Dodaj do ulubionych

biologia ,chemia

28.05.09, 19:26
W tym roku było łatwiej w stosunku do poprzedniego? Wasze odczucia? Na ile
napisaliście w sumie?
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzystka Re: biologia ,chemia IP: *.dsV.agh.edu.pl 28.05.09, 21:58
      matura byla łatwiejsza niż rok temu, zwłaszcza biologia, będę miała w sumie ok 160
      • Gość: mariaaanna22 Re: biologia ,chemia IP: *.ds.amg.gda.pl 28.05.09, 22:14
        No to bardzo ładnie :) może nawet więcej Ci policzą :)a gdzie składasz?
        powodzenia!!!
        • Gość: maturzystka Re: biologia ,chemia IP: *.dsV.agh.edu.pl 28.05.09, 22:30
          chciałabym do wawy na UM, ale może zabraknąć punktów, więc składam jeszcze do
          białego, lublina... itp:)
        • Gość: maturzystka Re: biologia ,chemia IP: *.dsV.agh.edu.pl 28.05.09, 22:30
          a Ty? pisałaś w tym roku?
          • mariannna22 Re: biologia ,chemia 28.05.09, 23:53
            Ja w tym roku poprawiałam i nie wiem jak się do tej matury odnieść,wydaje się
            łatwiejsza,ale to tylko moje odczucia:)
            W zeszłym roku miałam 163 pkt z biol i chem.
    • mariannna22 Re: biologia ,chemia 28.05.09, 23:54
      No i chciałabym Gdańsk albo Poznań.Ale nie wiem jak to w tym roku będzie :)
      • Gość: maturzystka Re: biologia ,chemia IP: *.dsV.agh.edu.pl 29.05.09, 10:50
        w tym roku lepiej Tobie poszło? to teraz to się na pewno dostaniesz:)
        • skymaja Re: biologia ,chemia 29.05.09, 17:52
          Ja poprawiałam w tym roku maturę z biologii i z chemii sprzed dwóch lat, bo chcę zmienić kierunek i wg moich obliczen powinnam miec z chemii 90% czyli o 7% więcej niż ostatnio ale biologię nie wiem, czy poprawiłam. A tak btw to wiecie do kiedy poprawiający mają dostać wyniki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka