forevermore79 07.11.04, 12:14 Edycja nr iles tam :-). Dzis kolejna z probek od Sorbeta i taje- znany mi juz wczesniej i cudownie anyzowy Serge Lutens RL. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 zielonymi Les Belles,lubie je przy tej pogodzie :) 07.11.04, 12:34 Powietrze wilgotne i rzeskie, a ja pachnaca pomidorkami :) Odpowiedz Link
sorbet Re: Dzis pachne... 07.11.04, 17:53 forevermore79 napisał: > Edycja nr iles tam :-). Dzis kolejna z probek od Sorbeta i taje- znany mi juz > wczesniej i cudownie anyzowy Serge Lutens RL. Tęknię trochę za tymi pysznościami :-) Odkryłem nawet tę słodycz w Angel, hehe. A dziś Sherbet Rhubarb, wczoraj Cinnamon. Odpowiedz Link
benita5 Birmane VAn Cleef & Arpels 07.11.04, 20:53 Dzięki uprzejmości pewnej Forumki,którą niniejszym pozdrwiam :)))bardzo fajnie mi się dzisiaj Birmanuje. Co jakiś czas odświeżam sobie odczucia tych pierwszych mocniejszych cytrusowo- bergamotowych akordów. I jest mi faaaajnie. Odpowiedz Link
ta Shiseido Basala 07.11.04, 23:41 Uwielbiam ! Nos trzymam zakopany w wełniany golf, w którym się pięknie osadziły. Rozkosz :) Panie podpytuja, co to? A ja pary poza forum nie puszczam ;) Za nic nie dokopią się, każda szuka po "babskiej" stronie, hi hi hi Ta_ Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 08.11.04, 00:01 black cashmere DK. broni się po roku nieużywania, a już myślałam, że się pożegnamy... Odpowiedz Link
charade Re: Dzis pachne... 08.11.04, 09:41 Sensi Armaniego ;) Na poczatku pachnie na mnie jak mydełko, na końcu waniliowym ciastkiem (pod koniec dnia, tak, tyle się toto trzyma). Odpowiedz Link
graza4 Douce Amere Serge Lutens 08.11.04, 13:52 Ciekawe doznania, wiec to tak pachnie absynt... :-) Odpowiedz Link
dori7 Tresor, pozneij Allure :))) 09.11.04, 00:13 Rano slodkie Tresor, pieknie pachna na rozgrzanej skorze, jak znalazl na moje ukochane leniwe poniedzialki - poniedzialek to moj jedyny calkowicie spokojny i relaksacyjny dzien w tygodniu, ktory spedzam zwykle calutki z ukochanym :)) A wieczorem moje najukochansze na swiecie Allure, bo wlasnie dzis doszla przesylka z buteleczka, ktora zmienila wlascicielke dzieki tutejszemu straganikowi - wieeeelka buzka dla Merolik, jestem taaaka zadowolona :)) Odpowiedz Link
merolik Re: do Dori7 :) 09.11.04, 16:44 Dori, również Cię pozdrawiam i cieszę się, że Cię wirtualnie poznałam :)) Buźka! Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dzis pachne... 09.11.04, 00:32 Po pewnym okresie Organzowania, Wisha, Kezno Tigre przywróciłam za łask starą Manię. Jest piękna, kocham. Ale i tak cały mój pokój oraz nadgarstki pachną najnowszą zdobyczą czyli Hermesem Un Jardin de Mediterranean (te śródziemne to na pewno bląd w pisowni zrobiłam...), czyli zapachem, który mnie piekielnie intrygował, a wybitnie nie na tę porę (są niezwykłe). Odpowiedz Link
kajakajak Re: Dzis pachne... 09.11.04, 09:56 Dolce& Gabbana red.I nie zanosi się na zmianę w najbliższej przyszłości.Świata poza tym zapachem nie widzę. Odpowiedz Link
dziunia11 Re: ambre sultan Serge Lutens 09.11.04, 13:51 Pachne na jednym nadgarstku Ambre sultan a na drugim Fleurs de Citronnier i tak wacham sobie na przemian. Wlasnie opuscilam francuskie forum dyskusyjne pelne ohow i ahow na temat perfum Serge'a Lutensa i chyba wybiore sie do perfumerii po probke Lys, bo ponoc super aczkolwiek nietypowe jak na SL Odpowiedz Link
spaldi Re: ambre sultan Serge Lutens 09.11.04, 14:17 Kto gustuje w truciznach:) ten napewno zapoznal sie juz z Pure Poison. Pokochalam ten zapach od pierwszego psikniecia:)))))Mam narazie probke, ale nastawiam sie psychicznie na kupno i czeste uzywanie. Odpowiedz Link
madllen Re: Dzis pachne... 09.11.04, 15:49 Jaipur Saphir- cieplutko, mięciutko i nadzwyczajnie miło:) Odpowiedz Link
dori7 Allure, pachniemy sobie we dwie z mama, bo 09.11.04, 23:55 wparowala do pokoju, wypatrzyla, wydala pisk radosci i butelka otrzymala natychmiast status " butelki wspolnotowej" :)) Odpowiedz Link
kalia_t Chic C.Herrera 10.11.04, 11:30 niekoniecznie na jesień, ale jest boski i niezmiennie poprawia mi humor ;D Odpowiedz Link
merolik Re: czerwona D& G... 10.11.04, 21:30 wreszcie mam ją znów! i to setkę :) Kocham ten zapach !!! Odpowiedz Link
renia30 Mam jej już niewiele z setki i wciąż mi się... 11.11.04, 10:34 podoba a to jest w moim przypadku ewenement :o) pozdrawiam r Odpowiedz Link
dori7 Re: Dzis pachne... 11.11.04, 10:48 Allure. Jestem monotematyczna czy po prostu wierna? :P Odpowiedz Link
benita5 Re: Kotek z wyrwanymi pazurkami 11.11.04, 12:59 brrr takiej nazwy dla sensi bym nigdy nie wymyśliła!!Ale fakt, trudno sie tu doszukiwać odkrywczości.Może wylegujący się kotek? :-)) Odpowiedz Link
charade Re: Kotek z wyrwanymi pazurkami 11.11.04, 13:34 To określenie wymyśliła Elve :) Mnie się Sensi podoba, może i nie ma pazura, ale ja teraz takie wolę. Dużo zapachów mnie drażni, nie mogę znieść zbyt intensywnej słodyczy, zbyt dużej kwiatowości... Odpowiedz Link
balbina_alexandra kadzidlanie, kadzidlanie... 11.11.04, 13:57 Wczoraj Black Cashmere, dziś Organza Indecence. Odpowiedz Link