Dodaj do ulubionych

administracja - Politechnika Warszawska

12.07.08, 20:33
Ktoś sie dostał ? Ile mieliście punktów ?
Ja 117 i się nie dostałam, ale jestem na liście rezerwowej... Mam nadzieję, że się dostanę z 2 naboru...
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek665 Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.chello.pl 13.07.08, 18:52
      117? ja mam 95 i się dostałem.
    • Gość: jaaaa Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 20:59
      pisałam maila do nich i się okazało, że mi źle punkty policzyli i dali mi mniej niż w mam rzeczywistości, ale teraz jest już wszystko ok i mają coś tam zmienić i się niby dostałam ;-)
    • Gość: aga Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 20:32
      ja miałam 167,25 i sie dostałam, ale nie chce, wiec ktoś może sie cieszyć z wolnego miejsca :p kto bedzie tak wpanialomyslny i odstapi mi miejsce na geodezji :D nie wiecie czy na PW trzeba pisac jakies deklaracje albo odwolania jak sie jest na liscie rezerwowej?
      • Gość: tralala Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 19:45
        Odwołanie się pisze jak źle Ci punkty policzyli.

Jak jesteś na rezerwowej to musisz czekać aż wskoczysz na to.
        Z tego co wiem przewidują ok. 5 rekrutacji więc nie przejmuj się - dostaniesz się.
        • Gość: xxx Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:36
          ehhh.... w tamtym roku byly chyba nieco niższe progi...moze mniej chetnych
          bylo...? nie wiem...w kazdym razie ja tez sie nie dostalam....moze faktycznie
          szansa w innych turach jest?
          • Gość: magda Re: administracja - Politechnika Warszawska IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.10, 14:35
            ja dostałam się, ale zastanawiam się czy iść na ten kierunek. czekam na
            jutrzejsze wyniki rekrutacji.
            może ktoś poznał opinię dotyczące tego kierunku? Warto studiować administrację
            na politechnice?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka