Dodaj do ulubionych

małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :)

11.03.05, 21:37
Moi drodzy, planujemy z Olesiam spotkanie (zjazd? konferencje? :)) w
Warszawie. Tematyka wiadoma, ale można jak najbardziej odbiegac od tematu
(byle nie za daleko!). Miejsce niektórzy już znaja, nieuswiadomionym przeslemy
adres mailem :). Jest tez pomysl, żeby przed częścią kameralną zrobić najazd
komisyjny na Quality, co wy na to? Możliwe terminy to 19-20.03. lub 2-3.04. po
południu. Wszystkich chętnych prosimy o "zgłoszenia" na maila (do mnie lub do
Olesiam), napiszcie też, który termin wam najbardziej odpowiada (bedzie
demokratycznie - wygra większość ;))
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 11.03.05, 21:52
      No to ja się wpraszam..;D
      • modern_witch Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 12.03.05, 00:33
        ja tez info poproszę...;-*
        • rybkad Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 12.03.05, 01:02
          Ja glosuje za 3-4 04 , bedzie cieplej przyjemniej i moze zawieje i zamiecie
          ustana w koncu;)
          • chatka_ Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 12.03.05, 11:56
            Tez jestem za drugim terminem!
    • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 12.03.05, 18:10
      Głosuje za drugim terminem 2 kwietnia, czy Quality w M jest czynne w niedziele?
      Dowiem sie, ale nie liczyłabym, no i po wypłacie człowiek będzie:)
      pozdrawiam
      O.
      • damona Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 12.03.05, 18:46
        jest jeszcze drugi sklep Quality i znajduje sie w Blue City.
        W niedziele na pewno powienien byc czynny:)
    • perfumiarz Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 12.03.05, 18:54
      To ja też bym się pojawił z chęcią :)) Mnie również bardziej pasowałby ten
      kwietniowy termin. p.
      • kalooo modern_witch & kalooo 12.03.05, 19:20
        przystaja na termin 3-4 kwietnia;)
        Ja obiecuje zabrać wszystko co mam na toaletce(ograniczę się do rzeczy
        przeznaczonych do wąchania i jakoś myślę się zabiorę..;)
        • graza4 Re: modern_witch & kalooo 12.03.05, 19:26
          Mnie ten termin też pasuje, z tym że raczej 02.04 (sobota), ale w niedziele też
          własciwie mogę. Zresztą widzę jakieś zamieszanie z datami, wg mojego kalendarza
          weekend to 2 i 3 kwietnia. Olesiu, czy wysłałaś info o miejscu spotkania? Nie
          chciałabym "dublować" ;)
          • kalooo Re: modern_witch & kalooo 12.03.05, 19:39
            no faktycznie-to chyba 2-3 miał być...;/
    • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 13.03.05, 15:51
      umówmy sie , ze info przesle w tyg, jak ustale z kierownictwem czy firma bedzie
      do wynajęcia
      Pozdrawiam
      O.
    • ashanti5 Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 14.03.05, 18:20
      chlip chlip :(((((((
      a mnie znowu nie będzie :(
      19.03 jeszcze bym mogła....
    • hw97k Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 16.03.05, 13:35
      Tez bym się wprosiła ;)
    • dori7 Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 19.03.05, 10:44
      Ja nie moge, wyjezdzam akurat na ten pierwszy kwietniowy weekend :((((((((((

Jak ten pies ogrodnika mam cichutka nadzieje, ze cos nie wyjdzie i wszystko sie
      przesunie o tydzien i tez bede mogla przyjsc :P
    • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 11:34
      Dzisiaj wieczorem planuje wysłać info o spotkaniu, czy dopisuje sie ktos ?
      Miłego dnia życzę
      Olesia
    • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 20:12
      wysłałam maile z info do kaloo,modern_witch,rybkad,chatki,damony,perfumiarza,
      graza4,hw97k, sorbeta.
      Quality oczywiscie w centrum.
      pozdrawiam
      olesia
      • damona Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 20:19
        Olesiam, slicznie dziekuje za zaproszenie!
        postaram sie przelamac treme;-)
        pozdrawiam
        D.
        • modern_witch Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 20:54
          my z Kaloo też tremę mamy, Damono! To jest nas już trzy stremowanych;-*
          • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 21:16
            Już Wy mnie nie stresujcie!coś tak czuje, ze polecimy po wino dla rozluznienia
            atmosfery:)
            Moja sygnaturka powinna brzmieć-wiem, że nic nie wiem...
            • modern_witch Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 21:21
              My Cię stresujemy? My? A jakie my zestresowane? Jeden wielki stres na sześciu
              nogach (mówię za trzy - za Ciebie Damono też mogę?)... i te sześc nóg tak sie
              trzęsie, o... jak piesek ratlerek!
              • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 21:41
                Hahaha!juz mi milej siedziec w pracy!
            • dori7 Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 23:40
              Zestresowana to jestem ja, ze nie moge przyjsc :(((
      • kalooo Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 21:46
        buuu..Ja nic nie mam..;(
        Olesiam-może spróbuj do mnie na lucyna@poczta.wprost.pl
        eh ta gazeta...;<
        • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 23.03.05, 22:01
          Wysłałam:)
    • olesiam kaloo-sprawdz ponownie poczte!:) 24.03.05, 17:34
      moje raporty mówią, ze poszło...
      • marla30 Ja też 24.03.05, 18:49
        Poproszę o informację o spotkaniu, spróbuję dotrzeć. Pozdrawiam :)
      • kalooo Re: kaloo-sprawdz ponownie poczte!:) 24.03.05, 20:49
        OK,thx-w końcu doszło przy pomocy czarów modern_witch,dzięki dziewczyny!;)
        No to do zobaczenia!;D
        • chatka_ Do Benity :) 27.03.05, 21:28
          Kogo wytypowaliscie do reprezentowania Trojmiasta? :) Przyjedziesz???
          • benita5 Re: Do Benity :) 27.03.05, 23:06
            Dzięki Chatko:))) W forumowy weekend, akurat mamy imieniny Ryszarda-Lwie-
            Serce,tak więc sercem będę z Wami:)))Ale mam nadzieję że reprezentacyjna i w
            dodatku mobilna delegacja: "Balbinka & Forevju" przyniosą ducha clubbingu -
            jak to zwykle bywało... i troszkę morskiej bryzy.
            Ehh juz Wam zazdroszczę kolejnego kongresu:)) Pozdrawiam świątecznie:))
            • chatka_ Re: Do Benity :) 28.03.05, 12:02
              Nie wykrecaj sie, imieniny Ryszarda sa jeszcze 9 sierpnia i 7 wrzesnia, a Lwa
              11 maja ;)
              • benita5 Re: Do Benity :) 28.03.05, 20:57
                chatka_ napisała:

> Nie wykrecaj sie, imieniny Ryszarda sa jeszcze 9 sierpnia i 7 wrzesnia, a Lwa
                > 11 maja ;)

Chatko mila:)))bo ja taka wykrecona bestyja jestem:P
                Lew jak wiemy, byl tylko "poslancem", a nie moim mezem:))) no ale Rysiowe
                imprezy to wpisane w kalendarz podrygow kwietniowych.
                No tlumacze sie bo bardzo bym chciala Was poznac.ale moze dalabym rade w
                niedziele podjechac, gdyby oczywiscie Wam pasowal ten termin.Wiec tak niesmialo
                pisze, choc wiem ze teraz to pewnie juz nawet i po musztardzie, bo ze po
                obiedzie...
            • rybkad Re: Do Benity :) 28.03.05, 13:03
              Benitko kochanie a nie mozesz zabrac szanownego Ryszarda ze soba?Bardzo bardzo
              bym Cie chciala ujrzec na wlasne oczy;)
              • benita5 Re: Do Benity :) 28.03.05, 20:44
                rybkad napisała:

> Benitko kochanie a nie mozesz zabrac szanownego Ryszarda ze soba?Bardzo bardzo
                > bym Cie chciala ujrzec na wlasne oczy;)

Droga Rybko bardzo bym chetnie zabrala Rysia, gdyby nie jego przynaleznosc do
                Rysiowej... Rys-ów to przyjaciel rodziny, dusza towarzystwa ale w tematyce
                naszego forum przepadlby jak w metnym akwenie:)))
                Co do akwenow, to zapraszam nad morze. Na nadmorski zlot, reprezentacja silna,
                swietnie zorientowana nie tylko w nutach ale i lokalach:)))Bazuje na
                doswiadczeniu poprzednich spotkan:)) choc moje zaproszenie wysylane do jednej
                forumki spowodowaly ze do 3miasta jedzie przez Afryke, no ale taki to urok...
                • rybkad Re: Do Benity :) 28.03.05, 21:00
                  Moja Droga!
                  Wypowiedzialas to w kierunku niewlasciwym;)Ja uwielbiam Trojmiasto morze foczki
                  nadmorskie lokale i gdybym mogla to dzis bym spakowala caly dobytek i skierowala
                  w tamte okolice
                  pozdrawiam teskniac za morzem...ehhhh
                  • benita5 Do Rybki :) 28.03.05, 21:08
                    jak to w niewlasciwym?? we wlasciwym jak najbardziej!! Zatem trzeba jakis
                    termin sensowny wybrac i do dzielaaaa!! Powaznie, co prawda przyjazdy Dori
                    nadaja regularnosci naszym spotkaniom, ale jest zawsze super!!! I nieustajaco
                    jestem pod wrazeniem wiedzy Forumowiczow:))
                    • rybkad Re: Do Rybki :) 28.03.05, 21:28
                      To ja sie czuje jak najbardziej zaproszona;) na jakies najblizsze albo dalsze
                      spotkanie
                    • dori7 Re: Do Rybki :) 28.03.05, 21:36
                      Bede jechala w kwietniu do Trojmiasta wraz z pania matka - cel: odwiedzic
                      rodzinke i salon pana Mirka (genialny fryzjer, polecam!!). To i pewnie bez
                      spotkania forumowego sie nie obejdzie!! A w kwietniu bedzie juz pieknie, w
                      sopockich parkach zielono i pachnaco, delikatny wietrzyk znad morza... Juz sie
                      nie moge doczekac :))
                      • rybkad Dori jak ja Ci zazdroszcze 28.03.05, 21:42
                        ze masz tam rodzine, tak uwielbiam morze,ze za ten widok i spacerek po plazy na
                        bosaka bym oddala wszystkie zapachy tego swiata..........no prawie wszystkie:)
                        • balbina_alexandra Re: Dori jak ja Ci zazdroszcze 28.03.05, 21:58
                          No i bo zazdrościć jest nam czego, ja to miałam okazję poznać Elve jeszcze gdy
                          znalyśmy się z wizażu - i Benitkę zresztą też! Na samym końcu poznałam
                          Forevermore, z ktorym chyba moje kontakty są najczęstsze, i który jest jedyną
                          osobą której obecność toleruję w perfumerii, ba! Jego obecność jest wiele
                          pożądana, bo nie krytkuje głupio, rozumie że to zupełnie normalna rzecz mieć 30
                          sztuk cieni, rozumie rownież potrzebę kupowania nowych :D Wybija mi skutecznie
                          z głowy różne nieprzemyślane zakupy które owocowałyby zakupem czegoś co np
                          kolorystycznie do mnie zupełnie nie pasuje. Ostatnio stwierdziłam, że jest
                          JEDYNĄ osobą z której zdaniem się liczę, jeśli chodzi o kosmetyki...

Co do stolicy - ja faktycznie będę w najbliższy weekend w Warszawie, z przyczyn
                          bynajmniej nie forumowych :) mogłabym może i wpaść na spotkanie, pod warunkiem
                          że nie odbyłoby się ono w sobotę, bo tę mam zajętą (ale tak po prawdzie to
                          sądzę że forumowicze niedzielę mają zajętą bo pewnie spędzają ten czas pobożnie
                          na łonie rodziny...).
                          • forevermore79 Re: Dori jak ja Ci zazdroszcze 29.03.05, 23:28
                            No to ja w tym miejscu koniecznie musze podziekowac balbince za mile slowa! Ja
                            rowniez uwielbiam Jej wiedze, urok i przemile dla oka i ducha towarzystwo- w
                            perfumerii i poza nia (jakos chce mi teraz sie drinka, hihi) :-). Krytycyzm?
                            Raczej przyjacielska rada, heh. A zakupy? Kazdy lubi umilac sobie czasem zycie,
                            a ze mozna wygladac przy okazji lepiej- no to juz same plusy.
                            Elve i benita, a take spoza 3miasta dori to rowniez intrygujace osoby, za to w
                            Wawie mam rownie zgrana ekipe- no ale to juz wiadomo, ot co :-). Teraz sie
                            pewnie w stolicy nie pojawie, no ale zobacze, co sie da zrobic. Pozdrawiam!
                • graza4 Re: Do Benity :) 28.03.05, 22:21
                  Hmmm... Benitko, do kogo pijesz ;)? Widzę, że nie tylko rodzince podpadam z
                  powodu moich nieprzemyslanych ekscesów turystycznych... Ech, życie... Teraz to
                  juz troche boję się jechać gdziekolwiek :)
    • olesiam do Chatki 30.03.05, 22:07
      Bardzo bardzo proszę zabierz ze sobą SL Daim Blond i Fleur D'Orange na
      spotkanie, chociaż popatrzy czlowiek!!!:)
      O.
      ,
      • chatka_ Re: do Chatki 30.03.05, 22:51
        Nie moge spelnic tej prosby. Nie moge dac tylko popatrzec, gdyz chcialabym
        zebys zmierzyla te zapachy i inna Foremki tez, moze komus bedzie ladnie w
        FdO :)))

A kto w koncu bedzie? Pewnie okaze sie na miejscu :)
        • sorbet FdO 30.03.05, 23:29
          Ja przyniosę próbkę:-) i DB i FdO, Dark Rose, Ta'if, Bois des Iles, Apres
          L'Ondee, Fumerie Turque. To wszystko dzięki Taje:-)

Poza tym Gobin Daude, Jardin sur le Nil, Chyba nawet mam te "zwykłe",
          Cavali ... CdG-y wedle życzenia:-) bo przecież w Wawie jest sklep, no nie :-P
          • taje Re: FdO 30.03.05, 23:58
            Ja moge dodatkowo zrobic probki z pozostalych Ormondow, ktore mam (tj. Champaca,
            Ormonde i Ormonde for Men); Vol de Nuit; Ambre Sultan, Rahat Loukoum, Arabie,
            Encens et Lavande i Un Lys SL, a takze z moich ostatnich odkryc XIX - wiecznych
            tj. LT Piver (Cuir de Russie, moim zdaniem duzo lepsze od wersji Chanela, oraz
            Heliotrope Blanc).
            • sorbet Re: FdO 31.03.05, 00:02
              Wowowow:-) super!!!!!
              • chatka_ Re: FdO 31.03.05, 07:38
                Uff ufff...czy bedzie z nami lekarz...? ;))
          • modern_witch Re: FdO 31.03.05, 09:20
            ja też wezmę próbki od Taje - Rahat Loukhoum, Arabie, AS, Violetta di Parma,
            Lipstick Rose i inne... No i tę Annick Goutal Petite Cherie - próbka jakims
            cudem została u mnie, właścicielka dała mi pozwolenie zabrania jej na
            spotkanie;-)
            No, zakladając, że nie ucieknę tuz przed i nie polecę sie gdzieś schować, bo
            trema coraz większa... kaloo bedzie musiała mnie mocno trzymać. Jak zobaczycie
            taka jedną, ktora sie na Wasz widok cofnie i zacznie zmykać i drugą, która
            bedzie ją usiłowała zatrzymac słowami "stój, sierściuchu" albo czyms równie
            serdecznym - to będziemy my...
            • kalooo Re: FdO 31.03.05, 09:43
              hehehe...! ;P
              No i powiedzta,czy wiedźma nasza kochana nie jest urocza...?;D

