lili-pop 13.06.08, 21:17 Czy ktoś z Was prowadzi bloga związanego z przygotowaniami do matury ? Ja właśnie zaczełąm.. próbuję dostać się na medycynę i namiętnie czytam tego typu blogi. Cudownie można się zmotywować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elisabeth Re: Blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:04 Teraz chcesz się przygotowywać do matury? Odpowiedz Link Zgłoś
lili-pop Re: Blogi 14.06.08, 12:25 Ano... mam do opanowania rozszerzenia biologii i chemii - i muszę je napisać na poziomie 90% tak więc każdy dzień jest na wagę złota. A, że zostalam mamą i po napisaniu matury 2 lata temu (niestety nie na takim poziomie,bym mogła się dostać gdzie chcę) nie miałam mozliwosci startowac ponownie w tym roku. Pozostaje 2009. Jestem zmotywowana, bo chcę spelnić swoje marzenie. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elisabeth Re: Blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 19:12 No to pogratulować chęci :) Dasz sobie radę z opieką nad dzieckiem i studiami na raz, i to medycznymi? Mimo wszystko, życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś