forevermore79 18.10.04, 14:18 Kolejna odslona. Ja dzis spokojnie i dyskretnie- 212 Men. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta Re: Dzis pachne 18.10.04, 19:09 Podebrałam córce Miracle i dobrze mi tak ! Podebractwo ukarane, nic a nic mi się nie podoba :(, a na niej takie śliczne ! Ta_ Odpowiedz Link
scrivo Re: Kenzo słoń - coraz częściej :)) zauroczenie ; 18.10.04, 20:08 212 sexy CH, odkryłam zapach i cud-buteleczkę a właściwie dwie. I podzieliłam się z przyjaciółką. Radość podwójna a zapachy zupełnie różne. Odpowiedz Link
sorbet CdG Kyoto - pachnie kawą i ładniej + 19.10.04, 12:08 niż ta która teraz piję:-) Odpowiedz Link
marla30 Vice Versa YSL 19.10.04, 17:55 A na prawym nadgarstku Jicky (dzięki, Mathilde :))i nie mogę się nawąchać, cuuudny. Odpowiedz Link
sorbet Kingdom na lewym nadgarstku, Eau des Merveilles+ 19.10.04, 23:11 na prawym. EdM pachnie okropnie na mojej skórze. Kiedyś porównałem zapach do słodkiego wapnia do jedzenia w dzieciństwie. "Potrzymuję":-), ale zapach jest teraz wręcz "ubogi" i "sztywny" . Musiałem czym prędzej go zmyć. Kingom pachnie jak świeży pot:-) Na początku nawet ładnie, trochę zielono i pastelowo-kwiatowy. Poźniej odsłania nutka piżma, brzydka nie do zniesienia. A pomyśleć, że wytrzymałem i chwaliłem Musc Ravageur Malle'a. Ta świeżość w Kingdom wydaje mi się bardzo nie na miejscu. Chyba dlatego napisałem wcześniej, że nutki w Kingdom nie się zmieszają i są "chaotyczne":-). Piżmo w Guerlain l'Instant PH jest o niebo bardziej stonowane i harmonijnie brzmi obok świeżej zielonej nutki:-) Odpowiedz Link
dori7 Sun Moon Stars na szyi 19.10.04, 23:10 na lewej rece Celine Oriental Summer, a na prawej Dune Diora :)) Bylam na testach w perfumerii przed 11 rano. Wciaz czuje Dune mimo kilkakrotnego mycia rak mydlem!! I to na moejj suchej skorze!! Koniec swiata :)) Odpowiedz Link
guyritchie ...rano i wieczorem 20.10.04, 09:03 hej, w pracy pozostawiam mocna smuge armaniego acqua di gio... wieczorem zas na malutkie spotkanko psikne sie bvlgarim black... hmm...czarna noc jesienna i czarna herbata... Odpowiedz Link
mathilde17 Re: Dzis pachne 20.10.04, 17:43 Niezmiennie od paru dni - Narciso Rodriguez for her. A na ręce - Vetiver męski Guerlaina i nie wiedzieć czemu pachnie mi to selerem :D Odpowiedz Link
ta Re: Dzis pachne 22.10.04, 01:19 Shiseido Basala !!!! :)))( męskie) Cuuudnie, doczekałam się. Córka zachwycona, już podbiera. Jutro testy na otoczeniu, może zaryzykuję do pracy :) Ta_ Odpowiedz Link