dori7 17.10.04, 13:31 Z jakimi innymi zapachami Wam sie kojarza? Czy pachna w typie "Paris" YSL, "Diorissimo"...? Nie mam szans ich powachac, bo nigdzie nie ma... Wachalam dawno temu i juz nie pamietam wrazen :(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita5 Re: jak pachna Splendor E. Arden? 17.10.04, 16:40 Przypominają mi jedynie AA Lila Bella, przez konwalię chyba. Choć Splendor, jak dla mnie jest poprawny, wręcz banalny. I nie widzę żadnego podobieństwa do Paris, którego lubię. Wychodzi na to ze nie lubie Ardenki:) Odpowiedz Link
dori7 Re: jak pachna Splendor E. Arden? 17.10.04, 21:13 benita5 napisała: > Choć Splendor, jak > dla mnie jest poprawny, wręcz banalny. No wlasnie ja tak samo odebralam je wachajac dawno temu, a teraz zachcialo mi sie zweryfikowac swoja opinie - a ich juz nigdzie nie ma :( Odpowiedz Link
benita5 Re: jak pachna Splendor E. Arden? 17.10.04, 21:36 dori7 napisała: > benita5 napisała: > > > Choć Splendor, jak dla mnie jest poprawny, wręcz banalny. > > No wlasnie ja tak samo odebralam je wachajac dawno temu, a teraz zachcialo mi > sie zweryfikowac swoja opinie - a ich juz nigdzie nie ma :( Ha ha wiesz jak to jest z weryfikacją po czasie... zmieniamy się, ewoluują nasze gusta i guściki. Może dziś by urzekł? Odpowiedz Link
elve Re: jak pachna Splendor E. Arden? 17.10.04, 23:01 a mi się bardzo podobają, mimo że kwiatowe. kojarzą mi się z błękitnym niebem w wietrzny dzień, z czymś niesłychanie czystym i przejrzystym. jasne, pogone, absolutnie nie wiem, czemu maja tak matronową nazwę ;) Odpowiedz Link
dori7 do Elve 18.10.04, 09:31 No wlasnie, znalazlam Twoja opinie o tym zapachu na wizazu i postanowilam pojsc do perfumerii jeszcze raz go zbadac :)) Moglabys porownac go z jakims innym zapachem? Do mojej zapachowej wyobrazni najbardziej przemawia zapachologia porownawcza :)) Odpowiedz Link
fa25 Re: do Elve 18.10.04, 15:47 Mnie sie kojarzy z Happy heart Clinica - czysty, przejrzysty, wiosenny... Odpowiedz Link
elve dori :) 18.10.04, 17:57 najbliższe skojarzenie mam z eau de dolce vita - ale to nie znaczy, że są podobne - bo nie są. ale coś wspólnego charakterem mają. Odpowiedz Link