forevermore79 17.02.10, 09:01 Nowa edycja watku sluzacego do bezplatnej wymiany probek, prosb o mozliwosc przetestowania jakiegos zapachu, czy tez ofert oddania niechcianych fiolek niedoplatnie w dobre rece. Zapraszam i udanych wrazen testowych! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Przenies.: Van Cleef & Arpels, Feerie EDP 17.02.10, 12:41 autorka: ivanka333 "choć odrobinkę do testów szukam" Odpowiedz Link
mamamagic wymienie męskie LANVIN l'homme sport i 1 million p 19.02.10, 14:37 wymienie oryginalne męskie próbki z sefory LANVIN l'homme sport i 1 million paco rabanne na damskie, najchetniej któreś z ponizszych: ELLE YSL, midnight poison Dior, Helena Rubinstein Wanted, Fendi Pallazzo, Dolce&Gabbana 18 La Lune, hypnose senses, Kenzo-klasyczne Amour, Amour Le Parfum i Indian Holi, Estee Lauder Sensuous, Jil Jil Sander, Chanel Allure Sensuelle, Givenchy Ange ou Demon Le Secret, Alien Muglera, Eau de Soir Sisley, Narciso Rodriguez- For Her EdT i Essence kontakt na gazetę Odpowiedz Link
izolden L`Eau Guerriere PG 22.02.10, 10:43 odrobiny do testów poszukuję, mam dużo do wymiany:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
jamamma Mure et Musc L'Artisan 25.02.10, 13:28 Tylko do "wąchnięcia". Trochę Was podczytuję i zaintrygowana jestem tym zapachem , co zacz?:) Szukam czegoś nowego na zbiżające się nowe pory roku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
forevermore79 Le Feu szukam- przeniesione, autorka: ila86 15.03.10, 14:36 "Ilości na testy. Oddam co mam: Dark extacy, serendipity, un bois vanillie, belle de minuit, Twilight, S.L. majestate la rose, słodziaki Demeter - ilości do uzgodnienia." Odpowiedz Link
zgnisia Etro Dianthus i Satellite Corrida 18.03.10, 12:14 szukam kropelki Dianthus i Satellite Corrida na testy. Ktoś poratuje? na maila wyslę swoje próbki: aga_c@poczta.fm Odpowiedz Link
izolden Al Oudh zamienię 22.03.10, 13:28 piszę w tym wątku o zamianie bo to ok. 3ml w atomizerku, chętnie zamienię na Chanel No. 5 Eau Premiere albo coś innego:-) może ktoś ma ochotę. Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
el.roy Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 07.04.10, 19:32 Poszukuję zapachów Alexander Mcqueen. Jeśli ktoś mógłby podzielić się kilkoma kropelkami do testów, proszę o kontakt na @ gazetowego - chętnie wzamian oddam coś z moich zbiorów:) Odpowiedz Link
forevermore79 L'Eau Par Kenzo- edycje z brelokiem 21.04.10, 14:27 Damska juz wczesniej pokazywalismy, jest i tez meska: www.fragrantica.com/news/Kenzo-L-Eau-Par-Kenzo-Pour-Homme-Limited-Edition-L-Eau-Par-Kenzo-Pour-Femme-Limited-Edition-1405.html Odpowiedz Link
murbanczyk Eaudemoiselle Givenchy 21.04.10, 15:16 usilnie poszukuje odrobiny na próbę, sama słuze m.in. tresor in love, idyylle, eaumega, miss dior cherie i inne Odpowiedz Link
murbanczyk Eaudemoiselle Givenchy 21.04.10, 15:22 usilnie poszukuje odrobiny na próbę,sama służę m.in. tresor in love, idyylle, eaumega, miss dior cherie i inne Odpowiedz Link
yonk ESCADA Into The Blue 24.04.10, 19:13 proszę o kropelkę; powąchałąm je tylko raz w Dużym Mieście i myślę, że to jest TO, ale jeszcze nie chcę inwestować. niestety w moich najbliższych Sephorze i Marionnaudach nie ma ich wcale :( Odpowiedz Link
jabluszko85 IRIS NOBILE 25.04.10, 19:39 Poszukuje probki zapachu Iris nobile, najchetniej w wersji edp, choc edt tez moze byc:) W zamian podziele sie tym co mam, a mam sporo niszowcow, np. A.Goutal, S.Lutens, Montale Paris, Villoresi (glownie meskie), Jardins de bagatelle, a takze sporo "sephorakow": Rodriguez edp, Euphoria, Rose the one, Feerie edp i masa innych. Prosze o kontakt na maila gazetowego:) Odpowiedz Link
dixi Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 26.04.10, 12:19 chętnie przygarnę wszelkie wariacje na temat opium (z wyjątkiem klasyka) oraz zapachów w zbliżonych klimatach - próbki, chętnie też mini odlewki 3-4 ml; oczywiście odwdzięczę się :) Odpowiedz Link
spanishmyszka Szukam: Ritual Bengalore (India) Cinq Mondes 27.04.10, 07:58 Jak w tytule - szukam zapachu Cinq Mondes: Pluie d’Aromes Rituel from Bengalore (India). Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Szukam: Ritual Bengalore (India) Cinq Mondes 27.04.10, 09:32 Tu akurat nie pomoge, ale milo Ciebie widziec po tak dlugiej przerwie :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
spanishmyszka Re: Szukam: Ritual Bengalore (India) Cinq Mondes 27.04.10, 12:24 Zainteresowałam się tym zapachem z uwagi na podobieństwo do Tygrysa Kenzo, które wskazała Elve. Chciałabym się przekonać czy rzeczywiście, bo chętnie zaopatrzyłabym się w godny "zamiennik" :) I dziękuję pięknie za miłe powitanie :) Odpowiedz Link
el.roy Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 28.04.10, 20:09 Oddam w dobre ręce chcącym przetestować: Bond No. 9 – Andy Warhol Silver Factory Donna Karan – Black Cashmere Frederic Malle – French Lover Hermes - Un Jardin Apres la Mousson Hermes - Un Jardin sur Le Nil Maitre Parfumeur et Gantier – Eau pour le Jeune Homme Olivier Durbano – Amethyste Parfumerie Generale – 10 Aomassai Parfumerie Generale – 18 Cadjmere Parfumerie Generale – 21 Felanilla Thierry Mugler – A*Men Pure Coffee Tom Ford – Black Orchid Zainteresowanych proszę o kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link
allergique Vetiver Tonka Hermessence Hermesa poszukuję 02.05.10, 13:52 kroplę do testu :) prosze o kontakt na vatnae(malpa)gmail.com Odpowiedz Link
vea7 Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 06.05.10, 16:00 Baaardzo mnie zainteresowały (na, może Hermes trochę mniej;) i chętnie bym przetestowała :) Bond No. 9 – Andy Warhol Silver Factory Hermes - Un Jardin Apres la Mousson Parfumerie Generale – 18 Cadjmere Parfumerie Generale – 10 Aomassai Tom Ford – Black Orchid Mam My Queen i nie zawaham się z niego próbki?odlewki? zrobić :) Co jeszcze by Ciebie interesowało? Odpowiedz Link
czekolada69 Samsara, Shalimar, różne wersje 04.05.10, 14:48 odwdzięcze się jak tylko mogę - prefumami, słodyczami, wyprowadzę pupila na spacer...cokolwiek ;) kontakt: bamelot@gmail.com Odpowiedz Link
sylwus83.dwa El Attarine S.Lutens 12.11.11, 20:48 Poszukuję kilku kropelek do przetestowania Kontakt na maila lub na wizażu, nick: sylwiaaaaa83 Odpowiedz Link
michau2312 Puste flakony przygarnę 04.05.10, 20:24 Puste flakony przygarnę - takie z odkręcanym sprayem aby można je było jeszcze raz użyć. Najchętniej po Lutensach. Odwdzięczę się próbkami albo czymś :) Odpowiedz Link
lakebutler Szukam próbki/odlewki:cinema ysl, romance rl.... 07.05.10, 21:47 i aqua di gio femme armani do testów. Na wymianę odlweki la prairie midnight i silver rain, Sun Jil Sander, madame JPG, Wish CHopard, Mochino Funny, a także kilkadziesiąt próbek jak Gucci, Guerlain i inne popularne zapachy, brak niszowców. Byłabym wdzięczna gdybyście pisali na maila:theorema@interia.pl z gazetowego nie mam nawyku korzystania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
alex1608 Re: Szukam próbki/odlewki:cinema ysl, romance rl. 15.05.10, 18:16 Oddam :) Donna Karan -Black Cashmere Hermes - Un Jardin Apres la Mousson Hermes - Un Jardin sur Le Nil Tom Ford - Black Orchid Nina Ricci - Nina Odpowiedz Link
jabluszko85 Re: Szukam próbki/odlewki:cinema ysl, romance rl. 24.05.10, 18:44 Poszukuje usilnie tylko: Viva la juicy Juicy Couture Couture couture Juicy couture White patchouli Toma Forda W zamian oddam: Jardins de bagatelle Guerlain 5th avenue Cerruti Image Rose Paul Smith Feerie edp Van Cleef Euphoria edp It is love Dali Chergui Lutens Clair de musc Lutens Exclamation Coty kilka zapachow Montale Musk nomade A.Goutal Neroli A.Goutal Un matin d'orange A.Goutal Jesien Micaleff Rose the one D&G Kilian Straight to heaven Black turmaline Durbano Bois de paradis Delrae Love in black Creed Spring flower Creed Tommy Hilfiger Woman Versace Versense Si Lolita Lempicka Estee Lauder Pure white linen light breeze zielony Chanel no 5 eau premiere Meloe Teo Cabanel Chloe edt L.Villoresi Musk, Wild lavender, Uomo Narciso Rodriguez For her edp Parfum d'empire Eau suave Vanille excuise A.Goutal Mandragore pourpe A.Goutal Demeter Freesia Demeter Sweet pea Demeter Salt air Armani Code edp Carla Fracci Odette Violette menthe Brosseau Donna Karan Cashmere mist Banana Republic Woman Prosze o info na gazetowego maila:) Odpowiedz Link
babiloniaa Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 29.05.10, 19:35 Może ktoś się podzieli Le Paradis de Nina? Szukam, na wymianę mam dużo róźności. Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Etra 29.05.10, 20:25 na wymianę nie mogę niestety zaoferować niszy raczej mainstream :confused: Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: Etra 21.06.10, 21:08 ariadna2222 :) pięknie dziekuję za ofertę troszkę spóźnione to moje podziękowanie, ale prawdę mówiąc po tygodniu zaglądania do watku straciłam nadzieję, że ktoś mnie poratuje i przestałam nawet sprawdzać w moich poszukiwaniach poratowała mnie jedna z Wizażanek nota bena: Etra okazała sie być moim letnim strzałem w dziąsiatkę jeszcze raz dziekuję :) Odpowiedz Link
gabrielafrancuz Stella, Cole, Chanel 5 premiere,Balenciaga Paris.. 31.05.10, 19:50 Szukam (zbiorczo), odlewek lub resztek: Mandarine Basilic Guerlain edt Klasycznej Stelli Kenneth Cole Black Edp for her Chanel no. 5 Eau Premiere Chloe Eau de Fleurs Lavande Balenciaga Paris Rose Poivree The Different Company Odpowiedz Link
forevermore79 Przenies.- Magie Noire i Safari, autorka: orwellka 06.06.10, 16:13 "Witam, bardzo chciałabym poznać zapachy safari laurena i lancome magie noire, czy jest ktoś w Krakowie kto mógłby mi je udostępnić ;)? w zamian oferuję to samo odnośnie mojej kolekcji. " Odpowiedz Link
izolden Aqua Allegoria Tiare Mimosa 18.06.10, 14:35 poszukuję kropelki do testów, mam dużo na wymianę:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 19.06.10, 02:54 wraca mi apetyt na perfumy - może ktoś chce się ze mną pobawić w No Logo? Odpowiedz Link
alex1608 escale dior 19.06.10, 20:29 Poszukuje Escale Dior marquises Escale a Portofino i escale pondichery znajde cos na wymiane :) Odpowiedz Link
justyna2731 Proszę o kilka kropel Balenciagi 22.06.10, 12:34 Uprzejmie proszę o kilka kropel klasycznego Balenciagi Cristobal oraz już szczytem marzeń byłaby kropelka ostatniego zapachu Balenciagi Paris. Służę uprzejmie swoimi próbkami,ostatnio nabyłam kilka fijołkowych niszowców chętnie się podzielę :) Odpowiedz Link
aistionnelle A może ktoś ma kilka kropel Le Baiser du Dragon? 22.06.10, 16:48 w wersji EDP czy EDT, chętnie powącham też ekstrakt, podzielę się czym mogę :mam dużo próbek, mogę też psiknąć do fiolki wszystkiego czym zdarzyło mi się pachnieć w wątku do tego przeznaczonym:-) Pozdrawiam, A Odpowiedz Link
babiloniaa Le Paradise de Nina 23.06.10, 11:31 Może ktoś się podzieli Le Paradis de Nina? Szukam, na wymianę mam dużo róźności. Odpowiedz Link
indian-summer Poszukuję odrobinki Marc Jacobs Essence :) 15.07.10, 10:44 odwdzięczę się czym chata bogata:) Odpowiedz Link