magdalena1811 03.02.05, 13:26 Szaleję za tym zapachem.A może jest jeszcze ktoś kto też kocha te perfumy??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena1811 Re: Burberry London- UWIELBIAM!!! 20.02.05, 10:36 Naprawdę nie ma nikogo kto kocha Burberryski???Dziwi mnie to bo ja za nimi przepadam...No cóż, ale nie to co ładne tylko to co się komu podoba.A może ich po prostu nie znacie? Przy najbliższej wizycie w perfumerii zwróćcie na nie uwagę, są naprawdę super. Dla mnie one pachną szczęściem. Odpowiedz Link
mika_1 Re: Burberry London- UWIELBIAM!!! 20.02.05, 11:53 Ja je znam i bardzo lubie. Własnie London. Są po prostu odjazdowe. Pozdrawiam wiec wielbicielke tego zapachu:) Odpowiedz Link
gosia25 Re: Burberry London- UWIELBIAM!!! 20.02.05, 11:55 Ja nie znam tego zapachu,ale przy najbliższej wizycie w perfumerii powącham. Najpierw jednak mój nos musi zacząć działać po dość mocnym katarze;). Nie irytuj się Madziu, że jeszcze nikt nie odpisal na twój post. Zauważyłam, że w czasie wolnym , podczas weekendu jest tutaj mniej forumowiczów. Zobaczysz, że jutro będzie tu ożywienie. A przy okazji: może opiszesz ten zapach? Odpowiedz Link