jascurka 01.02.05, 16:51 czy uwazasz ze lepiej jest kupic perfume o malej pojemnosci, bo szybko sie moze znudzic i w tedy szybciej sie skonczy??Czy moze w butelce o duzej pojemnosci by starczylo na dluzej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: co myslisz lepsza mala butelka czy duza?? 01.02.05, 16:54 Patrząc na liczbę butelek:-) zdecydowanie małą butelkę perfum. Ale czasmi to jest nie możliwe. Żużyję z 30 ml rocznie:-)) Odpowiedz Link
salma88 Re: co myslisz lepsza mala butelka czy duza?? 01.02.05, 17:58 To zalezy od tego, jak czesto dana osoba zmienia perfumy. Jesli ma swoj ulubiony zapach to uwazam, ze lepiej jesli kupuje wieksze pojemnosci, bo czasem sie to bardziej oplaca. Ja niestety albo stety co chwile kupuje perfumy, kiedy tlyko mnie na to stac i nie zuzywam nawet powoly. Dlatego mam u sibie dosc spora kolekcje perfum. Szybko mi sie nudza, jednak co jakis czas do nich wracam, w zaleznosci od nastroju. Czasami popelniam blad - gdy jestem zauroczona danymi perfumami kupuje wieksza pojemnosc i potem mam problem, bo jednak zapch okazuje sie nie taki ukochany... Odpowiedz Link
ta Re: co myslisz lepsza mala butelka czy duza?? 01.02.05, 18:55 Premier Jour Niny Ricci EDP proszę 2 litry :) To jedyne od dłuższego czasu, które mnie nie nudzą i najlepiej sprawdziły się na mnie jako dyskretny dodatek do pracy. Jeśli luloo nie podpowie mi, na co je zamienić ( chodzi za mną na ew wymianę np Stella McC), to już zostanę z Niną na długo. Inne zapachy, stosowane poza pracą w różnych innych okolicznościach wolę w średnich opakowaniach 50 ml, za wyjątkiem AA, których duże opakowania akceptuję, gdyż większość z nich b. lubię. Ta_ Odpowiedz Link
dori7 Re: co myslisz lepsza mala butelka czy duza?? 01.02.05, 22:01 Niedawno o tym dyskutowalismy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=18817204&v=2&s=0 Odpowiedz Link
coralin Re: co myslisz lepsza mala butelka czy duza?? 01.02.05, 22:14 To jasne że lepsze są 30 ml. Tylko gdyby ta 30 nie kosztowała tylko 5 zł mniej od 50 ml, a 15 mniej od 100ml to tylko 30ml kupowałabym. Przesadziłam trochę ale przyznacie, że skalkuulowanie cen jest takie ze aż żal nie dopłacić troszeńke i mieć drugie tyle zapachu. Odpowiedz Link
lune mala :) 02.02.05, 10:20 wole opakowanie 30-50 ml niz wieksze ; kiedys zadreczyl mnie wielgachny lisc Kenzo ktorego nie moglam zuzyc :( to byly czasy duzo mniejszego wyboru zapachow i duzo mniejszych mozliwosci kupienia ich taniej ; koncowka - to byl koszmar :( znienawidzilam ten zapach ... od tamtej pory zawsze wybieram mniejsze opakowania - choc wiem ze glupio przeplacam ;) wyjatek - Pampelune ... no ale po drugiej butli wiedzialam ze to juz OSTATNIA :( nigdy nie mam pewnosci czy zapach zauroczy mnie na dluzej - dlatego idealnym rozwiazaniem jest 30 ml - bo 15 ml to troszke za malo by zdobyc pewnosc :)) lune Odpowiedz Link
kalooo no to ja jestem chyba wyjątkiem...;) 02.02.05, 10:25 bo w sumie to wszystkie perfumy zawsze kupuję w największych rozmiarach..;) Mam praktycznie wszystkie 100ml.Ale 30ml kupuje czasem(bardzo rzadko)gdy zapach mi sie podoba,ale wiem,że będę go rzadko używała. Odpowiedz Link