Dodaj do ulubionych

Versace Jeans Couture Glam

30.06.04, 22:02
Niesamowity zapach. Jakoś omijałam te buteleczki z brylancikami, bo w ogóle
nie cenię sobie zapachów Versace, ale dziś psiknęłam się tym Glamem z
różowymi brylancikami i zakochałam się. Zapach jest przedziwny, niby nic
specjalnego, ot lekka słodycz, na początku dość nijaka i wydawało mi się, że
mało wyczuwalna. Po pewnym czasie nie mogłam nosa odkleić od poperfumowanej
skóry, zresztą nie musiałam nawet trzymać nosa przy skórze, bo delikatny
zmysłowy aromat ciągle mnie owiewał - dobry znak, że perfumy wyczuwalne.
nuty: róża, różowy pieprz, liście pomarańczy, aldehydy (sic!), fuksja, drzewo
cedrowe, czarne piżmo i kryształowa ambra (?). Subtelne, ale wyczuwalne i do
tego zmysłowe, czemu wcześniej ich nie przetestowałam ? :(

Wąchał ktoś może ? Opninie na temat Glam oraz regularnych złotych Jeans
Couture mile widziane.
Obserwuj wątek
    • balbina_alexandra Re: Versace Jeans Couture Glam 01.07.04, 12:53
      Ja też jakoś nie cenię zapachów Versacego, ale Glam miałam okazję poznać - w
      galerii gdzie pracuję, trwała promocja i panie juz nmnie tam dobrze znają, i od
      razu proponują - może pani przetestuje? Psiknęłam sobie na rękę i błąd, mdliło
      mnie przez całą resztę dnia. Zdecydowanie nie podoba mi się ten zapach. NIe
      wiem czemu ale na mnie pachniał jakoś sztucznie :(

A tak by the way, dziś na chwilkę weszłam do perfumerii coby wreszcie
      zlokalizować Pocałunek Smoka :D (bo jakoś go jeszcze nie zdążyłam obwąchać).
      Po9całunku nie było ale było coś o czym dużo się ostatnio mówiło - The Parfume
      Charles Jourdana - no i muszę powiedzieć, że całkiem, całkiem :))) na razie
      jestem pod wrażeniem. Słodziuch ale jaki miły!
    • elve Re: Versace Jeans Couture Glam 01.07.04, 13:24
      glam zemdlilo mnie, podobnie jak balbinę. za to złote jeans couture bylo dla
      mnie sporym zauroczeniem - to byl ten typ kwiatow, oszalamiajacy, kapiacy
      bogactwem, ktore lubie (jak poeme). musze odswiezyc znajomosc, bo mi tylko
      lekkie wspomnienie pozostalo.
      • luloo1 Re: Versace Jeans Couture Glam 02.07.04, 07:24
        elve napisała:

> glam zemdlilo mnie, podobnie jak balbinę. za to złote jeans couture bylo dla
        > mnie sporym zauroczeniem - to byl ten typ kwiatow, oszalamiajacy, kapiacy
        > bogactwem, ktore lubie (jak poeme). musze odswiezyc znajomosc, bo mi tylko
        > lekkie wspomnienie pozostalo.

Przyznam, że ja miałam podobne odczucia, co dziewczyny, też mnie zemdliło i od
        razu wyrzuciłam karteczkę. Porażająco słodki.
        • charade Re: Versace Jeans Couture Glam 04.07.04, 13:30
          No, widzę że nikt nie przepada za Jeans Couture Glam :))) Mnie też przeszło
          (na szczęście !). Powąchałabym za to to złote JC, ale nigdzie nie mogę
          znaleźć...
          • coralin Re: Versace Jeans Couture Glam 05.07.04, 21:53
            A nie ma w GC? Coś mi sie wydawało że są. Charade a wąchałaś Versace te w
            fioletowej dosć smukłej butelce, nie pamietam nazwy, chyba Versace po prostu.
            Strasznie trwałe i chyba w Twoim stylu.
            • charade Re: Versace Jeans Couture Glam 05.07.04, 21:57
              Tak, w GC są... za trzy bańki, a nie o to bynajmniej mi chodzi. Przeszło mi już
              poza tym :)))

Wiesz, te Versace Woman, o których mówisz chyba jednak nie są w moim stylu, bo
              jakoś kwaśno mi jechały z korka... Muszę jednak spróbować na ręce, skoro
              polecasz :)

• coralin Re: Versace Jeans Couture Glam 05.07.04, 22:05
                charade napisała:

> Tak, w GC są... za trzy bańki, a nie o to bynajmniej mi chodzi.

Przepraszam, myślałam że chodziło tylko o przetestowanie .
                Ja już teraz też te perfumerie wykorzystuję tylko w tym celu.I chyba coraz
                wiecej ludzi również i kupują przez internet lub za granicą . U mnie w mieście
                zaskoczyła wywieszka na jednej z perfumerii (oj, można było tam potestować mało
                spotykane zapachy) o przenosinach. Teraz połączyli sie z inną perfumerią
                skupiajac sie raczej na kolorówce ze średniej półki, a zapachy kątem upchnięte.
                • charade Re: Versace Jeans Couture Glam 05.07.04, 22:43
                  Coralin, ja w ogóle nie mam pojęcia z czego te perfumerie się utrzymują mając
                  takie ceny. Kto tam kupuje ???
                • charade Re: Versace Jeans Couture Glam 05.07.04, 22:45
                  aaaaa, faktycznie, przecież ja pisałam o przetestowaniu żółtych Jeans Couture,
                  to ja przepraszm :))) Już sama nie pamiętam, co piszę :) Ale nie, w naszej GC
                  są tylko te różowe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka