charade 17.03.04, 09:31 No ! Nowości perfumiarskie zaczynają wchodzić do obiegu. Dziś pierwszy raz poczułam w tramwaju którąś z nowości, tylko nie mogę sobie za bardzo uzmysłowić która to była. Wydaje mi się, że Beyond Paradise. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luloo1 Re: Inauguracja sezonu 17.03.04, 09:44 charade napisała: poczułam w tramwaju którąś z nowości, tylko nie mogę sobie za bardzo > uzmysłowić która to była. Wydaje mi się, że Beyond Paradise. Mnie to kojarzy się z "Red Doorem". Odpowiedz Link
lolik2 Re: Inauguracja sezonu 17.03.04, 09:58 wiecie co? ja to mam chyba coś nie tak, bo ja nigdy nie czuję zapachów w tramwaju, a już na ulicy to w ogóle! w tramwaju czuję jakiś zapach tylko wtedy jak ktoś stoi blisko mnie i akurat 5 minut wcześniej się popsikał... występuje taka sytuacja nieczęsto :) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Inauguracja sezonu 17.03.04, 10:11 lolik2 napisała: > wiecie co? ja to mam chyba coś nie tak, bo ja nigdy nie czuję zapachów w > tramwaju, a już na ulicy to w ogóle! w tramwaju czuję jakiś zapach tylko wtedy > jak ktoś stoi blisko mnie i akurat 5 minut wcześniej się popsikał... występuje > taka sytuacja nieczęsto :) Mam to samo, a jak czuję to nie rozpoznaję. Odpowiedz Link
lolik2 Re: Inauguracja sezonu 17.03.04, 10:26 luloo1 napisała: > > Mam to samo, a jak czuję to nie rozpoznaję. > > > :) bratnia dusza :) Odpowiedz Link
charade Re: Inauguracja sezonu 17.03.04, 10:46 Ja też to mam, dlatego nie jestem pewna, czy to było BP :) Rozpoznam za to zawsze i wszędzie: - Coco Mademoiselle (trudno, żeby nie...) - Coolwater - Escape - L'eau par Kenzo - Angel - Kenzo klasyczne - Dolce Vita - Allure Czasem : - Miracle Ostatnio rozpoznałam Gucci Rush Odpowiedz Link
lolik2 Re: Inauguracja sezonu 17.03.04, 10:55 :) druga bratnia dusza :) Ja rozpoznaję tylko Farenheita... tak myślę Odpowiedz Link
giovanka Re: Inauguracja sezonu 17.03.04, 10:55 Ja do listy rozpoznawalnych w tramwaju ;) dodałabym JPG Clasique Chanel Coco Givenchy Amariage Eternity Farenheit Pamplelune L'eau d'Issey Dune Black Cashmere Całkiem sporo się uzbierało, będę tera obserwoać babeczki w tramwaju, czy któraś nie strzyże nosem ;) Odpowiedz Link
charade Re: Inauguracja sezonu 17.03.04, 10:59 O właśnie, nie sposób też nie rozpoznać Eternity (właśnie wczoraj poczułam na babce), L'eau d'issey. Wydaje mi się też, że wczoraj idąc za jakąś kobietą wyczułam JPG Classique, ale pewna nie jestem. Odpowiedz Link