Dodaj do ulubionych

POD kreska , o ile sie przesuwa??

09.07.08, 16:07
pytanie do tych , ktorzy obserwowali zeszloroczne rekrutacje, nie chodzi o to
o ile spadnie prog bo tego nikt nie wie:P tylko o ile sie miejsc to wszystko
przesuwa ?? czy np 500 miejsce pod kreska wszystko przekresla ?? nawet jesli
wydaje sie ze nie brakuje az tak duzo pkt.....
Obserwuj wątek
    • Gość: godc Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.08, 16:10
      z tego co obserwowalam w tamtym roku to tak zalezy jeszcze jaki kierunek ale na
      niektorych to nawet 500 miejsce pod kreska i sie ludzie dostaja, jednak juz
      dalsze miejsca to raczej nie ma szans
      • Gość: ktos Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 16:44
        hmma byc tak 200 po kreska , czy rok temu były takie przypadki ze
        ktos sie jeszce załapał?
        • Gość: kreskowy men Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 16:54
          ja mam takie same pytanie :@ ale mysle sobie ze to w końcu pierwsze rekrutacje
          zobaczymy jak beda wygladać kolejne !?

POZDRAWIAM wszystkich pod kreską
      • Gość: f Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.lama.net.pl 10.07.08, 01:43
        stosunki międzynarodowe uj; w zeszłym roku w tydzień poleciało o dobrze ponad 60
        miejsc. nie wiem, ile dokładnie. limit przyjęć: 100.
    • Gość: ja Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.08, 16:54
      ja skladalam na filologie slowianska, gdzie przyjmuja 2 osob na profil. na
      czeskim brakuje mi az 13 miejsc, natomiast na drugim profilu 6. jaka jest
      szansa, ze sie na ktorys dostane? ile osob rezygnuje?
      • Gość: V Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:01
        ja jestem 96 na filozofie, gdzie miejsc jest 85. myslicie, ze sie zwolni?:)
        • Gość: ewi Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 12:52
          Myślę, że to jak najbardziej realne :)
    • Gość: farmaceutka Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.centertel.pl 09.07.08, 17:15
      na farmacji przesunęło się o ok 250-300 - lublin
      byłam dwieście któraś na rezerwowej a potem osiemdziesiąta któraś na przyjętych
      • Gość: kreskowy men Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:21
        mam taką nadzieje że sie gdzieś dostanę... jak na razie wszędzie jestem pod
        kraską :( . Mam już rok w plecy (nieudana przygoda z analityka medyczna ) wiec w
        tym roku musze sie gdzies zalapać skadam wszedzie dosłownie wszedzie mam 157
        (biol chem ) i 219 (z 3). Jestem ciekawy gdzie sie załape:)
        • Gość: xx Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:26
          no tez mam stracha teraz, bo w tym momencie dostalam sie tylko na
          analityke(ale ja tego nie chce) , a na farmacje i medycyne jestem
          wszedzie pod kreska( mam 164 bi-chem, 218 z fiza)
          • Gość: taki Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:31
            a gdzie zdajesz? Do jakich miast?
            • Gość: xx Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:34
              lublin , katowice,szczecinm . Farmacja i medycyna (ale o medycynie
              moge juz zapomniec)
              • Gość: taki Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:38
                Wiesz co... myślę, że do szczecina na lek masz duże szanse...
                Przecież o około 20 punktów próg się obniży :) Głowa do góry
                • Gość: xx Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:43
                  no zobaczymy , zobaczymy.wydaje mi sie ze farmacja w katowicach
                  będzie(o 1 pkt próg chyba spadnie:P). ehh tylko szkoda ze tyle tego
                  czekania, połowa wakacji zwalona
                  • Gość: ... Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:40
                    na lekarski do Katowic się dostaniesz
      • Gość: zdesperowana Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: 87.204.55.* 09.07.08, 18:28
        Składałam na śum i jestem 223 na liście rezerwowej na farmę... Może jest jeszcze
        jakiś nikły cień szansy... Dzięki Kochana Farmaceutko :*
        • Gość: rtrtr Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:21
          prosze was o jedno nie idzcie na analityke medyczna szkoda roku! wiem bo to
          przezylem. Jak macie jakies pytania odnosnie anlalityki to piszcie GG 9131403 (
          NIE POLECAM )

• Gość: em Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:31
            a ja jestem 230 pod kreska w bialym na leku..ciekawe czy az tyle osob zrezygnuje..
            • Gość: haha Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:32
              a ja 145 pod kreska na leku w katowicach, no ciekawe ciekawe trudno
              mi uwierzyc zeby tyle osob zrezygnowało
              • Gość: 33 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:35
                u mnie do kreski brakuje ok 100 osób jak myslicie bedzie cos z tego?
                • Gość: katy Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:38
                  A jak ktoś jest ok 140 msc pod kreską, to ma szanse?
                  • Gość: 333 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:42
                    szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęciajak sie w tym roku zachowaja kolejne
                    progi na medycyne itp. kilka uczelni wycofało fizyke a to moze zaburzyć
                    tendencje spadkowe progów z ubiegłych lat. Moze być różnie, poczekajmy jeszcze z
                    tydzień. Pozdrawiam wszystkich pod kreską ,i głowa do góry
                • Gość: ... Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:42
                  no ale nie zapominaj jeszcze o osobach z Zabrza - ile masz punktów - bo tam jest
                  druga lista i pewnie tyle samo ludzi przez Tobą co w Katowicach
                  • Gość: 333 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:45
                    ja jestm w Zabrzu na medycynie do kraski jest ok 105 osób
                    • Gość: ... Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:47
                      ile masz??

to jeszcze gorzej bo w katowicach pewnie 200 osób
              • Gość: ... Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:41
                a ile masz punktów???

spokojnie - wymieni się cała lista
                • Gość: Elisabeth Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:52
                  Ja się zgodzę z wypowiedzią 333, ze względu na zmiany w Katowicach i Białymstoku
                  oraz ze względu na to, że ludzie rzucili się na Szczecin i Bydgoszcz, to z
                  progami może być w tym roku różnie i jeszcze niejedna osoba zdziwi się
                  pozytywnie (czego wszystkim życzę), no i niestety negatywnie.
                  Powodzenia!
                  • Gość: gosik Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: 91.192.144.* 09.07.08, 19:56
                    a tak wogóle ile osób do katowic przyjeli?
                    • Gość: ... Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:58
                      Katowice 200 + Zabrze 150 = 350 osób
                      • Gość: em Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 20:15
                        chyba na bialystok sie rzucili, ehh tam jest 20 osob na miejsce na leku:/i 175
                        prog:/
                    • Gość: up przyjeli 240 do katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 21:28
                      • Gość: mia Re: przyjeli 240 do katowic IP: *.eranet.pl 10.07.08, 02:31
                        240 Katowice +150 Zabrze = 390, limit przyjęć wynosi 370,
                        żeby dowiedzieć się, którym jest się pod kreską, to należy dodać osoby z
                        Katowic jak i z Zabrza :) i czekać do 24 lipca na kolejną listę.
                        • Gość: Kasik Re: przyjeli 240 do katowic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.08, 23:49
                          A o ile w zeszłym roku przesunęła się lista na AM Poznań i CMUJ? Czy możliwe
                          żeby się raz obróciła? Napiszcie kto wie proszę, bo całego tygodnia na
                          przekonanie się nie wytrzymam :P
                          • Gość: katka_89 Re: o ile przesunie sie próg na farmacji cmuj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:03
                            jestem pod kreską w krakowie na farmacji. Aby się dostać musiałoby zrezygnować
                            około 30 osób. Wie ktos ile osób w tamtym roku zrezygnowało?
                          • Gość: Elisabeth Re: przyjeli 240 do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 14:52
                            Na lek spadło o 7 pkt. Były trzy listy i tak to wyglądało: 178/172/171.
                            • Gość: Kasik Re: przyjeli 240 do katowic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.08, 16:42
                              Dzięki :) A wiesz może ile spadł próg punktowy w zeszłym roku na stomie CMUJ????
                              Piiiiilssss :)
                              • Gość: Elisabeth Re: przyjeli 240 do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 16:52
                                Kraków - 257/253/252 ;)
                                • Gość: Kasik Re: przyjeli 240 do katowic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.08, 17:17
                                  Dzięki :) Czyli lek CMUJ już wiem, a stoma CMUJ zeszłoroczne progi punktowe? Nie
                                  to żebym była na informacje tak zachłanna :P ale boje się że na lek się nie
                                  dostane i zaczynam się zastanawiać ile spadnie na stomie :/
                                  • Gość: Elisabeth Re: przyjeli 240 do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 17:20
                                    Te jest próg ostateczny 243, nie wiem jak to po kolei wyglądało.
                                    • Gość: Kasik Re: przyjeli 240 do katowic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.08, 17:26
                                      Dzięki stokrotne jeszcze raz :) Teraz postaram się cierpliwie czekać na drugą
                                      rekrutacje :)
    • broszka05 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 11.07.08, 11:06
      nie mam nic gorszego niz byc pod kreska. Moze nie jestem az tak
      daleko ale i tak sie boje ze moge sie nie dostac- jestem 8 pod
      kreska:/
      • broszka05 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 11.07.08, 11:07
        WŁASNIE I TEZ NA TEK SAMEKJ LISCIE CO TY KATKA89. a ILE MASZ PKT?
        • broszka05 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 11.07.08, 11:11
          HMM..;)
          • Gość: katka_89 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:18
            ja mam 167:/ i właśnie boje się że zabraknie mi 1 punktu. W tamtym roku próg
            obniżył sie tylko o 2 pkt:/
            • Gość: sysysys Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.bremultibank.com.pl 11.07.08, 11:20
              taj, ja na farmację, ale do innego miasta :) i brakuje mi jednego
              punktu :/
          • Gość: katka_89 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:20
            składałaś gdzieś jeszcze?
            • broszka05 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 11.07.08, 11:28
              NA ŚUM I TAM SIE DOSTAŁAM. A TY SKŁADAS GDZIES JESZCZE? TO NIE
              PRAWDA ZE W ZESZŁYM ROKU SPADŁY TYLKO 2 PKT BO SPADŁO AZ 5!WIEM
              DOBRZE BO MOJA KOLEZNAKA W ZESZLYM ROKU STARTOWALA NA UJ. NA STRONIE
              CMUJ PODANE SA ZŁE INFO. PIERWSZY PROG BYL 175 DRUGI 172 A
              OSTATECZNY 170
              • Gość: katka_89 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:49
                dzięki od razu lepiej mi sie zrobiło:) właśnie wszędzie czytałam że pierwszy był
                172 a potem 170. Składałam jeszcze do Lublina i tak się dostałam i jeszcze do
                Poznania.
                • broszka05 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 11.07.08, 12:31
                  na 100% był 175. Kolezanka miała 173 i dostała sie dopiero z 2
                  listy, wiec badzmy dobrej mysli:)
      • Gość: sssyyyysss Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.bremultibank.com.pl 11.07.08, 11:08
        daria, mam rozumieć- 168 punktów ;)
        • broszka05 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 11.07.08, 11:13
          A TY TEZ PROBUJESZ NA FARMACJĘ?
    • Gość: Szara Psychologia stosowana IP: 195.82.167.* 11.07.08, 13:28
      Jak myślicie, o ile może się przesunąć na UJotowej psychologii stosowanej?

A może ktoś z Was rezygnuje z tego kierunku?
      • Gość: sssyyysss farmacja Łódź IP: 81.15.194.* 11.07.08, 15:21
        tak, na farmację do Łodzi... 1 punktu mi zabrakło :(:(:(
        • Gość: smutas Re: farmacja Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:29
          Kurde... Chciałem na europeistyke iść na uj... 375pkt i 7 miejsc mnie dzieli do dostania się :(:( Mam jeszcze szanse??
    • Gość: sialalalala4445555 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.chello.pl 11.07.08, 15:28
      a czy w ogole moglby sie ktos wypowiedziec, jak mniej wiecej sie ta kreska
      przesuwa, tzn o ile miejsc? :)
      np. na pedagogice UJ :>
    • Gość: tigronne Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.chello.pl 11.07.08, 17:41
      a niech mnie ktos uswiadomi co oznacza to ze jestem 72 na liscie
      limit przyjec wynosi 70 ale ostatnia przyjeta osoba jest 58 na
      liscie???
      • Gość: jw Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 18:57
        a na jaki kierunek?
    • Gość: nwska Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 20:22
      mnie dzieli 19 miejsc. 56 przyjętych, a moja pozycja 75. Kulturoznawstwo międzynarodowe UJ, mam szanse?
      • Gość: no1 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: 80.50.238.* 11.07.08, 20:30
        ja jestem w 1. tysiacu więc sie mimo wszystko cieszę;) na medycynę
        może za rok się dostanę;)
        • Gość: smutas Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:29
          Kurde... Chciałem na europeistyke iść na uj... 375pkt i 7 miejsc mnie dzieli do dostania się :(:( Mam jeszcze szanse??
          • 0mirabelka0 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 11.07.08, 21:50
            Pewnie, że masz! J na historii uj byłam 70 pod kreską i się dostałam (chociaż i tak nie poszłam na studia:), a z tego co wiem na spadło jeszcze więcej.
            • Gość: smutas Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:56
              Normalnie jak nie chodze do kościoła to tak jak bym sie dostał bym poszedł i na msze nawet dal <hahaha>
              • Gość: Zośka Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.mcon.pl 12.07.08, 08:49
                Smutas - idź do kościoła, bo Twoja sytauacja jest oczywista - już
                prawie się dostałeś - kwestia tylko kilku dni żeby zobaczyć się na
                liście.
          • Gość: zapalka Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 13:13
            Ja na Poligrafię i papiernictwo jestem normalnie pod kreską - mam nadzieję, że zrezygnuje parę osób... i mnie zechcą na politechnice warszawskiej ;-)
            Dosłownie będę leżeć krzyżem tydzień w kościele.
    • falsify Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 12.07.08, 07:38
      Na japonistyce jestem 12 pod kreską. Normalnie przyjmują 20 osób, w tym roku
      19... Mam nadzieję, że jakimś cudem te 12 osób zrezygnuje :((((
      • nwska Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 12.07.08, 10:49
        wszystko sie pozmienia jak poznan i wawa (uw, sggw, uksw) rzuca wyniki, np. wsrod moich znajomych widze wielkie parcie na stolice, znam przypadki rezygnacj z uj na rzecz uksw, sggw byle w wawie. Rezerwowi, musimy być cierpliwi ;)
        • Gość: fallsify Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 10:54
          A kiedy Poznań i Wawa rzucaja wyniki?
          • nwska Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 12.07.08, 10:59
            w poniedziałek o ile sie nie myle, uw na 100% poniedziałek, sggw chyba też.
            • Gość: grass Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: 81.219.208.* 12.07.08, 13:46
              po Wawie wszystko się zmieni
              • marcin0989 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 13.07.08, 13:29
                12 miejsce na rezerwie na Infe PW - WEiTI... (4 pkt zabrakło) :D
                5 mijesce na rezerwie na Infe PW - W Elektryczny (2pkt zabrakło) :D
                Ale jak sie nie dostane na ktorys to sie baaaaaaaardzo zdziwie, ale na wszelki
                wypadek juz skladam papierzyska na Wyższą Szkołę Informatyki Stosowanej i
                Zarządzania
                • Gość: taka jedna Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 13:41
                  dostaniesz się, spokojnie.

Ja jestem na innym kierunku na 1 miejscu pod kreską i mam wieeeeeeelką nadzieję, że się dostanę, bo mi zależy.

• Gość: gosc Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 10:30
                    a na fizjoterapie na cm uj? Jestem 147 a przyjeli 80 osob, myslicie, ze moge miec jakies szanse?
                    • puellaparva Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 14.07.08, 14:12
                      Myślę, że tak, jakieś szanse masz ;)
                      Na pewno wielu ludzi potraktowało ten kierunek asekuracyjnie i jak tylko dostaną
                      się na wymarzone kierunki, będą rezygnować z fizjoterapii. Powodzenia :)
                      • Gość: m Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:49
                        orientuje się ktoś może jak wygląda sprawa z psychologią na UW? tj.
                        ile osób rezygnuje? ewentualnie jak w ubiegłych latach wyglądało
                        obniżanie sie progu (o ile punktów spadł)?

za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna!
                      • karla661 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 17.07.08, 19:58
                        Ja niestety też jestem pod kreską na um w Łodzi na ratownictwie medycznym jestem
                        sześćdziesiąta któraś(marne szanse)a na zdrowiu publicznym jestem w pierwszej
                        dziesiątce myślicie ze mam jakieś szanse na któryś z tych kierunków czy warto
                        czekać? bo ja pomału trace nadzieje:(
                        • Gość: aaa Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 20:01
                          mysle, ze sa- szczegolnie na zdrowie publiczne. A ile osob przyjmuja na te kierunki?
                          Ja jestem 24 na fizjoterapii i nadal mam nadzieje;d
                          • karla661 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 17.07.08, 20:14
                            o ile pamiętam na ratownictwo ponad 90 a na zdrowie koło 60 czy jakoś
                            tak:).Szczerze powiem że wolałabym się dostać na ratownictwo ale jak zobaczę się
                            na liście przyjętych na zdrowie będę prze szczęśliwa. Zycze wszystkim pod kreską
                            powodzenia :)
                            • Gość: aaa Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 20:42
                              i cierpliwosci:)
                              • Gość: krrrrrrufkamu Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.chello.pl 18.07.08, 11:03
                                a jak to wyglada na kierunkach pedagogicznych?
                                wie ktos?
                                przesuwa sie jakos mocno?
                          • Gość: gigaa Re: POD kreska ,o ile sie przesuwa??pg budownictwo IP: *.olsztyn.mm.pl 18.07.08, 14:38
                            A jak to jest na politechnice gdańskiej na budownictwie jaką szanse
                            mają rezerwowi?
                            • Gość: ????? Re: POD kreska ,o ile sie przesuwa??pg budownictw IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 15:32
                              A mi się wydaje że wszyscy w tym roku walą do Poznania UAM jest tak zapchany że
                              mi tylko stryczek wystarczy bo jestem teak daleko że nie ma szans.
                        • karla661 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 21.07.08, 13:46
                          Mam troche inne pytanie jeszcze o taka rzecz jak deklaracja
                          podrzymania checi studiownia dla tych którzy się nie załapali na
                          pierwsza liste słyszałam ze w niektórych szkołach medycznych
                          wymagaja czegos takiego pytałam na um i powiedzieli ze nie żeby
                          czekać na drugie listy ale niewiem czy sie dobrze z pania
                          zrozumiałam czy moze wie ktoś jak to w łodzi wygląda a moze składa
                          się tą deklaracje po ogłoszeniu drugich list? i jeszcze jedno
                          pytanie czy na um mozliwe jest by później wywieśli trzecią liste
                          przyjętych?
                    • netangela Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 19.07.08, 16:22
                      A ma ktoś pojęcie np o tym jak jest z pracą socjalną??:)
                      • Gość: ewik Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 18:11
                        a z pedagogika????? przede mna jest 45 osob mam jakies szanse???
                        • karla661 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 20.07.08, 10:52
                          Czy już wiecie kiedy macie drugie listy? Bo na um w Łodzi są chyba w piątek ale
                          mam niedaleko na uczelnie więc chyba będę tam codziennie
                          • przemoo.inc Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 20.07.08, 11:22
                            Orientuje sie ktoś jak to jest na sggw w W-wie?Chodzi mi glownie o
                            turystyke i logistyke czy dzuo ludzi rezygnuje z rezerwy lub ci co
                            są zakwalfikowani na rzecz innej uczelni;podzielcie sie wiedzą:)
                          • Gość: dwukropek Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 17:08
                            Jeśli chodzi o Łódź, chodziły głosy, że listy będą dopiero we wrześniu. Jednakże
                            "szanowna" Komisja Rekrutacyjna zbiera się 8.08., więc niektórzy liczą, że listy
                            będą 9.08. Inni natomiast twierdzą, że ktoś z biura rekrutacji powiedział im, że
                            jeżeli w ogóle będą nowe listy, to może w poniedziałek 28.07. Tak się ma
                            sytuacja z rekrutacją na łódzkim UM.
                            Pozdrawiam ;)
                            • karla661 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 21.07.08, 08:32
                              Ja słyszałam że na um w Łodzi druga lista ma być w piątek 25.07 ale
                              mówili też ze co dziennie wieszane są jakieś listy byłam dziś
                              sprawdzić i moje listy wisiały bez zmian kilku list na studia
                              magisterskie brakowało. :)
                              • karla661 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 23.07.08, 15:53
                                Właśnie sie odwiedziałam ze um w Łodzi prowadzi drugi nabór na mój
                                kierunek dla ludzi z nową maturą i ja choć jestem ósma pod kreską
                                nie zostane przyjęta bo pisałam stara mature a na egzaminie wstępnym
                                nie zdobyłam minimalnej liczby punktów a nie był on łatwy na ten
                                kierunek i z tego wynika ze ludzie ze starą matura nie maja czego
                                szukać na um bo nawet po listach widać że ludzie ze starymi maturami
                                są gdzieś na szarym końcu na listach oczekujących z marnymi szansami
                                na dostanie się może ktos z was wie gdzie w takkiej sytuacji mozna
                                sie odwoływać? Prosze o pomoc
                              • atp88 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 23.07.08, 16:25
                                karla661 czy możesz sprawdzić ile osób jest pomiędzy pkt 225 a 220 na
                                liście na studia stacjonarne lekarsko dentystyczny. ?? ja słyszałem że mają być
                                listy w połowie następnego tygodnia.
                                • karla661 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 24.07.08, 09:42
                                  powiem szczerze ze nie zamierzałam juz sie wiecej pojawiac na tej
                                  uczelni bo niemam po co ale moze pójde zobaczyć dzis lub jutro
                                  zobaczyc ktora jestem pod kreska na tym ratownictwie ale nie obiecuje
                                  • atp88 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 24.07.08, 10:26
                                    dziękuje
                                    • Gość: Paolo Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: 89.174.23.* 24.07.08, 17:45
                                      Ja jestem 5-ty pod kreską na administracje na Akademii im. Jana
                                      Dlugosza w Czestochowie, mam nadzieje, ze z tych 105 przyjetych te
                                      min. 5 osob zrezygnuje i nie doniesie dokumentów...
    • Gość: p Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:55
      Jak myślicie, czy mam jeszcze jakiekolwiek szanse na dostanie się w kolejnych
      naborach na SGGW, jeśli na informatykę i ekonometrie jest 29 wolnych miejsc (po
      dzisiejszej aktualizacji), a ja mam 95 pozycje na liście rezerwowej.. ?
      • atp88 Re: POD kreska , o ile sie przesuwa?? 26.07.08, 14:18
        i jak z tą stomą w łodzi ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka