paniszprottka Kupie Flowerbomb EDP :) 07.06.10, 15:33 Kupię flowerbomb, kontakt na paniszprotkowa@o2.pl, gazetowego rzadko sprawdzam. Odpowiedz Link
paniszprottka Reniu-odpisałam- FLOWERBOMBy nadal szukam 07.06.10, 21:11 ...zależy mi na wersji w buteleczce w kształcie granatu, nie refil. Odpowiedz Link
rene.p Touch of Pink,Pink Sugar,Chocolovers,Devotion,YR 07.06.10, 16:19 Lacoste Touch of Pink ok. 50/90 ml (może troszkę więcej...) z kartonikiem Aquolina Pink Sugar ok. 20/30 ml z tubą Aquolina Chocolovers prawie całe 50 ml (myślę, że brakuje góra kilkunastu psików) z tubą Gabriela Sabatini Devotion ok. 10/20 ml (na flakonie brak jakichkolwiek oznaczeń pojemności, ale myślę, że to 20 ml) - brak kartonika YR Fleur de Noel 50 ml bez kilku psików z kartonikiem Wymienię najchętniej na: AA Grosselina, DKNY Pure, Emporio Armani White, Stella Sheer, Stella Nude,Omnia Crystalline, Noa Perle, Indian Summer. Inne propozycje też chętnie rozważę. Sprzedaż również możliwa :) Proszę o ewentualne propozycje na mail gazetowy. Odpowiedz Link
justyna2731 szukam Lempickiej Eau Desir i Balenciagi Paris 07.06.10, 17:13 Jak w temacie szukam po kropelce do testów boję się zakupu w ciemno a z opisów zapachy kuszą mnie strasznie. Odpowiedz Link
uncinula Sprzedam Poeme Lancome około 40/50 ml 07.06.10, 17:24 Cena 90 zł z przesyłką poleconym prio. Kontakt: uncinula@interia.pl Odpowiedz Link
zielona28 Szukam męskich a oddam damskie i męskie 07.06.10, 21:04 Wymienię: -J'adore Dior deodorant parfume - 100 ml z ubytkiem jednego psika kontrolnego i kartonikiem w stanie idealnym.Może być na prezent.Kupiony na początku roku we Włoszech w sklepie wolnocłowym. Tak wygląda: www.iperfumy.pl/christian-dio...rant-w-sprayu/ -męskie Dunhill Desire edt-pojemność wyjściowa 100 ml a zostało większe pół,bez kartonika; pl.strawberrynet.com/mens-fra...affiliate=4489 -męskie Hugo Boss szary edt-tester bez korka i bez kartonika.pojemność wyjściowa 100 ml a zostało około 3/4 . wizaz.pl/kosmetyki/produkt-38...Boss-szary.htm Szukam za nie: -męskich Escada Moon Sparkle -męskich Armanii Acqua di Gio -męskich Carolina Herrera 212 -ewentualnie innych męskich ale wówczas syn będzie chciał sprawdzić zapach w perfumerii,więc nie od razu podejmie decyzję. Fotki wyślę na życzenie,kontakt na gazetowy(ale nie wszystkie dochodzą) lub Frezja72@interia.pl Odpowiedz Link
wes17tern Sprzedam Escada Marine Groove Używane ok 40 ml 07.06.10, 21:05 Sprzedam wodę toaletową Escada Marine Groove. Flakon 50 ml, używany, pozostało ok 40. Cena 100 zł (perfum + koszty przesyłki). Perfumy są oryginalne. Ofertę zamieściłam również na Allegro. CENA MOŻLIWA DO UZGODNIENIA. Pozdrawiam ;) Allegro Kontakt: olykagdynia@gmail.com Odpowiedz Link
bmagdalenka Dune; Omnia sprzedam lub wymienię 07.06.10, 22:16 Dune Dior 30 ml z ubytkiem (zostało 20-25ml) - 95 zł Bvlgari Omnia odlewka 10 ml - 30 zł ceny zawierają koszty wysyłki, zdjęcia na maila. wymiana na Miss Dior Cherie edp; Addict edp kontakt przez gazetę. Odpowiedz Link
zgnisia Anna Sui Dreams 08.06.10, 10:25 sprzedam Anna Sui Dreams 20/30 ml (niebieska torebka) 46,00 z przesyłką priorytetową proszę pisać aga_c@poczta.fm Odpowiedz Link
dixi Dolce Vita edt i deo 08.06.10, 10:02 jak w tytule: edt - wersja po reformulacji, odlewka ok. 8-9 ml; deo - wersja "stara" (kod z szóstką z przodu), jakieś 70/100 ml; najchętniej wymiana hurtem na coś letniego, musującego i z ogonkiem - chętnie Miss Dior Cherie, Eau de Paradis Biothermu, Gentiana AA itp. - czekam na propozycje; Odpowiedz Link
izolden Eau des Merveilles Hermesa 08.06.10, 10:38 ok.13/30ml, bez kartonika, wymienię najchętniej na Rosa Ikebana Hermesa ale inne propozycje też rozpatrzę:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link