Dodaj do ulubionych

News- Calvin Klein: Dark Obsession For Men

15.02.13, 11:23
Co prawda ostatnie premiery marki mocno rozczarowuja (vel Encounter), a flankery Obsession (Night, Secret) sie kompletnie nie przyjely na rynku, ale nie ma co tracic nadzieji.
Wiecej o zapowiadanym juz przeze mnie meskim Dark Obsession:
www.fragrantica.com/news/Calvin-Klein-Dark-Obsession-4072.html
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Dark Obsession For Men - reklama TV 05.03.13, 17:56
      www.nstperfume.com/2013/03/05/nice-abs-part-3/
    • olaj.j Re: News- Calvin Klein: Dark Obsession For Men 06.06.13, 14:12
      Ale muszę napisać, że po pierwszym, pobieżnym kontakcie naprawdę nie jest źle, jest nieźle.:)
      • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Dark Obsession For Men 06.06.13, 14:14
        To sie ciesze, ja jeszcze nie testowalem :)

Pamietam tylko ta miazdzaca recenzje Kevina z NST
        www.nstperfume.com/2013/04/24/calvin-klein-dark-obsession-fragrance-review/
        • olaj.j Re: News- Calvin Klein: Dark Obsession For Men 06.06.13, 15:15
          ;)))))), nie, tego nie czytałam wczesniej. Dla porządku napiszę, że póki co testowałam "on paper".:) Ale i tak zrobił na mnie dobre wrażenie, pewnie również dlatego, że pamiętam ubiegłoroczny "wytwór" CK. Potestuję jeszcze oczywiście dokładniej "on skin", ale mam odmienne odczucia, choć nie jest to żaden mroczny zapach.
          • olaj.j Re: News- Calvin Klein: Dark Obsession For Men 17.06.13, 18:55

Powyższa recenzja faktycznie jest, delikatnie mówiąc, niezbyt pochlebna, dlatego przed poważniejszymi testami zastanawiałam się, czy aby nie miałam wcześniej omamów, ale nie - zapach jest naprawdę przyzwoity, co najmniej:). Bardzo ładnie, miękko się układa, nawet (ze względu na nieco "addictową", esencjonalną wanilię i subtelną zamszowatość) pomyślałam, że całkiem spokojnie mógłby uchodzić za uniseksowy, ale jednak jodła i vetiver nadają mu zdecydowanie męski charakter. Najmniej, ale to już chyba norma przy męskich perfumach z wanilią w bazie, podoba mi się zakończenie, szybko robi się płaskie i znika. Zastanawia mnie, czemu tym razem nie podano nazwiska perfumiarza, bo wykonał dobrą pracę dla CK.:)
            • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Dark Obsession For Men 24.06.13, 13:35
              Ja szybko powachalem w Douglasie i nawet nieco na reku- i nie jest tragicznie, ale nie zachwycam sie specjalnie. Przyjemna slodycz znana z CK Shock, nieco zamszu i potem masz racje: calosc sie przytlumia i "waniliuje" :). W porownaniu do Encounter to jednak niemalze arcydzielo!
              Dziwne, ze w ang. Debenhams poj. 125ml przeceniono juz od razu po premierze o polowe, moze tak na wszelki wypadek :)
              www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10001_117572900099_-1
              • olaj.j Re: News- Calvin Klein: Dark Obsession For Men 24.06.13, 15:00
                O, to w takim razie rekord Madonny i ToD został pobity, przecena zaraz po premierze i to aż o połowę, no, no.:) Nie wiem, może to także dlatego, że duże pojemności są w tym przypadku uzasadnione, bo na mojej skórze DO utrzymał się jakieś góra 1,5 godziny - i to jest zdecydowany minus: nietrwalość.
                Tak, mnie też skojarzyl sie nieco z CK Shock.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka