misspka 12.07.08, 20:33 Ktoś sie dostał ? Ile mieliście punktów ? Ja 117 i się nie dostałam, ale jestem na liście rezerwowej... Mam nadzieję, że się dostanę z 2 naboru... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek665 Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.chello.pl 13.07.08, 18:52 117? ja mam 95 i się dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 20:59 pisałam maila do nich i się okazało, że mi źle punkty policzyli i dali mi mniej niż w mam rzeczywistości, ale teraz jest już wszystko ok i mają coś tam zmienić i się niby dostałam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 20:32 ja miałam 167,25 i sie dostałam, ale nie chce, wiec ktoś może sie cieszyć z wolnego miejsca :p kto bedzie tak wpanialomyslny i odstapi mi miejsce na geodezji :D nie wiecie czy na PW trzeba pisac jakies deklaracje albo odwolania jak sie jest na liscie rezerwowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 19:45 Odwołanie się pisze jak źle Ci punkty policzyli. Jak jesteś na rezerwowej to musisz czekać aż wskoczysz na to. Z tego co wiem przewidują ok. 5 rekrutacji więc nie przejmuj się - dostaniesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:36 ehhh.... w tamtym roku byly chyba nieco niższe progi...moze mniej chetnych bylo...? nie wiem...w kazdym razie ja tez sie nie dostalam....moze faktycznie szansa w innych turach jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.10, 14:35 ja dostałam się, ale zastanawiam się czy iść na ten kierunek. czekam na jutrzejsze wyniki rekrutacji. może ktoś poznał opinię dotyczące tego kierunku? Warto studiować administrację na politechnice? Odpowiedz Link Zgłoś