.239.tesatnet.pl 28.06.08, 19:22
          Były po 21, ale nie oficjalnie. Okazało się, że zeszłoroczny link działał :)
          Więc jutro też można sprawdzić, czy tutaj:
          wyniki-liceum.win.pl/
          pojawią się wyniki przed północą :)

Odnośnik do tego adresu ukazał się na stronie OKE Łomża po północy :)
          • Gość: agro Re: Wyniki matur... IP: *.gecon.com.pl 28.06.08, 19:56
            w tym roku pewnie tez bedzie nie oficjalnie
            • Gość: magda Re: Wyniki matur... IP: 195.116.192.* 28.06.08, 20:29
              przecież szkoły dostają wcześniej świadectwa..ja wczoraj w szkole
              się dowiedziałam, wos najgorzej, reszta w porządu:) będzie dobrze:))
              • Gość: biolog od siedmiu Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 20:50
                wos najgorzej, to prawda :))
                • Gość: on Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 20:57
                  jak nie moge odebrac wynikow w poniedziałek to moge we wtorek?
                  • Gość: Hania Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 21:08
                    własnie ktos wie w jakich godzinach mozna odebrac wyniki w poniedziałek ?? bo aj nei moge isc na 8 rano bede w pracy
                  • Gość: Gosia Re: Wyniki matur... IP: *.chello.pl 28.06.08, 21:08
                    nie, potem już nigdy nie można
                  • Gość: diboo:) Re: Wyniki matur... IP: *.173.21.239.tesatnet.pl 28.06.08, 21:31
                    Można we wtorek... Ja też wtedy idę po świadectwo - mam egzamin w poniedziałek,
                    więc inaczej nie da rady.
                    • Gość: zeneks Re: Wyniki matur... IP: *.gecon.com.pl 28.06.08, 21:35
                      ale potem juz nie mozna jest tylko mozliwosc w poniedzialek
                      • Gość: Hania Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 00:27
                        ktos wie w jakich godzinach mozna odebrac wyniki w poniedziałek ?? bo ja nie moge isc na 8 rano bede w pracy
                        ponawiam zapytanie
                        • Gość: wrr Re: Wyniki matur... IP: *.ols.vectranet.pl 29.06.08, 00:30
                          kurr no pomysl, pewnie od 8
                          Wiem ze jestes kobieta ale troche logiki mimo to
                          • Gość: jojek Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 00:51
                            Jesteś prostackim i szowinistycznym chamem wrr!
                        • Gość: diboo:) Re: Wyniki matur... IP: *.173.21.239.tesatnet.pl 29.06.08, 00:31
                          A to zależy do której będzie u Ciebie czynny sekretariat:)
                      • Gość: diboo:) Re: Wyniki matur... IP: *.173.21.239.tesatnet.pl 29.06.08, 00:30
                        Hahahah, nie rozśmieszaj mnie ;) Kto Ci takich bzdur naopowiadał?
                        • Gość: jordi Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 09:57
                          Mam takie dziwne pytanie, na jakiej zasadzie dodtaje sie te wyniki?
                          wręcza każdemu z odsobna dyrektor czy w sekretariacie czy może nie
                          ma jednej procedury i w kazdej szkole to inaczej wyglada???
                          czy szkoła zna je przede mną?
                          • Gość: grin Re: Wyniki matur... IP: *.centertel.pl 29.06.08, 11:06
                            Jasne że znają wyniki wcześniej:) świadectwa leżą w szkołach już
                            pare dni... u mnie w szkole przychodziło się do sekretariatu i tam
                            odbierało sie świadectwa...
                            • Gość: re Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 11:23
                              ta...one już tam od miesiąca leżą...
                              • Gość: *** Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 12:03
                                "Okręgowa Komisja Egzaminacyjna w Warszawie zaprasza dyrektorów szkół
                                ponadgimnazjalnych po odbiór świadectw dojrzałości:
                                z Warszawy i powiatów ościennych (grodziskiego, legionowskiego, mińskiego,
                                nowodworskiego, otwockiego, piaseczyńskiego, pruszkowskiego, sochaczewskiego,
                                warszawskiego zachodniego, wołomińskiego, żyrardowskiego) w dniu 30 czerwca 2008
                                roku od godz. 11:00 do godz. 15:00 do siedziby OKE, ul. Grzybowska 77"
                                • Gość: Hania Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 13:04
                                  dziekuje pięknie *** a pana który jest męskim szowinistą to moge tylko polecic jakies porady u specjalisty.Co z tego ze jestem dziewczyna to już się spytać nie mogę ??? a jakbym była chłopakiem to byś opd na moje pytanie
                          • Gość: Elisabeth Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 14:27
                            W każdej szkole to wygląda inaczej.
                            • adziunia Re: Wyniki matur... 29.06.08, 14:53
                              Swiadectwa odbiera sie w godzinach w ktorych czynny jest sekretariat
                              danego liceum, mozna odbierac przez cale wakacje.
                              U mnie wchodzilo sie do sekretariatu, pokazywalo dokument tozsamosci
                              i podpisywalo odbior wynikow. Amen.
                              • Gość: Aneta Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 16:51
                                Są wyniki w necie ....... szok kole żanka mi własnie przesłaął ,tylko zalaogować sie nei moge ludzie wyluzujcie !!!!!!!!!!!
                                • Gość: a Re: Wyniki matur... IP: *.autocom.pl 29.06.08, 17:16
                                  ale w którym OKE?
                                  • dib00 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 17:23
                                    pewno w żadnym ;p
                                    • Gość: Aneta Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 18:50
                                      mam dopchałam się :D Polski podst 66% angielski rozsz 72% i biologia podst 78% oke kraków
                                      super
                                      • dib00 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 19:00
                                        Jeśli nie kłamiesz to gratuluję, ale z tego co widzę na razie nie da się dostać
                                        na OBIEG (liczba osób zalogowanych: 0).
                                        • Gość: a Re: Wyniki matur... IP: *.autocom.pl 29.06.08, 19:35
                                          zastanawiające...zobaczymy co będzie po 20
                                          • Gość: qwerty12 Re: Wyniki matur... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:11
                                            chyba już są bo się wlecze jak chce się zalogować
                                            • kamil.1234 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 20:14
                                              jasne jak nawet nie ma gdzie się zalogować....

coś ci się przyśniło
                                              • Gość: bleeeh Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:16
                                                u mnie dalej nie ma wyników (oke kraków)
                                            • dib00 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 20:14
                                              Czyżby wszyscy maturzyści z okręgu OKE Kraków rzucili się na OBIEG? :P
                                            • Gość: Ankawzw Re: Wyniki matur... IP: 88.220.76.* 29.06.08, 20:14
                                              Ludzie piszcie co i jak. Jak juz bedziecie mieli te wyniki. Jestem bardzo
                                              ciekawa, szczegolnie roz. polskiego i roz. wosu:) ja swoje poznam dopiero jutro.
    • Gość: franek kimono Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:13
      już się nie da zalogować tak że chyba coś ruszyło,,,
      • Gość: qwerty12 Re: Wyniki matur... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:21
        W OKE OBIEG W chwili obecnej przekroczony został limit 100
        użytkowników w systemie. Proszę spróbować później.
        Przepraszamy za utrudnienia

limit 100 to co to jest blog dziecka w podstawówce?
        • Gość: qwerty12 Re: Wyniki matur... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:25
          A Oke krakow samych maturzystów ma coś ok 80 tys hehee
        • Gość: a Re: Wyniki matur... IP: *.autocom.pl 29.06.08, 20:25
          'limit 100'
          widać, że prace konserwacyjne dały pożądane efekty <rotfl>
          • Gość: xx Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:29
            Teraz już limit 1400 :D <lol>
      • Gość: Aneta Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:22
        Jak nie ma jak są ludzie sie poprostu rzucili poczekajcie cierpliwości
        • atp88 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 20:24
          paranoja 100 użytkowników ;////////////////
          • Gość: An Re: Wyniki matur...ANETA IP: 88.220.76.* 29.06.08, 20:29

ANETA, no ciekawe ze nikt inny nie dostal swoich wynikow tylko ty!!!
          • Gość: qwerty12 Re: Wyniki matur... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:30
            W chwili obecnej przekroczony został limit 1400 użytkowników w
            systemie. Proszę spróbować później.
            Przepraszamy za utrudnienia.

Limit rośnie jak na drożdzach

• Gość: Ona1989 ANETA IP: 88.220.76.* 29.06.08, 20:30
            No ciekawe ze nikt inny nie ma swoich wynikow tylko ty. smierdzi mi tu sciema!
          • Gość: zimi Re: Wyniki matur... IP: *.n4u.airbites.pl 29.06.08, 20:30
            mi sie udało zalogowałęm sie. ale wyników jeszcze nie ma:/
    • Gość: jozin z bazin Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:28
      nie ma tam żadnych wyników...
      • ewelada24 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 20:29
        teraz jest limit 1400 użytkownikow...:D
        • dib00 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 20:30
          Może testują serwer i zwiększają limity? :> Już chyba da się zalogować...
        • Gość: qwerty12 Re: Wyniki matur... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:31
          a teraz 1900
          • atp88 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 20:32
            kurde inni się logują a ja nie mogę ....
            • dib00 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 20:33
              Wydaje mi się, że wyników i tak jeszcze nie ma...
          • Gość: qwerty12 To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cynk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:33
            ...jak sobie sprawdzi
            • Gość: ja Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:35
              juz jest 2000
            • Gość: qwerty12 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:36
              to co oni robili wczoraj i dzisiaj przez te w sumie 22 i pół godz
              jak tych wyników nie ma ,sam sie sobie dziwie ze sie tak tym
              podniecam
              • dib00 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy 29.06.08, 20:38
                Widocznie chcą zrobić próbę generalną. W tym momencie jest akurat cała masa osób
                logujących się, więc nie trudno o przekroczenie założonego przez ich limitu...
                Wiedzieli przecież, że jak napiszą, że o 20 kończy się konserwacja, to wszyscy
                rzucą się na OBIEG.
                O rety, meczyk xD Dobrze, że mam kompa koło tv ;p
              • Gość: qwerty12 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:38
                a teraz limit jest 2100
                • Gość: taaaam Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:44
                  udało się komuś zalogować ? są te wyniki czy szkoda naszego czasu ?

U mnie limit jest 2600 już...
                • Gość: a Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.75.56.135.brzesko56.ptc.pl 29.06.08, 20:45
                  2600
                • Gość: qwerty12 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:45
                  to jak to teraz wygląda?
                • Gość: taaam Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:45
                  niech ktoś powie czy się udało zalogować i czy są te wyniki czy nie. szkoda naszego czasu ?

limit : 2600
                  • Gość: gość Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 20:47
                    no przecież już ktoś 10 razy pisał że się zalogował i nie ma wyników.
                    • Gość: xx Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:48
                      NIE MA WYNIKÓW JESZCZE !!!!!!!!
                  • jackson555 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy 29.06.08, 20:48
                    stronia ciagle przeciazona,nie chce czekac do jutra i dowiedziec sie o wynikach
                    w szkole..:/ cholera ide na mecz:)
                  • inez_111 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy 29.06.08, 20:48
                    udało mi się zalogować, ale wyników tam niestety nie ma :(
                    • atp88 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy 29.06.08, 20:51
                      zalogowałem sie wyników nie ma ale teraz mnie wywaliło jak kliknąłem jeszcze raz
                      na wyniki.
                      • dib00 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy 29.06.08, 20:57
                        Chyba będziecie jednak musieli trochę poczekać. Przed północą tych wyników
                        raczej nie będzie.
                        • Gość: synek Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: 84.38.160.* 29.06.08, 21:04
                          A czemu miałyby pojawić się o pólnocy? pełnia czy co? Najprawdopodobniej wyniki w necie bedą dopiero jutro.
                          • Gość: gość Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 21:07
                            no a po północy to chyba już będzie jutro.

gratuluję orientacji w naszym czasie. haha
                          • dib00 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy 29.06.08, 21:07
                            Bo oficjalnie wyniki mogą się pojawić dopiero 30-ego. Nawet na stronach OKE
                            Łomża i Kraków widnieje ta data. Zwykle można było się zalogować do systemów w
                            nocy, więc północ jest tą przełomową godziną :)
                        • Gość: lolka Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.energint.net 29.06.08, 21:05
                          zalogowało mnei 2 raz i dalej nie ma wyników. Ktoś pewnie takie jajo
                          puscił do neta... :/
                          • Gość: ooooop Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.energint.net 29.06.08, 21:08
                            pisze na stronie OKE, ze nie będą dostępne dzisiaj wyniki z matur.
                            • Gość: gość Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 21:10
                              no dzisiaj nie ale po północy pewnie już będą.
                              • Gość: guma Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.e-nterart.pl 29.06.08, 21:15
                                jakie sa szanse że będą po 24, ktos wie?
                                • Gość: synek Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: 84.38.160.* 29.06.08, 21:20
                                  Tzzeba napisać do nich maila żeby skonkretyzowali kiedy dokładnie tz. o której godzinie jutro.
                                  • Gość: gość Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 21:22
                                    po północy będą pewnie. bo to wkońcu będzie już 30
                              • Gość: synek Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: 84.38.160.* 29.06.08, 21:18
                                Pajace! Dopiero teraz dali takie ogłoszenie jakby wcześniej niemogli,napisać że wyniki w intrnecie też 30.06.07, wiele osób spodziewało się ich w necie dzień wcześniej.
                              • Gość: kay Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 21:18
                                Wow, a u mnie wyniki są! 76% rozszerz polski, 96% roz matma, 94% roz angielski,
                                90% fizyka! Suuuper!!! Idę chlać! OKE Kraków
                                • Gość: Gość Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 21:21
                                  zesrało się. Sam sobie te wyniki wymyśliłeś, ale masz zabawę , lepiej idź się
                                  zachlaj.
                                • atp88 Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy 29.06.08, 21:21
                                  ciekawe bo pisze że wyników nie ma i ja też nie mam
                                • Gość: genio Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 21:52
                                  > Wow, a u mnie wyniki są! 76% rozszerz polski, 96% roz matma, 94% roz angielski,
                                  > 90% fizyka! Suuuper!!! Idę chlać! OKE Kraków

Chyba masz wybujałą wyobraźnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: wkurzony Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 21:18
                                to po jaką ku*** oni ten system robią!!!
                                • Gość: synek Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: 84.38.160.* 29.06.08, 21:22
                                  key taka zemsta? chcesz żeby ludzie mimo to próbowali się dostać i zamulać im serwey??
                                • Gość: ala Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 21:23
                                  no u mnie też zaaaaaaaaaaaaajebiście.
                                  kraków daje rade,też ide chlać!:D
                                  • Gość: gośc Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 21:25
                                    ale jesteście pie..ięci, po jaki ch.. dajecie ludziom nadzieje,
                                    d z i w k i

idzcie się zachlajcie pajace
                                    • Gość: paulina Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 21:29
                                      Lepiej byście mecz pooglądali anie pierdołami sie zajmujecie... o 11 w KAŻDEJ
                                      szkole muszą Wam dać wyniki...
                                      • Gość: puella Re: To jak juz będą te wyniki to niech ktoś da cy IP: 87.204.55.* 29.06.08, 21:37
                                        Nie w każdej :] U nas można np odbierać od 13.00
                                  • Gość: O_N_A_89 Po co ściemniacie że znacie wyniki? IP: 88.220.76.* 29.06.08, 21:32
                                    Ja tego nie rozumiem. Po co sciemniaja (Ala , Key, Agata), że maja wyniki. Skoro
                                    1. reszta pisze ze nie ma 2. na stronie jest napisane ze beda od 30.06. Wielki
                                    ŻAL!!!
                                  • anusienkaw mozna sie logowac na KRAkowie 29.06.08, 23:36
                                    znow dziala OBIEG!!! sprawdzajcie!
                              • Gość: paulina boze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 21:24
                                jak bedą wyniki to będą! bez sensu to forum...jeden post głupszy od drugiego...
                                ;/ jak będą na oke to kazdy da sobie znac bo sobie wejdzie na strone :D ehh...
                                będą to będą... ;/
                                • dib00 Re: boze... 29.06.08, 21:26
                                  Skoro napisali, że dzisiaj nie da rady, to pewnie mają rację. A w to, że ktoś ma
                                  już wyniki nie chce mi się wierzyć.
                                  ;)
                                • atp88 Re: boze... 29.06.08, 21:28
                                  hahah masz racje Paula Jeden post głupszy od 2
    • martam07 Re: Wyniki matur... 29.06.08, 21:31
      dopiero udalo mi sie zalogowac na oke krakow (po wielu probach) i
      wynikow nie ma ja wstaje o 5 i wtedy sprawdze a teraz ide spac o ile
      zasne.
      • Gość: mmm Re: Wyniki matur... IP: *.75.56.135.brzesko56.ptc.pl 29.06.08, 21:34
        Ja wstałem o 19 i całą noc czuwam. A o 12 w szkole wyniki.
        • Gość: synek Re: Wyniki matur... IP: 84.38.160.* 29.06.08, 21:38
          ja mam w szkole wyniki o 9.00
          • Gość: madziaaa ;) Re: Wyniki matur... IP: *.energint.net 29.06.08, 22:35
            ja tez mam o 9.00 i dobrze ze tak wczesnie, bo im szybciej tym lepiej (o ile mi sie nie uda spr na necie) ;P
            Pozdrawiam :)
        • Gość: puella Re: Wyniki matur... IP: 87.204.55.* 29.06.08, 21:40
          Ja podobnie - jak tylko przyszłam o 9.30 z kościółka, to poszłam spać i wstałam
          dopiero o 17.30 ;) Teraz mnie czeka długa noc :D U nas w szkole wyniki dopiero o
          13.00 ):
    • Gość: znawca ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW******** IP: *.chello.pl 29.06.08, 21:56
      Ludzie, nie dajcie się nabierać na te nędzne prowokacje. Nie
      wierzcie też w to, że skoro 30.06 jest od godziny 00.00 to one się
      dziś po północy pojawią. Idźcie oglądnąć mecz a potem na miasto albo
      spać.
      Ja czekałem na wyniki rok temu.
      I też pisali, że mają już od dawna wyniki....zal

Wyniki będą jutro z rana, prawdopodbnie w godzinach 7-8. Wtedy
      będzie szansa się tam dostać :)
      • puellaparva Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** 29.06.08, 22:00
        I tak na razie nie usnę, za bardzo się nakręciłam :) Zresztą jak można przespać
        finał euro 2008 ;)
        • dib00 Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** 29.06.08, 22:02
          Racja! Hiszpania do boju xD
          • puellaparva Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** 29.06.08, 22:06
            Widzę, że nie tylko ja kibicuję Hiszpanom :D
      • Gość: gość Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 22:02
        co ty wiesz , skoro co roku były po 24 to czemu teraz mają być o 7 rano.

• hatifnat88 Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** 29.06.08, 22:24
          w tamtym roku nie było wyników po północy;]
          • dib00 Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** 29.06.08, 22:26
            Były po północy. 5 rano to też "po północy" ;)
            • hatifnat88 Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** 29.06.08, 22:29
              no to w tym roku tez będą po pólnocy;D
            • Gość: gość Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 22:30
              jak nie będzie o północy to pewnie dopiero rano, nie sądzę , żeby ktoś pracował
              do 5 rano hah :P i tak się dziwie , że dzisiaj niedziela a ktoś tam siedzi w tej
              CKE.
              • dib00 Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** 29.06.08, 22:34
                W tamtym roku było jakoś o tej godzinie :P W sumie wystarczy, że jeden
                informatyk zrobi aktualizację i tyle ;)
                • Gość: Kaś Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** IP: *.energint.net 29.06.08, 22:59
                  Ja sprawdzę o 24, bo wcześniej nie ma sensu. A jak nie będzie, to
                  pójde do szkoły już o 8. A od 9 wydają. Najwyżej wcześniej napadnę
                  na kuriera. Zobaczy się...
                  A tak wogóle, to popieprzony człowieku robisz sobie jaja, w tak
                  stresujacą chwile. Jak Ci nie wstyd? Patologia!
                • Gość: z23 Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** IP: *.chello.pl 29.06.08, 23:13
                  a to ciekawe...glupot juz nie pisz
                  w tamtym roku było wyniki rano
                  • anusienkaw OBIEG Krk działa! 29.06.08, 23:38
                    Sprawdzajcie wyniki!
                  • dib00 Re: ***************INFO o wynikach Oke KRAKÓW**** 29.06.08, 23:39
                    Czytaj dokładnie. Mówię że około 5. A to już ranek...
                  • anusienkaw Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:39
                    Sprawdzajcie
                    • atp88 Re: Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:41
                      nie ma
                      • anusienkaw Re: Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:44
                        DUPA!!!:( Ja w sumie nie jestem z krakowa tylko z takiego OKE gdzie nie ma
                        mozliwosci sprawdzania, ale przynajmniej myslalam ze sie cos dowiem od
                        szczesciarzy ktorzy maja ta wygode:/
                        • dib00 Re: Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:45
                          Heh, logować się można, ale cóż z tego? :P Aktualizacja może być za dobrych
                          kilka godzin!
                          • anusienkaw Re: Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:51
                            Za jakie grzechy oni nas w tym roku tak torturuja:(???
                            • dib00 Re: Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:55
                              Co roku są takie tortury na OKE Krk. Na OKE Łomża jak już wrzucą link, to pewne
                              jest, że wyniki są. A tam się trzeba logować co trochę i sprawdzać.
                              Chociaż ja już bym wolała takie tortury, niż czekać do wtorku (jutro nie mogę
                              jechać do szkoły):/
                              • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:58
                                Po co się logować co trochę, ja się zalogowałam przed 20.00 i nie wylogowywałam
                                się w ogóle do tej pory i nie wyloguję się dopóki nie zobaczę swojego wyniku...
                                Jak się wylogujesz to możesz mieć potem problem z ponownym zalogowaniem ;)
                                • Gość: ... Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:03
                                  No tak, tylko że trzeba jeszcze odświeżać stronkę. A to też czasami trwa. Nawet
                                  jak zalogowana jesteś od tej 20. Więc na to samo PRAWIE wychodzi. Chociaż
                                  przyznaję się, że ja od jakiegoś czasu też zalogowana jestem i nie opuszczam
                                  stronki.:-)
                                  • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:04
                                    Cholera, a teraz wyskoczyło mi coś takiego: "Ustawiona w komputerze użytkownika
                                    data systemowa jest niezgodna z rzeczywistością. Proszę dokonać korekty daty i
                                    zalogować się ponownie." i mnie wylogowało, wcześniej o 20.00 tak nie było :/
                          • mseifer89 Re: Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:51
                            Dalej nici ;/ brak wynikow;/
                            • atp88 Re: Można sie logować na OKE Krk 29.06.08, 23:58
                              2 minuty
                            • rosiek89 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:00
                              własnie próbowalam wejść na OKE łomża to już nie da się, albo cos robią, no albo tyle osób stara się wejść, że sa przeciążone serwery...ale jeszcze troszkę poczekam
                              • dib00 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:01
                                To samo napisałam w innym temacie. 5 minut wcześniej nie było problemu!
                              • kamil.1234 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:01
                                raczej zaraz będa wyniki :P:P:P:P:P
                                • dib00 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:04
                                  No zobaczymy. Coś długo się nie uruchamia. Gorzej jak serwer padł :P
                                • Gość: ... Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:04
                                  Czemu tak myślisz?
                            • Gość: qwerty12 Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:00
                              Mogli by dac jakis komunikat kiedy będzie a oni sobie w kulki lecą
                            • anusienkaw Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:00
                              No juz prawie polnoc. Ja i tak jutro sie dowiem w szkole jakie mam wyniki. A
                              wolalabym sie juz dowiedziec i jakos psychicznie nastawic na jutro. A tak to w
                              szkole jak znam zycie jutro bedzie młyn, targ czy jak kto woli. Kazdy bedzie
                              chcial z kazdym gadac o wynikach, przynajmniej ci ktorym nadwyraz dobrze poszlo.
                              A ja sie nie spodziewam jakis rewelacji. Nawet sie obawaiam czy zdalam ten glupi
                              wos i jakos polski tez mi ciazy. No ale cóż pójdę tam jutro wezme te wyniki i
                              popatrze na nie dopiero jak opuszcze budynek szkoly...
                              • Gość: ss Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:03
                                www.matury-2008-wyniki.win.pl/
                                • Gość: ... Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:06
                                  Co to ma być? Stronka jest wiadoma od dawna. www.oke.krakow.pl - to oczywiście
                                  dla małopolski. Nie wymyślaj jakiś innych, ponieważ podejrzanie to wygląda.
                                  • Gość: qwerty12 Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:08
                                    bo to jest dla Podlasia tzn OKE Łomża
                                  • dib00 OKE Łomża 30.06.08, 00:08
                                    To jest link dla OKE Łomża!!!
                                • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:06
                                  Nie ma jeszcze wyników :/ Pewnie nad ranem będą...
                                • anusienkaw Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:07
                                  Mi pisze ze haslo musi byc liczba. nam podali hasla alfanumeryczne:/
                                  • dib00 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:10
                                    Powtarzam - to był link dla Łomży. Kraków ma system OBIEG, do którego masz
                                    odnośnik na stronie swojego OKE!
                                • Gość: ja:) Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.telpol.net.pl 30.06.08, 00:08
                                  no to piszcie kochani jakie wyniki:) i czy myśleliście, że będzie lepiej czy
                                  gorzej:)
                                  • atp88 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:09
                                    to jest dla OKE Łomża
                                    • anusienkaw Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:10
                                      DZIĘKI!
                                  • Gość: ... Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:10
                                    Ale wyników jeszcze nie ma...
                                    • Gość: ... Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:14
                                      Wiem, wiem. To znaczy już wiem. Bo myślałam, że ktoś znowu coś chce namącić. A
                                      wiele jest takich osób. I jak dla mnie wyglądało to podejrzanie. Sorry.
                                    • Gość: lanz Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:14
                                      ehh zamiast powiedziec o ktorej beda wyniki:/
                                      jeszcze kilka minut i koniec,sprawdze jutro
                                    • mruczinda Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:15
                                      jak myslicie wyniki bede przed wyjsciem do szkoly? czy niedlugo
                                      • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:17
                                        Znając nasz kochane OKE to można się po nich spodziewać dosłownie wszystkiego...
                                        Ja i tak nie usnę. Za bardzo się denerwuję...
                                        • Gość: qwerty12 Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:19
                                          Ja tez mam straszne nerwy ale co ich to obchodzi
                                        • Gość: ... Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:20
                                          A ja odpowiem jeszcze inaczej, chociaż nawiązując do poprzedniej wypowiedzi.
                                          Moim zdaniem wyniki będą po rozdaniu świadectw. To jest jedna wielka lipa jak
                                          dla mnie. Po nic tak naprawdę obiecywali, że wyniki pojawią się na kilka dni
                                          przed 30. czerwca. Nie byłoby przynajmniej takiej paniki. Ja i tak chodzę spać
                                          po 2, więc sobie będę sprawdzała. Ale i tak uważam, że nie będzie ich.
                                          • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:21
                                            Ale w zeszłym roku podobno były nad ranem?
                                            • anusienkaw Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:23
                                              nIE CHCE MI SIE U SIEDZIEC DO RANA..:(
                                              • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:24
                                                Chyba nikomu się nie chce... Ale najwidoczniej Ci z OKE Kraków tego nie rozumieją :/
                                            • Gość: gosc Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.187.251.237.ip.airbites.pl 30.06.08, 00:23
                                              w zeszlym roku byly dzien przed ;) i nie bylo takich jaj jak teraz typy "przerwy
                                              techniczne"
                                              • atp88 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:25
                                                ide spać, rano sprawdzę a i tak na jedno wyjdzie bo dopiero wtedy będą ;)
                                                powodzenia dla wytrwałych
                                            • Gość: qwerty12 Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:24
                                              Łomża juz ma wyniki.Zdaje się taki ciemnogród a szybciej niż w KrK
                                              • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:27
                                                Dokładnie, ja nawet nie wiem gdzie jest Łomża <lol2> A Kraków to tak znane
                                                miasto i w ogóle, a tylko się kompromituje w ten sposób... Tak jakby nie mogli
                                                napisać o której można będzie sprawdzić te głupie wyniki...
                                          • Gość: Gizmo Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:23
                                            OKE Łomża! Są wyniki!
                                            • mruczinda Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:26
                                              skoro na oke łomza sa to moze zaraz i na oke krakow beda
                                              • Gość: xxx Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:28
                                                nie ma to żadnego związku
                                              • Gość: qwerty12 Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:29
                                                Drodzy państwo Kraków sie opózni bo tu jest duzo więcej maturzystów
                                                niz w Łomży
                                                • dib00 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:31
                                                  Czy ja wiem:P OKE Łomża podlega dość spory obszar... Kraków co roku się obija!
                                              • Gość: Usztak Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:29
                                                A czy wy dacie rade się już zalogować czy wyskakuje wam komunikat tak jak mi że
                                                błędne hasło a hasło jest na 100% dobre bo z karteczki o OKE????
                                                • Gość: ktos Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.187.251.237.ip.airbites.pl 30.06.08, 00:30
                                                  tak, bez problemu
                                                • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:32
                                                  Nie wiem, bo ja jestem cały czas zalogowana, na wszelki wypadek wolę się nie
                                                  wylogowywać... Próbowałam zadzwonić do nich, ale nikt nie odbiera
                                            • Gość: lanz Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:29
                                              macie spokoj przynajmniej,a ci z OKE krakow dalej sie mecza i stresuja!;p
                                              • Gość: ktos Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.187.251.237.ip.airbites.pl 30.06.08, 00:32
                                                sa wyniki na oke krakow ;)
                                              • puellaparva Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:34
                                                sąąąą!!!!!!!
                                                • dib00 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:36
                                                  Piszcieeee!!! xD
                                                  • Gość: Usztak Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:40

A czemu ja nie moge się zalogować na OKE kraków jak mam poprawne hasło i pesel a
                                                    pojawia się komunikat błędne dane??? POMOCY!!!
                                                  • Gość: ss Re: Można sie logować na OKE Krk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:42
                                                    Są wyniki oke krk ;] ZDANA !! :D
                                                  • rosiek89 Re: Można sie logować na OKE Krk 30.06.08, 00:43
                                                    właśnie sprawdziłam OKE łomża i można powiedzieć że jest ok: polski 51%, angielski 70% i wos 51%
      • dib00 OKE Kraków - wyniki! 30.06.08, 00:38
        Gdzie się podzialiście???!!!
        • Gość: Hurrra Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:43
          80% R Polski <szok!>
          100% R Ang <zaje****!!!>
          90% R Hist :D
          94% R Wos <jupi!>
          96% R Hist Sztuki :D :D :D
          • dib00 Re: OKE Kraków - wyniki! 30.06.08, 00:45
            Nie można mieć 94% z Wosu... Może być 93 lub 95...
            • Gość: Hurra Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:48
              Tam miało być P, to z radości :D
          • anusienkaw Re: OKE Kraków - wyniki! 30.06.08, 00:45
            Hurrra ZAJEBISTE wyniki!!! zwlaszcza zazdroszcze pol, wosu i ang:)
            • dib00 Re: OKE Kraków - wyniki! 30.06.08, 00:48
              Mi się wydaje, że Hurra o troll... :/
              • Gość: :/ Re: OKE Kraków - wyniki! IP: 195.136.193.* 30.06.08, 00:56
                Macie już wyniki na oke kraków? Mnie wchodzi tlyko do monetu "wybór sesji egzaminacyjnej" i dalej nic..
                • dib00 Re: OKE Kraków - wyniki! 30.06.08, 00:59
                  Są. W dobrym miejscu się logujesz?
                  • Gość: :/ Re: OKE Kraków - wyniki! IP: 195.136.193.* 30.06.08, 01:02
                    Tak,jestem już zalogowana na swoim koncie,ale nie wchodza mi wyniki..:/ , nie wiem czemu
                    • Gość: Usztak Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 01:06
                      A ilo literowe macie hasła???bo nie wiem czy mi literki nie brakuje a mam
                      przepisane na kartce :-(
                    • Gość: ja Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.net.pulawy.pl 30.06.08, 01:06
                      ja też tak mam też mi nie wchodzą wyniki
                      • Gość: dd Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 01:08
                        no właśnie mi też nie wchodzą;/
                      • Gość: Usztak Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 01:09

A ja wogóle nie moge się zalogować ;-(
                      • Gość: :/ Re: OKE Kraków - wyniki! IP: 195.136.193.* 30.06.08, 01:10
                        Mnie juz weszly-ponizej oczekiwan biolca:(, chemia o 3% mniej niz oczekiwalam..
                        • dib00 Re: OKE Kraków - wyniki! 30.06.08, 01:12
                          A ściślej?
                          • Gość: :/ Re: OKE Kraków - wyniki! IP: 195.136.193.* 30.06.08, 01:19
                            Ściślej to : biologia (rozsz):62%,chemia(rozsz) 77%,angielski(podst)84%,polski(podst) 66% ,rozczarowałam się biologią
                          • Gość: zdaleeeeem !!!!!!! Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 01:49
                            Ang roz- 60
                            Niem roz - 75
                            Polski pod 45
                            Wos pod 55
                            aaale sie poleje aaa ide pic!!!
                      • Gość: bez rewelacji Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.chello.pl 30.06.08, 01:11

pol roz - 56
                        ang podst - 81
                        wos roz - 44
                        ...mam to z glowy.
                        • Gość: xxx Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.gprs.plus.pl 30.06.08, 01:23
                          widze ze w tym roku o wiele słabiej ale to dobrze progi spadną
                          • dib00 Re: OKE Kraków - wyniki! 30.06.08, 01:25
                            Na innym forum wszyscy mają z biologii mniej procent niż się spodziewali.
                            • Gość: :/ Re: OKE Kraków - wyniki! IP: 195.136.193.* 30.06.08, 01:26
                              dibOO na którym forum?
                              • Gość: 123 Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 01:27
                                bio 75
                                chem 83
                                fiz 72

w sumie 230 na płatną medycyne powinno styknąć więc jest git. pozdro 600 i
                                powodzenia w logowaniu.
                              • dib00 Re: OKE Kraków - wyniki! 30.06.08, 01:32
                                biolog.pl :)
                                • Gość: zdaleeem Re: OKE Kraków - wyniki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 01:50
                                  ang roz- 60
                                  Niem roz - 75
                                  Polski pod 45
                                  Wos pod 55
                                  aaale sie poleje aaa ide pic!!!
    • Gość: karol Re: Wyniki matur... IP: *.sgh.waw.pl 30.06.08, 02:58
      Logujac sie na OKE Krk mam komunikat:
      "sesja nie została zweryfikowana"

Też tak macie??
      • Gość: pozdro Re: Wyniki matur... IP: 80.85.231.* 30.06.08, 07:42
        Nie. Ja juz tez mam wyniki (oke krakow)
        • Gość: km Re: Wyniki matur... IP: *.autocom.pl 30.06.08, 08:40
          ang(P)97%
          pol(P)83%starczy na administrację na ap kraków??
    • Gość: maruko Re: Wyniki matur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 09:21
      z tego co wiem mozna odebrac w sekretariacie swiadectwo dojrzalosci , no ale czy
      np. przed szkołą tez będą wywieszone wyniki ?
      • Gość: x-z Re: Wyniki matur... IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.08, 09:31
        jak sobie to wyobrazasz, przed szkolą? a poza tym te wyniki dostaniesz chyba w
        kopercie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka