zettrzy 10.10.04, 23:49 czy ktos kiedys nosil, a jesli tak, to na jakie okazje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misscollins Re: Cornuba Penhaligon 11.10.04, 15:29 Jakoś tak do Penhaligonów nie mogę się przekonać. Cornubia jest taka smętnie kwiatowo-angielska. Za mało skomplikowa, za mało mroczna. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Cornuba Penhaligon 11.10.04, 15:38 dziekuje - lamalam sie czy moge to zaryzykowac do pracy ... widze ze moge bo nikt sie nie przyczepi do nieskomplikowanego kwiatowo-angielskiego zapachu ... a lamalam sie bo dla pani ekspedientki to byl zapach "tylko na wieczor" no ale w koncu panie ekspedientki zawsze usiluja wypchnac towar Odpowiedz Link
misscollins Re: Cornuba Penhaligon 11.10.04, 15:56 Zawsze mówią, że na wieczór, albo, że faceci będą padać jak muchy ;-)))) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Cornuba Penhaligon 11.10.04, 16:01 misscollins napisała: > Zawsze mówią, że na wieczór, albo, że faceci będą padać jak muchy ;-)))) Jesli tak, to na pewno uzyje, bardzo bym chciala zeby ten business analyst ktory ma biurko o wiele za blisko mojego i ktory tak okropnie wrzeszczy przez telefon padl, i zeby go gdzies usuneli, optymalnie na noszach Odpowiedz Link
lune Re: Cornuba Penhaligon 11.10.04, 17:04 zettrzy napisała: >bardzo bym chciala zeby ten business analyst ktory ma biurko o wiele za blisko mojego i ktory tak okropnie wrzeszczy przez telefon > padl, i zeby go gdzies usuneli, optymalnie na noszach Popsikaj mu biurko Angelem - tak obficie ;)) padnie z pewnoscia lune Odpowiedz Link
zettrzy Re: Cornuba Penhaligon 11.10.04, 18:47 lune napisała: > Popsikaj mu biurko Angelem - tak obficie ;)) padnie z pewnoscia > > lune zebym tylko nie musiala odsiadywac : )) Odpowiedz Link
misscollins Re: Cornuba Penhaligon 12.10.04, 12:49 Biznes analisty to właśnie mają do siebie - zawsze są za blisko i zawsze nadzierają twarz. To taki gatunek jest. Odpowiedz Link