onci Sun Moon Stars 17.03.05, 22:31 a od wieczora na nadgarstku Omnia... zastanawiająca. Bardzo. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 18.03.05, 08:28 pozazdrościłam zakupu Nitulinie, mój ciągle jeszcze nie przybył...a zatem Król Słońce! Odpowiedz Link
nitulina Re: A ja jak ten osioł zdechnę... 18.03.05, 14:11 Ja sobie sama tak pozazdrościłam 20 butelek blisko :( że nie jestem znieść żadnego zapachu, słabo mi jak coś wącham. No więc dzisiaj nic tylko madness na ręce... Mam chrapkę na Mira Bai, ale nie mam gdzie potestować... Odpowiedz Link
dori7 Le monde est beau 18.03.05, 21:10 Czekajac na Que viva, ktora po dlugiej podrozy z licznymi przygodami powinna dotrzec do mnie w koncu na Wielkanoc :)) Odpowiedz Link
fanta-girl Yellow Jeans Versace 19.03.05, 12:05 moze nie jakos specjalnie wyszukane, ale swieze i owocowe. Swietne do przywolywania wiosny! :) Odpowiedz Link
kalooo Stella+ 19.03.05, 12:18 do tego żel i olejek Love Blush-zdobyte cudem od koleżanki,no i przyznam,że całkiem pozytywna i ciekawa mieszanka!;) Odpowiedz Link
konasana Re: Dziś pachnę... 20.03.05, 11:15 Angel... Wczoraj zaczęłam buteleczkę (z okazji wiosny). I aż dziwię się, jaki to pogodny wiosenny zapach (a może na mnie tak pachnie?) W końcu odważyłam się coś napisać, ale to wynik zaskoczenia wiosennością Angela Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... 20.03.05, 12:21 Poppy Moreni. Zimowy zapach , bo temperatura tez zimowa. Piękny:) Odpowiedz Link
dori7 weekendowo i na luzie, znowu Red Jeans 20.03.05, 13:49 Udaje, ze mamy juz wiosne, bo do pogody za oknem to o wiele bardziej pasuje Organza czy Slonik... Odpowiedz Link