Dodaj do ulubionych

Intrusion Oscar de la Renta

16.03.04, 10:27
Czy koś z was zna ten zapach???
Przyznaję, że kiedyś go wąchałam, ale zupełnie nie pamiętam jak pachniał...
Zobaczyłam własnie zdjęcie i próbuję sobie przypomnieć....

Opiszcie go proszę
Obserwuj wątek
    • luloo1 Re: Intrusion Oscar de la Renta 16.03.04, 12:41
      W pierwszej nucie pachnie jak wata ze słoecznika, potem przechodzi w puder z
      dośc transparentną nutą. Słodycz miesza się z chłodem w tle. Dość mocny,
      ciekawy, choć serce i baza nie są już tak interesujące jak głowa.
      • lolik2 Re: Intrusion Oscar de la Renta 16.03.04, 12:48
        hmmm, wata ze słonecznika? musze więc wybrać się do perfumerii i powąchac
        jeszcze raz!
        • lolik2 Re: Intrusion Oscar de la Renta 30.03.04, 14:54
          zaintrygowana watą ze słonecznika poszłam powąchac
          i szczerze mówiąc jak na siłę poszukałam waty to cos tam znalazłam, ale sama z
          siebie nie powiedziałąbym że czuję watę ze słonecznika. natomiast ten zapach
          niestety ma chyba w sobie jaśmin, tak mi sie coś wydaje...nie lubię zbytnio
          jaśminu, i w wielu ładnych zapachach mi przeszkadza na tyle, ze nigdy ich sobie
          nie sprawie
          najbardziej podoba mi się butelka, taka....dziwna :)
          • lolik2 Re: Intrusion Oscar de la Renta 20.04.04, 08:05
            no cóż, to ja znowu o Intrusion...
            zaintrygował mnie ten zapach, średnio mi się podoba, ale jakos mnie przyciaga
            zawsze gdy jestem w perfumerii....
            pierwsze wrażenie jest niezaciekawe, zapach jest lekko starodawny, ja się
            przemęczyłam i....tak za powiedzmy 2 godziny robi się śliczny! :) pachnie
            słonecznie, w taki sposób, jak siano na łące w upalny sierpniowy dzień (hmmm,
            nie wiem kiedy siano leży na łące, ale tak mi akurat pasuje do sierpnia...)
            Dla mnie pierwszych nut mogłoby w ogóle nie być, wtedy byłby fajowy :)
            • luloo1 Re: Intrusion Oscar de la Renta 20.04.04, 08:14
              Jest oryginalny, dla mnie dośc nowoczesny, potem w sercu delikatnie uderza w
              klasykę i robi się podobny do innych, ale potwierdzam: ciekawy.Choć może męczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka