iqtestnews 13.06.08, 13:33 witam, jezeli potrzebujesz programu na zaliczenie, do domowego uzytku, czy pracy zglos sie do mnie: GG: 499057 programy pisze od 10 lat, wiec i Twoj problem nie bedzie dla mnie trudny ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
programdlaciebie Re: ---> programy na zaliczenie (c++, pascal, 29.07.08, 16:27 Witamy, Świadczymy szeroko rozumiane usługi programistyczne oraz inne usługi informatyczne. Wykonujemy programy na zlecenie. Zakres naszej działalności obejmuje programy pisane przy użyciu technologii: * C/C++ (C, ANSI C, C++ Builder, DevCpp, Borland C++) * Java (J2SE 1.6.0, Swing, bazy danych, applety, midlety) * Pascal (Turbo Pascal, Delphi) * Assembler (TASM, programy hybrydowe) * Visual Basic (samodzielne programy, VBA) * Tworzenie stron WWW (HTML, CSS, PHP) Na życzenie klienta możemy udoskonalić lub zmodyfikować już istniejący program, istnieje również możliwość przepisanie go na inny język. Oprócz pisania programów wykonujemy projekty w: * UML * AutoCAD * Ansys * Catia * SolidEdge * prezentacje multimedialne Napisz do nas na poniższy adres: email: programdlaciebie@yahoo.com gg: 13620354 www: programdlaciebie.phpnet.us Odpowiedz Link
kuba17_4 Re: ---> programy na zaliczenie (c++, pascal, 01.10.08, 07:20 Musze zrobić te zadanie ale jest ono dla mnie za trudne czy ktoś mógłby mi je napisać.Prosze o pomoc bardzej zaawansowanych użytkowników pascala niż ja. Program który czyta trzy liczby naturalne i sprawdza czy któraś z nich dzieli się bez reszty przez moduł różnicy pozostałych dwóch liczb. Odpowiedz Link