maggi9 Kenzo Amour EDP co z tymi flakonami? 04.12.11, 16:42 Kiedyś były przyporządkowane pojemności-100ml pomarańcz, 50ml biel, 30ml fuksja. A ja mam flakon 100ml EDP w kolorze fuksji i jestem zdziwiona.Czy to jest podróbka?Niby numery serii z butelki i kartonu się zgadzają ale ja zapachu aż tak dobrze nie znam.Kupione w normalnej perfumerii więc niby problemu być nie powinno ale wiadomo... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Kenzo Amour EDP co z tymi flakonami? 04.12.11, 17:13 Kiedys owszem (na strefie wolnoclowej bywaly takze fuksjowe 50tki), teraz jednak uproszczono calosc- i setki sa obecnie wlasnie w kolorze fuksji, zmieniono tez szate kartoniku- nie ma sie czym martwic. Pozdrawiam! www.kenzousa.com/item/kenzoamour-edp Odpowiedz Link
maggi9 Re: Kenzo Amour EDP co z tymi flakonami? 04.12.11, 17:20 No właśnie szukając informacji trafiłam również na kartoniki.Mój jest biały na dole a u góry jest ptak choć widziałam, że są również takie z kolorowym kwiatem na dole. Ale skoro mówisz, że pozmieniali to super.Dziękuje:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Kenzo Amour EDP co z tymi flakonami? 04.12.11, 17:33 Tak, te kwieciste sa starsze- biale z ptakiem to obowiazujacy design. Na linkowanej stronie Kenzo USA po kliknieciu "more images" ukazuje sie wlasnie ten nowy, Twoj wzor opakowania. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
opium74 Ralph Lauren Polo Sport for women 02.03.12, 13:34 witam Przeważnie nie kupuję perfum przez sieć ale te o których myślę nie są już dostepne w perfumeriach: allegro.pl/ralph-lauren-polo-sport-100ml-tester-i2161816581.html Myślicie że oryginalne?? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Ralph Lauren Polo Sport for women 02.03.12, 13:39 Super-sprzedawca, ktorego asortyment nie wzbudza zastrzezen. Zapach juz malo popularny i takze jako tester, zdjecie OK- mysle, ze spokojnie mozesz kupowac. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
annawoj sensuous noir -napis na flakoniku... 05.04.12, 20:39 Pytanie: czy na fioletowym flakoniku powinien byc napis "sensuous" czy "sensuous noir", jak to jest? na allegro sa dwie wersje, czy jedna z nich to podrobka? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: sensuous noir -napis na flakoniku... 05.04.12, 20:49 Wg mnie powinien to byc po prostu napis ""Sensuous", tak jest np. na oficjalnej stronie Lauder i taka wersje zapamietalem tez z butikow. Wygooglalem rozne wersje flakonow, takze z napisami ""Sensuous Noir" (taka odmiana wystepuje niby na angielskim, znanym Fragrancedirect), ale te bym traktowal jednak z duzo wieksza ostroznoscia, tak dla pewnosci. Odpowiedz Link
franiamaj Sensuous Noir 100 ml??????????? 06.04.12, 17:11 jedna z perfumerii internetowych ma taką pojemność w swojej ofercie. o ile się ten wariant Sensuous nie wystepuje w tej pojemności? www.jasminium.pl/zapachy_damskie/estee_lauder_sensuous_noir_100_ml_edp_d Odpowiedz Link
franiamaj Re: Sensuous Noir 100 ml??????????? 06.04.12, 17:13 co dziwne, ta perfumeria objęta jest programem ZAUFANE OPINIE...... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Sensuous Noir 100 ml??????????? 07.04.12, 10:42 O tej perfumerii slyszalem, ale o setce nigdy- Noir to tylko 30-tki i 50-tki. Czyzby blad w opisie? Ale cena tez adekwatna, ciekawe. Na strefie wolnoclowej rowniez nie widzialem tej pojemnosci. Lepiej nie ryzykowac, mimo dobrych opinii sklepu i reszty ich asortymentu (zestawy miniatur itd.) Odpowiedz Link
sproket1 clive 19.04.12, 14:44 Witam -wygrałem aukcję allegro.pl/super-okazja-clive-christian-men-bez-ceny-min-i2248590502.html jednak pare dni po mojej wygranej u tego sprzedawcy pojawił sie kolejny nietrafiony prezent No1 man allegro.pl/clive-christian-no-1-men-bez-ceny-minimalnej-i2288479995.html neodebrałem jeszcze przesyłki za pobraniem od kuriera (doszła w środę) ponieważ mam teraz wątpliwości czy to nie jest jakaś "wajcha" z tym "klajwem" co myślicie? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: clive 19.04.12, 16:04 Podejrzane- 2 "nietrafione prezenty" i "prawie pelne" flakony pod rzad, poza tym w opisie widnieje "tester" i jeszcze, ze kupiony w Anglii za 375 funtow. Za niewiele wiecej kupuje sie tam obecnie caly produkt. www.urbanretreat.co.uk/beautique/product/Clive_Christian/No1_for_Men_Perfume_Spray.aspx Chyba, ze uzytkownik ma dojscie dooryginalnych testerow, a reszta to tylko marketingowa otoczka. Tak, czy siak- uwazalbym- ryzyk fizyk. Na podst. zdjecia podprowadzonego z internetu nie sposob za duzo powiedziec. Odpowiedz Link
sproket1 Re: clive 19.04.12, 16:37 Dzięki. odpuszczam ,tymbardziej że dwie osoby, które mnie przelicytowały wycofały się z licytacji pod koniec aukcji. Odpowiedz Link
just.kaa Dune Dior w takiej cenie ??????? 26.06.12, 11:26 Bardzo prosze o zwerfikowanie ponizszej informacji- juz niedlugo konczy sie oferta a ja BARDZO chcialabym ta wode miec..... allegro.pl/christian-dior-dune-edp-tester-100-ml-i2429212727.html Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 26.06.12, 11:43 Możesz jeszcze zapytać o numer seryjny, ale wyglada na oryginał Odpowiedz Link
just.kaa Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 27.06.12, 17:39 Dzieki aggis ! Zapytalam o numer seryjny i jak dostane odpowiedz, to chetnie Ci ja podesle. Nie wiem- co i jak te cyfry beda oznaczac... Zeby nie byla to np. jakas stara partia perfum i beda one zwietrzale.... Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 27.06.12, 17:46 Pierwsza cyfra w numerze seryjnym do data produkcji :) a stare Dune to chyba teraz rarytas, podobno perfumy, jak większość zapachów Diora, poddane były lekkiej reformulacji i niektóre fanki zapachu poluja własnie na te starszą wersje. Po kolorze płynu i stanie flakonu wnioskuję, że te Dune z aukcji są nowe. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 28.06.12, 13:45 Tez mi wyglada na oryginalny tester (pomijajac oczywiscie bajki w opisie o wyzszosci testerow nad produktem). Odpowiedz Link
just.kaa Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 29.06.12, 11:22 Dziekuje Wam bardzo za pomoc- niestety ktos mnie ubiegl z aukcja !!! Znalazlam nowa oferte, tym razem bez licytacji, wiec jesli mi pomozecie, to sie zdecyduje :) Oczywiscie poprosilam o numer seryjny.. allegro.pl/christian-dior-dune-woman-100ml-cena-najtaniej-i2436259117.html Prosze- rzuccie okiem ... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 29.06.12, 11:39 Nie ryzykuj- wg mnie dostaniesz podrobke. Dlaczego? Bo sprzedawca sprzedaje setki najbardziej popularnych (czyli najbardziej podrabianych) zapachow w cenach oscylujacych w granicach 120-150 zl. Zdjec produktow tez brak ,sa to tylko fotki z internetu. Tamta aukcja byla OK- to tester, inne przedmioty sprzedajacego tez wzbudzaly zaufanie, ale tutaj sytuacja jest odwrotna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
just.kaa Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 29.06.12, 17:36 Dziekuje bardzo za porade - zrezygnowalam z zakupu. Jeszcze przed odpowiedzia od Ciebie, kilka godzin temu wyslalam prosbe o numer seryjny. SMS doreczony ale ... cisza. Co dorzuca kamyczek do ogrodka watpliwosci.... 695500600.pl/SHOP/product.php?id_product=765 Jesli moge prosic o zweryfikowanie ww zakupu.. Ten sprzedawca ma dobra opinie u nas w Trojmiescie i jako jeden z nielicznych nie wciska kitu, ze tester jest mocniejszy od sklepowego produktu... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 30.06.12, 13:15 O, ciekawa strona- nie znalem jej. Wzbudza zaufanie, przejrzalem asortyment i nawet chyba zakupie pare rzeczy (dostawa tylko w Trojmiescie, ale tez jestem z tych okolic- jak jestem tutaj, rzecz jasna :-). Jedyne, co mnie zdziwilo to zestawy Burberry - np. Brit plus dodatki do ciala z innej linii Weekend? Ale to juz kwestia tej danej marki. No i maja np. La Petite Robe Noire, rzadsze kremy do ciala, Smoka, czy limit. Kingdom. Kupuj smialo :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
robert-695500600 Re: Dune Dior w takiej cenie ??????? 25.07.12, 22:00 Witam. Czasami zdarza sie ze dla kogoś "rozwalamy" jakiś zestaw i pozniej dokładamy coś dla zatkania dziury :) Dlatego mamy te miksy z Burberry i inne "wynalazki" . Oczywiście nie wciskamy Klientom ściem z epoki Pewexu i Baltony ze testery są mocniejsze i trwalsze itd. Myślę ze przynajmniej paroma osobami z niniejszego Forum mieliśmy przyjemność się spotkać za co dziękuję. Może nie jesteśmy najtańsi ale nadrabiamy to fachową mam nadzieje i miłą obsługą , zawsze oryginalnym i nieprzeterminowanym towarem oraz bezpłatną dostawą do rąk Klienta :) Dla nas liczy się zadowolenie Klienta bo nie ma lepszej reklamy niż zadowolony polecający innym nas jako sprzedawcę - Klient który nie jest tylko statystyką a staję się dobrym znajomym :) Pozdrawiam . Robert Odpowiedz Link
megwhite25 Re: Czy to oryginał? Część 9 02.07.12, 18:21 Witam, pomóżcie... chyba się naciełam.. Kupiłam na Allegro perfumy Coco Mademoiselle, które oczywiście miały być oryginałem a sądzę że są podróbką, stwierdzam że jest to podróbka po zapachu- najpierw czuć alohol a potem dopiero zapach który znacząco różni się od oryginału - jest mdły, duszący- brzydko mówiąc śmierdzi i jest nie trwały . Zorientowałam się od razu że coś jest nie tak... to nie jest ten zapach w którym się zakochałam. Zgłosiłam do sprzedawcy zastrzeżenie i dostałam odpowiedz że jest to oryginał. Teraz muszę udowodnić że jest to podróbka, byłam w S ephorze i róznica jest w pudełku- oryginalne ma odcień perłowy a podróbka ewidentnie biały to dało się na pierwszy rzut oka zauważyć. Bardzo proszę Was o pomoc , dodałam zdjęcia podróbki, porównajcie proszę ze swoimi oryginałami . sprawa jest już zgłoszona jako spór. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link
aggis20 Re: Czy to oryginał? Część 9 02.07.12, 18:56 Nie widać zdjęć, chyba że tylko w mojej przeglądarce? Jak mówisz że zapach jest zupełnie inny to pewnie podróba, Chanel to jedna z najczęściej podrabianych marek, ale też na pierwszy rzut oka po flakonie łatwo poznać podróbe - najczęściej ma grube dno i za długa rurkę. To była pojemność 100ml? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link