Dodaj do ulubionych

Acqua di Gio

12.04.13, 21:14
Zwiedzając ostatnio warszawskie perfumerie, uświadomiłam sobie, że nie widzę na półkach damskiego Acqua di Gio. Konsultantka powiedziała mi, że z Douglasów zostało wycofane dwa lata temu, a na jego miejsce jest teraz Acqua di Gioia. Wiecie coś więcej na ten temat? Czy znowu trzeba jechać na Maltę, żeby narobić zapasów?
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Acqua di Gio 13.04.13, 08:52
      Faktycznie, damski Acqua di Gio na większości rynkow został zastąpiony nowa Gioia i jej późniejszymi wariacjami. Zapach jest jednak produkowany, ale na dużo mniejsza skale, zostały same wody, a i ich wycofanie to pewnie kwestia czasu.
      Oferuja je nadal perfumerie internetowe (Douglas stacjonarny ich nie ma, ale np. ich e-shop owszem):
      www.douglas.pl/douglas/Giorgio-Armani/Acqua-di-Gio-Femme/index_b001405.html
      Damski AdG wisi także jeszcze na franc. stronie Armaniego- ale np. na angielskiej już nie.
      www.armanibeauty.fr/fragrances/pour-elle/acqua-di-gio-femme/acqua-di-gio-pour-femme-eau-de-toilette.aspx
      Pozdrawiam!
      • karoleena3 Re: Acqua di Gio 13.04.13, 20:48
        Na www.empik.com jest w kilku pojemnościach.
      • cannella Re: Acqua di Gio 22.04.13, 19:44
        Forever, jak zwykle jesteś nieoceniony :-) Zamówiłam w Douglasie, a teraz z niecierpliwością czekam na przesyłkę. O dziwo, cena okazała się konkurencyjna w porównaniu z innymi miejscami.

Polityki firm chyba nigdy nie pojmę. Wydawało mi się, że Acqua di Gio ma szansę zostać klasykiem, a tu proszę, po cichutku wycofują. Acqua di Gioia znam, ale to zupełnie inny zapach.
        • forevermore79 Re: Acqua di Gio 22.04.13, 20:24
          To sie ciesze, polski e-shop Douglasa pracuje na niemieckiej platformie, stad tez duzo tam towarow niedostepnych w naszych perfumeriach.
          Faktycznie, AdG miala zadatki na letniego klasyka- jak np. Cool Water, ale obydwa zapachy wydaja sie zdominowane przez ich meskie, hitowe wersje :)
          Pamietam lswoja droga lata temu specjalne, limitowane produkty z damskiej linii AdG- kupowalem na prezenty cuda typu pianka do ciala, czy brokatowy zel po opalaniu, choc tamten brokat obsypywal sie niczym gigantyczne confetti :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka