Dodaj do ulubionych

Kto na Uniwersytet Rzeszowski

07.07.08, 22:33
Wybiera sie ktoś na URz?
Gdzie i ile macie punktów ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewela5 Re: Kto na Uniwersytet Rzeszowski IP: 80.48.174.* 07.07.08, 22:37
      Wybieram się na filologię rosyjską z językiem angielskim
      • Gość: AS..... Jak oceniacie moje szanse?? IP: *.grybow.net.pl 17.07.08, 13:48
        Matura z ang rozsz 70% staruje na filologie ang na UR...mam szanse??
    • Gość: emilka&tereska Re: Kto na Uniwersytet Rzeszowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:46
      Co sadzicie o tym Uniwersytecie. Podobno najlepszy to on nie jest
      • Gość: aśunia URz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:48
        Uj to to nie jest
        ale jest tam okey
        • Gość: mika Re: URz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 10:18
          Uniw Rrzeszowski a wogóle ktos was przyjmie na studia po takim
          Uniwersytecie ?
          • Gość: madzia Re: URz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 11:37
            Na studia czy do pracy? ;> Oni licza, ze Uni Rzeszow przyjmie ich na studia ;p
            • Gość: b Re: URz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 12:46
              Jak jesteś dobry to nie warzne gdzie studjowałeś. Choć na początku
              to na pewno jest pomocne
              • Gość: me Re: URz????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:41
                Jak ktoś ma samozaparcie i się uczy to może odnieść sukces w zyciu nawet kończąc
                pwsz w Pścimiu Dolnym. :D
                • Gość: top starrrrrr Re: URz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 17:04
                  Masz racje ! ! !
                  Liczy się człowiek a nie jakiś uniwersytet !
                • Gość: germin Re: URz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 17:06
                  Ja wybierma sie na prawo. Chciałam iść gdzie indziej ale matura w
                  tym roku to nie był zbyt udany występ. Mam nadzieje że się dostanę.
                  • Gość: anka Re: URz????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 17:35
                    no ja tez sie tu pewnie wybiore na prawo.. oczywiscie jesli mnie przyjmą,
                    niestety nigdzie indziej sie nie udało..
                    • Gość: just 4 girls Re: URz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 02:02
                      A co sądzicie o tym Uniwersytecie? Czy jest dobry czy raczej do
                      kitu ?
                      • crazy_kaka Re: URz????? 13.07.08, 14:01
                        A ile mieliście z matury anka i germin? I ile mieli inni co idą na URz? Ja też ide:) Jaki był prób w zeszłym roku?

Pozdrawiam
                        • crazy_kaka Re: URz????? 13.07.08, 14:03
                          oczywiście na prawo ide, kurczę mam nadzieję, że w tym roku nie bedzie tyle ludzi się pchać na prawo, jak ostatnio....coż nadzieja matka głupich:D
                          • Gość: anka Re: URz????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 16:35
                            hist 56%, wos 50%.. w tamtym roku był próg 55% ale skoro sie wszedzie obnizył to
                            tu tez pewnie..
    • Gość: aga Re: Kto na Uniwersytet Rzeszowski IP: 80.51.159.* 14.07.08, 10:50
      ja właśnie też niecierpliwie czekam na wyniki maturka podobnie jak
      poprzedniczki więc nie wiem czy mam szanse i o ile może się obniżyć
      próg
      • Gość: aga Re: Kto na Uniwersytet Rzeszowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:26
        witam, nie wiecie ile w tamtym roku sie osób wypisało z prawa? nietstety musze
        czekac na drugi nabór :( chciałabym wiediec czy sa jakies szanse, czy juz mam
        sie załamac..
        • Gość: crazy_ Re: Kto na Uniwersytet Rzeszowski IP: *.189.216.110.skyware.pl 16.07.08, 16:52

Mnie nie przyjmą na prawo bo jestem 500 na liście ale nawet się ciesze bo pójdę
          na informatykę, teraz prawników jak psów i dlatego po studiach nie tak łatwo
          znaleźć robotę, poza tym muszą oni jeszcze zrobić aplikację. A informatyków
          potrzebują a szczególnie kobiet informatyczek:D
          • Gość: ja. Re: Kto na Uniwersytet Rzeszowski IP: *.19.165.23.osk.enformatic.pl 16.07.08, 21:48
            rok temu z prawa zrezygnowalo ok 80 osob, wiec spokojnie, sama znam jakies 10-15
            osob ktore sie dostaly i na bank rezygnuja :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka