ewka988 16.06.08, 12:41 czy jesli zdawałam na maturze wos a na studia wymagane jest zdawanie biologi albo chemii to mam jakas szanse by sie dostac?? jak to jest bo ja sie nie za bardzo orientuje ... (???) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undiscover Re: pielegniarstwo 16.06.08, 12:55 jest szansa,ale tylko jak pójdziesz na Warszawski Uniwersytet Medyczny - na pielęgniarstwo przyjmują tam aż 500 osób na pierwszy rok(tak było w zeszłym roku) i dostawał się tam każdy kto chciał - przyjmowali tam nawet ludzi z maturą "giertychowską" tzn. z amnestią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elisabeth Re: pielegniarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 12:56 Jeżeli wymagali biologię lub chemię (a nic nie wspomnieli o wosie), to nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
undiscover Re: pielegniarstwo 16.06.08, 12:57 na WUMie biorą pod uwagę polski pisemny, język obcy ustny i przedmiot dodatkowy tj. biologia, chemia, fizyka, matematyka, wos, historia, geografia - więcej informacji znajdziesz tu : www2.wum.edu.pl/rekrutacja/?q=node/95 Odpowiedz Link Zgłoś