Dodaj do ulubionych

Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard...

11.06.04, 22:19
Ciekawe newsy, o ktorych na forum nie bylo mowy (jeszcze:-)

Kate Moss zostala twarza nowego Anais Anais Cacharela- bedzie to wersja EdP,
styl reklam bez zmian, zdjecie:
www.modaonline.it/pe04/110604anais.jpg
Calvin Klein wycofuje z rynku Contradiction meskie i damskie, w przyszlym
roku los podzieli Escape- a to w koncu jedne z wielkich duetow, ale czasy
swietnosci maja za soba- CK koncentruje sie teraz na Eternity i Obsession.

Chopard stworzyl Infiniment- "zapach diamentow"- perfumy, ktore maja wyniesc
ta marke na szczyt, obszerny artykul na www.moodiereport.com
Zdjecia:
www.moodiereport.com/images/Infiniment%20Ad%20Cam.jpg
www.moodiereport.com/images/Infiniment%20Ad%20Cam.jpg
Azzaro- po sukcesie meskiego Visit stworzyl Visit for Woman (spicy, floral,
woody- tyle wiadomo :-), premiera jesienia. Fotka:
www.cosmeticnews.com/images/parfums/azzaro_forwomen.jpg
Cartier- polska premiera Le Baiser du Dragon przewidziana jest na wczesna
jesien, przedtem trafi do sklepow jeszcze Eau de Cartier Relaxante.

Na razie to tyle, zdjecie najnowszych perfum Britney w watku o nowych
Diorach :-)
Obserwuj wątek
    • forevermore79 I Lancome... :-) 11.06.04, 23:08
      Jeszcze jedna ciekawostka sie zagubila- ale to tylko jako przyklad
      marketingowego geniuszu Lancome- lansowany u nas jako czesc kolekcji makijazu
      zapach Calypso w Stanach pojawil sie wlasnie jako letni Lolli Pop- wchodzacy w
      sklad kolekcji Juicy Pop ( nazwa od slynnych blyszczykow, ktore teraz daly
      poczatek lawinie nowych produktow ).
      www.lancome-usa.com/_us/_en/makeup/animations/juicypop/index.aspx?CategoryCode=AXEMakeup2&&
      Sam zapach:
      www.lancome-usa.com/_us/_en/catalog/Fragrance.aspx?CategoryCode=AXEFragrance^F1_LolliPop&&

• sorbet Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 00:55
      forevermore79 napisał:

> Calvin Klein wycofuje z rynku Contradiction meskie i damskie, w przyszlym
      > roku los podzieli Escape- a to w koncu jedne z wielkich duetow, ale czasy
      > swietnosci maja za soba- CK koncentruje sie teraz na Eternity i Obsession.

Czyżby wracają lata 80te? Calvin K. i "retro", kto by pomyślał, hihi. Ciekawy
      jestem czy zrobią Obsession "light" :-)

• forevermore79 Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 01:02
        Czyżby wracają lata 80te? Calvin K. i "retro", kto by pomyślał, hihi. Ciekawy
        > jestem czy zrobią Obsession "light" :-)

Juz zrobili :-)). Nie liczac limitowanego Sheer Obssesion Klein na niektorych
        rynkach zaprezentowal wlasnie Obssesion w lzejszej, letniej wersji.
        • sorbet Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 01:06
          Aha :-) Sheer brzmi lepiej niż "lekka obsesja" no nie :-))
          • forevermore79 Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 01:13
            Obsesja generalnie paskudnym uczuciem jest :-). A ja nie spie robiac wykresy do
            pracy magisterskiej, hehe. Dam rade :-)
            • sorbet Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 01:14
              :-) miłej pracy:-)
              • forevermore79 Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 01:18
                Dzieki :-) Jak zwykle wszystko robie na ostatnia chwile- tak to jest, jak sie
                tylko pachnie, pije, co drugi dzien w klubie i generalnie stanowi sie zakale
                rodziny- ale na szczescie moj wrodzony intelekt, uroda i urok stanowia dobra
                przeciwwage, hehe :-)))
                Pozdrowionka, nast razem wracam juz do zapachowego tematu :-)
                • sorbet Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 01:28
                  :-) wierzę, że to wszystko prawda :-)
                  • forevermore79 Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 01:33
                    Si, si- przekonasz sie, jak umowimy sie kiedys przy okazji na piwo albo jakis
                    paskudnie snobistyczny drink, hehe. A teraz daje sobie spokoj z praca i ide
                    spac pachnac japonskim lawendowym mydelkiem :-).
                    • sorbet Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 01:35
                      No, bardzo chętnie :-) i myślę o także takim spotkaniu forumu :-) I też już
                      spac ide :-)
                      • luloo1 Re: Newsy- Azzaro, CK, Cacharel, Chopard... 12.06.04, 12:02
                        sorbet napisał:

> No, bardzo chętnie :-) i myślę o także takim spotkaniu forumu :-) I też już
                        > spac ide :-)
                        >

ja też myślę o spotkaniu forum:) Już kilka osób się zna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka