17.02.11, 18:57
Witam,
czy ten zapach jest gdzies do kupienia. Szukam go od lat! W 2000 kupilam go w Niemczech, raz kolezanka przywiozla mi go z Francji i wiecej nie udalo mi sie go zdobyc
www.fragrantica.com/perfume/Eau-Jeune/Boheme-11306.html
Bede wdzieczna za wszelkie namiary i jakiekolwiek informacje o tym zapachu.
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Boheme 17.02.11, 23:01
      Niestety, Boheme marki Eau Jeune (massmarketowa linia zapachowa grupy L'Oreal, niegdys we Francji pod egida Gemey-Maybelline, a w Niemczech Jade) jest wycofany, ale pamietam go doskonale. Marka stawia teraz na nowe kompozycje, a klasyki typu Boheme, czy rownie niegdys znane Eau Future odeszly, przynajmniej chwilowo, w zapomnienie.
      www.eaujeune.fr/index.html
      Radze szukac na francuskim Ebay, znalazlem chocby taki zestaw ze swieca, pozdrawiam!
      cgi.befr.ebay.be/COFFRET-DE-PARFUM-BOHeME-EAU-JEUNE-100ML-BOUGIE-NEUF-/350419455173
      • ewike Re: Boheme 18.02.11, 10:11
        Wielkie dzięki! A czy znacie jakis zblizony do Boheme zapach? Z opisu wiem, ze jest to zapach owocowo-kwiatowy, bergamotka, roza, jasmin, brzoskwinia, drzewo sandalowe...
      • ewike Re: Boheme 18.02.11, 17:46
        Wszystko fajnie, tylko ze ja nic nie rozumiem, co tam jest w aukcji na francuskim ebay napisane... :(( Cena dosc atrakcyjna, myslę, nie umiem rozszyfrowac ile za przesylkę
        • forevermore79 Re: Boheme 19.02.11, 10:29
          Platnosc przez paypal, cena przesylki zalezna od kraju, zaczyna sie od 5 euro dla Francji. Mysle, ze mozna by skontaktowac sie ze sprzedajacym. A zestaw atrakcyjny, choc wysylka przezwyzszy jego wartosc :-) Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka