elve Re: Dziś pachnę... 23.03.05, 14:53 rush summer. czyli de facto rush 2. smells like teen spirit ;) Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 23.03.05, 17:54 Pure Poison z próbki od Addinki i muszę stwierdzić, że całkiem dobrze się w nich czułam, mimo tego,iż na samym początku raziła mnie ich jaśminowa-kwiatowość;)Rozważam kupno 30ml EDP,może ktoś ma na zbyciu ? ( może być mniejsza ilość);) Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: Dziś pachnę... 23.03.05, 19:30 \Dzisiejszego dnia green jeans versace(przez niektórych uznawany jako obciachowy), a tak ogólnie mam w swojej kolekcji opium, obssesion, green, dreamera i damskie amarige i organze indecence:>, których używam w zależności od dnia, pory dnia, pory roku i nastroju, dla mnie perfumy to nie tylko sam zapach czy flakon, to uczucia, wspomnienia... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 23.03.05, 20:59 zaraz "wyskakuję" z EdM i poczęstuję sie na dobranoc kawałkiem moich najpiękniejszych wspomnień, czyli Królem Słońce... Odpowiedz Link
dori7 Lolita Lempicka edt 23.03.05, 23:47 Pachnie slodko i owocowo, nie wiem, czy nie zasugerwoalam sie flakonem, ale naprawde wyczuwam w niej nute jablkowa :)) Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 24.03.05, 07:46 Czerwone Dolce&Gabanna i coś mi tu nie pasi:/ Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 24.03.05, 07:55 Królem Słońce...i przez kilka następnych dni będę monotematyczna raczej... Odpowiedz Link
renia30 Stella, już mi się chyba znudziła, na dalszą pó- 24.03.05, 15:46 -łeczkę zostanie odstawiona, a to przeciez taki wiosenny zapach :o( Odpowiedz Link
kalia_t W szpitalu towarzyszyła mi NOA:)))i dziś też:))) 24.03.05, 17:19 Wspaniały zapach(odkryłam jego drugą twarz:)). Jest taki optymistyczny i znakomicie poprawiał mi samopoczucie:):):) Odpowiedz Link