Ja wezmę cały arsenał,a co tam!;P Kto ma pożyczyć jakąś walizę??;)
              • chatka_ Re: FdO 31.03.05, 13:50
                Obiecywuje podtrzymywac z drugiej strony, modern_witch oczywiscie, a jak trzeba
                bedzie to i walizke :)))
                • kalooo Kochani!!! Ważna sprawa! 31.03.05, 15:08
                  Więc tak:
                  Balbina w weekend bawi w stolycy i moi drodzy-no chyba nie ma tu człeka co to
                  by z Balbiną się spotkać nie chciał,nie?;) Więc może by tak przełożyć na
                  niedzielę spotkanko? Da radę??? Bo sobota u balbiny odpada,za to niedziela jest
                  ok.Więc jak? Bo ja to już się dopasuję,a reszta?
                  Dajcie znać koniecznie!
                  • sorbet W niedzielę 31.03.05, 15:49
                    mogę po 17:30 :-) Ale jestem za wiekszością:-))))
                    • marla30 Re: W niedzielę nie mogę :( 31.03.05, 18:11
                      Ja w niedzielę nie dam rady, i o ile wiem, Olesia też nie, bo pracuje. W sobote dam radę na 85%. Pozdrawiam, zróbcie tak, jak pasuje większości.
                      • modern_witch niedziela... 31.03.05, 18:37
                        powiedzmy tak - ja się mogę dostosować, chociaż nie ukrywam, że sobota
                        pasowałaby mi bardziej... wygląda jednak na to, że większość osób już się
                        nastawiła na sobotę i nie wiem, czy takie zmiany w ostatniej chwili nie
                        spowodowałyby po prostu ich nieobecności, a poza tym zrozumialam, kaloonia, że
                        miejsce jakos specjalnie rezerwowane jest, więc pewnie na konkretny dzień,
                        konkretną godzinę...
                        Czy Balbinka tak w ogóle ale to w ogóle w sobotę nie może? o zadnej godzinie? a
                        może jedno sie z drugim nie wyklucza? Może spotkanie niech już pójdzie
                        ustalonym trybem, a np kto będzie mógł ROWNIEZ w niedzielę, to się ustawi z
                        Balbinką i wtedy gdzies pójdziemy? ja sie piszę...nie wiem czy pomysł dobry,
                        no...taki kompromisowy. Chyba że ktoś ma inną jeszcze propozycję?
                        • kalooo Re: niedziela... 31.03.05, 20:24
                          Agni,wiedziałam,że moge na Ciebie liczyć!;) Po pierwsze-tak też zaproponowałam
                          balni,że jesli nie dopasujemy sie z niedzielą to po prostu spotkamy sie na
                          jakąś kawę w niedziele i może wobec powyższego również sorbet wpdnie??;)
                          A co do drugiego to walizę biorę!;D -dziś przywiozłam nawet resztę flakoników z
                          drugiego mieszkania,żeby mieć na sobotę wszystkie naraz;)
              • modern_witch a tak w ogóle (do kaloo i chatki) 31.03.05, 18:42
                to może jeszcze mnie na smycz weźmiecie, co? i podprowadzicie?
                obejdzie się, prosze szanownych pań, pójdę sama, z godnością nawet...
                Moja babcia ma walizkę na kółkach, taką solidnych rozmiarów, kaloo;-P, nawet
                się juz wcześniej zastanawiałam, czy Ci jej nie zaproponować...
                --
                • chatka_ A tak w ogóle... 31.03.05, 21:28
                  modern_witch napisała:

> to może jeszcze mnie na smycz weźmiecie, co? i podprowadzicie?
                  > obejdzie się, prosze szanownych pań, pójdę sama, z godnością nawet...
                  > Moja babcia ma walizkę na kółkach, taką solidnych rozmiarów, kaloo;-P, nawet
                  > się juz wcześniej zastanawiałam, czy Ci jej nie zaproponować...

Eeee a moze to nie chodzilo o Ciebie, moze na smyczy kogo innego trzeba bedzie
                  prowdzic, kaloo raczej nie, to kogo w takim razie, hm...? ;)) Numer kom. juz
                  zapisalam, czekam na gg!

A tak w ogole to co wziac, jak pomoc? Sorbet a pokazesz, no wiesz, nie chce
                  popsuc niespodzianki i nie wiem czy sama mam brac ?:)

• modern_witch Re: A tak w ogóle... 01.04.05, 00:06
                    no to chyba się bez smyczy obejdzie, bo jak sie tak nawzajem będziemy
                    prowadzić, to sie zaplączemy, wywrócimy i z rozbitymi nosami wszystkie 3
                    dotrzemy;-)
                    A ja Twojego gg nie mam - prosze o maila zatem. Zwykle niewidoczna jestem,
                    chowam się z upodobaniem wielkim;-)
                    Musimy spotkanie trzech gracji domówić, jak już mamy razem przyjśc i się
                    wzajemnie prowadzić (no i walizę kaloo dźwigać).

• dori7 Do wszystkich, ktorzy beda obecni na zlocie! 30.03.05, 23:33
      Zlitujcie sie i zaraz po spotkaniu zlozcie dlugi i szczegolowy raport dla tych,
      co nie mogli przyjsc! :))
      • olesiam Re: Do wszystkich, ktorzy beda obecni na zlocie! 31.03.05, 23:27
        Dori, ja cały czas twierdze, że spotkanie baz Twoich opowieści to nie to,moze
        duch lokalu do badań opinii skłoni nas do napisania raportu.Może w ramach
        rozgrzewki lub uspokojenia zmysłow po wszystkim spreparujemy małą ankietke?:)
        Mogę nagrać jak wiesz, ale zapachy?
        Buziaki
        O.
    • renia30 Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 31.03.05, 18:47
      Ale wam zazdroszczę!!!!!!!!
      Nie mogę pojechać do W-wy, ale w ramach solidarności wybiorę się do sephory na
      podwójne wąchanie, szkoda, że sama, bo męża nie ma, a koleżanki wymiękają po 3-
      im zapachu, ale nic to, twarda jestem i pójdę wąchać sama.

Życzę wspaniałych wrażeń węchowych i nie tylko!!
      Buziaków moc
      re
      • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 31.03.05, 23:08
        Marla dobrze pamiętała, pracuje w niedziele...na sobote lokal jest "
        zaklepany"i możemy robić prawie wszystko co chcemy...o!:)w niedziele moge
        udostepnić po 17 na drugą część, ale jak znam dziewczyny, po lokalach będą sie
        włóczyć...
    • balbina_alexandra Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 01.04.05, 03:25
      Kaloo, bardzo proszę o niesianie fermentu i zamieszania tuż przed godziną
      zero :))) Pytałam tak tylko z ciekawości i pro forma - domyślałam sie że
      forumowicze spotkają się w sobotę. Ja przyjeżdżam do stolicy z powodów
      bynamniej nie związanych z perfumami, za to są to Bardzo Ważne Dla Mnie powody
      i Tymże poświęcam cały swój czas jaki spędzę w stolicy :)

Ty Kaloo mozesz mnie na pociąg w niedzielę odprowadzić popołudniem ;) przy
      okazji usiądziemy sobie gdzieś mile i pogadamy przy torciku :)
      • kalooo No dobra... 01.04.05, 20:15
        To balbina niech mi da znać co i jak w niedzielę-zresztą zaraz się zgadamy;)
        A po drugie(tylko sie nie śmiać pls...;]) --> w kwestii organizacyjno-
        technicznej:czy jak wezmę <cały towar> w skrzynce na narzędzia,w której zwykłam
        trzymać szminki itd. to wielkiego obciachu sobie narobię czy nie?;)
        Bo naprawdę nie mam w co sie zapakować...;(
        • chatka_ Re: No dobra... 01.04.05, 21:48
          Ja biore to czego moze nie byc w perfumerii i to co chce wymienic czyli
          wiekoszosc zapachow ktore wezme ;)) - pare probek, miniaturki, nie jest tego
          duzo. Nie mysle zeby ktos jeszcze nie znal Samsary albo Angela Innocenta wiec
          zostaja w domu, Miracle tez - bo ma kare ;)))
          • kalooo After... 02.04.05, 21:52
            Ze wszystkim dotarłam szczęśliwie;)-jutro przekażę balbince do rąk własnych,a
            Wszystkim chciałam podziękowac za fantastyczne spotkanie+zwłaszcza Olesiam za
            zorganizowanie i bardzo się cieszę,że mogłam Was poznać.Mam nadzieję,że do
            następnego!;)
            • graza4 Re: After... 02.04.05, 22:00
              Było świetnie, nie zauważyłam kiedy minęło 5 godzin... Mam nadzieję, że do
              rychlego zobaczenia :)!
              • sorbet Re: After... 03.04.05, 00:03
                Było super sympatycznie. Dziękuję Olesi (ciasteczka były bardzo smaczne:-P).
                Gęsta woń rzadkich perfum i olejków była "nie do wytrzymania":-)
                • forevermore79 Re: After... 03.04.05, 10:48
                  Ciesze sie, ze Wam sie podobalo i znow zaluje, ze mnie nie bylo. Siedzialem sam
                  w domu oblozony robota, ktorej i tak nie skonczylem dowiedziawszy sie o tej
                  tragedii. Pozdrawiam, moze wkrotce sie zobaczymy :-)
                  • olesiam Re: After... 03.04.05, 14:24
                    Dzikuje że byliście!
                    Dla Dori i nieobecnych wymienie chociaż olejki ktore zaprezentował nam
                    Perfumiarz

-mirra rezinod
                    -olejek sandałowy
                    -fir bolsom
                    -olejek z drzewa różanego
                    -tonka rezinod
                    -olejek cedrowy
                    -rezinod

z ciekawostek perfumiarskich

-Gai matiolo
                    -Mitsouko Guerlain(nareszcie)
                    -Daim Blond SL
                    -Primavera
                    -Fumerie
                    -Ormonde
                    -Un Lys SL (mój faworyt)
                    -Rachat Loukum
                    -Prada
                    -Fracas
                    -Ambra Hermes
                    -A.Goutal-Petit Cherie i Nuit de Hadrien, perf dla dzieci i in w Quality
                    -Narcisco Rodrigues
                    -Etro- Shaal Nur(moj drugi faworyt, pachnie jako jedyny na łapie do
                    dzis),Amber,Vicolo Fiori,Royal Pavillon, Sandal,Etra...(wiekszośc w Q)
                    -Micaleff Primavera, Watch
                    -Bulgari Black
                    -EdM Hermes
                    -Król Słońce
                    -CdG Quazarzate i ?Palisander
                    -Vent Vert i Miss Balmain Balmain

Juz nie daje rady, dopiszcie kto co pamięta i sorry za pewne błedy...
                    Buziaki
                    O.

-
                    • sorbet Re: After... 03.04.05, 14:46
                      Violetta di Parma
                      Hermes Hermessence Ambre Narguile i Un Jardin sur le Nil
                      CdG Sequioa (Olesiu, to nie był Palisander), Ouarzazate i Calamus
                      LT Pivet Cuir de Russie i Heliotrope Blanc
                      4 Gobin Daude:-)
                      Ormonde Men, Ta'if
                      FdO SL,
                      Bois des Iles Chanel
                      Apres L'Ondee Guerlain
                      Dark Rose Czech & Speake
                      Piasek z marokańskiej Sahary

Napiszę w blogu wrażenia wkrótce.
                      • chatka_ Re: Dzieki!!! 03.04.05, 16:05
                        aaaaaaaaa jaaaaaaa tylko tyle moge z siebie w tej chwili wydobyc...mam
                        klasyczne objawy zatrucia....chlip, ale sami powiedzicie taka dawka perfum w
                        ciagu paru godzin konia by powalila a co dopiero taka drobna osobke jak ja ;)))
                        Testowalismy tez
                        Safari Ralpha Laurena
                        Libertine V.Westwood
                        Olejek ylang ylang - wysokiej jakosci ;)))
    • renia30 Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 03.04.05, 15:39
      Okrutnicy, jak mogliście :o)
      Tyle wspaniałości było do wąchania - a tak przy okazji - jak pachnie Prada?
      • olesiam Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 04.04.05, 14:30
        Notes:
        Bergamot Oil Italian, Orange Oil, Bitter Orange Oil, Mandarin Flower, Mimosa
        India, Rose Absolute ABS, Schinus Molle ABS LMR, Peru Balsam, Patchouli Oil
        LMR, Raspberry Flower, Labdanum Resinoide LMR, Tonka Bean ABS LMR, Vanilla
        Absolute, Musk, Sandalwood Oil.

Pachnie bardzo drogo i elegancko, jeżeli jesteś z Warszawy możemy sie umowić na
        wąchanie, UZALEŻNIA!!!
        pozdrawiam
        O.
        • sorbet Prada 04.04.05, 14:33
          W drydown prawie jak Angel, lżejszy, mniej spalenizny, trochę czuć ambrę.
        • renia30 do Olesi... 04.04.05, 17:44
          Dziękuję za info o Pradzie, niestety nie jestem z Warszawy, gdybym była to na
          pewno spotkałybyśmy się na zlocie. Jestem z Łodzi, choć nie jets to bardzo
          daleko to niestety nie mogłam dojechać.
          Sorbert pisał, że Prada jest podobna do Angela - to już widzę, że nie dla mnie.
          Paczula i drzewo sandałowe to nuty, których nie mogę zaakceptować na sobie.
          Buziaki
          r
          • chatka_ Re: do Olesi... 05.04.05, 07:57
            Olesiu ten Twoj cudny Etro, od ktorego z m_w nie moglysmy oderwac nosa, to
            Vicolo Fiori? Znalazlam nutki, bardzo bylam ciekawa co tak mnie zauroczylo i w
            koncu przytrulo (troszke mu sekwoja pomogla ;)))
            www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=21003
            • olesiam do Chatki 05.04.05, 20:05
              dziekuje, przynajmniej teraz dokładniej wiem czym to pachnie, w opisie który
              pierwszy wpadł mi w rece był baardzo duży skrót opisowy pt."kwiaty wodne i
              landrynki"...W tym opisie natomiast cukerków nie uświadczysz...:)
              daj adres , wyśle próbke:)
              Pozdrawiam
              O.
              • chatka_ Re: do Chatki 06.04.05, 22:24
                Szalona kobieto :)))), za probke dziekuje, ciagle pamietam ten zapach,
                niestety... Uparlam sie i poszukalam nutek, bylam pewna, ze to
                wiciokrzew...Moze skojarze nastepnym razem, z czym mi sie kojarzyl ;)))
      • modern_witch Re: małe spotkanko w Warszawie - są chętni? :) 06.04.05, 09:51
        Dopiero teraz dziekuje Wam za spotkanie, urocze i ujmujące towarzystwo, no i
        mnóstwo wrażen węchowych. więcej napisze na blogu wkrótce, może dzis
        wieczorem... a ilu rzeczy w koncu nie powąchałam, okazało sie, no no! nie dało
        się chyba! Juz i tak wychodziłam ze spotkania w stanie uroczego pomieszania
        wszystkich absolutnie zmysłów (tak, to ja powyjadałam wszystkie ananasowe żelki)
        pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka